Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.912
Πόντοι
2.306
Ζαία μάλλον είναι η μάνα σου. Εγώ αδερφές και ζαίους σαν τα μούτρα σου τις σχίζω :-P

Ρε πειρατή πριν λίγο παραπονιόσουν γιατί σου βρίζουν την οικογένεια και τωρα τα  έβαλες με την μάνα μου?
Εκτός αν εινσι οικογένεια σου π ΣΥΡΙΖΑ και θίχτηκες,...εκεί πάσο δεν ήξερα ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
[size=20pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ [size=40pt]ΝΕΚΡΟ[/size] ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ;;;;[/size]

Πόσο ΑΔΕΛΦΑΤΟ έχουμε καταντήσει ρε πούστη.
Το εντυπωσιακο ειναι οτι σε αυτο το φορουμ, ολοι σχεδον κατηγορουν τις γυναικες οτι ειναι δυσκολες, οτι θελουν ενα σωρο πραγματα για να σου κατσουν, αλλά οταν καποια (δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη) ειναι καπως πιο "ευκολη", την αποκαλουμε παρτουζιαρα, ξεκωλο, κλπ κλπ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.849
Πόντοι
19.795
[size=30pt]Το νημα αυτο πρεπει να κλεισει, ΤΩΡΑ.[/size]

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε σεις παρακολουθω τοση ωρα τη συζητηση στο φορουμ ρε μαλακες ειμαστε παιδια ρε δε ειμαστε ικανοι γαμω να πω εγω ενα επιχειρημα καποιος ενα αντεπιχειρημα και να συζητησουμε ολο βρισιες  θα λεμε?παιδια ειμαστε αυτο που λεει ο φιλος δημητρης χχχ ειναι σωστο η εισαγγελεας τη παρουσιαζει αφιλητη παρθενα .ε δεν ηταν ρε παιιδια ...αυτο δε σημαινει οτι παμε να τη πετσοκοψουμε τοτ ε. επισης ολοι εσεις που λετε η ελενη η ελενη τι επαθε και η ολη εμετικη και υποκριτικη κοινωνια μας οταν τραβιεται ενας αντρας και δε μπορει να δει το παιδι του οταν του ληστευουν τα λεφτα μεσω διατροφης οταν τον κλεβουν το κρατος για να δινει επιδοματα σε σινκλ μαδερς εχετε βγει να φωναξετε ρε κωλοτρυπιδιΑ οπως καλα κανετε και φωναζετε για την εκλιπουσα η ειστε πολιτικαλ κορεκτ ε>??

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
456
καλα ναι, σιγουρα ειναι και αυτοι που πανε με το ρευμα για να φαινονται λογικοι και καθως πρεπει ανθρωποι

Καλα γαμα τη λογικη και τον καθωςπρεπισμο.Το να το αναφερεις οταν ενα μωρο εχει σφαχτει ετσι σε τι ακριβως βοηθαει.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.912
Πόντοι
2.306
Να το πω κι αυτο

Πιο λαθος υπερασπιστικη γραμμη δεν μπορω να φανταστω, και για τους δυο κατηγορουμενους.

Η σωστη γραμμη ηταν αποδεχομαστε τα παντα, δηλωνουμε συντετριμμενοι, ζηταμε συγνωμη, επικαλουμαστε ελαφρυντικα οτι ημασταν μικροι και αμυαλοι, ειχαμε πιει, δεν καταλαβαιναμε τι καναμε, ζηταμε την επιεικεια σας.

Εδω μιλαμε καποιοι πρεπει να παρουν το οσκαρ της ηλιθιοτητας
Διάβασα κάτι αποσπάσματα των θέσεων της υπεράσπισης....ότι δεν έχουν ξαναδεί βιασμό με την νεκρή να έχει τον στηθόδεσμο της...ότι είχε θέμα με ναρκωτικά.....οι συνάδελφοι σου νομίζω τους έκαψαν τους τύπους, καλά να ‘ναι οι άνθρωποι.
Μάλλον και γι’ αυτό το ξέσπασμα της εισαγγελέως.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου φιλε. Εισαι βλακας. Απλα πραγματα
εσυ εισαι βλακας και μπορω να στο αναλυσω

λεω εγω "αυτος ειναι πολυ ψηλος" και εσυ απαντας

"και τι να κανουμε τωρα να του κοψουμε τα ποδια να ερθει στο ιδιο υψος"

η απαντηση σου δειχνει οτι εσυ εχεις σκεφτει οτι αυτο δεν ειναι σωστο και πρεπει να κανουμε κατι για το υψος του και εχεις ηδη σκεφτει την καταστροφικη "λυση"

το ιδιο γινεται και με την κοπελα
εγω απλα λεω
"η ταδε γουσταρει να παρτουζωνεται"
η ηλιθια απαντηση σου
"Δλδ τι υποστηριζεις εσυ? Οτι πρεπει να σφαξουμε ολες τις παρτουζιαρες?"
δειχνει οτι
1)θεωρεις λαθος το οτι η γκομενα γουσταρει να κανει παρτουζες
2)θεωρεις οτι οτι και να παθει της αξιζει γιατι δεν ειναι το "σωστο"κοριτσι που μενει παρθενα μεχρι τον γαμο του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Διάβασα κάτι αποσπάσματα των θέσεων της υπεράσπισης....ότι δεν έχουν ξαναδεί βιασμό με την νεκρή να έχει τον στηθόδεσμο της...ότι είχε θέμα με ναρκωτικά.....οι συνάδελφοι σου νομίζω τους έκαψαν τους τύπους, καλά να ‘ναι οι άνθρωποι.
Μάλλον και γι’ αυτό το ξέσπασμα της εισαγγελέως.
Για την εισαγγελεα δεν θελω να σχολιασω τιποτα

Η υπερασπιση παντως επαναλαμβανω οτι διεκδικει χρυσο μεταλλιο βλακειας

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
χαχαχαχα  δημητρη χαχαχαχχ ρε βλακες που θελετε να κλεισετε το νημα βγειτε και μη μπαινετε τιποτα δε πρεπει να απαγορευετυαι η συζητηση του ολα πρεπει να συζητιουνται εμας που δε ειμαστε τοσο ευαισθητοι καλοι ανθρωποι σαν εσας ναι θελουμε ν μιλαμε για ολα και για τη δολοφονια ηρθε κανεις και σας αναγκασε να μπειτε εδω τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.912
Πόντοι
2.306
Ο κωλογερος μίλησε σοφά. Το νήμα αυτό έχει ξεφύγει. Τα λέμε σε αλλά νήματα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.874
Πόντοι
6.030
εσυ εισαι βλακας και μπορω να στο αναλυσω

λεω εγω "αυτος ειναι πολυ ψηλος" και εσυ απαντας

"και τι να κανουμε τωρα να του κοψουμε τα ποδια να ερθει στο ιδιο υψος"

η απαντηση σου δειχνει οτι εσυ εχεις σκεφτει οτι αυτο δεν ειναι σωστο και πρεπει να κανουμε κατι για το υψος του και εχεις ηδη σκεφτει την καταστροφικη "λυση"

το ιδιο γινεται και με την κοπελα
εγω απλα λεω
"η ταδε γουσταρει να παρτουζωνεται"
η ηλιθια απαντηση σου
"Δλδ τι υποστηριζεις εσυ? Οτι πρεπει να σφαξουμε ολες τις παρτουζιαρες?"
δειχνει οτι
1)θεωρεις λαθος το οτι η γκομενα γουσταρει να κανει παρτουζες
2)θεωρεις οτι οτι και να παθει της αξιζει γιατι δεν ειναι το "σωστο"κοριτσι που μενει παρθενα μεχρι τον γαμο του
Οτι να ναι....

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Το εντυπωσιακο ειναι οτι σε αυτο το φορουμ, ολοι σχεδον κατηγορουν τις γυναικες οτι ειναι δυσκολες, οτι θελουν ενα σωρο πραγματα για να σου κατσουν, αλλά οταν καποια (δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη) ειναι καπως πιο "ευκολη", την αποκαλουμε παρτουζιαρα, ξεκωλο, κλπ κλπ.
αφου δεν μπορουν να βγαλουν γκομενα ουτε σε συνεδριο νυφομανων
οι τυποι θελουν την γκομενα τους παρθενα αλλα να ξερει να κανει θεικο κρεβατι
τους ενοχλει αν καποια γουσταρει να γαμιεται καθε βραδυ με αλλον γιατι στην πραγματικοτητα την μισουν που δεν γαμιεται μαζι τους

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
αυτο που μου τη δινει ειναι οτι ολοι λεμε οτι ειναι κακο η δολοφονια και που διαφωνουμε ολοι μας ?πουθενα απλα καποιοι λεμε οτι η αγιοποιηση της κοπελας ειναι υπερβολικη και μπορει και αυτη σα νεα να πηγε και με μερικους αντρτες που το κακο ακομακ αι παρτουζα να κανε που το κακο.αλλα ειναι εδω καποιοι βασιλικοτεροι του βασιλεως ευαισθητοτεροι των πιο ευαισθητων που μας εγκαλουν γιατι για μισογυνισμο για παλιανθρωπια και αφδου ειναι τοσο ευαισθητοι οταν στερειται ενας αντρας τα παιδια του απο τα δικαστηρια ειναι παλι τοσο ευαισθητοι?η εκει εχει παντοφλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom