barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.323
- Πόντοι
- 5.506
και μεθαυριο ??
Τύπε, θεώρησε εαυτόν διαχρονικό αρχίδι.
και μεθαυριο ??
εγώ λέω να το πεις να βγει από μέσα σου μην καταπιεζεσαι μπορεί αύριο να κοιτάξεις στο καθρέφτη και να πεις είμαι πολύ μεγάλος γαμιας είπα στο θρεντ του μπου τρομερή ατακα και να νιώσεις καλύτερα
η αγωνία θα σε φάει. Συνέχισε εσύ όμως μην χαλαρώνειςτην εκανες την καταγγελια στη διωξη η κοτεψες ?
και θα τον βαραει στη ζουλα η βουλγαρα αποκλειστικη τυπε;θα ψοφησεις ασχημα εσυ σε ιδρυμα....
μουνοσκυλος εισαιοχι δε θα το πω, δεν ειμαι κανας σκατοψυχος
μπα απλά τρώει πολύ ξύλο από τους γύρω του και νοιώθει κάποιος με την δήθεν βλακωδη αντίδραση εδώ.μουνοσκυλος εισαι
:S :S :S :Sκαι θα τον βαραει στη ζουλα η βουλγαρα αποκλειστικη τυπε;
μικρος ειχε φαει φαπα...μεγαλος τρωει πουτσαμπα απλά τρώει πολύ ξύλο από τους γύρω του και νοιώθει κάποιος με την δήθεν βλακωδη αντίδραση εδώ.
η αγωνία θα σε φάει. Συνέχισε εσύ όμως μην χαλαρώνεις
και θα τον βαραει στη ζουλα η βουλγαρα αποκλειστικη τυπε;
γαμα κανα καλοριφερ σημερα και πολυ σου ειναιη κωλαθρα στη φωτο δικια σου ειναι ???
εμπαινα ....
το θέμα εδώ τρουμπ είναι η εμφυλη βια που παρότι θα έπρεπε οι νέοι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πάντα να έχουν κατάφερει να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες καταντουν εγκληματιες και κάποιο εδώ μέσα γίνονται ορνια που τρέφονται με πτώματα... Πόση ζωή πόση ψυχή και πόση αξία έχει κάποιος που τρέφεται με την χαρά η την εκδίκηση ενός ανθρώπινου όντος που δεν γνωρίζει; Τι τραγική φιγούρα μπορεί να είναι ένας τετοιος ανθρώποςμικρος ειχε φαει φαπα...μεγαλος τρωει πουτσα
βαθυτο θέμα εδώ τρουμπ είναι η εμφυλη βια που παρότι θα έπρεπε οι νέοι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πάντα να έχουν κατάφερει να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες καταντουν εγκληματιες και κάποιο εδώ μέσα γίνονται ορνια που τρέφονται με πτώματα... Πόση ζωή πόση ψυχή και πόση αξία έχει κάποιος που τρέφεται με την χαρά η την εκδίκηση ενός ανθρώπινου όντος που δεν γνωρίζει; Τι τραγική φιγούρα μπορεί να είναι ένας τετοιος ανθρώπος
γαμα κανα καλοριφερ σημερα και πολυ σου ειναι
το ξερεις οτι δεν εχω απαντηση...το θέμα εδώ τρουμπ είναι η εμφυλη βια που παρότι θα έπρεπε οι νέοι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πάντα να έχουν κατάφερει να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες καταντουν εγκληματιες και κάποιο εδώ μέσα γίνονται ορνια που τρέφονται με πτώματα... Πόση ζωή πόση ψυχή και πόση αξία έχει κάποιος που τρέφεται με την χαρά η την εκδίκηση ενός ανθρώπινου όντος που δεν γνωρίζει; Τι τραγική φιγούρα μπορεί να είναι ένας τετοιος ανθρώπος
το θέμα εδώ τρουμπ είναι η εμφυλη βια που παρότι θα έπρεπε οι νέοι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πάντα να έχουν κατάφερει να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες καταντουν εγκληματιες και κάποιο εδώ μέσα γίνονται ορνια που τρέφονται με πτώματα... Πόση ζωή πόση ψυχή και πόση αξία έχει κάποιος που τρέφεται με την χαρά η την εκδίκηση ενός ανθρώπινου όντος που δεν γνωρίζει; Τι τραγική φιγούρα μπορεί να είναι ένας τετοιος ανθρώπος
η ειρωνεία δείχνει έλλειψη τροπων
Νομίζω οτι πλέον είναι καλή στιγμή να κλειδωθεί το νήμα.
ποσο υψος εχεις?σοφη η μαλακια σου..