Νέα

Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τι να κανουμε ρε "φιλε",τα σεξουαλικα "αστεια" που εχουν να κανουν με 10χρονα και 12χρονα δεν με συγκινουν...απλα με εκνευριζουν...
:thumbsup:

Καλά τα λέει ο πορνόγερος. 13 χρονών είναι 13 χρονών. Δεν είναι call girl ούτε πουτανάκι. Είναι 13 χρονών. Πολύ μικρή.
:thumbsup:

Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ ότι αν κατηγορούνταν ο κ. Φτωχομπινές θα ήταν τώρα πίσω από τα κάγκελα έχοντας ξεφτιλιστεί από τα ΜΜΕ πριν καλά-καλά δικαστεί κιόλας.
Επειδή ήταν ο Πολάνσκι όμως την κάνανε γαργάρα την είδηση (εγώ τουλάχιστον τόσα χρόνια δεν είχα ακούσει τίποτε) και τον άφηναν και γύρναγε μια χαρά και έκανε την ζωούλα του!
:ak:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Τελικα δεν θυμαμαι τι εγινε στο τελος της ταινιας?
Ο Πολανσκι το βιασε "Το μωρο της Ροζμαρι" ή του γλιτωσε? χαχαχαχα!

Παντως αν το καθε πουτανακι παει και κωλοτριβεται, ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ του καθε νορμαλ αντρα να "της τον σφυριξει"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Παντως αν το καθε πουτανακι παει και κωλοτριβεται, ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ του καθε νορμαλ αντρα να "της τον σφυριξει"
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δεν ειμαι ρατσιστης. Σε ρωτησα αν εισαι αλβανος οπως θα σε ρωταγα αν ησουν ουγγρος η ολλανδος. Αλλη θαπρεπε να ειναι η απορια σου
Ωραια...Τοτε να παρουμε και τα 2 σεναρια...
α)ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
β)ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Πες το παραμυθι σου για καθε μια εκ των περιπτωσεων,για να καταλαβω κι εγω τι διαφορετικο εχει ο Αλβανος απο τον Ελληνα και που θες να το πας...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Ε ρε και να σε πιασει στο στομα του ο soisix...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αν πάσχεις από ατροφία του πέους, μικροφαλία και διανοητική υστέρηση, τότε ναι, μόνο σε μια ανήλικη μπορείς να το παίξεις άνδρας...
Και που' σαι...Το να εγκωμιάζεις την αποπλάνηση ανηλίκου στην καλύτερη, το βιασμό ανηλίκου στη χειρότερη, δεν είναι ακριβώς η επιτομή της νομιμότητας...
Σταμάτα τα εμετικά (όπως το άλλο με το χέσιμο στον τάφο) όσο είναι καιρός διότι όπως σε κόβω, θα καταφέρεις να σε βαράνε ταυτόχρονα μπάτσοι και αντιεξουσιαστές...

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
το πουτανακι ΤΑ ΗΘΕΛΕ! Τι φταιει ο Πολανσκης?
Αυτος ευκαιρια δοθεισης της μεγαλωσε την μουνοτρυπιδα της και μπορει και να της ανοιξε και την κωλοτρυπιδα... Ετσι κι αλλιως διαθεσιμο ηταν το ξεκωλο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτος ευκαιρια δοθεισης της μεγαλωσε την μουνοτρυπιδα της και μπορει και να της ανοιξε και την κωλοτρυπιδα... Ετσι κι αλλιως διαθεσιμο ηταν το ξεκωλο!
ρε μπιχλα θα σταματησεις τις αηδιες; :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επιμένεις...
Θα μπορούσα να σου εξηγήσω ότι ένα 14χρονο έχει το ακαταλόγιστο και άλλα τινά περί ανηλικότητας αλλά θα μιλούσα στο βρόντο...
Και επαναλαμβάνω...Σταμάτα το όσο είναι καιρός. Η αποπλάνηση / βιασμός ανηλίκου είναι σοβαρά αδικήματα και ο εγκωσμιασμός τους το ίδιο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
# 1. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία και πορνογραφία).

μοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοντ....  καθάρισε το θρεντ  :o

edit: ας κάνουν μερικοί "αναφορά στο συντονιστή" το παρόν μύνημα μπας και το δει κανένας μοντ ή ο αντμίν.(εγώ δεν μπορώ να κάνω τα δικά μου μνματα αναφορά)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μπίχλα, για να καταλάβεις καλύτερα ότι έχεις λάθος:
Σκέψου πως θα ένιωθες αν ήταν η 13χρονη κόρη/αδερφή σου και ένας παιδέρας την πότιζε ναρκωτικά και τη βίαζε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπίχλα, για να καταλάβεις καλύτερα ότι έχεις λάθος:
Σκέψου πως θα ένιωθες αν ήταν η 13χρονη κόρη/αδερφή σου και ένας παιδέρας την πότιζε ναρκωτικά και τη βίαζε;
οχι να αισθανθει πως θα αισθανοταν αν τον επαιρνε παρτουζα απο κωλο ολο το θρεντ....αντε με ολους τους κομπλεξικους που με ενα νικ κανουν τους φιλοσοφους του ερωτα και τους τσαμπα μαγκες... :jerking:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα μπηκε φυλακη η ειναι στο πολυτελες διαμερισμα του στο Παρισι με θεα τον σικουαννα??

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
παπαρια διαλογος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή είναι η Samantha Geimer ηλικίας 13 ετών που πήγε μία ωραία ημέρα στο σπίτι του Roman Polanski για ημίγυμνη φωτογράφιση, ο λάγνος ανωμαλιάρης Πολάνσκι την πότισε σαμπάνια, έκαναν ζεστά ντους και πήραν ναρκωτικά και μετά τη βίασε... :o
Θεωρώ ότι πέρα από το ότι είναι κατάπτυστο και παράνομο για έναν ενήλικο άντρα να παρασύρει μία 13χρονη, υπάρχει και το υποκειμενικό του πράγματος που θα ήθελα να το δω να συζητιέται εδώ...
εμενα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση!αυτη τωρα ειναι μια σκατογρια 50+ ετων!αυτο εγινε πριν πόσα χρονια!γιατι τον πιασαν τωρα?περιεργη υποθεση μου φενεται.και ο Πολανσκι τοσα χρονια δεν κρυβοταν!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Η ΙΔΙΑ η "παθουσα" (τι "παθουσα" δλδ, αφου το καραγουσταρε το ξεσκισμα), τον "συγχωρησε" λιγα χρονια μετα! Απλως καποιος κομπλεξικος δικαστης ειχε αχτι τον Πολανσκι... (ισως δεν του αρεσαν οι ταινιες του)
Και τωρα ακομα λεει η ιδια οτι δεν θελει να δοθει συνεχεια... Παει περασε... Πηγε στο στουντιο, του κωλοτριφτικε, ανοιξε τα μπουτια της και τον "εφαγε" απο μπρος κι απο πισω...
Τι θελουν πια οι βλαμμενοι αμερικανοι δικαστες?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα οτι το κανουν ολες ανεξαιρετως,αλλα οτι εχει αρχισει καποιο ποσοστο και ξεφευγει...Και δυστυχως οσο περνουν τα χρονια το ποσοστο μεγαλωνει.
Τη δεκαετια του 80 ας πουμε,αυτες που ειχαν κανει σεξ,ΠΡΙΝ τα 17-18 δεν ηταν ουτε το 5%...Και απο το υπολοιπο 95%,ελαχιστο ποσοστο ειχε δει εστω και σε φωτογραφια,πως ειναι το ανδρικο πεος...
Τωρα για πες μου εσυ που εισαι και κοντα στην ηλικια,ποσο ειναι αυτο το ποσοστο?Δηλαδη ΠΟΣΕΣ 17-18χρονες ειναι παρθενες?
Εγω παντως εχω πηδηξει 19χρονη,που γαμιοταν απο τα 12...Και με εκανε στο κρεββατι "να πω το δεσποτη-Παναγιωτη"...Με γαμισε ΑΥΤΗ αντι εγω..
Και φιλικη συμβουλη...Απο το να καθεσαι και να βριζεις μη εχοντας αλλο τροπο να "ξεσπασεις",αντε τραβα μια μαλακια,η πες μου να σου δωσω ενα 20αρικο να πας στη Φυλης,μιας και εισαι πιτσιρικας ακομα και ισως δε σου φτανει το χαρτζιλικι... ;)

Ρε ηλίθιε γαμιέμαι και ειμαι γκόμενα.Εαν δεν ήσουν τόσο καθυστερημένος θα παρατηρούσες το γένος μου (ένα ροζ συμβολάκι) :birdman:
Βάλε τα 20 γιούρα στον κώλο σου  :uglystupid: :cheesy:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Κοπελα με "στομα Νταλικιερη"...???!!