Νέα

Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Οπως αποδυκνειει περιτρανα το θρεντ αυτο η ηθικη ειναι ενα απο τις βασικες ιδιοτητες του Ελληνα
Ρε μεγάλε ούτε να πηγαίνεις πχ με πουτάνες και να είσαι παντρεμένος θεωρείται ηθικό  αλλά γίνεται και στα αρχίδια μας.Δε συγκρίνεται όμως με το να πας να πηδήξεις ένα 13χρονο.Κάθετι έχει όρια.Ίσως δε το διατύπωσα σωστά και η καταλληλότερη λέξη είναι το όριο   

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
.... εύχομαι να βρεθεί κάποιος να τους πηδήξει τις κόρες 10-13 χρονών και τότε θα κάθομαι εγώ απέναντι και θα φωνάζω άξιος άξιος.

ναι αλλά μην τραβάς και video...είναι παράνομο!

:2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μαλακία είπα.
Τι φταίνε οι κόρες οι καημένες, αν ο μπαμπάς τους είναι αρχιμαλάκας και το μυαλό του έχει μείνει στην εποχή των σπηλαίων

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Άμα δεν ήταν ο Πολάνσκι θα γινότανε τέτοιο θέμα ?
Όλοι θα συμφωνούσαν να κρεμαστεί απο τα αρχίδια.
Και σε όσους αναφωνούν Άξιος Άξιος, εύχομαι να βρεθεί κάποιος να τους πηδήξει τις κόρες 10-13 χρονών και τότε θα κάθομαι εγώ απέναντι και θα φωνάζω άξιος άξιος.
Η συζητηση δεν ειναι για τις ηλικιες 10-13,αλλα 13-16...
Και εαν ενα γυμνασιοκοριτσο "αναπτυγμενο",που εχει φαει 3 ωρες στο κομμωτηριο για να φτιαξει το μαλλι και να βαψει τα νυχια του,εχει ντυθει σα πουτανα με "μεγαλιστικα" ρουχα,εχει πιει τους μπαφους του και εχει ρουφηξει τις κοκες του,εχει πιει σαμπανια στο κλαμπ και μου ερθει κατα τις 6 το πρωι εκλιπαροντας με να μου τον παρει πιπα στις τουαλετες του κλαμπ που παρτουζωνεται με αλλους 3,εγω ΣΟΡΡΥ,αλλα ΔΕΝ θα ζητησω ταυτοτητα...
Αρα ειμαι παιδεραστης...(Κι ας φαινεται βεβαια αυτη για ενηλικη με το "φτιασιδωμα και το ντυσιμο")..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η συζητηση δεν ειναι για τις ηλικιες 10-13,αλλα 13-16...
Και εαν ενα γυμνασιοκοριτσο "αναπτυγμενο",που εχει φαει 3 ωρες στο κομμωτηριο για να φτιαξει το μαλλι και να βαψει τα νυχια του,εχει ντυθει σα πουτανα με "μεγαλιστικα" ρουχα,εχει πιει τους μπαφους του και εχει ρουφηξει τις κοκες του,εχει πιει σαμπανια στο κλαμπ και μου ερθει κατα τις 6 το πρωι εκλιπαροντας με να μου τον παρει πιπα στις τουαλετες του κλαμπ που παρτουζωνεται με αλλους 3,εγω ΣΟΡΡΥ,αλλα ΔΕΝ θα ζητησω ταυτοτητα...
Αρα ειμαι παιδεραστης...(Κι ας φαινεται βεβαια αυτη για ενηλικη με το "φτιασιδωμα και το ντυσιμο")..

η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παιδεραστές είναι όμορφοι σαν αρχαίοι Έλληνες θεοί, οι πιτσιρίκες που γαμάνε δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη γοητεία τους και εκλιπαρούσαν στα γόνατα όλες μέχρι να τις "περιποιηθούνε".

:jerking:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Καλά η μαλακία πάει σύννεφο εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κάθε αποδεδειγμένος παιδέρας πρέπει να μπαίνει στην φυλάκα!

ΈΛΕΟΣ!
Αν το κοριτσάκι ''έμοιαζε'' μεγαλύτερο η' φερόταν σαν πουτάνα η' δεν ξέρω τι δεν σημαίνει πως πρέπει να το πηδάς!
Αναζητούν προσοχή και όχι πήδημα,αλλά οκ πιστέυετε οτι 8ελετε και ελπίζω η κόρη σας να μην γίνει στόχος ενός παιδεραστή να νιώσετε την γλύκα στο πετσί σας!

Όσο για τον Πολανσκι...ας τον περιποιηθουνε στην φυλακη τον ΠΟΥΣΤΗ

Μήπως το άξιζε κ αυτή?  :uglystupid:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ο ρομαν δεν επραξε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι η κοπελιτσα ηταν πολυ μικρη !! ασχετα αν τον ειχε φαει η οχι !!! αλλο να εισαι 13 και να γαμιεσαι με εναν στην ηλικια σου και αλλο με εναν 30-40 δεν ξερω κ εγω ποσο ηταν ο ρομαν.

Παντος η αληθεια να λεγετε οτι δεν φτεει μονο ο βιαστης αλλα και το θυμα και οι γονεις της ( αν βεβαια το ηξεραν ) ειναι δυνατον ποτε να αφησεις την κορη σου να παει  στο σπιτι του ψυχακια τζακ νικολσον για να της κανει γυμνη φωτογραφηση ο ρομαν για το  βογκ??? το κοριτσακι με ολα αυτα ειχαν παρει αερα τα μυαλα του και να ειχε θαμποθει !!! τα παντα θα εκανε !!! Εδω βλεπουν το σακη ρε και ανοιγουν ποδια απο τα 12 αμα λαχει λολ

η θυμηθειτε την υποθεση κορκολη με το πουτανακι του !!!

Καλά η μαλακία πάει σύννεφο εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κάθε αποδεδειγμένος παιδέρας πρέπει να μπαίνει στην φυλάκα!

ΈΛΕΟΣ!
Αν το κοριτσάκι ''έμοιαζε'' μεγαλύτερο η' φερόταν σαν πουτάνα η' δεν ξέρω τι δεν σημαίνει πως πρέπει νμα το πηδάς!
Αναζητούν προσοχή και όχι πήδημα,αλλά οκ πιστέυετε οτι 8ελετε και ελπίζω η κόρη σας να μην γίνει στόχος ενός παιδεραστή να νιώσετε την γλύκα στο πετσί σας!

Όσο για τον Πολανσκι...ας τον περιποιηθουνε στην φυλακη τον ΠΟΥΣΤΗ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παιδεραστές είναι όμορφοι σαν αρχαίοι Έλληνες θεοί, οι πιτσιρίκες που γαμάνε δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη γοητεία τους και εκλιπαρούσαν στα γόνατα όλες μέχρι να τις "περιποιηθούνε".

:jerking:
Ποσο μακρια νυχτωμενος εισαι ρε μαγκα...
Εσυ οπως και αρκετοι αλλοι εδω μεσα,εχετε το κλασικο προφιλ του γονεα,που μια ωραια πρωια ανακαλυπτουν οτι η ανηλικη "αθωα κορουλα τους" δεν ειναι και τοσο "αθωα"..
Που τον καλουν στο αστυνομικο τμημα για να παραλαβει τη κορη του επειδη τη πιασαν να εκπορνευεται για να παρει PRADA και τσαντα Louis Vuitton...Που πηδιεται με τον μεσηλικα γειτονα επειδη της "εταξε" καινουριο κινητο...Που εχει πεσει στα σκληρα ναρκωτικα κι εσεις ζειτε στο δικο σας κοσμο,νομιζοντας πως ειναι ολα ροδινα στη κοινωνια μας...
Και η πλακα ειναι οτι δεν εχω ΠΟΤΕ δει καποιον γονεα που το παιδι του εχει "ξεφυγει",να ομολογει πως "ΝΑΙ,το εβλεπα το παιδι...Ετσι οπως το μεγαλωνα,αργα η γρηγορα θα γινοταν πουτανα η θα επεφτε στα ναρκωτικα..."...ΟΛΟΙ δηθεν "πεφτουν απο τα συννεφα"..."ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ?????!!!Ουτε ΜΙΑ στο Δισεκατομμυριο!!!".
Αφηστε λοιπον αυτες τις εμετικες ηθικολογιες-παπαρολογιες και την αλλη φορα που θα σας πει η κορη σας πως το Σαββατο το βραδυ,θα παει στη φιλη της να διαβασει και μετα θα κοιμηθει εκει,να ειστε λιγο πιο υποψιασμενοι...
Και εκτος απο στριπτιτζαδικα και κωλομπαρα για να σας τραβηξουν καμμια μαλακια,πηγαινετε και σε κανενα κλαμπ "της μοδας" που παει η νεολαια...Εκει ειναι τιγκα στα ΑΝΗΛΙΚΑ που μερικα απο αυτα δεν εχουν "ιερο και οσιο"...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Καλά εννοείται πως φταίνε όσο ο Πολάνσκι και οι γονείς που έκαναν χρέη προάγωγων...

Α και νομίζοντας μερικοί μερικοί πως κάποιες εξαιρεσεις ειναι ο κανονας για τις 13χρονες και παει λεγοντας,απλά προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία στα άρρωστα πάθη που κρύβετε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλά εννοείται πως φταίνε όσο ο Πολάνσκι και οι γονείς που έκαναν χρέη προάγωγων...

Α και νομίζοντας μερικοί μερικοί πως κάποιες εξαιρεσεις ειναι ο κανονας για τις 13χρονες και παει λεγοντας,απλά προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία στα άρρωστα πάθη που κρύβετε
ΝΑΙ ΝΑΙ...ΒΕΒΑΙΑ...Και στη συναυλια του Ρουβα να πας,απο τα 10.000 ανηλικα,"καποιες εξαιρεσεις" θα του "καθοντουσαν"..Μονο 2-3 αντε 5-10 απο αυτα...
Οι παπαρολογιες συνεχιζονται...
Ρε ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ??!! :idiot:
Παρτε να διαβασετε για τι θεματα εγραφε η "Σουπερ Κατερινα" τη δεκαετια του '80 και παρτε και το Cosmopolitan που εχουν οι πιτσιρικες στη τσαντα τους σημερα...ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ,οπως κι εγω που επεσε μια φορα στα χερια μου... :uglystupid:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Και εκτος απο στριπτιτζαδικα και κωλομπαρα για να σας τραβηξουν καμμια μαλακια,πηγαινετε και σε κανενα κλαμπ "της μοδας" που παει η νεολαια...Εκει ειναι τιγκα στα ΑΝΗΛΙΚΑ που μερικα απο αυτα δεν εχουν "ιερο και οσιο"...
Κ επειδή αυτά δεν έχουν ιερό και όσιο είναι δικαιολογία να το πηδήξει κάποιος και ας είναι 13-14 χρονών? Είναι αυτό που λέμε δηλαδή τα θέλει ο κώλος του? Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω απλα κανω εναν διαχωρισμο.
ΑΛΛΟ αυτος που πηδαει ενα 8χρονο η 10χρονο,ΑΛΛΟ αυτος που τη "στηνει" εξω απο τα γυμνασια και "δελεαζει" τις πιτσιρικες με διαφορους τροπους ωστε να τις ριξει στο κρεββατι,ΑΛΛΟ ο διεστραμενος πατερας που πηδαει τη 15χρονη κορη του ΚΑΙ ΑΛΛΟ αυτος που "υποκυπτει" στη σεξουαλικη παρενοχληση μιας ανηλικης σε ενα κλαμπ,που "τα θελει ο κωλος της"...
Σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις ΕΚΤΟΣ απο τη τελευταια,τα "ανδρικελα" αυτα,θελουν κοψιμο αρχιδιων και ΚΡΕΜΑΣΜΑ αναποδα...
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ομως περιπτωση,ΟΧΙ πως την επικροτω,αλλα εχει για εμενα αρκετα "ελαφρυντικα"...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΝΑΙ...ΒΕΒΑΙΑ...Και στη συναυλια του Ρουβα να πας,απο τα 10.000 ανηλικα,"καποιες εξαιρεσεις" θα του "καθοντουσαν"..Μονο 2-3 αντε 5-10 απο αυτα...
Οι παπαρολογιες συνεχιζονται...
Ρε ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ??!! :idiot:
Παρτε να διαβασετε για τι θεματα εγραφε η "Σουπερ Κατερινα" τη δεκαετια του '80 και παρτε και το Cosmopolitan που εχουν οι πιτσιρικες στη τσαντα τους σημερα...ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ,οπως κι εγω που επεσε μια φορα στα χερια μου... :uglystupid:

ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80?19 ΕΙΜΑΙ!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ

Καλά,αφού γίνονται αυτά που λες με τόση συχνότητα ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΒΑ
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα οτι το κανουν ολες ανεξαιρετως,αλλα οτι εχει αρχισει καποιο ποσοστο και ξεφευγει...Και δυστυχως οσο περνουν τα χρονια το ποσοστο μεγαλωνει.
Τη δεκαετια του 80 ας πουμε,αυτες που ειχαν κανει σεξ,ΠΡΙΝ τα 17-18 δεν ηταν ουτε το 5%...Και απο το υπολοιπο 95%,ελαχιστο ποσοστο ειχε δει εστω και σε φωτογραφια,πως ειναι το ανδρικο πεος...
Τωρα για πες μου εσυ που εισαι και κοντα στην ηλικια,ποσο ειναι αυτο το ποσοστο?Δηλαδη ΠΟΣΕΣ 17-18χρονες ειναι παρθενες?
Εγω παντως εχω πηδηξει 19χρονη,που γαμιοταν απο τα 12...Και με εκανε στο κρεββατι "να πω το δεσποτη-Παναγιωτη"...Με γαμισε ΑΥΤΗ αντι εγω..
Και φιλικη συμβουλη...Απο το να καθεσαι και να βριζεις μη εχοντας αλλο τροπο να "ξεσπασεις",αντε τραβα μια μαλακια,η πες μου να σου δωσω ενα 20αρικο να πας στη Φυλης,μιας και εισαι πιτσιρικας ακομα και ισως δε σου φτανει το χαρτζιλικι... ;)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα οτι το κανουν ολες ανεξαιρετως,αλλα οτι εχει αρχισει καποιο ποσοστο και ξεφευγει...Και δυστυχως οσο περνουν τα χρονια το ποσοστο μεγαλωνει.
Τη δεκαετια του 80 ας πουμε,αυτες που ειχαν κανει σεξ,ΠΡΙΝ τα 17-18 δεν ηταν ουτε το 5%...Και απο το υπολοιπο 95%,ελαχιστο ποσοστο ειχε δει εστω και σε φωτογραφια,πως ειναι το ανδρικο πεος...
Τωρα για πες μου εσυ που εισαι και κοντα στην ηλικια,ποσο ειναι αυτο το ποσοστο?Δηλαδη ΠΟΣΕΣ 17-18χρονες ειναι παρθενες?
Εγω παντως εχω πηδηξει 19χρονη,που γαμιοταν απο τα 12...Και με εκανε στο κρεββατι "να πω το δεσποτη-Παναγιωτη"...Με γαμισε ΑΥΤΗ αντι εγω..
Και φιλικη συμβουλη...Απο το να καθεσαι και να βριζεις μη εχοντας αλλο τροπο να "ξεσπασεις",αντε τραβα μια μαλακια,η πες μου να σου δωσω ενα 20αρικο να πας στη Φυλης,μιας και εισαι πιτσιρικας ακομα και ισως δε σου φτανει το χαρτζιλικι... ;)
Μια ερωτηση μονο "φιλε" μου...στα ταξιδακια που κανεις,ζητας ταυτοτητα απο τις εκαστοτε συνοδους σου?...
Γιατι εκει στη στηνουν πολυ ευκολα...και απο pipinomaniac σε βλεπω poutsomaniac σε καμια φυλακη των φιλλιπινων...

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θλιβερό πολύ !!
Ο Ρομάν Πολάνσκι, κορυφαίος σκηνοθέτης.
Είχε βέβαια δώσει δείγματα διαστροφής, λ.χ. όποιος έχει δει την ταινία "Αποστροφή" (κορυφαίο δημιούργημα αλλά απόλυτα διεστραμμένο ερωτικά, εξαιρετική η Κατρίν Ντενέβ) αλλά και τα "Σκοτεινά Φεγγάρια του Έρωτα" (νομίζω έτσι τιτλοφορείται) ή το "Μωρό της Ρόζμαρυ".
Ο άνθρωπος φαίνεται ότι αποκλίνει.
Και σταματώ εδώ την αναφορά μου στο σκηνοθετικό του έργο.

Για το θέμα μας τώρα.
Ένα κορίτσι στην ηλικία των 13 ετών νομικά και πραγματικά είναι παιδί.
Η ελληνική έννομη τάξη και ο ποινικός νομοθέτης το αντιμετωπίζουν σαν παιδί και αυτό κάτι σημαίνει.
Όσο αν φτιασιδωθεί, ότι και αν ζητήσει, δεν είναι παρά μιμητισμός. Η προσπάθεια του να ενταχθεί στον κόσμο των μεγάλων. Όμως η προσωπικότητα του δεν έχει ολοκληρωθεί, ούτε μπορεί να διαχειρισθεί την προσωπική και την ερωτική του ζωή.
Για τον λόγο αυτόν η αποτύπωση ερωτικών σκηνών (πορνογραφία) με ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Απολύτως κατακριτέα και σαφέστατα έξω από κάθε ηθική και νόμο η πράξη του Πολάνσκι, αν είναι έτσι όπως περιγράφεται.
Ομοίως και των γονιών, που έστειλαν την κόρη τους, μόνη της, για φωτογράφηση (δεν μιλάμε για ενσυνείδητη αμέλεια αλλά για ενδεχόμενο δόλο).
Τέλος πάντων, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Τώρα κάτι κουβέντες ότι θα τον περιποιηθούν στη φυλακή, που έχουν ξανακουστεί, τι να πω, εγώ (θεωρητικά) διαφωνώ και το έχω ξαναγράψει. Το σωφρονιστικό σύστημα υποτίθεται ότι σωφρονίζει και δεν εκδικείται.

Τέλος, δεν ξέρω πώς μπορεί η Νημερτής να εκμεταλλευθεί στην Φυλής το 20ευρο του Πιπινομανιακού καθότι είναι κοπέλα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια ερωτηση μονο "φιλε" μου...στα ταξιδακια που κανεις,ζητας ταυτοτητα απο τις εκαστοτε συνοδους σου?...
Γιατι εκει στη στηνουν πολυ ευκολα...και απο pipinomaniac σε βλεπω poutsomaniac σε καμια φυλακη των φιλλιπινων...
"Φιλε" μου ΑΣΧΕΤΕ,σε αυτα τα μερη,για να ανεβει η κοπελα στο δωματιο,πρεπει να ειναι ενηλικη και αυτο διαπιστωνεται πολυ ευκολα γιατι αφηνει τη ταυτοτητα της στη reception του ξενοδοχειου.Αν ειναι κατω απο 18 ΔΕΝ την αφηνουν.
Μην ανησυχεις λοιπον για μενα...Ξερω να προφυλασω τον εαυτο μου...
Και οτι αλλη πληροφορια θελεις για Ασια,"φιλε" μου ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ (γιατι προφανως δεν θα ξερεις ουτε κατα που πεφτει η Ασιατικη ηπειρος),ειμαι στη διαθεση σου... ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τέλος, δεν ξέρω πώς μπορεί η Νημερτής να εκμεταλλευθεί στην Φυλής το 20ευρο του Πιπινομανιακού καθότι είναι κοπέλα.
Κοπελα με "στομα Νταλικιερη"...???!!
ΤΙΓΚΑ στη θηλυκοτητα "τρομαρα" της!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Φιλε" μου ΑΣΧΕΤΕ,σε αυτα τα μερη,για να ανεβει η κοπελα στο δωματιο,πρεπει να ειναι ενηλικη και αυτο διαπιστωνεται πολυ ευκολα γιατι αφηνει τη ταυτοτητα της στη reception του ξενοδοχειου.Αν ειναι κατω απο 18 ΔΕΝ την αφηνουν.
Μην ανησυχεις λοιπον για μενα...Ξερω να προφυλασω τον εαυτο μου...
Και οτι αλλη πληροφορια θελεις για Ασια,"φιλε" μου ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ (γιατι προφανως δεν θα ξερεις ουτε κατα που πεφτει η Ασιατικη ηπειρος),ειμαι στη διαθεση σου... ;)
Αν μενεις σε ξενοδοχειο...ναι στη ταυλανδη ισχυει αυτο...στις φιλλιπινες πιστευω οτι ξερεις ποσο ευκολα στη στηνουν...πληροφοριες απο σενα για πατταγια-χονγκ κονγκ-ανχελες δεν τις χρειαζομαι...οταν γερασω και αν γινω fun της παιδεραστιας θα σου στειλω pm....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποσο μακρια νυχτωμενος εισαι ρε μαγκα...
Εσυ οπως και αρκετοι αλλοι εδω μεσα,εχετε το κλασικο προφιλ του γονεα,που μια ωραια πρωια ανακαλυπτουν οτι η ανηλικη "αθωα κορουλα τους" δεν ειναι και τοσο "αθωα"..
Που τον καλουν στο αστυνομικο τμημα για να παραλαβει τη κορη του επειδη τη πιασαν να εκπορνευεται για να παρει PRADA και τσαντα Louis Vuitton...Που πηδιεται με τον μεσηλικα γειτονα επειδη της "εταξε" καινουριο κινητο...Που εχει πεσει στα σκληρα ναρκωτικα κι εσεις ζειτε στο δικο σας κοσμο,νομιζοντας πως ειναι ολα ροδινα στη κοινωνια μας...
Και η πλακα ειναι οτι δεν εχω ΠΟΤΕ δει καποιον γονεα που το παιδι του εχει "ξεφυγει",να ομολογει πως "ΝΑΙ,το εβλεπα το παιδι...Ετσι οπως το μεγαλωνα,αργα η γρηγορα θα γινοταν πουτανα η θα επεφτε στα ναρκωτικα..."...ΟΛΟΙ δηθεν "πεφτουν απο τα συννεφα"..."ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ?????!!!Ουτε ΜΙΑ στο Δισεκατομμυριο!!!".
Αφηστε λοιπον αυτες τις εμετικες ηθικολογιες-παπαρολογιες και την αλλη φορα που θα σας πει η κορη σας πως το Σαββατο το βραδυ,θα παει στη φιλη της να διαβασει και μετα θα κοιμηθει εκει,να ειστε λιγο πιο υποψιασμενοι...

οκ άσε με εμένα το νυχτωμένο και κοίτα εσύ ανοιχτομάτη και μερικοί άλλοι από εδώ πως παρακολουθείται απο εδω και μπρος το "ιχνος" τους και σε τι σαιτ μπαίνουν.
Καλή διασκέδαση και καλό χειμώνα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom