...είναι ηλεκτρονικό εγκλημα να συζητάμε για το τι εγινε ?...και να υποθεσω οτι εσυ θα μας δωσεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος?
καποια σκουπιδια απο δω μεσα (που τυχαινει να ειναι και φασιστικης-ακροδεξιας ιδεολογιας -κλασικα!) βγαλαν πολυ σκατοψυχια και δε σεβαστηκαν τη μνημη της "ατυχης" κοπελας... (ισως εχουν δεχθει πολυ απορριψη στη ζωη τους, εχουν φοβο μεσα τους, εξ ου κι αυτη η σκατοψυχια)...
καθε ανθρωπος ανεξαρτητου φυλου ή φυλης εχει δικαιωμα στην ηδονη, στην σαρκικη απολαυση... ειναι υποκριτικο σ ενα σαιτ σαν κι αυτο, να θεωρειται ηθικα μεμπτη η σεξουαλικη ελευθερια που βιωνει ενα ατομο (το δικαιωμα στην καυλα), μονο και μονο επειδη ειναι αντιθετου φυλου.... (ακομα κι εγω θεωρω οτι ειμαι φαλλοκρατης ή οτι εχω εκφρασει φαλλοκρατικες αποψεις, αλλα οχι και σ αυτο το βαθμο ρε μαλακες)
εντωμεταξυ ακουγα το πρωι τον πλευρη στο σκαι, ο οποιος ελεγε οτι παιζει σε κανα 7αρι χρονια να ειναι εξω...
μπραβο στο δημητρακοπουλο που δε δεχθηκε την υπερασπιση του ενος (εικαζω βεβαια για επικοινωνιακους λογους....)
το συγκλονιστικοτερο δε ειναι οτι τους ζητουσε να την πανε στο νοσοκομειο και αυτοι συνεχισαν και τη χτυπαγαν, με την τραγικη καταληξη που ειχε (το πεταγμα απ τον γκρεμο στα βραχια...)