Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
παιδια μη βριζεστε ενα φορουμ ειναι δε αξιζει με ηρεμια ειμαστε παιδια ?δε ξερουμε να μιλησουμε?
Ρε φιλαράκι αυτοί οι 2 έχουν πάρει εργολαβία να βρίζουν όποιους λένε κάτι διαφορετικό από αυτούς για την υπόθεση. Κοίτα πιο πίσω να δεις που βρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές μας.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Εκει που πηγες πρωτα μαθαινουν τα τσιμπουκια και μετα πως κατουρανε γυναικεια μπασταρδε.
Μωρή λάθος της φύσης!! Έλα ψόφα αδερφάρα τώρα, το κούρασες το πράγμα, ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΜΟΥΛΕ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε φιλαράκι αυτοί οι 2 έχουν πάρει εργολαβία να βρίζουν όποιους λένε κάτι διαφορετικό από αυτούς για την υπόθεση. Κοίτα πιο πίσω να δεις που βρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές μας.
Καλα εσυ εισαι σκατας. Το ξερουμε. Παμε παρκατω ομως

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
εγω δε βριζω κανενα απλα θετω σα ερωτημα τ αν εξω σε μια συζητηση με την ιδια ευκολια που μπραβο σας και καλα κανετε βριζετε τους σιχαμενους φονιαδες θα θεσετε και θεματα σα αυτα που προειπα για τη σκατενια συμπεριφορα γυναι κων και φεμινιστριων αυτο λεω απλα.ανβ οχι και απλα βριζετε τους φονιαδες χωρις να βριζετε και τις βρωμες τοτε ειστε ξεφτιλισμενοι μουνοδουλοι.!αυτολογκρινεστε για να μη πεσει παντοφλα και ειστε ντροπη χιλιαδω ν αντρων που χοιυν περασει αλλα τι λεω εδω σας παιρνουν διατροφη σας κλεβουν το μισο εισοδημα με φορους για να κανουν κοινωνικο  κρατος σας παιρνουν τα παιδια να μη τα βλεπετε .ολοι εσεις που σας τα κανουν η θα σας ττα κανουν δε ειστε αντρες ειστςε μουνοδουλες κωλοτρυπιδες

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Μωρή λάθος της φύσης!! Έλα ψόφα αδερφάρα τώρα, το κούρασες το πράγμα, ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΜΟΥΛΕ

Εκει στη ρουμανια ρε μπινε να δεις πως γλειφουν το παπαρι εκειιιιιι μωρη πουστρα.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Εκει στη ρουμανια ρε μπινε να δεις πως γλειφουν το παπαρι εκειιιιιι μωρη πουστρα.
Εμ εδώ έχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ και ελάχιστες λούγκρες. Ενώ εκεί που είσαι εσύ έχει ΦΟΥΛ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ σαν του λόγου σου και πακιστανούς να σας σπρώχνουν!! Πονάν ωρέ τα παλικάρια;! ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ISO ΜΟΥ!!!!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρεε παιδια ελεος κερδιζουμε κατι απο ολο αυτο αυτες οι βρισθιες πραγματικα δε οδηγουν καπου σταματηστε ρε σεις

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
εχουμε διαφορετικες αποψεις ας συζητησουμε να βγει η αληθεια αν βριζομαστε  τι πετυχαινουμε??

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Το παχαλεψατε ρε μαλακες το θεμα . Εντελως ομως
Αύριο πάλι θα έχει ενδιαφέρον με την απόφαση το μεσημερι . Εγραψα εσφαλμένα πριν ότι αγορεύει η υπεράσπιση αύριο, οι αγορεύσεις ολοκληρώθηκαν. Δεν έχουμε και νομικη προστασία βλεπεις ( οι δικηγόροι του forum την έχουν κάνει λόγω συνδικαλιστικού κωλύματος) και δεν ξέρουμε τη διαδικασία.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
εχουμε διαφορετικες αποψεις ας συζητησουμε να βγει η αληθεια αν βριζομαστε  τι πετυχαινουμε??
Εχεις δικιο, ομως τωρά που πολυς κοσμος δεν γαμει,μπαινει και ξεσπαει. Ασε καλυτερα τον κοσμο να ξεκαβλωσει ετσι τουλαχιστον

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Εγω το βουλωνω.ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
ρεε παιδια ελεος κερδιζουμε κατι απο ολο αυτο αυτες οι βρισθιες πραγματικα δε οδηγουν καπου σταματηστε ρε σεις
Ο iso και η παρέα του το ξεκίνησαν όλο αυτό. Εγώ σταματώ γιατί με παιδάκια ανώριμα δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. Απλά για να επανέλθουμε στο θέμα μας, όταν βλέπεις ότι όλος ο Δικηγορικός Σύλλογος, ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και πολύς κόσμος την πέφτει στην εισαγγελέα πάει να πει ότι μάλλον αυτή κάτι έχει κάνει λάθος. Και να πω και κάτι άλλο, όσο σκληρή και να θέλει να είναι η εισαγγελέας απέναντι στους φονιάδες, ο νόμος λέει ότι τα τομάρια σε 10 χρόνια το πολύ θα είναι έξω. ΤΕΛΟΣ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αύριο πάλι θα έχει ενδιαφέρον με την απόφαση το μεσημερι . Εγραψα εσφαλμένα πριν ότι αγορεύει η υπεράσπιση αύριο, οι αγορεύσεις ολοκληρώθηκαν. Δεν έχουμε και νομικη προστασία βλεπεις ( οι δικηγόροι του forum την έχουν κάνει λόγω συνδικαλιστικού κωλύματος) και δεν ξέρουμε τη διαδικασία.
Αφου δεν θα ανακοινωθει θανατικη ποινη ,ολα λιγα ειναι δυστυχως.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ο iso και η παρέα του το ξεκίνησαν όλο αυτό. Εγώ σταματώ γιατί με παιδάκια ανώριμα δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. Απλά για να επανέλθουμε στο θέμα μας, όταν βλέπεις ότι όλο ο Δικηγορικός Σύλλογος, ανώετρα στελέχη της κυβέρνησης και πολύς κόσμος την πέφτει στην εισαγγελέα πάει να πει ότι μάλλον αυτή κάτι έχει κάνει λάθος. Και να πω και κάτι άλλο, όσο σκληρή και να θέλει να είναι η εισαγγελέας απέναντι στους φονιάδες, ο νόμος λέει ότι τα τομάρια σε 10 χρόνια το πολύ θα είναι έξω. ΤΕΛΟΣ.

Ρε μη με πιανεις στο στομα σου.ΕΓΩ ΜΑΝΑΔΕΣ ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΠΟΤΕ.Ποτε δεν επιασα τη μανα σου στο στομα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom