You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
εξαιρετικο κομματιOMEGA FLIGHTMASTER
καλημερα στους συναγωνιστες
zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
κυριοι με ενδιαφερει το παρακατω ρολοι
rolex datejust 36mm ή 41mm σε μισο μισο χρυσο ή λευκοχρυσο.
γνωριζει καποιος τιμη βιτρινας στην Ελλαδα?
εχει διαφορα η τιμη αν το παρω απο την rolex ή απο αλλο μαγαζι?
καποιος γνωστης θα μπορουσε να μου πει ποια θα ηταν η πιο οικονομικη λυση για τα δυο αυτα μοντελα?
αγορα απο rolex shop?
αγορα απο αλλο καταστημα?
γνωριζω πως υπαρχουν επαγγελματιες, που μπορουν κατα παραγγελια, να σου φερουν το ρολοι που θελεις απο εξωτερικο.
συμφερει οικονομικα καλυτερα αυτη η λυση?
απο οσο τα ψαχνω στο chrono24.com δειχνει να παιζουν κοντα στα 8.000
το 41mm υπαρχει γενικα ή ειναι σπανιο?
παρακαλω τις συμβουλες σας οι γνώστες κυριως
λοιπον φιλε η επιλογη ειναι εξαιρετικη
εχεις πολλες λυσεις.
αν πας για καινουργιο καλυτερα να πας σε καταστημα εκτος rolex και ολογος ειναι ο εξης μπορεις να παζαρεψεις την τιμη. αυτο ισχυει βεβαια στην περιπτωση που το καταστημα το εχει. το παζαρι μπορει να σου αποφερει οφελος ακομα και 1000€ ( το εχω κανει και ειωσα την τιμη κατα 800€ σε submariner και κατα 700€ σε omega ).
συνηθως αυτο το πετυχαινεις για μετρητα.
επισης καλο θα ειναι να ψαξεις και για μεταχειρισμενο.
τα rolex ειναι κομματια που δεν χανουν την εμπορικη τους αξια και παιζουν μεταχειρισμενα. αυτο μειωνει την τιμη αρκετα. βεβαια θα πρεπει να προσεξεις τα εξης
αν εχει τα χαρτια του το ρολοι καρτα εγγυησης κλπ. αν εχει κανει τα servise που πρεπει κλπ...
επισης για την επιλογη σου μεσα απο τη διαδικασια του μεταχειρισμενου θα δεις και την αξια του
δηλαδη θα δεις αν εχει αηια μεταπωλησης οποτε θα σου διασφαλισει την επιλογη σου.
αυτα
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Μου θυμίζεις τον Λούσεντ μου...
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
seiko για κατω απο 300 , τα ποιο vfm ρολογια
Συμφωνώ για τα Seiko - μπορείς να βρεις όμορφα ρολόγια πολύ φθηνά (έχει ακόμα και αυτόματα με 100 ευρώ). Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στο Amazon έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και αρκετά φθηνότερες τιμές από Ελλάδα οπότε προτείνω να δεις και εκεί.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.965
- Πόντοι
- 5.235
ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες!λοιπον φιλε η επιλογη ειναι εξαιρετικη
εχεις πολλες λυσεις.
αν πας για καινουργιο καλυτερα να πας σε καταστημα εκτος rolex και ολογος ειναι ο εξης μπορεις να παζαρεψεις την τιμη. αυτο ισχυει βεβαια στην περιπτωση που το καταστημα το εχει. το παζαρι μπορει να σου αποφερει οφελος ακομα και 1000€ ( το εχω κανει και ειωσα την τιμη κατα 800€ σε submariner και κατα 700€ σε omega ).
συνηθως αυτο το πετυχαινεις για μετρητα.
επισης καλο θα ειναι να ψαξεις και για μεταχειρισμενο.
τα rolex ειναι κομματια που δεν χανουν την εμπορικη τους αξια και παιζουν μεταχειρισμενα. αυτο μειωνει την τιμη αρκετα. βεβαια θα πρεπει να προσεξεις τα εξης
αν εχει τα χαρτια του το ρολοι καρτα εγγυησης κλπ. αν εχει κανει τα servise που πρεπει κλπ...
επισης για την επιλογη σου μεσα απο τη διαδικασια του μεταχειρισμενου θα δεις και την αξια του
δηλαδη θα δεις αν εχει αηια μεταπωλησης οποτε θα σου διασφαλισει την επιλογη σου.
αυτα
μια ερωτηση:
σε περιπτωση τετοιων ρολογιων, αν τα βρεις μεταχειρισμενα, πως μπορεις να επαληθευσεις οτι αυτο που θα παρεις ειναι γνησιο αφενος και αφετερου λειτουργει σωστα, χωρις προβλημα.
μπορεις να το πας καπου για τσεκαρισμα?
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.717
- Πόντοι
- 216
ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες!
μια ερωτηση:
σε περιπτωση τετοιων ρολογιων, αν τα βρεις μεταχειρισμενα, πως μπορεις να επαληθευσεις οτι αυτο που θα παρεις ειναι γνησιο αφενος και αφετερου λειτουργει σωστα, χωρις προβλημα.
μπορεις να το πας καπου για τσεκαρισμα?
Στο service της rolex για τσεκαρισμα.
Αν σου πει μα μου σου του άποψη μου μην ασχοληθείς
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.717
- Πόντοι
- 216
δεν υπαρχει η εκπτωση που λες στα σπορ μοντελα μονο στα μη εμπορικα
Αμα δεν ξέρεις κατι δεν χρειάζεται να κάνεις reply. Προ capital ηταν οτι ειπα άνετα. Σε όλα ακόμα και στο explorer.
Μετα τον καλοκαιρινό χαμό οποιος θελει ψάχνει
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.864
- Πόντοι
- 2.606
η ανωτατη εκπτωση που κανει η ρολεξ σημερα ειναι το 7% και επιλεκτικα τα πραγματα τα γνωριζω πολυ καλαΑμα δεν ξέρεις κατι δεν χρειάζεται να κάνεις reply. Προ capital ηταν οτι ειπα άνετα. Σε όλα ακόμα και στο explorer.
Μετα τον καλοκαιρινό χαμό οποιος θελει ψάχνει
τα 20-25% γινονταν με τριγωνικες συναλλαγες απο ρολογια που ερχοταν απο χαμηλου φπα ζωνες ροδο κλπ
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
τα μοντέλα που συγκρίνεις είναι διαφορετικά...
το αυθεντικό είναι το μοντέλο 16613
και η μαιμού προσπαθεί να μοιάσει στο 16613 M Series παραγωγής τέλη του 2007... με engraved rehaut
κύττα τα προσεκτικά και θα βρείς κι άλλες διαφορές...
π.χ. το font στο Bezel insert δεν είναι το ίδιο...
κλπ κλπ...
αν τα εχεις δίπλα τότε είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις...
αν έχεις μια καλή μαιμού μόνη της... τότε δυσκολεύει...
Ιδια μοντελα είναι. Το SUBMARINER DATE. Απλά η ρεπλικα ειναι φέις λιφτινγ του 11613 ( re-styled Submariner, οπως λέει η Ρόλεξ)
======================
Introduced in 1953, the Submariner was the first watch to be water‑resistant down to 100 metres (330 feet). It was designed specifically for underwater exploration and diving, with a strong stainless steel bracelet and an extra‑robust, waterproof Oyster case.
Subsequent advances eventually increased the Submariner's waterproofness to 300 metres (1,000 feet) – the depth to which today's Submariner can safely be submerged. In 2008, the re-styled Submariner was enhanced with a new rotatable bezel equipped with a nearly scratchproof Cerachrom insert featuring graduations in gold or platinum.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σαλάτα τα κανες... Κανένα από τα δυό στην φωτό δεν εχει κεραμικό μπέζελ... Και τα δύο με αλουμινιο είναι...
Είπαμε σειρα Μ με χαραγμένο εσωτερικό δακτύλιο.
Το κεραμικό αργότερα
Το κεραμικό αργότερα
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
τα μοντέλα που συγκρίνεις είναι διαφορετικά...
το αυθεντικό είναι το μοντέλο 16613
και η μαιμού προσπαθεί να μοιάσει στο 16613 M Series παραγωγής τέλη του 2007... με engraved rehaut
κύττα τα προσεκτικά και θα βρείς κι άλλες διαφορές...
π.χ. το font στο Bezel insert δεν είναι το ίδιο...
κλπ κλπ...
αν τα εχεις δίπλα τότε είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις...
αν έχεις μια καλή μαιμού μόνη της... τότε δυσκολεύει...
===============================
Σαλάτα τα κανες... Κανένα από τα δυό στην φωτό δεν εχει κεραμικό μπέζελ... Και τα δύο με αλουμινιο είναι...
Το κεραμικό αργότερα
Ακου τυπε.....
Πρώτον δεν είμαι ειδικός, (αλλά όχι και ηλίθιος) αλλά και εσύ όχι μόνο κάνεις τον ξερόλα, αλλα και κάτι πίνεις.... δεν μπορει.....
Το 2003, αποφάσισα, να κανω ενα δώρο στον εαυτό μου, και αγόρασα το ROLEX το Submariner Date. "Μοντελο" 2003 σειρα F.
Το 2010 στο Night Market στη Bangkok είδα ότι πουλούσαν μαϊμουδιες, "ROLEX Submariner Date" τα οποία ήταν οχι μόνο παρα πολύ καλή απομιμηση, αλλα και σε τιμή που δεν δεχόταν πολλά παζάρια. Δεν θυμαμαι ποσο, αλλα ακριβούτσικα. Ισως πανω απο 150 δολλαρια. Μου κίνησε λοιπον την περιέργεια και το αγόρασα με σκοπό να το ανοίξω και να δω τον μηχανισμο του, πράγμα που δεν έκανα τελικα.
Ποστάρω λοιπον και τα δυο ρολόγια σε μια φωτογραφία κανοντας και την σχετικη διευκρίνηση, και πετασε εσύ ο ξερόλας και λες ότι έιναι διαφορετικά μοντέλα, σάμπως και το ένα ήτανε το "Sub Mariner Date" και το άλλο ας πούμε το GMT-MASTER II.
Μετά συνεχίζεις την "ξερολίαση" σου λέγοντας ότι τα εκανα σαλάτα, και έιμαι σιγουρος οτι δεν αναφερεσαι στον αναγραμματισμο μου, (16613)αλλά έτσι αυθαιρετα πετάς "Κανένα από τα δυό στην φωτό δεν εχει κεραμικό μπέζελ... Και τα δύο με αλουμινιο είναι" σάμπως και εγώ κάπου ανέφερα οτι εχουν κεραμικό μπέζελ. Φυσικά και δεν έχουν αφού το γνήσιο είναι προγενέστερο του 2005, και το μαϊμού είναι... μαϊμού. Είπαμε λες "σειρά Μ". Εμ δεν είπαμε... Εσύ είπες. Και πούσαι κύριε ξερόλα. Φροντισε να μάθεις τι σημαινουν τα F, D,Z, M, κλπ στα σέριαλ ναμπερ, και μετα να μιλάς. Ειμαι σιγουρος ότι το αγνοείς.... Γκουγλάρισε το τουλάχιστον....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ασε ρε κεραχρόμ δεν μας έβαλες ότι ήταν η μαιμού ρε πίθηκα;
In 2008, the restyled Submariner.... Έως ...scratchproof Cerachrom insert.... από το δικό σου πόστ δεν είναι αυτά? Μάλλον εσύ δεν γνωρί να γουγλάρ βαρυμαγκά...
Όρσε να φιάξεις καμια χωριάτικη Λεφτεράκη...
In 2008, the restyled Submariner.... Έως ...scratchproof Cerachrom insert.... από το δικό σου πόστ δεν είναι αυτά? Μάλλον εσύ δεν γνωρί να γουγλάρ βαρυμαγκά...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ασε ρε κεραχρόμ δεν μας έβαλες ότι ήταν η μαιμού ρε πίθηκα;
A καλά, όταν περάσει η επίδραση από αυτά που πίνεις, και δεις ιδίοις όμμασι αληθινό Ρόλεξ, τότε ξαναμιλάμε... Ως τότε άντε γειά......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Ακου τυπε.....
Πρώτον δεν είμαι ειδικός, [size=18pt](αλλά όχι και ηλίθιος)[/size] αλλά και εσύ όχι μόνο κάνεις τον ξερόλα, αλλα και κάτι πίνεις.... δεν μπορει.....
καλά αυτό ασε να το κρίνουμε οι υπόλοιποι!
Επισκέπτης
καλά αυτό ασε να το κρίνουμε οι υπόλοιποι!
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
καλος μαλάκας εισαι και εσυ... Σβηστο ρε παραρα, κανε με μουτ και γουορνινγ, στα αρχιδια μου κολοπαιδο... Ωραιος μοντερειτορ εισαι !!!!καλά αυτό ασε να το κρίνουμε οι υπόλοιποι!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Μπαι μπάι Λεφτεράκη...
Τελικά άμα το νικ αρχίζει απο λλλλλάμδα....
Τελικά άμα το νικ αρχίζει απο λλλλλάμδα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K