george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα εχει στοκαρει ρολεξ και θελει να τα "σπρωξει"...
τι εννοεί ο ποιητής άραγες?
Θα εχει στοκαρει ρολεξ και θελει να τα "σπρωξει"...
τι εννοεί ο ποιητής άραγες?
www.ora24.gr/?pid=2&cid=204]http://www.ora24.gr/?pid=2&cid=204[/url]καλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!
Βαλε μια αναζητηση στο γκουγκλκαλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!
Καυλιαρη μου στο ε μπει εχει αρκετα..καλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!
Καυλιαρηδες μου στο ebay εχω δει αλλα δεν εχει πολλα franck muller τωρα για το google τα περισσοτερα ειναι μαιμουδες κ αποτι ξερετε business με μαιμουδες δεν κολαει.Οποτε αν ξερει καποιος καποιο σαιτ σοβαρο να το παραθεσει παρακαλω....
καλησπερα γαμιαδες μου να ρωτησω ξερει κανεις κανενα σαιτ με μεταχειρισμενα ρολογια ?με εικονες κ τιμες ?κ ξενο ναναι δεν πειραζει.θελω να δω ποσο πουλανε ενα γαμηστερο Franck Muller!!!!!!!!
εχω ψωνισει και απο τους τρεις, χωρις προβλημα. Το μαγαζι στο Κολωνακι εχει ενα θεμα με ελεγχους γνησιοτητας και παζαρια, αλλα αν δεν εισαι ψειρας ειναι ΟΚ. Προσωπικα δεν πιεσα και το τσεκαρισα στο service μετα την αγορα. Για τιμες μονο, υπαρχουν πολλα Αγγλικα, αλλα δεν στελνουν ολα στην Ελλαδα.
σε ευχαριστω φιλε μου!Επισης αν εχει καποιος αλλος στο νουτου κατι το παραθετει...
Μαγκες για τα Franck Muller τι γνωμη εχετε αξιζουν τα λεφτα τους?ξερει κανεις τι μηχανισμο εχουν?
Σκεφτεσαι να παρεις δηλαδη ?νταξι ρε φιλε απο ποσα φραγκα ξεκινανε?εχουμε τιμοκαταλογο?κ τα ρολεξ ακριβα ειναι αλλα τα παιρνουνε βλεπεις.....
Μαγκες για τα Franck Muller τι γνωμη εχετε αξιζουν τα λεφτα τους?ξερει κανεις τι μηχανισμο εχουν?
Αν τα έχεις πάρε Richard Mille!!!
Φοβερά ρολόγια !!!
http://[URL unfurl="true"]www.geekwatches.com/wp-content/uploads/2008/12/richard-mille-celtic-knot-ladies-watch1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Οχι βρε Τουρμπινα! Αυτα ειναι για πασαρελα. ;D
Σκεφτεσαι να παρεις δηλαδη ?
Στην πισω ακριβως σελιδα σου εχω λινκ με μαγαζι που εχει μια σεβαστη ποικιλια απο φρανκ μουλερ
Για ριξε μια ματια....
Ξερεις, ενας γνωστος μου μπαινει στα αυτοκινητα στις εκθεσεις που παει, αλλα και σε αντιπροσωπιες
που βλεπει, αλλα για να αγορασει ουτε λογος.....
Μονο να τα κανει τσουρεκια στους πωλητες ειναι......
Και να τα βλεπει απο μακρια..... χορταινει ετσι...