αλεξ ειμαι 45...εχω δει πολλα εγκληματα και αρκετα χωρις ιδιαιτερο λογο,αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια εγινε πανω σε αναμπουμπουλα,ειτε απο λαθος εκτιμηση,ειτε απο υπερβολικη εκτιμηση(δολο)....το συγκεκριμενο εγκλημα ,ναι,με χει στειλει αδιαβαστο....πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε δυο θυτες, να βασανιζουν χωρις λογο και τελικα να σκοτωνουν ετσι εναν ανθρωπο....τετοια βλεπεις μονο σε κατι σεναρια χολυγουντ....
υσ...θυμασαι τον νορβηγο μακελαρη....ολοι στη νορβηγια ειχαν τρελαθει,το ποινικο τους δεν ειχε φανταστει τετοιο αρρωστημενο εγλκημα και η ανωτατη ποινη φανταζε χαδι...κατι τετοιο τρεχει και δω τωρα!
Καμια αντιρρηση, καθε αποψη ειναι σεβαστη.
Απλως εχω την αισθηση οτι καθε φορα που η κοινωνια εξεγειρεται εναντιον καποιου εγκληματια, δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια προσπαθεια να ξεγελασει τις ενοχες της. Και αυτο ξερεις, δεν ειναι και πολυ ευγενές.
Ας αφησουμε τις τιμωριες στους αρμοδιους και οχι στους συγκρατουμενους, στους συγγενεις των θυματων ή στους αγανακτισμενους "ευαισθητους".
Γιατι, για να ειμαι ειλικρινης, αυτος ο ορυμαγδος "βιαστε τον, ανοιξτε του την σουφρα, σκοτωστε τους, τσακιστε τους τα κοκκαλα", μολονότι εκφραζεται απο καποιους που θελουν να δειξουν την "ευαισθησια" της ψυχης τους μπροστα στο βασανιστηριο ενος αθωου κοριτσιου, πώς να το κανουμε ρε παιδια, δεν βγαζει και πολλη "ευαισθησια ψυχης". Δεν το καταλαβαινετε?