Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Καλα ειναι αλλα οι μηχανισμοι ΕΤΑ.

Ειναι ακριβα για την ποιοτητα.
πες μου το καλυτερο ρολοι σε παρακαλω μεχρι 1000-1500 ευρα
ειναι για δωρακι και δεν εχω ιδεα
ευχαριστω εκ των προτερων

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Επρεπε να ειναι εδω ο παμμέγιστος ντουρασελ τωρα να σας δωσει τα φωτα του....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ανδρικο
τα ρολεξ κανουν;
η ειναι πιο πανω οι τιμες τους;

Σιγουρα καινουργια πολυ πιο πανω αλλα σε μεταχειρισμενο μπορει να βρεις κατι καλο σε μοντελο Date η Air King. Αυτες τις μερες βλεπω αρκετα σε ενεχυροδανειστηρια, και απο ιδιωτες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Σιγουρα καινουργια πολυ πιο πανω αλλα σε μεταχειρισμενο μπορει να βρεις κατι καλο σε μοντελο Date η Air King. Αυτες τις μερες βλεπω αρκετα σε ενεχυροδανειστηρια, και απο ιδιωτες.
frederique constant;

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
αφου το πρωτο μου κοντευει τα 3 χρονακια του,ενα ulysse nardin ηρθε η ωρα για το δευτερο!Προκειτε να ταξιδεψω σε 20 μερες γενευη και σκεφτομαι για ενα rolex gmt master.
αν γνωριζεται υπαρχει περιπτωση να το παρω απο εκει φτηνοτερα σε σχεση με ελλαδα? μιλω μονο για καινουργιο μεταχειρισμενα δεν ενδιαφερομαι να συγκρινω.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αφου το πρωτο μου κοντευει τα 3 χρονακια του,ενα ulysse nardin ηρθε η ωρα για το δευτερο!Προκειτε να ταξιδεψω σε 20 μερες γενευη και σκεφτομαι για ενα rolex gmt master.
αν γνωριζεται υπαρχει περιπτωση να το παρω απο εκει φτηνοτερα σε σχεση με ελλαδα? μιλω μονο για καινουργιο μεταχειρισμενα δεν ενδιαφερομαι να συγκρινω.

Οχι φιλε, η Ελβετια ειναι απο τις πιο ακριβες σε ρολογια. Οι πιο φθηνες τιμες για Ρολεξ....................Αμερικη, αν περασετε απο εκει.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οχι φιλε, η Ελβετια ειναι απο τις πιο ακριβες σε ρολογια. Οι πιο φθηνες τιμες για Ρολεξ....................Αμερικη, αν περασετε απο εκει.
Ανατολική Ασία γιά Ρόλεξ.
Και ποιό φθηνά και παζάρια,μεγάλη διαφορά!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ανδρικο
τα ρολεξ κανουν;
η ειναι πιο πανω οι τιμες τους;
Για ρολεξ οχι ειναι αρκετα ακριβοτερα, το καλυτερο κατα την γνωμη μου στα λεφτα αυτα ειναι αυτο

http://[URL unfurl="true"]www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/additional/22238000-30.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-quartz]http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-quartz[/url[/URL]]

Και κλασσικο και κλασατο και σκυλι μαυρο. Σιγουρα ο φιλος που θα το δωρισεις θα το φοραει μια ζωη. Βεβαια ειναι quartz (μπαταρια) αν θες αυτοματο κοιτα σε seiko η citizen θα βρεις πολλα αξιολογα κομματια

Dimitris1911

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
απο τα πιο ομορφα ρολογια που εχω δει ειναι αυτο:
URL]]