talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Εκτός από τη μεθοδολογία με την οποία συμφωνώ απόλυτα, είναι πολύ βασικό να έχει δοκιμάσει κάποιος το ρολόι στο χέρι του. Αυτό με το γάντι και το βελούδο (εκτός από την προφανή αίσθηση χλιδής ) είναι πολύ βασικό για να δείς αν κάνει το ρημάδι στο χέρι σου αισθητικά. Από το internet μπορείς μόνο να δείς ποιά ρολόγια σου αρέσουν και μετά να επιλέξεις αυτό που πάει στο χέρι σου δοκιμάζοντας σε φυσικό κατάστημα.για να σας το δειξουν στο βελουδο με το ασπρο γάντι και μετα βόλτα στα κεντρικά μαγαζιά για παζάρι, ειδικά αν υπαρχει μετρητό. Επισης στραφείτε στους φανατικούς κάθε μάρκας στο Mywatch.gr που με pm θα σας πουν σε ποιο μαγαζι και με πόση έπτωση (τουλάχιστον 30%) μπορείτε να βρείτε αυτο που θέλετε.
Εκτός από τη μεθοδολογία με την οποία συμφωνώ απόλυτα, είναι πολύ βασικό να έχει δοκιμάσει κάποιος το ρολόι στο χέρι του. Αυτό με το γάντι και το βελούδο (εκτός από την προφανή αίσθηση χλιδής ) είναι πολύ βασικό για να δείς αν κάνει το ρημάδι στο χέρι σου αισθητικά. Από το internet μπορείς μόνο να δείς ποιά ρολόγια σου αρέσουν και μετά να επιλέξεις αυτό που πάει στο χέρι σου δοκιμάζοντας σε φυσικό κατάστημα.
Τέλος να προσθέσω κάτι που με βοήθησε προσωπικά να μην την πατήσω άσχημα επειδή το Planet Ocean πήγε 2 φορές για service στην αντιπροσωπεία εντός εγγύησης, προσέξτε αφού πάρετε 2-3 προσφορές από καταστήματα ψάχνοντας το -30% (που είναι εφικτό με μετρητά και σε περιόδους χαμηλής κίνησης), όταν αποφασίσετε από ποιό κατάστημα θα αγοράσετε, ρωτήστε στο show room της Omega αν αυτό το κατάστημα είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος χωρίς ν αναφέρετε κάτι για τιμές.
Αν είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος τότε θα έχετε εγγύηση αντιπροσωπείας αλλιώς από κάπου έχει βρεί το ρολόι και υπάρχει κίνδυνος να καταλήξετε με εγγύηση καταστήματος που δε λέει και πολλά >
περσυ πηρα αυτο το TISSOT με 300 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενοςResis,άμα θες να ακούσεις την γνώμη μου,ΡΟΛΟΓΙΑ πουλάνε μόνο οι εταιρείες που φτιάχνουν ρολόγια και όχι ταυτόχρονα ρούχα,παπούτσια κτλ.Τα καλύτερα ρολόγια,όπως θα γνωρίζεις είναι τα ελβετικά.Για τα 350-400 ευρώ που διαθέτεις να δώσεις θα σου πρότεινα να πάρεις Tissot.
ξερει κανενας ποσο κοστιζει και αν υπαρχει δυνατοτητα αγορας του απο τον ιντερνετ;
ξερει κανενας ποσο κοστιζει και αν υπαρχει δυνατοτητα αγορας του απο τον ιντερνετ;
Πολυ ομορφο ρολοι....Μπραβο. γιατι δεν κοιτας τα σαιτ στην Αγγλια??
το ξερω φιλε μου γιαυτο ρωταω μηπως καποιος ξερει!!!νομιζω αν ηταν αυτο σε καποιο σαιτ το ειχαν 8500 δολλαρια αρα εδω θα εχει καπου στα 6-6500 χιλιαρικα!!!παντως ειναι απο τα λιγα κομματια που θα αγοραζα απο τη συγκεκριμενη φιρμα!!Αυτό το TagHeuer που ρωτάς,μόλις βγήκε στην αγορά για να γιορτάσει τα 150 χρόνια λειτουργίας!Τιμή δεν γνωρίζω,πήγαινε στον Βήχο στο Κολωνάκι ή στο Golden Hall.TagHeuer δεν θα βρεις στον ίντερνετ ή αν βρεις,θα ναι μούφα όπως λέει και η αντιπροσωπεία.
γουστα ειναι αυτα!!!το συγκεκριμενο παντως ειναι το κορυφαιο μοντελο που εχει βγαλει.Εγώ αντιθέτως από TagHeuer τα έπαιρνα σχεδόν όλα!
Το χριστουγεννιατικο μου δωρο
http://[URL unfurl="true"]www.professionalwatches.com/monaco_vintage_limited-thumb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πολύ Classic Racing ρολογάκι :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Το δικό μου είναι αυτό
[URL unfurl="true"]http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/automatic-chronograph-tachymetre/index.lbl?w=CV2014.BA0786[/URL]