iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Α τα ποστάρανε πριν... κραψτε λάθος
Τυπε τρολο-profile ανεβηκαν, μονο εσυ το πετυχες. :S :S :S
Α τα ποστάρανε πριν... κραψτε λάθος
θεος τυπεΑυτος ειναι ο αλβανος..
τυπε παιζει και βιντεακι? :S :S :SΑυτος ειναι ο αλβανος..
θεος τυπε
Στην ΕΥΠ μηοως δουλεύεις?
εται εξηγείται...Εχω κονέ τύπε στη ΓΑΔΑ κ τα μαθαίνω πρώτος ολα..
τυπε παιζει και βιντεακι? :S :S :S
εται εξηγείται...
Την 17νοεμβρη την πιάσανε?
Ακουσες τιποτα?
Ετσι ειναι φιλε. Δε λεει κανεις οτι καλα επαθε για το λαθος της. Αλλωστε λαθη ερωτικα και αλλα εχουμε κανει ολοι μας. Κανουμε ομως μια κοινωνικη αναλυση και βλεπουμε οτι τα καλα παιδια μενουν αγαμητα και οτι τα κακομαθημενα αληταρονια τις παιρνουν σουβλακι.
Επισης επιβεβαιωνομαι και στο οτι οι πιτσιρικαδες κανουν συνεχεια παρτουζες. Παλια το θεωρουσαμε ομοφυλοφιλικο 2 αντρες 1 γυναικα.
και δωρο βιντεακι ραλληMονο αν του στειλεις ΠΜ το μοιραζεται, τυπε. :S :S :S
Ακούστε τύποι μου, του τιμημένου bou. Αν τα λέγαμε οοόλα αυτά, μη καλυπτόμενοι από ψευδώνυμα θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον αντιρατσιστικό νόμο.. :S Χρειαζόμαστε ψυχραιμία. Ναι, επειδή γνωρίζω βαθιά τους Αλβανούς από θέση κρατικής ισχύος, σας λέω ότι έχουν ισχυρές εθνικιστικές αντιλήψεις και είναι στο ίδιο ποσοστό με τους Έλληνες μισαλλόδοξοι για τις χώρες που φιλοξενούνται. Σε κάθε περίπτωση έχουν πολύ διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα οι δύο λαοί. Αλλά ΔΕΝ είναι γόνιμη η παραπάνω προσέγγιση όταν πρόκειται περί του συγκεκριμένου εγκλήματος. Εδώ φταίει η εγκατάλειψη του σχολείου, η μαθητική διαρροή που έχουν τα νησιά της Δωδεκανήσου και η απαξίωση της σχολικής πειθαρχίας. Οι αξίες της τοπικής κοινωνίας είναι ο πλουτισμός μέσω της αρπακτής. Φαίνεται ότι η κοινωνία της Ρόδου είναι πολύ πίσω σε θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Και μιλάω σοβαρά, καλό θα ήταν οι έφηβοι σχολικής ηλικίας της Ρόδου να υποχρεώνονταν να διαβάζουν δυο ώρες bourdela.com την ημέρα. Κάτι είναι σάπιο στη Ρόδο…
Φίλε Μίδα σε εσωτερικές υποθέσεις αριστερών δεν παρεμβαίνουμε...ρε γκλοκ ετσι γιαβτην τιμη των οπλων, σεν παίρνεις πεντε εξι να κανετε ενα ντου στο μεταγωγων αυριο? Η οτι εχσι εκεί
Ριχτε καμμια κλωτσια κανα μπινελικι, ετσι γιαβτην τιμη των οπλων, στους κοπριτες αυτούς τους δύο
Δεν ρους ξεχωρίζω
Κι ο δικο σας αλβανος ειναι κατ ουσιαν... Καλυμνιο μπινε μου θυμιζει
Μήπως εχει καποιος τα φβ των δολοφονων;
Ναι μολις μου τα στειλανε απ τη ΓΑΔΑ.