♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
συλλογή (1)
Παναγίαμ! Αν δεν βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο, θα έλεγα ότι βρίσκομαι στο μπουντρούμι του Buffalo Bill!
:S :S :S
συλλογή (1)
χαχαχαχααχχα έλιωσα στο γέλιο μπουρδελο με προσφορα τυπου supermarket πρωτη φορά βλέπωΤο πρωι στο δωματιο οπου πηρα την Αλινα βρηκα και νομισμα τους ενός σεντ 1 cent
οποτε για πρωτη φορα στα χρονικα σπαζοντας τη κατωτερη τιμη των 10ε γαμησα την
Αλινα με 9.99 ευρω !!!!
συναγωνιστή Masazonomaxos να μου επιτρέψεις να συνδράμω λίγο και να εμπλουτίσω την ανάμνηση σου ...Ωραιο θρέντ, θα συνεισφέρω και εγω με κάποιες φωτογραφιες που έχω συλλέξει κατα καιρους και θα συγκεντρώσω μερικές εδώ. Με κάποιες σκέψεις για την καθεμια.
Αυτο εδω το μπορντελάκι ειναι εκεινο απο οπου ξεκινησαμε το μακρινο 2005 την πορνο καριέρα μας. Τοτε ηταν μια ξανθιά γλυκεια πουτανιτσα και η τιμή των υπηρεσιων ηταν στα 25 ευρώ. Δεκέμβριος του 2004 ηταν η πρώτη μου επισκεψη σε μπουρδελάκι και συγκεκριμενα σε αυτο εδω (Διδυμου 8 κάτω άποψη απο το ωραιας αισθητικής σαλόνι) απο τοτε έγινα λάτρης των γυναικών αυτών. Γυρω απο τη σωληνα τα κοριτσια βγαινουν και λικνιζουν το κωλαράκι τους.
συναγωνιστή Masazonomaxos να μου επιτρέψεις να συνδράμω λίγο και να εμπλουτίσω την ανάμνηση σου ...
ΑΘΩΣ-ΝΤΆΡΤΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΑΡΑΜΙΣ
Ναί υπάρχει ο ρομαντισμός
οπως κι ο ιπποτισμός!
Ορθιος σ΄ένα μπουρδέλο
γνώρισα την Κυρ΄Αγγέλω !
Αδερφή του Ντ΄Αρτανιάν
ήταν δυνατό γκανιάν !
Σ΄ένα στούντιο στη Πάτρα
γνώρισα τη Κλεοπάτρα
Κόρη ήτανε του Αθω
και της είπα θα ξανάρθω !
Βγαίνοντας είδα τη Γιάννα
του Αραμι μωρέ, τη μάνα !
Τα παιδιά μονομαχούσαν
τις πουτάνες επηδούσαν
με πολύ ρομαντισμό
έδιναν τον αγιασμό !
Μετά πήγαμε όλοι μαζί κι ελευθερώσαμε την πριγκίπισσα, Κούλα ! Α ρε Κούλα !
Συναγωνιστή από που είναι οι αφίσες αυτές?συναγωνιστή Masazonomaxos να μου επιτρέψεις να συνδράμω λίγο και να εμπλουτίσω την ανάμνηση σου ...
Διδύμου 8βΣυναγωνιστή από που είναι οι αφίσες αυτές?
Από οίκο?
Ξέρουμε την ιστορία της συγκεκριμένης εργαζόμενης ( εργασιακό όνομα , χρονολογία , κτλπ) ? απο καθαρά ιστορικής απόψεως ρωτάω .