Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
απολυτα σωστος τυπε
κι εγω ειμαι φαλλοκρατης συμφωνα με τους μοντερνους πουστοκωδικες
αλλα ειμαι και αντρας
δεν θες μωρη,στα αρχιδια μου σε γραφω,βρισκω αλλες πενηντα σαν και σενα
κι αν θελω να πλακωθω παω στο ρινγκ και πλακωνωμω με αλους μαντραχαλους σαν εμενα
δεν ξηγιεμαι ετσι ακομα και στην χειροτερη πατσαβουρα
ειμαι ελληνας οχι αλβανοτουρκογυφτας
υγ ταχω με τον ημεδαπο πιο πολυ τον τουρκοσπορο,γιατι ελληνας αυτος δεν ειναι

δεν εχει σημασια το τι εισαι εσυ αλλα ποιες ειναι οι τασεις και τι κυριαρχει

ε λοιπον η μεση ελληνιδα ελλεηνιδα δεν προκειται να ασχοληθει με τον μεσο φτωχοποιημενο ελ ανδρα γιατι δεν εχει να της δωσει κατι παραπανω απο τον μεσο φτωχο μπαγκλατεσιανο και μαλιστα ο δευτερος εχει να την δωσει περισσοτερα γιατι ειναι πιο νταβραντισμενος

εκει σας οδηγουν οι καπιταλιστικες ελιτ με τις νορμες τους που εξυπηρετουν την κερδοφορια τους

σκεψου απλα ποσοι τομεις της οικονομιας αναπτυσσονται μεσω της καταπιεσης στον ανδρα κανιβαλιζοντας τον εν τελει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656

ε λοιπον η μεση ελληνιδα ελλεηνιδα δεν προκειται να ασχοληθει με τον μεσο φτωχοποιημενο ελ ανδρα γιατι δεν εχει να της δωσει κατι παραπανω απο τον μεσο φτωχο μπαγκλατεσιανο και μαλιστα ο δευτερος εχει να την δωσει περισσοτερα γιατι ειναι πιο νταβραντισμενος

εκει σας οδηγουν οι καπιταλιστικες ελιτ με τις νορμες τους που εξυπηρετουν την κερδοφορια τους

σκεψου απλα ποσοι τομεις της οικονομιας αναπτυσσονται μεσω της καταπιεσης στον ανδρα κανιβαλιζοντας τον εν τελει
τυπε συμφωνω γι αυτο και την αχω αφησει εππαγγελματικα την κωλοχωρα με την τελειωμενη κοινωνια της ετη πριν
τα χαλια ειναι ευρυτερα στον ευρωπαικο χωρο ομως καπου εκει σε καποιες χωρες μπαινουν και καποιοι ,ελαχιστοι κανονες
στην ελλαδα δεν υπαρχει κανονες
ο καθε τραχανας κανει οτι θελει,ειτε λεγεται αλβανος η γηγενης  κατσαπλιας,ειτε τοπικος πολιτευτης

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
..δηλαδη ρε τελειωμενε,εσυ κυκλοφορεις κανονικα στο δρομο και μιλας με αληθινους ανθρωπους(οχι νικ στο κουτι) και λες τετοιες ακαταληπτες μαλακιες και δεν σε εχουν δεσει και φλομωσει στα χαπια ακομα?????? σοβαρα τωρα ,εσυ με αυτο το σκατομυαλο και αυτες τις ιδεες -ειδικα για το γυναικες-κυκλοφορεις ελευθερος?

φιλος αλβανων και γονων και εσυ?

θυματα ειναι οι γυναικες οι οποιες κολακευονται χωρις να επεξεργαστουν το που οδηγει ολη αυτη η κοινωνικα αποσαρθωτικη κατασταση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Συμφωνουμε ...ειδικά το τελευταίο ειναι απαραδεκτο, αυτοι φοβηθηκαν οτι αν την πηγαιναν νοσοκομειο θα αντιμετωπιζαν ποινες και αποφασισαν να την πετάξουν στα βραχια με την ελπιδα οτι δεν θα τους πιασουν ...για μενα το δικαιο έίναι να κανιβαλιστούν πρωκτικά και να πεταχτούν στα ιδια βραχια που πεταξαν την μικρη
:kneel: :kneel: :kneel:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
φιλος αλβανων και γονων και εσυ?

θυματα ειναι οι γυναικες οι οποιες κολακευονται χωρις να επεξεργαστουν το που οδηγει ολη αυτη η κοινωνικα αποσαρθωτικη κατασταση
εισαι τελειως μαλακας και ψυχοπαθεις,αυτομπαναρισου μαζι με αρκετους κλωνους σου μπινε ,γιατι απο οτι βλεπω οι μοντεραδωρες πετανε αετο και αφηνουν τον οχετο του μυαλου σου να ξερναει ακαταληπτα πραγματα.....πεντε λεπτα μπηκα στο παρων νημα και εφριξα....εχεις περασει το σταδιο του μαλακα με χιλια....το μενος σου για το γυναικειο φυλο ,που βγαζεις με ολα τα κλωναρια σου μαζι,ειναι απιστευτο....χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης ....

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εγω προστατευω τις γυναικες απο το μαφιοζοσυστημα που εσυ στηριζεις και ειναι υπευθυνο για τις δολοφονιες γυναικων και ανδρων μεσω της πλυσης εγκεφαλου που διεξαγει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
εγω προστατευω τις γυναικες απο το μαφιοζοσυστημα που εσυ στηριζεις και ειναι υπευθυνο για τις δολοφονιες γυναικων και ανδρων μεσω της πλυσης εγκεφαλου που διεξαγει
μπαναρισου ρε αθλιε ψυχακια σε λεω....

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Λεγονται πολλα και θα σπιλωθει η μνημη της κοπελας

Και να εκδιδοταν (γιατι εχει ειπωθει απο καποιους λιγους και αυτο) και να υπαρχουν sextape της (και αυτο εχει ειπωθει νομιζω) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ -πρωτιστως- ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ -δευτερευοντως-

Ας μεινουμε στην ουσια, οτι 2 τραμπουκοι (που μπορει δεκαδες αλλοι να κυκλοφορουν εδω μεσα) αφαιρεσαν μια ανθρωπινη ζωη γιατι αρνηθηκε να ικανοποιησει τις ορεξεις τους!

Τα αλλα ειναι περιττα!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Λεγονται πολλα και θα σπιλωθει η μνημη της κοπελας

Και να εκδιδοταν (γιατι εχει ειπωθει απο καποιους λιγους και αυτο) και να υπαρχουν sextape της (και αυτο εχει ειπωθει νομιζω) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ -πρωτιστως- ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ -δευτερευοντως-

Ας μεινουμε στην ουσια, οτι 2 τραμπουκοι (που μπορει δεκαδες αλλοι να κυκλοφορουν εδω μεσα) αφαιρεσαν μια ανθρωπινη ζωη γιατι αρνηθηκε να ικανοποιησει τις ορεξεις τους!

Τα αλλα ειναι περιττα!
κ όχι μονο εχουν ειπωθεί πολλα... πηρε μπροστα ο αντιρατσιστικος νομος κ η διωξη για οσους βριζουν την κοπελα... καιρος είναι οι μαγκες του πληκτρολογιου να δειξουν ποσο μαγκια κουβαλάνε...

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

σωστος! να προσθεσω μονο οτι αυτοι που λενε οτι "χαχα σου εφαγε τη γκομενα ο πακιστανος" η "αποκλειεται να παει με πακιστανο" η "ποσο χαλιας εισαι που αισθανεσαι ανταγωνισμο απο πακιστανο" αυτοι ειναι οι ρατσιστες διοτι πιστευουν οτι ο πακιστανος δεν εχει καμια ελπιδα να αξιζει ως αντρας.

Εμεις που επισημαινουμε τον υπαρκτο κινδυνο να μας φαει τη γκομενα που γουσταρουμε ο καθε πακιστανος ειμαστε αυτοι που ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ρατσιστες διοτι τον βλεπουμε ως (δυνητικα) ισαξιο με εμας.

Απλα ειμαστε λογικοι και θελουμε πολιτικες που να προωθουν τα δικα μας συμφεροντα και καλοπεραση και οχι του καθε ενος που αποφασισε οτι ειναι πιο ωραια εδω απο οτι στη χωρα του και μια και δεν τον καλεσαμε δικαιουται να ερθει ακαλεστος και να παιξει μπαλα στο ιδιο γηπεδο με εμας. Το γηπεδο αυτο που υποτιθεται πληρωνουμε στρατους και αστυνομιες να φυλανε ωστε να παιζουμε εμεις μπαλα ανενοχλητοι.

Εξ αλλου το κρατος ειναι στημενο για να στηριζει τους Ελληνες, οχι ολης της γης τους κολασμενους.

Η καινουρια ατακα των αριστερων οταν δε μπορουν να σε πουν ρατσιστη και φασιστα ειναι να σε λενε "σκατοψυχο" λες και υπαρχει κανενας κανονας οτι πρεπει να ειμαστε καλοψυχοι και passive, ε και αν πηδηξει και κανενας λαθρομεταναστης τη γκομενα που γουσταρουμε δεν εγινε και τιποτα, ολοι δικαιουνται ηδονη...

Οχι φιλε στην Ελλαδα πρωτα δικαιουμαι εγω οξυγονο, φαι, ηδονη και οτιδηποτε αλλο και οταν σκασω στο φαι τοτε απτα αποφαγια ΙΣΩΣ επιτρεψω και σε κανεναν μη νομιμα ευρισκομενο στη χωρα να φαει. Δεν εχω και καμια υποχρεωση ομως. Οπως υποχρεωση δεν εχουν και τα εστιατορια να δινουν τα αποφαγια στους αναξιοπαθουντες.

Βασικα απο οικονομικης αποψης ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΦΑΕΙ η να "ΦΑΕΙ".

Οταν ομως τρωει ο καλυτερος των παρανομα ευρισκομενων στη χωρα πριν απο τον χειροτερο των Ελληνων και γενικα των νομιμα εισελθοντων / ευρισκομενων στη χωρα ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

πολυ απλα.

Για αυτους που λενε για το θεμα εδω πλεον δε συζηταμε για το κοριτσακι και τις επιλογες της, πιστευω ολοι ελπιζουμε η αληθεια να λαμψει και η δικαιοσυνη να αποδωθει. Θα ηταν σωστο ομως να αλλαξει ο τιτλος.

Αλλα γραφουμε για τη γενικοτερη κουλτουρα που εχει υιοθετηθει απο (μεριδα;) των ελληνιδων και γενικοτερα των ευρωπαιων γυναικων που τους εχει καλλιεργηθει η φιλοσοφια του "κανω οτι μου αρεσει" και "γιολο" και παραλληλα τους δινονται μεσω της λαθρομεταναστευσης αμετρητες ευκαιριες να ικανοποιησουν ολα τους τα βιτσια. Ευκαιριες που παραδοσιακα ειχε ο αντρας και πλεον ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Διοτι τον ανταγωνιζονται οι φυλες της αφρικης και της ασιας. Και ενιοτε και της αλβανιας. Που δεν εχουν μεγαλωσει ως φλωροι. Και αυτο τους κανει ελκυστικους.

Η μητερα του δολοφονηθεντα απο 3 λαθρομεταναστες στου φιλοπαππου εστειλε σημερα επιστολη που ουσιαστικα λεει: ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ (Ηταν σεσσημασμενοι για ληστειες οπλοφορια κλπ) ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΡΙΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ;;; Πολυ λογικη απορια...

Εγω θα το διατυπωνα ως εξης: Αν δεν τους ειχατε αφησει να περασουν τα συνορα, η αν τους ειχατε μαντρωσει ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ,  αφου μπηκαν παρανομα, δεν θα γλυτωνε και ο Νικολας οπως και τοσοι αλλοι που εχουν μαρτυρησει στα χερια τους τοσα χρονια;

Δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο να παρανομησει ενας λαθρομεταναστης περεταιρω για να μαντρωθει. Αρκει που παρανομει περνοντας τα συνορα. Διοτι εγω δεν εχω τιποτα να κερδισω απο την υπαρξη του διπλα μου. Μονο αυτος εχει να κερδισει. Εγω εχω δυνητικα να χασω. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ρε γαμημενε ψυχακια,μην κανεις διαλογο με τους κλωνους σου,ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ......

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ρε γαμημενε ψυχακια,μην κανεις διαλογο με τους κλωνους σου,ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ......

αν μιλας για εμενα δεν ειμαι κλωνος κανενος. Αν εχεις αντεπιχειρημα γραφτο. Αν βριζεις το μονο που δειχνεις ειναι οτι δεν εχεις επιχειρηματα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αν μιλας για εμενα δεν ειμαι κλωνος κανενος. Αν εχεις αντεπιχειρημα γραφτο. Αν βριζεις το μονο που δειχνεις ειναι οτι δεν εχεις επιχειρηματα.
και σκατοψυχος....και ρατσιστής....και φασίστας...είσαι οκ τώρα?

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
και σκατοψυχος....και ρατσιστής....και φασίστας...είσαι οκ τώρα?

θα ελεγα συμφεροντολογος οπως και οχι μονο ειναι δικαιωμα μου αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ και του ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
τι καθεστε και συζητατε ρε ,εδω γινεται χαμος,θωπευσαν τη Μαρια Κορινθίου,ναι, τη χοντρούλα

www.protothema.gr/greece/article/844940/i-maria-korinthiou-einai-i-ithopoios-pou-dehtike-sexoualiki-epithesi/]Η Μαρία Κορινθίου είναι η ηθοποιός που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση[/url]

ζουγκλα γιναμε με αυτους τους εαμοβουλγαρους ,τους μπολτσεβικους τελικά,να φυγουν να ερθει ο κυριακος επιτέλους :erection:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τι ακριβώς σημαίνει «προσβολή νεκρού»!?

Η πεθαμένη μάλλον πήρε τα ρίσκα της, δεν της βγήκαν - και επειδή η ζωή είναι ενίοτε σκληρή, άδικη και καργιολα - έτσι αναγκάστηκε να πληρώσει το αντίτιμο των επιλογών της the hard way ...
αλλο ενα εμετικο ποστ κεκαλυμμενης σκατοψυχιας...γτ δε μας λες στα ισια οτι τα θελε και τα παθε και γραφεις ολα αυτα, τα αοριστα, αφηρημενα και υπονοουμενα....

ναι, φταιει η ζωη που ειναι αδικη και καργιολα και οχι τα μαλακιστηρια που διαπραξανε τη δολοφονια...
και δηλαδη το αντιτιμο για μια ερωτικη συνευρεση (εστω και παρτουζα) μεταξυ ενηλικων ανθρωπων ειναι ο βιαιος θανατος - δολοφονια; (εκτος εαν ποινικοποιεις τις σεξουαλικες συνευρεσεις μεταξυ νεων ανθρωπων ή ακομα και τις παρτουζες....αμα ειναι να κοψουμε τα ντουα δηλαδη, μην παμε και αδιαβαστοι...)
σε τι ομως διαφερουν αυτες οι αντιληψεις για τα ηθη της σεξουαλικης απελευθερωσης απ αυτες των φονταμενταλιστων μουσουλμανων;

εχετε καταλαβει οτι οι "νεες γενιες" ειναι πιο απελευθερωμενες σεξουαλικα απ οτι ηταν μεχρι και πριν 10-15 χρονια; το να βρεις μια 20αρα+ η οποια να εχει κανει και μια παρτουζα ή να εχει ερωτικους συντροφους οσους δεν ειχες εσυ σε ολη σου ζωη, δεν ειναι κατι προτοτυπο....

καταρχας ομως ας ξεκινησουμε απ τα βασικα, την κοπελα τη ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝΕ...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
τι καθεστε και συζητατε ρε ,εδω γινεται χαμος,θωπευσαν τη Μαρια Κορινθίου,ναι, τη χοντρούλα

www.protothema.gr/greece/article/844940/i-maria-korinthiou-einai-i-ithopoios-pou-dehtike-sexoualiki-epithesi/]Η Μαρία Κορινθίου είναι η ηθοποιός που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση[/url]

ζουγκλα γιναμε με αυτους τους εαμοβουλγαρους ,τους μπολτσεβικους τελικά,να φυγουν να ερθει ο κυριακος επιτέλους :erection:

εδω αφηνουν υπονοουμενα οτι ο Φλωρινιωτης ειναι  :effemine: ρε που παμε ρε που παμε ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
...πρεπει να εγιναν πολυ ατακτα πραγματα εκεινο το βραδυ , η ομολογια του αλβανου λογοκριθηκε στην τατιανα σε πολλα σημεια ως προσβολη νεκρου ...

δεν φοβαται την εριναλ η τατιανα που απειλει ?  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom