Νέα

Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν μενεις σε ξενοδοχειο...ναι στη ταυλανδη ισχυει αυτο...στις φιλλιπινες πιστευω οτι ξερεις ποσο ευκολα στη στηνουν...πληροφοριες απο σενα για πατταγια-χονγκ κονγκ-ανχελες δεν τις χρειαζομαι...οταν γερασω και αν γινω fun της παιδεραστιας θα σου στειλω pm....
Δε μπορω να καταλαβω για πιο λογο συνεχιζεις και "γινεσαι ρομπα" με την ασχετοσυνη σου,γραφοντας ανακριβειες και ψεμματα...
Παιδεραστια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στη Ταυλανδη,ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ...(Εκτος βεβαια και εαν γνωριζεις κατι παραπανω,που δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου)...
Και να γνωριζεις παντως,δε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ,ουτε προκειται να σου στειλω pm,αν γινω παιδεραστης στα γεραματα...
Κρατα τις πληροφοριες σου για τον εαυτο σου και κανεναν αλλο... ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε μπορω να καταλαβω για πιο λογο συνεχιζεις και "γινεσαι ρομπα" με την ασχετοσυνη σου,γραφοντας ανακριβειες και ψεμματα...
Παιδεραστια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στη Ταυλανδη,ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ...(Εκτος βεβαια και εαν γνωριζεις κατι παραπανω,που δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου)...
Και να γνωριζεις παντως,δε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ,ουτε προκειται να σου στειλω pm,αν γινω παιδεραστης στα γεραματα...

:2funny: ναι καλά τοσωσες τώρα  :jerking:

το ποτάμι δε γυρίζει

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οκ άσε με εμένα το νυχτωμένο και κοίτα εσύ ανοιχτομάτη και μερικοί άλλοι από εδώ πως παρακολουθείται απο εδω και μπρος το "ιχνος" τους και σε τι σαιτ μπαίνουν.
Καλή διασκέδαση και καλό χειμώνα  :rockon:
Στο sport-fm.gr επιτρεπεται να μπαινω? :think:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
pipinomaniac
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω-Δεν απαντώ

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.
« Απάντηση #18 στις: σήμερα στις 01:17 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ΑΞΙΟΣ!!!!ΑΞΙΟΣ!!!
Απαξ και η γυναικα οταν καθεται στη καρεκλα,ακουμπαει η φτερνα κατω,τοτε ειναι ετοιμη...
Ωρε "πεσε στα 4 κι ας εισαι 14"!!!!!!

Υποθετω εισαι φυσιολατρης... ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
"Ας μην είμαστε υποκριτές..."

"E τα ήθελε..."

"Καλά της έκανε..."

Κλασσικές ατάκες ελλήνων ηλιθίων

Βεβαια οι κάφροι αυτοί, όταν βρεθούν σε πολιτισμένο κράτος κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο άλλως παίρνουνε πούλο πίσω στη γυφτοχωρα τους

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω-Δεν απαντώ

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.
« Απάντηση #18 στις: σήμερα στις 01:17 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ΑΞΙΟΣ!!!!ΑΞΙΟΣ!!!
Απαξ και η γυναικα οταν καθεται στη καρεκλα,ακουμπαει η φτερνα κατω,τοτε ειναι ετοιμη...
Ωρε "πεσε στα 4 κι ας εισαι 14"!!!!!!

Υποθετω εισαι φυσιολατρης... ;)
Εκτος απο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ εισαι και χαμηλου νοητικου επιπεδου...
Αυτο το εγραψα ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ...ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ...
Εαν δε μπορεις να καταλαβεις το αστειο απο το σοβαρο (οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα που εκαναν παραθεση το σχολιο που εκανα με γελια απο κατω),να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα...
Εισαι εντελως ηλιθιος και ψευτης.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκτος απο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ εισαι και χαμηλου νοητικου επιπεδου...
Αυτο το εγραψα ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ...ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ...
Εαν δε μπορεις να καταλαβεις το αστειο απο το σοβαρο (οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα που εκαναν παραθεση το σχολιο που εκανα με γελια απο κατω),να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα...
Εισαι εντελως ηλιθιος και ψευτης.
Εισαι απλα αξιολυπητος...μπορεις αν θες, να τροποποιησεις τα μυνηματα σου, για να μην εκτιθεσαι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΕΣΥ να τα τροποποιησεις "αξιολυπητε"...
Παραδεξου πως δε καταλαβες καλα (λογω νοητικου προβληματος ισως),αυτο που εγραψα για αστειο..(εκτος και εαν εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "εξυπνος" εδω μεσα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που καταλαβαν το αστειο ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ αφου δεν το σχολιασαν).
Γραψε λοιπον ΟΣΟΙ διαβασαν το σχολιο του Πιπινομανιακ και ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πως δεν το λεει για αστειο,αλλα το ΕΝΝΟΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
Γραψε επισης πως "Στη Ταυλανδη βασιλευει η παιδεραστια και οσοι πανε εκει ειναι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ..."
ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ...Που το εχεις "ψωμοτυρι" να βριζεις και να προσβαλεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ,ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις επειδη δε μπορεις να καταλαβεις ενα αστειο...
Σβησε λοιπον τα μηνυματα σου που με βριζεις και γραφεις ολες αυτες τις ανακριβειες πριν στα σβησουν αλλοι και γινεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΟΜΠΑ..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΕΣΥ να τα τροποποιησεις "αξιολυπητε"...
Παραδεξου πως δε καταλαβες καλα (λογω νοητικου προβληματος ισως),αυτο που εγραψα για αστειο..(εκτος και εαν εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "εξυπνος" εδω μεσα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που καταλαβαν το αστειο ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ αφου δεν το σχολιασαν).
Γραψε λοιπον ΟΣΟΙ διαβασαν το σχολιο του Πιπινομανιακ και ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πως δεν το λεει για αστειο,αλλα το ΕΝΝΟΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
Γραψε επισης πως "Στη Ταυλανδη βασιλευει η παιδεραστια και οσοι πανε εκει ειναι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ..."
ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ...Που το εχεις "ψωμοτυρι" να βριζεις και να προσβαλεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ,ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις επειδη δε μπορεις να καταλαβεις ενα αστειο...
Σβησε λοιπον τα μηνυματα σου που με βριζεις και γραφεις ολες αυτες τις ανακριβειες πριν στα σβησουν αλλοι και γινεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΟΜΠΑ..
Κανεις δεν ειπε οτι στη ταυλανδη βασιλευει η παιδεραστια...καποτε ισως...ας θεωρησουμε οτι το αρχικο σου μυνημα ειναι αστειο -δεν πειθεις-...την ανοχη που δειχνεις, μεσω των υπολοιπων μυνηματων σου,σε τετοιες καταστασεις πως να την εκλαβω?....Συγνωμη "φιλε" μου αλλα στο αξιακο μου συστημα δεν χωρανε εκπτωσεις...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κανεις δεν ειπε οτι στη ταυλανδη βασιλευει η παιδεραστια...καποτε ισως...ας θεωρησουμε οτι το αρχικο σου μυνημα ειναι αστειο -δεν πειθεις-...την ανοχη που δειχνεις, μεσω των υπολοιπων μυνηματων σου,σε τετοιες καταστασεις πως να την εκλαβω?....Συγνωμη "φιλε" μου αλλα στο αξιακο μου συστημα δεν χωρανε εκπτωσεις...
Μπορει ομως καποιος η καποιοι,να μην εχουν τι ιδιο "αξιακο" συστημα..Και αυτους δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τους προσβαλεις και να τους βαζεις ταμπελες.
Και απο οτι θα καταλαβες,διαβαζοντας ολο το νημα,η πλειοψηφια εδω μεσα,συμφωνει με το δικο μου "αξιακο" συστημα και οχι με το δικο σου...Και το ΙΔΙΟ ακριβως συστημα εφαρμοζει και η Δικαιοσυνη παγκοσμιως...
Αλλο ειναι να κανεις σεξ με ενα 5χρονο και αλλο με ενα 15χρονο που σχεδον σε "βιαζει" με το τροπο που σε προκαλει.Και τα δυο ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ειναι "ποινικως κολασιμα",αλλα η ποινη ειναι εντελως διαφορετικη...Στη δευτερη περιπτωση,η δικαιοσυνη αναγνωριζει ελαφρυντικα και δε σε στελνουν στη κρεμαλα...
Για εσενα βεβαια ειναι το ιδιο και το αυτο...Δεν κανεις "εκπτωσεις"...
Εμενα ομως επετρεψε μου να εχω την ιδια αποψη με τον "νομοθετη" και ας με θεωρεις παιδεραστη επειδη κανω "εκπτωσεις"...Κρατα την αποψη σου ομως για τον εαυτο σου και μη προσβαλεις τους αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
6569 ημερων κοριτσι ειναι παρανομο...
6570 ημερων γυναικα ειναι νομιμο!!!

η διαφορα ειναι μια μερα. τιποτα δεν αλλαζει περα απο την τουρτα των γενεθλίων. Αυτος ειναι ο λογος που τρωγεστε? Ο νομος ειναι απλα ενας κωδικας για να βγαζεις ακρη στις απεραντες επιπλοκες που εχουν οι σχεσεις των ανθρώπων. Ξεκολατε λοιπον τα μυαλα σας και αντι να τρωγεστε με τις λεπτομεριες ας δουμε την ουσια του θεματος.
Η ουσια ειναι, κατα την αποψη μου παντα, οτι ενω υπηρχε ενα ενταλμα για τον Πολανσκι και ενω ολοι ηξεραν που να τον βρουν... για ΠΑΡΑ πολλα χρονια αυτος εκανε βολτες στα σαλονια (και καριερα) απλα και μονο γιατι ηταν στο συναφι των αστερων... το θεμα γινεται σκληροτερο γιατι μιλαμε για 13χρονο. Οπου δεν υπαρχει δικαιολογια... Τι σκατα να πεις? Τι δεν καταλαβες? και δεν εχει να κανει τιποτα με τη μανα και τον πατερα της μικρης... σιγουρα ειναι αποτυχημενοι σαν γονεις, αλλα αυτος που διεπραξε το αδικημα δε νομιζω οτι ασχολήθηκε και πολυ με το επιπεδο παιδειας και μόρφωσης της μικρης.
Και κατι ακομα...
το "στα 4 κι ας εισαι 14"... και γω σαν αστειο το ειδα!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
να προσθεσω οτι δεν ειμαι αποστειρωμενος... και εγω τα βλεπω τα ξεκολακια που κυκλοφορουν αλλα μην λαλησουμε κιολας. τα παιδακια θελουν προσοχη.

αμα ειμαι 35αρης παντρεμενος ή και ελευθερος... τι σκατα να δωσω σε ενα 13χρονο, ή 15χρονο ή ακομα και σε 18χρονο... ωραια και ειμαι "νομιμος"... ξερει το 18χρονο τι του γινεται?

εγω εχω το γλυφιτζουρι μου και το σφιχτο του κωλαρακι και αυτο χανει χρονια απο τη ζωη του γιατι απλα δεν μπορει να υπαρξει επικοινωνια... δεν υπαρχει σχεση. Αυτες οι ηλικιες κανουν πειραματα, πιπες, χασισια και παρουζες αλλα ειναι παιχνιδια που καλο ειναι να τα κανουν μεταξυ τους. οχι με 40αριδες ουτε επι πληρωμη.

αλλωστε τα CG που τοσο αγαπαμε τι τα εχουμε?!?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
pipinomaniac είσαι Αλβανικής καταγωγής?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac είσαι Αλβανικής καταγωγής?
Γιατι ρωτας?Μηπως εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ?
ο εκτορ ειναι παιδερας μαλλον ;)
Δε ξερω για τον εκτορ αν εκτος απο ρατσιστης(?),ειναι και παιδεραστης,παντως ο Upogeios ειναι σιγουρα (συμφωνα με το τροπο σκεψης του soisix),επειδη καταλαβε το αστειο που εκανα... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι ρωτας?Μηπως εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ?Δε ξερω για τον εκτορ αν εκτος απο ρατσιστης(?),ειναι και παιδεραστης,παντως ο Upogeios ειναι σιγουρα (συμφωνα με το τροπο σκεψης του soisix),επειδη καταλαβε το αστειο που εκανα... :grin:

δεν ειμαι ρατσιστης. Σε ρωτησα αν εισαι αλβανος οπως θα σε ρωταγα αν ησουν ουγγρος η ολλανδος. Αλλη θαπρεπε να ειναι η απορια σου

iwannis500

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ρωτας?Μηπως εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ?Δε ξερω για τον εκτορ αν εκτος απο ρατσιστης(?),ειναι και παιδεραστης,παντως ο Upogeios ειναι σιγουρα (συμφωνα με το τροπο σκεψης του soisix),επειδη καταλαβε το αστειο που εκανα... :grin:

παντως ειναι μεγαλος ψευτης...καλυτερα να τον αποφευγεις

Επισκέπτης
Θλιβερό πολύ !!
Ο Ρομάν Πολάνσκι, κορυφαίος σκηνοθέτης.
Είχε βέβαια δώσει δείγματα διαστροφής, λ.χ. όποιος έχει δει την ταινία "Αποστροφή" (κορυφαίο δημιούργημα αλλά απόλυτα διεστραμμένο ερωτικά, εξαιρετική η Κατρίν Ντενέβ) αλλά και τα "Σκοτεινά Φεγγάρια του Έρωτα" (νομίζω έτσι τιτλοφορείται) ή το "Μωρό της Ρόζμαρυ".
Ο άνθρωπος φαίνεται ότι αποκλίνει.
Και σταματώ εδώ την αναφορά μου στο σκηνοθετικό του έργο.

Για το θέμα μας τώρα.
Ένα κορίτσι στην ηλικία των 13 ετών νομικά και πραγματικά είναι παιδί.
Η ελληνική έννομη τάξη και ο ποινικός νομοθέτης το αντιμετωπίζουν σαν παιδί και αυτό κάτι σημαίνει.
Όσο αν φτιασιδωθεί, ότι και αν ζητήσει, δεν είναι παρά μιμητισμός. Η προσπάθεια του να ενταχθεί στον κόσμο των μεγάλων. Όμως η προσωπικότητα του δεν έχει ολοκληρωθεί, ούτε μπορεί να διαχειρισθεί την προσωπική και την ερωτική του ζωή.
Για τον λόγο αυτόν η αποτύπωση ερωτικών σκηνών (πορνογραφία) με ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Απολύτως κατακριτέα και σαφέστατα έξω από κάθε ηθική και νόμο η πράξη του Πολάνσκι, αν είναι έτσι όπως περιγράφεται.
Ομοίως και των γονιών, που έστειλαν την κόρη τους, μόνη της, για φωτογράφηση (δεν μιλάμε για ενσυνείδητη αμέλεια αλλά για ενδεχόμενο δόλο).
Τέλος πάντων, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Τώρα κάτι κουβέντες ότι θα τον περιποιηθούν στη φυλακή, που έχουν ξανακουστεί, τι να πω, εγώ (θεωρητικά) διαφωνώ και το έχω ξαναγράψει. Το σωφρονιστικό σύστημα υποτίθεται ότι σωφρονίζει και δεν εκδικείται.

Τέλος, δεν ξέρω πώς μπορεί η Νημερτής να εκμεταλλευθεί στην Φυλής το 20ευρο του Πιπινομανιακού καθότι είναι κοπέλα.

Καλά τα λέει ο πορνόγερος. 13 χρονών είναι 13 χρονών. Δεν είναι call girl ούτε πουτανάκι. Είναι 13 χρονών. Πολύ μικρή.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι να κανουμε ρε "φιλε",τα σεξουαλικα "αστεια" που εχουν να κανουν με 10χρονα και 12χρονα δεν με συγκινουν...απλα με εκνευριζουν...και ο υπογειος, δεν εδειξε να ανεχεται τετοια κοινωνικα φαινομενα, μεσω των μυνηματων του...καλα ταξιδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom