tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεξιος εθνομπολσεβικος ειναι.
καραφλός με περουκίνι είναι...
Δεξιος εθνομπολσεβικος ειναι.
Ε μα τωρα, δεν ξερω εγω?αυτο δεκτο
Εχει κάτι το αγωνιστικό ο ορος και με εκφραζει
επιμένωΕιχε προβλεψει και οτι θα την σκαπουλαρει ο Ριχαρδος τύπε
Και επιμενει οτι θα πεσει στα μαλακα
Καταλαβαινεις τι περιμενει τον βαψομαλλιά
ειμαι ο μονος που εχει καθαρη οπτικη και παραλληλα βιωματα σε διαφορερικες κοινωνίες ταυτοχρονα
Fixedεπιμένω
Ο Ριχαρδος θαβτην σκαπουλαρει κ θα επανελθει αμεσα αν ισχύει οτι τακανε ολα με χαρτια
Τα υπόλοιπα με λεωφορεια και καμπουρηδες δεν αποδεικνύονται
Ειναι λογια του αερα
απαντησε ομως στο ερωτημα του ΓκλοκΕ μα τωρα, δεν ξερω εγω?
Σαυρούκο μαθε μπαλιτσα
οτι εχεις σεξουαλικες αποκλισεις ειναι γνωστό...Πςςςςςςς, ξεροχύνω.
Nαι τύπε ετσι.. Προσωπικά δεν είμαι ρατσιστής, αλλα με ενοχλεί ο ισλαμικός μεσαίωνας και αυτοί που τον υποστηρίζουνολα τα ισλαμοπιθηκια ,του μεσαιωνα, της μποχας,της απλησιας,της βρωμας,η μια ατομικη βομβα απο τον τσαρο ,μεγιστανα,πουτιν, η να τους παμε σε αλλο πλανητη
Η μονοι που τους γουσταρουν στην ευρωπη ειναι ο συριζα,και η γερμανοι
κανεις αλλος, ολες η αλλες χωρες απλα τους ανεχονται
Αν Είναι Έλληνας δύσκολο...Θα τη σκαπουλάρει μόνο αν είναι Εβραίος, μειονότητα ευπαθή ομάδα λαοτκι κτλ... :Sεπιμένω
Ο Ριχαρδος θαβτην σκαπουλαρει κ θα επανελθει αμεσα αν ισχύει οτι τακανε ολα με χαρτια
Ειναι λογια του αερα
μωρη θεια αναστήθηκες.?καραφλός με περουκίνι είναι...
επιμένω
Ειναι λογια του αερα
η ιδεολογικη παπατζα της αριστερας μπορει να εφαγε τη δεξια αλλα θεριεψε την ακροδεξιάαπαντησε ομως στο ερωτημα του Γκλοκ
Πως ενα παιδι μαμαοθρεφτο κι απο γονεις νδ προεκυψε φανατικα λαθρολαγνο σε σημείο τέτοιο
Νατος κιολας ο Αλβανολαγνος! Αντε γεια βοδια! Οι Αλβανοι εχουν χωρα, οι Βουλγαροι εχουν χωρα, οι Σερβοι εχουν χωρα, εσεις ειστε χυσοδοχειο.φιλε σεβαστα αυτα που γραφεις αλλα δεν με πειθεις οτι ολοι αυτοι οι αραβες πακιστανοι κλπ ...εχουν στοιχειωδη αξιακο κωδικα...του δυτικου πολιτισμου...σκεψου μονον οτι οι πακιστανοι οι κοινοτητες τους στην ελλαδα δλδ ειναι κατα 98 τοις εκατο ανδρες...δλδ αυτοι πως βολευονται?,,δεν θελω να μιλησω...για αλγερινους τα εγκληματα των δυτικων για αυτους ειναι εθιμα....εχω γνωρισει και τους μεταναστες πωλωνους στις αρχες της δεκαετιας του 90 στην αθηνα...αλλος κοσμος αφου σε εναν χρονο ειχαν φτιαξει την δικη τους κοινοτητα στην ελλαδα εφημεριδα...θεατρικη ομαδα..κλπ..οι αλβανοι...η πλειοψηφια τους που προκοψε εβαλε τα γυαλια σε πολλους ελληνες...αλλα οτι εχει ερθει απο το ισλαμ να με συγχωρεις φιλε..μου..ειναι να πανε πισω ...και γιατι οχι στα αδελφια τους..στα εμιρατα να βλεπουν μαζι τις εκτελεσεις την παρασκευη..γι αυτο σου λεω φιλτραρε λιγο τις γραφεις..μην εισαι απολυτος...
μωρη θεια αναστήθηκες.?
Τα σεβη μου
Νομιζα ειχες αποβιωσει
αλλα λεμε τωραΑν, αν, αν.
Αν ο Παναγιώτης (Λαφαζάνης) ήταν Αλέξης θα έπαιρνε 10% και βάλε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.
Πνευματικος καρκινος της αριστερας.απαντησε ομως στο ερωτημα του Γκλοκ
Πως ενα παιδι μαμαοθρεφτο κι απο γονεις νδ προεκυψε φανατικα λαθρολαγνο σε σημείο τέτοιο
θα σε στηρίξω να αποφύγεις το μετάλλιο αν συνεχίσεις έτσι!! Εύγε!Νατος κιολας ο Αλβανολαγνος! Αντε γεια βοδια! Οι Αλβανοι εχουν χωρα, οι Βουλγαροι εχουν χωρα, οι Σερβοι εχουν χωρα, εσεις ειστε χυσοδοχειο.
Μωρε ζει αλλά εχουμε καιρο να δουμε φωτογραφιες με εκεινες τις υπεροχες κατακτησεις τουμωρη θεια αναστήθηκες.?
Τα σεβη μου
Νομιζα ειχες αποβιωσει
που διαολο εισαι φετοςουστ μωρή λεκανατζού...
τα σέβη μου ρε...
ΥΓ περιμένω να νεκροφιλήσω τον Αλέξη πρώτα