Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Εγω λεω να περασω απο την Αθηνας να παρω ενα απο αυτα!
Πολυ ωραιο κομματι αυτο....
Κομματακι ακριβουτσικο !!!!
Κομματακι ειπα ......
Εγω λεω να περασω απο την Αθηνας να παρω ενα απο αυτα!
Σχώρα με πάτερ αλλά θαρρώ πως είναι κομπλικασιόνζηλευετε καθίκια, γιατι κυκλοφορουσε καθε μερα και με διαφορετικο κομπιλέισιον..
Αυτά τα δύο ζαχαρωνα και τελικά πήρα το Tag Heuer. Το Rado δεν φοριέται όλες τις ώρες...
Καλα κι αγαπημενα μου.....
θαρρώ πως εχεις δικιο, καθως το ατομο ψωνιζε μονο απο ζυριχη..Σχώρα με πάτερ αλλά θαρρώ πως είναι κομπλικασιόν
δις ιζ φάουλ..Η ακολουθεί τον δρόμο του απόντος υπερμεγιστοτεράστιου και την αποκτά με ένα χιλιάρικο σε ποιότητα που μόνο στην αντιπροσωπεία θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.
Παντως παιδια δεν καταλαβαινω αν αστιευοσαστε ή μιλατε σοβαρα για τον Ντουρα.
....
Ενα ειναι σιγουρο. Κατι ηξερε απο ρολογια.
Το θεμα ειναι γιατι τοσο καιρο που ποσταρε δεν ειχε βγει κανενας σας να πει αυτα που λεει τωρα.
Οσο ποσταρε ο ο ανθρωπος (μερικες φορες χρησιμα πραγματα), ολοι σας τσιμουδια!!!!
Και τωρα που σταματησε-εφυγε(δεν εχω ιδεα), βγηκατε ολοι σαν τους γυμνοσαλιαγκες μετα τη βροχη να του την πειτε
Εκτος αν αστιευοσαστε και δεν το εχω καταλαβει
Τσαμπα μαγκες ειστε ρε
Μονο ενα μελος εβγαινε μπροστα του φορα παρτιδα και του την ελεγε(δεν θυμαμαι σιγουρα το νικ του).
το ρολεξ ειναι πολυ ομορφο
το αλλο τι ειναι ?
για BREITLING το κοβω .... (δεν φαινεται η μαρκα)
με δευτερη προτιμηση
στα 6.150 τελικη μετρητοις
Πολύ "λιτό" όμως Μήτσο.
Γιατί δεν παίρνεις ένα Speedmaster;
Και πιο φτηνό πρέπει να'ναι...
http://[URL unfurl="true"]www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/soldier-detail/32190425013001-20.png[/img[/URL]]
[/quote]
ΦΙΛΕ μου τα ωμεγα δεν εχουν αξια μεταπωλησης και δεν μου αρεσαν πολυ ποτε
εκτος ισως απο τα νεα μοντελα με μηχανισμο τουρμπιλον ....
Θα μου πεις δεν το αγοραζεις για να το πουλησεις... και αυτο ειναι το σωστο
αλλα εγω τα κοιταω και αυτα....
Μετα το μοντελο της ρολεξ που ποσταρα σαν δευτερη επιλογη δεν ειναι αυτο που θελω να παρω...
Αυτο που ερωτευτηκα και μαλλον θα το αγορασω μεχρι τις 10/8/2010
στα γενεθλια μου
ειναι το μοντελο αυτο οπως το βλεπεις με πλακα απο φιλντισι και διαμαντια στις ωρες
η καψα μου ειναι το φιλντισι που ΔΥΣΤΥΧΩΣ βγαινει ΜΟΝΟ με διαμαντια που θεωρω υπερβολη καθως τραβανε το βλεμα επικινδυνα...
και ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ..... (ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ)
και η τιμη βιτρινας ειναι 12.950 ευρω, με τιμη μετρητοις στα 9.650 .....
Αυτο ειναι ερωτας ........
ρολογαραΚαλησπέρα!
Εμένα το "κόλλημα" μου είναι το: