Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!
www.ora24.gr/?pid=2&cid=204]http://www.ora24.gr/?pid=2&cid=204[/url]
Αλλά δεν έχει και μεγάλη ποικιλία.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Βαλε μια αναζητηση στο γκουγκλ
Ολο και κατι θα σου βγαλει....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καυλιαρη μου στο ε μπει εχει αρκετα..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καυλιαρηδες μου στο ebay εχω δει αλλα δεν εχει πολλα franck muller τωρα για το google τα περισσοτερα ειναι μαιμουδες κ αποτι ξερετε business με μαιμουδες δεν κολαει.Οποτε αν ξερει καποιος καποιο σαιτ σοβαρο να το παραθεσει παρακαλω....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καυλιαρηδες μου στο ebay εχω δει αλλα δεν εχει πολλα franck muller τωρα για το google τα περισσοτερα ειναι μαιμουδες κ αποτι ξερετε business με μαιμουδες δεν κολαει.Οποτε αν ξερει καποιος καποιο σαιτ σοβαρο να το παραθεσει παρακαλω....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

εχω ψωνισει και απο τους τρεις, χωρις προβλημα. Το μαγαζι στο Κολωνακι εχει ενα θεμα με ελεγχους γνησιοτητας και παζαρια, αλλα αν δεν εισαι ψειρας ειναι ΟΚ. Προσωπικα δεν πιεσα και το τσεκαρισα στο service μετα την αγορα. Για τιμες μονο, υπαρχουν πολλα Αγγλικα, αλλα δεν στελνουν ολα στην Ελλαδα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

εχω ψωνισει και απο τους τρεις, χωρις προβλημα. Το μαγαζι στο Κολωνακι εχει ενα θεμα με ελεγχους γνησιοτητας και παζαρια, αλλα αν δεν εισαι ψειρας ειναι ΟΚ. Προσωπικα δεν πιεσα και το τσεκαρισα στο service μετα την αγορα. Για τιμες μονο, υπαρχουν πολλα Αγγλικα, αλλα δεν στελνουν ολα στην Ελλαδα.

σε ευχαριστω φιλε μου!Επισης αν εχει καποιος αλλος στο νουτου κατι το παραθετει...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες για τα Franck Muller τι γνωμη εχετε αξιζουν τα λεφτα τους?ξερει κανεις τι μηχανισμο εχουν?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
νταξι ρε φιλε απο ποσα φραγκα ξεκινανε?εχουμε τιμοκαταλογο?κ τα ρολεξ ακριβα ειναι αλλα τα παιρνουνε βλεπεις.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
νταξι ρε φιλε απο ποσα φραγκα ξεκινανε?εχουμε τιμοκαταλογο?κ τα ρολεξ ακριβα ειναι αλλα τα παιρνουνε βλεπεις.....
Σκεφτεσαι να παρεις δηλαδη ? :rolleyes:
Στην πισω ακριβως σελιδα σου εχω λινκ με μαγαζι που εχει μια σεβαστη ποικιλια απο φρανκ μουλερ
Για ριξε μια ματια....

Ξερεις, ενας γνωστος μου μπαινει στα αυτοκινητα στις εκθεσεις που παει, αλλα και σε αντιπροσωπιες
που βλεπει, αλλα για να αγορασει ουτε λογος.....
Μονο να τα κανει τσουρεκια στους πωλητες ειναι......

Και να τα βλεπει απο μακρια..... χορταινει ετσι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μαγκες για τα Franck Muller τι γνωμη εχετε αξιζουν τα λεφτα τους?ξερει κανεις τι μηχανισμο εχουν?

Τα Frank Muller καλα ρολογια ειναι και πιο ακριβα απο τα Ρολεξ, αλλα αν θες να κανεις επενδυση καλυτερα να παρεις Patek Philippe.

Κρατανε την αξια τους με το παραπανω.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν τα έχεις πάρε Richard Mille!!!

Φοβερά ρολόγια !!!  :grin:

URL]]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν τα έχεις πάρε Richard Mille!!!

Φοβερά ρολόγια !!!  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.geekwatches.com/wp-content/uploads/2008/12/richard-mille-celtic-knot-ladies-watch1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Οχι βρε Τουρμπινα! Αυτα ειναι για πασαρελα.  ;D

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σκεφτεσαι να παρεις δηλαδη ? :rolleyes:
Στην πισω ακριβως σελιδα σου εχω λινκ με μαγαζι που εχει μια σεβαστη ποικιλια απο φρανκ μουλερ
Για ριξε μια ματια....

Ξερεις, ενας γνωστος μου μπαινει στα αυτοκινητα στις εκθεσεις που παει, αλλα και σε αντιπροσωπιες
που βλεπει, αλλα για να αγορασει ουτε λογος.....
Μονο να τα κανει τσουρεκια στους πωλητες ειναι......

Και να τα βλεπει απο μακρια..... χορταινει ετσι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι δεν τα κανω τσουρεκια εγω στους πωλητες δεν παω καν.Καταρχας τα παιρνω μεταχειρισμενο παντα γιατι η χασουρα ειναι μεγαλη κ ουτε επενδυση ειναι.Μπορεις να κανεις ερευνα αγορας κ απο το ιντερνετ τωρα για οσους ξερουν.το ιδιο συμβαινει κ στα αυτοκινητα.Πχ φιλος μου ειχε παρει slk 65 χιλιαρικα τωρα το πουλαει 20.Πχ franck muller 18 χιλιαρικα τωρα τα πουλαει ο πριντεζης 8 χιλιαρικα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κ οποιος αγοραζει ρολογια πιστευω δεν αγοραζει ποτε απο μπουτικ γιατι θα του κοψουν τον κολο..........ισχυει?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αριστερα Franck Muller στη μεση Μουρινιο.Πιστευω καλο ντιλ εγινε......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• MourinhocomFranckMuller07.jpg
    MourinhocomFranckMuller07.jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom