δεν εχει σημασια το τι εισαι εσυ αλλα ποιες ειναι οι τασεις και τι κυριαρχει
ε λοιπον η μεση ελληνιδα ελλεηνιδα δεν προκειται να ασχοληθει με τον μεσο φτωχοποιημενο ελ ανδρα γιατι δεν εχει να της δωσει κατι παραπανω απο τον μεσο φτωχο μπαγκλατεσιανο και μαλιστα ο δευτερος εχει να την δωσει περισσοτερα γιατι ειναι πιο νταβραντισμενος
εκει σας οδηγουν οι καπιταλιστικες ελιτ με τις νορμες τους που εξυπηρετουν την κερδοφορια τους
σκεψου απλα ποσοι τομεις της οικονομιας αναπτυσσονται μεσω της καταπιεσης στον ανδρα κανιβαλιζοντας τον εν τελει
σωστος! να προσθεσω μονο οτι αυτοι που λενε οτι "χαχα σου εφαγε τη γκομενα ο πακιστανος" η "αποκλειεται να παει με πακιστανο" η "ποσο χαλιας εισαι που αισθανεσαι ανταγωνισμο απο πακιστανο" αυτοι ειναι οι ρατσιστες διοτι πιστευουν οτι ο πακιστανος δεν εχει καμια ελπιδα να αξιζει ως αντρας.
Εμεις που επισημαινουμε τον υπαρκτο κινδυνο να μας φαει τη γκομενα που γουσταρουμε ο καθε πακιστανος ειμαστε αυτοι που ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ρατσιστες διοτι τον βλεπουμε ως (δυνητικα) ισαξιο με εμας.
Απλα ειμαστε λογικοι και θελουμε πολιτικες που να προωθουν τα δικα μας συμφεροντα και καλοπεραση και οχι του καθε ενος που αποφασισε οτι ειναι πιο ωραια εδω απο οτι στη χωρα του και μια και δεν τον καλεσαμε δικαιουται να ερθει ακαλεστος και να παιξει μπαλα στο ιδιο γηπεδο με εμας. Το γηπεδο αυτο που υποτιθεται πληρωνουμε στρατους και αστυνομιες να φυλανε ωστε να παιζουμε εμεις μπαλα ανενοχλητοι.
Εξ αλλου το κρατος ειναι στημενο για να στηριζει τους Ελληνες, οχι ολης της γης τους κολασμενους.
Η καινουρια ατακα των αριστερων οταν δε μπορουν να σε πουν ρατσιστη και φασιστα ειναι να σε λενε "σκατοψυχο" λες και υπαρχει κανενας κανονας οτι πρεπει να ειμαστε καλοψυχοι και passive, ε και αν πηδηξει και κανενας λαθρομεταναστης τη γκομενα που γουσταρουμε δεν εγινε και τιποτα, ολοι δικαιουνται ηδονη...
Οχι φιλε στην Ελλαδα πρωτα δικαιουμαι εγω οξυγονο, φαι, ηδονη και οτιδηποτε αλλο και οταν σκασω στο φαι τοτε απτα αποφαγια ΙΣΩΣ επιτρεψω και σε κανεναν μη νομιμα ευρισκομενο στη χωρα να φαει. Δεν εχω και καμια υποχρεωση ομως. Οπως υποχρεωση δεν εχουν και τα εστιατορια να δινουν τα αποφαγια στους αναξιοπαθουντες.
Βασικα απο οικονομικης αποψης ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΦΑΕΙ η να "ΦΑΕΙ".
Οταν ομως τρωει ο καλυτερος των παρανομα ευρισκομενων στη χωρα πριν απο τον χειροτερο των Ελληνων και γενικα των νομιμα εισελθοντων / ευρισκομενων στη χωρα ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
πολυ απλα.
Για αυτους που λενε για το θεμα εδω πλεον δε συζηταμε για το κοριτσακι και τις επιλογες της, πιστευω ολοι ελπιζουμε η αληθεια να λαμψει και η δικαιοσυνη να αποδωθει. Θα ηταν σωστο ομως να αλλαξει ο τιτλος.
Αλλα γραφουμε για τη γενικοτερη κουλτουρα που εχει υιοθετηθει απο (μεριδα;) των ελληνιδων και γενικοτερα των ευρωπαιων γυναικων που τους εχει καλλιεργηθει η φιλοσοφια του "κανω οτι μου αρεσει" και "γιολο" και παραλληλα τους δινονται μεσω της λαθρομεταναστευσης αμετρητες ευκαιριες να ικανοποιησουν ολα τους τα βιτσια. Ευκαιριες που παραδοσιακα ειχε ο αντρας και πλεον ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Διοτι τον ανταγωνιζονται οι φυλες της αφρικης και της ασιας. Και ενιοτε και της αλβανιας. Που δεν εχουν μεγαλωσει ως φλωροι. Και αυτο τους κανει ελκυστικους.
Η μητερα του δολοφονηθεντα απο 3 λαθρομεταναστες στου φιλοπαππου εστειλε σημερα επιστολη που ουσιαστικα λεει: ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ (Ηταν σεσσημασμενοι για ληστειες οπλοφορια κλπ) ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΡΙΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ;;; Πολυ λογικη απορια...
Εγω θα το διατυπωνα ως εξης: Αν δεν τους ειχατε αφησει να περασουν τα συνορα, η αν τους ειχατε μαντρωσει ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ, αφου μπηκαν παρανομα, δεν θα γλυτωνε και ο Νικολας οπως και τοσοι αλλοι που εχουν μαρτυρησει στα χερια τους τοσα χρονια;
Δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο να παρανομησει ενας λαθρομεταναστης περεταιρω για να μαντρωθει. Αρκει που παρανομει περνοντας τα συνορα. Διοτι εγω δεν εχω τιποτα να κερδισω απο την υπαρξη του διπλα μου. Μονο αυτος εχει να κερδισει. Εγω εχω δυνητικα να χασω. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ;;;;