Νέα

Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
η ιδια η μανα της την εστειλε...
λετε να μην ηξερε που την εστελνε?κ γιατι δεν πηγε
μαζι της?τα ναρκωτικα με το ζορι τα πηρε?
ξερετε πολλα 13χρονα που πινουν σαμπανια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάνας άλλος είναι να ποστάρει?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
περίμενε κανένα 10λεπτο ακόμα.... μόλις αποποινηκοποιήθηκε η παιδεραστία
σε λίγο θα αποποινικοποιήσουμε και τη μαστροποία και όλες οι 13χρονες θα πάνε εκεί που τους οδηγεί το ίντερνετ και η τηλεόραση.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΟΚ ΟΚ...Δε προκειται να κατσω να αντιπαρατεθω μαζι σου...
Εχεις δικιο...Και ολα τα βιντεακια που κυκλοφορουν στα πορνοσαιτ με τσιμπουκια απο γυμνασιοπαιδα,στις ταξεις,στους διαδρομους,στις τουαλετες και τα προαυλια των σχολιων,ειναι προιον φωτομονταζ.
Και επειδη εγω ειμαι ενας διεστραμενος ψευτης και καθομαι και σου λεω μαλακιες,αν εχεις κανενα φιλο καθηγητη σε γυμνασιο,ανοιξε αυτη τη συζητηση...
Ειμαι σιγουρος πως θα εκπλαγεις με οσα θα σου πει...
σε λίγο θα αποποινικοποιήσουμε και τη μαστροποία και όλες οι 13χρονες θα πάνε εκεί που τους οδηγεί το ίντερνετ και η τηλεόραση.
Και δεν συμβαινει με ΟΛΕΣ τις 13χρονες...Αλλα με αυτες που δεν τις μεγαλωνουν σωστα οι γονεις τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λεω να περιμένουμε 3-4 μερες ακομα καλύτερα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και δεν συμβαινει με ΟΛΕΣ τις 13χρονες...Αλλα με αυτες που δεν τις μεγαλωνουν σωστα οι γονεις τους...
περιμένεις να σου πω ότι έχεις δίκιο;
ούτε μία στο εκατομύριο....αυτά είναι θέματα που δεν παίρνουν συζήτηση, ορίζονται από μόνο τους... από την φύση τους όπως 1+1=2 και όχι 7.
τώρα αν κάποιος γουστάρει τσόντες με ανήλικες κοπέλες που γίνονται υποχείρια πορνοπαραγωγών και διαλυμένων οικογενειών(τις περισσότερες φορές εξωθούνται στην πορνεία μέσω αρπαγών από υποανάπτυκτες χώρες) το μόνο που μπορώ να τον συμβουλέψω είναι να κρυφτεί από το ηθών γιατί αργά η γρήγορα θα τον βρούνε.

και κάτι τελευταίο για να μπορέσετε να εκθέσεται και εσείς ασύστολα τις όποιες ορέξεις σας και εύσημα για τον κύριο πολάνσκι, να σε ενημερώσω ότι όλα, και αυτό δεν είναι γενίκευση, τα κορίτσια 13 ετών παιρνούν τις πρώτες αισθηματικά ερωτικές εμπειρίες σε αυτές τις ηλικίες, όχι ότι θέλουν να γαμηθούν απλά τα τα πρωτόγνωρα για αυτές αισθήματα τις κάνουν να μην φέρονται λογικά.εδώ τρελαίνονται οι 25αρες μερικές φορές..... τα ώριμα έτοιμα για σύνταξη 13χρονα σίγουρα έχουν 30κονταετή εμπειρία σε τέτοια θέματα.

αυτά από εμένα... περιμένω τουλάχιστον από κάποια από τις γυναίκες του σάιτ να μπει και να κράξει εδώ μέσα με αυτά που λέγονται γιατί τουλάχιστον πρέπει να θιχτούν σαν γυναίκες πρώτα και μετά σαν άνθρωποι.

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καταρχήν για όσου λένε ότι περάσανε τα χρόνια της αθωότητας, να πω ότι για την περίπτωση του Polanski αυτό έγινε τέλη δεκαετίας 1970 και όχι το 2000 και μετά. Δηλαδή μήπως κατ' αυτούς τότε υπήρχε μεγαλύτερη αθωότητα από τότε;

Πέρα από αυτό, και επειδή έχω τύχη να κάνω μάθημα σε 12χρονα/13χρονα... ένα πράγμα κατάλαβα: Ότι είναι πολύ μικρά παιδιά και είναι πραγματικά - τουλάχιστον για μένα - αηδιαστικό και απαράδεκτο να λέει κάποιος ότι τον τρώνε κλπ.

Γενικότερα, μικρά παιδιά είναι θύματα πορνείας και θύματα πολέμου και προφανώς θύματα όλων εμάς που δεν φροντίζουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Αυτά τα λίγα.

Και στο τέλος, ακόμα και αν καθημερινά ..... τον τρώει (!!!) το 13χρονο ..... τουλάχιστον εγώ το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μην το κάνω αυτό. Είναι πολύ μικρά πάρτε το χαμπάρι....

Επισκέπτης
Πάντως ρε παίδια έχουν ξεπεταχτεί πάρα πολύ οι μικρούλες!!! :S
Σαν πουτανάκια από τα 13-14 ντύνονται!!! :o
Αν δε έχουν και πουτανοσυμπεριφόρα προκαλούν!!! :P

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως ρε παίδια έχουν ξεπεταχτεί πάρα πολύ οι μικρούλες!!! :S
Σαν πουτανάκια από τα 13-14 ντύνονται!!! :o
Αν δε έχουν και πουτανοσυμπεριφόρα προκαλούν!!! :P
και σενα τι σε πειραζει ρε μπαγλαμα?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
τρελλη μπουρδολογια το θεμα...
Τα ανηλικα ειναι ανηλικα και οι βιαστες ειναι βιαστες.

Τωρα αμα ενα ανηλικο ειναι μπουκια και συχωριο ή αν σου τριβεται, απλα μπαινεις στο bourdela.tv και παιρνεις ενα CG να λυσεις το θεμα.
Της φορας και μια σαλιαρα, μια πιπιλα (της CG) και το κανεις ακομα πιο βιτσιοζικο...

Θελω να ελπιζω οτι οι εχοντες αντιθετη αποψη το κανουν απο αντιδραση ή ειναι και αυτοι ανηλικοι, οπως ευχομαι σε οσους εχουν παιδακια και λενε τετοιες μαλακιες να μην τους τυχει ποτε τετοιο πραμα...

Ειπαμε εχουμε βιτσια και για τουτο ειμαστε εδω αλλα εχουμε και λιγο πετσα.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Τωρα αμα ενα ανηλικο ειναι μπουκια και συχωριο ή αν σου τριβεται, απλα μπαινεις στο bourdela.tv και παιρνεις ενα CG να λυσεις το θεμα.

Της φορας και μια σαλιαρα, μια πιπιλα (της CG) και το κανεις ακομα πιο βιτσιοζικο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
"μολις"? Χρονια τωρα στην Ισπανια... Age of consent (ηλικια συγκαταθεσης) ειναι τα 13 και δεν μου φαινονται ολοι οι Ισπανοι υπανθρωποι οπως αναφερεται παραπανω... Ουτε και μου φαινονται ολοι οι Αυστριακοι, Γερμανοι, Ουγγροι, Ιταλοι, Πορτογαλλοι και αλλοι που εχουν το οριο στα 14...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Πολάνσκι δεν καταδικάστηκε ούτε για ακάλυπτες επιταγές, ούτε για φορολογική απάτη, ούτε για το πανωσήκωμα αυθαιρέτου ούτε διότι έριξε δυο- τρεις ψιλες σε κανά μαλάκα που του βγήκε χωρίς φλας...
Καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου...Και όχι ανηλίκου 17,5 ετών αλλά 14 βγάλε...
Και έχω αηδιάσει με ένα σωρό καρακαλτάκες που τον υπερασπίζονται με πάθος λες και το καυλί ταλαντούχου δεν βιάζει εξίσου με το καυλί αμόρφωτου...
Τα περί ταλέντου και προσφοράς μου είναι αδιάφορα- ας σκηνοθετεί θεατρικές παραστάσεις με την σχετική ομάδα των φυλακών...
Και σημειώνω ότι ο παλάνσκι μπορούσε να γαμήσει σχεδόν όποια γυναίκα ήθελε- δεν ήταν βοσκός στα απαλάχια όρη που είχε να δει γυναίκα κανά χρόνο...

"μολις"? Χρονια τωρα στην Ισπανια... Age of consent (ηλικια συγκαταθεσης) ειναι τα 13 και δεν μου φαινονται ολοι οι Ισπανοι υπανθρωποι οπως αναφερεται παραπανω... Ουτε και μου φαινονται ολοι οι Αυστριακοι, Γερμανοι, Ουγγροι, Ιταλοι, Πορτογαλλοι και αλλοι που εχουν το οριο στα 14...

Με το Θαπατέρο δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θεσπιστεί και ο υποχρωτικός σοδομισμός αγοριών για να διαπιστώσουν αν είναι gay ή όχι...
Ωστόσο και στην "συντηρητική" ελλάδα η αντίστοιχη ηλικία είναι τα 15 και αν το θύμα είναι από 13 έως 15 έχουμε πλημμεληματική αποπλάνηση...
Από 13 και κάτω πάμε στα κακουργήματα...
Εκτιμώ ότι όπως και στην άμβλωση, ο έλληνας νομοθέτης είναι σωστός...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε μάγκες εκτός από τους νόμους που σου λένε ότι είναι παράνομο να πηδάς 13χρονα υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ηθική που αυτό είναι που στη τελική μετράει. Τώρα αν κάποιοι δε μπορούν να ζορίσουν τις καύλες τους και θέλουν να γαμάνε 13χρονα σώνει και καλά,άσχετα από το αν τα ανήλικα ντύνονται και φέρονται σαν πουτάνες τι να πω αυτό δε δικαιολογεί τίποτα, πιστεύω ότι πρέπει να δικάζονται όπως προβλέπεται από το νόμο και ένα καλό ξυλοφόρτωμα και λίγα είναι

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Άμα δεν ήταν ο Πολάνσκι θα γινότανε τέτοιο θέμα ?
Όλοι θα συμφωνούσαν να κρεμαστεί απο τα αρχίδια.
Και σε όσους αναφωνούν Άξιος Άξιος, εύχομαι να βρεθεί κάποιος να τους πηδήξει τις κόρες 10-13 χρονών και τότε θα κάθομαι εγώ απέναντι και θα φωνάζω άξιος άξιος.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οπως αποδυκνειει περιτρανα το θρεντ αυτο η ηθικη ειναι ενα απο τις βασικες ιδιοτητες του Ελληνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom