Ο Πολάνσκι δεν καταδικάστηκε ούτε για ακάλυπτες επιταγές, ούτε για φορολογική απάτη, ούτε για το πανωσήκωμα αυθαιρέτου ούτε διότι έριξε δυο- τρεις ψιλες σε κανά μαλάκα που του βγήκε χωρίς φλας...
Καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου...Και όχι ανηλίκου 17,5 ετών αλλά 14 βγάλε...
Και έχω αηδιάσει με ένα σωρό καρακαλτάκες που τον υπερασπίζονται με πάθος λες και το καυλί ταλαντούχου δεν βιάζει εξίσου με το καυλί αμόρφωτου...
Τα περί ταλέντου και προσφοράς μου είναι αδιάφορα- ας σκηνοθετεί θεατρικές παραστάσεις με την σχετική ομάδα των φυλακών...
Και σημειώνω ότι ο παλάνσκι μπορούσε να γαμήσει σχεδόν όποια γυναίκα ήθελε- δεν ήταν βοσκός στα απαλάχια όρη που είχε να δει γυναίκα κανά χρόνο...
"μολις"? Χρονια τωρα στην Ισπανια...
Age of consent (ηλικια συγκαταθεσης) ειναι τα 13 και δεν μου φαινονται ολοι οι Ισπανοι υπανθρωποι οπως αναφερεται παραπανω... Ουτε και μου φαινονται ολοι οι Αυστριακοι, Γερμανοι, Ουγγροι, Ιταλοι, Πορτογαλλοι και αλλοι που εχουν το οριο στα 14...
Με το Θαπατέρο δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θεσπιστεί και ο υποχρωτικός σοδομισμός αγοριών για να διαπιστώσουν αν είναι gay ή όχι...
Ωστόσο και στην "συντηρητική" ελλάδα η αντίστοιχη ηλικία είναι τα 15 και αν το θύμα είναι από 13 έως 15 έχουμε πλημμεληματική αποπλάνηση...
Από 13 και κάτω πάμε στα κακουργήματα...
Εκτιμώ ότι όπως και στην άμβλωση, ο έλληνας νομοθέτης είναι σωστός...