stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και η πλειοψηφια ειναι κοντοι...Οι χειροτεροι serial killers ειχανε κοιλιες και οχι μπρατσα τυπε :S :S :S
και η πλειοψηφια ειναι κοντοι...Οι χειροτεροι serial killers ειχανε κοιλιες και οχι μπρατσα τυπε :S :S :S
το θέμα εδώ τρουμπ είναι η εμφυλη βια που παρότι θα έπρεπε οι νέοι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πάντα να έχουν κατάφερει να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες
Αλλη μοδα κι αυτη. Νεαροι καταχειμωνο με σηκωμενο μπατζακι σαν γκομενες και χωρις καλτσες η με κοντες καλτσες καταχειμωνο, για να φαινεται το ποδι παλι σαν γκομενες. Αλλο και τουτο.παντελονι φορμα με σηκωμενα gay μπατζακια.. αθλητικο παπουτσι .. λιγα μουσακια .. υφακι κακου ... και υφος μπλαζε ..
αυτο ηταν το στυλ των δραστων αλλα και το στυλακι πολλων κλαρινογαμπρων της χωρας ..
ολοι αντιγραφουν το ιδιο στυλ λες και ειναι τιποτα σπουδαιο ..
κι ομως τετοιους θελουν οι χαζογκομενες ........
Αλλη μοδα κι αυτη. Νεαροι καταχειμωνο με σηκωμενο μπατζακι σαν γκομενες και χωρις καλτσες η με κοντες καλτσες καταχειμωνο, για να φαινεται το ποδι παλι σαν γκομενες. Αλλο και τουτο.
Εδω γάμαγε αβέρτα ο γελοίος ψυχάκιας ο "αγάπη μόνο"!!!!!
o tasos ειναι κουκλος κ πολυ καλο παιδι απο την εδεσσα
Ναι. Και δε προχωρησε ποτε σε καταγγελια. Ισως επειδη συνεχισε να συναναστρεφεται με τους ιδιους. Και βιασμος και κακοποιηση και φιλι στο μαγουλο του φιλου της που λιγο μετα τη δολοφονησε και τη πεταξε στα βραχια. Τουλαχιστον περιεργη η συμπεριφορα της φοιτητριας.Αυτό που την είχαν βιάσει 3 άτομα και την είχαν βιντεοσκοπήσει , το είδατε?
Ναι. Και δε προχωρησε ποτε σε καταγγελια. Ισως επειδη συνεχισε να συναναστρεφεται με τους ιδιους. Και βιασμος και κακοποιηση και φιλι στο μαγουλο του φιλου της που λιγο μετα τη δολοφονησε και τη πεταξε στα βραχια. Τουλαχιστον περιεργη η συμπεριφορα της φοιτητριας.
H περίεργη συμπεριφορά είναι την φοιτήτριας ή του μαλάκα που μετά την σκότωσε ?
κυριοι χθες που μιλουσα με αθλητη πολεμικων τεχνων(πραγματικο οχι αρχιδοκλασομπινε)...μου ειπε οτι πρεπει να δουμε την μαλακια τους και το στοιχειο οτι ηταν φαρμακωμενοι δηλαδη ειχαν παρει τοσα αναβολικα που απο μονα τους τιναζουν την επιθετικοτητα στα υψη...δεν υπαρχει περιπτωση φυσιολογικο παιδι 20 χρονων να ειναι φετες...οι μυ αυτοι αναπτυσονται αναμεσα στα 20 εως 30....αντε γμεισε ο τοπος μαλακισμενα φαρμακωμενα...
κυριοι χθες που μιλουσα με αθλητη πολεμικων τεχνων(πραγματικο οχι αρχιδοκλασομπινε)...μου ειπε οτι πρεπει να δουμε την μαλακια τους και το στοιχειο οτι ηταν φαρμακωμενοι δηλαδη ειχαν παρει τοσα αναβολικα που απο μονα τους τιναζουν την επιθετικοτητα στα υψη...δεν υπαρχει περιπτωση φυσιολογικο παιδι 20 χρονων να ειναι φετες...οι μυ αυτοι αναπτυσονται αναμεσα στα 20 εως 30....αντε γμεισε ο τοπος μαλακισμενα φαρμακωμενα...
Ναι. Και δε προχωρησε ποτε σε καταγγελια. Ισως επειδη συνεχισε να συναναστρεφεται με τους ιδιους. Και βιασμος και κακοποιηση και φιλι στο μαγουλο του φιλου της που λιγο μετα τη δολοφονησε και τη πεταξε στα βραχια. Τουλαχιστον περιεργη η συμπεριφορα της φοιτητριας.
Οι δημοσιοκαφροι λένε ότι η τυπισσα φορτώθηκε οικειοθελώς στο φορτηγάκι του πατέρα του ενός από τους φονιάδες στις 1 η ώρα το πρωί για να πάνε στο εξοχικό του παρέα και οι τρεις ... παράξενη συμπεριφορά για βιασμένη είναι αλήθεια ... μάλλον ποτε κανείς δεν θα μάθει το τι ακριβώς συνέβη εκτός και αν υπήρχαν τίποτα κάμερες στο σπίτι ...
σιγα την παραξενη συμπεριφορά...πηγαν να γαμηθουν και αυτή μετα μπορει να μην ηθελε παρτουζα ή να πηγαν να της παρουν κωλο, αυτή θα ξενερωσε, θα πηγε να φυγει και τα σκουπίδια την σκοτωσαν στο ξυλο…
ελυσα την υποθεση σε 3 λεπτα ο καργιολης
o αθλητης των πιτογυρων ειμαι εγω! αυτος ειναι μια χαρα...!τυπε μηπως ηταν αθλητης της καταναλωσης πιτογυρων με τελειωμα γαλακτομπουρεκου? γιατι τετοια μαλακια δεν εχω ξαναματακουσει