Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αυτο το μουνοπανο ο βερβεσος εχει παιξει πολυ βρομικο ρολο με τις νομοθεσιες της τωρινης κυβερνησης

του ζητας τις προπαρασκευαστικες  των νομοθεσιων  και δεν απανταει στα email

τωρα το καθικι ο πατερας του κτηνους τον χρυσοπληρωσε για να κανει bulling στην εισαγγελεα της υποθεσης του κοριτσιου

ε ρε ρουβικωνας που του χρειαζεται για επισκεψη στο γραφειο του

και μια και που μιλαμε για αυτον  αλεξ?  οταν ο προεδρος του δικηγορικου συλλογου αθηνων κανει επιθεση σε εισαγγελεα για σοβαροτατη υποθεση  πως μπορει να εξαιρεθει απο τα καθηκοντα τους ως προεδρου δικηγορικου συλλογου και να κατσει στο σκαμνι για την σταση του?

η δεν τον ακουμπαει η νομοθεσια και οπου δυστυχως εσεις οι δικηγοροι θα πρεπει να καθεστε ζουζα στην οποιαδηποτε παρανοια του οταν και οποτε την εκδηλωσει?
Θα μου επιτρεψεις να μην κάνω κανενα σχολιο για το θεμα αυτο.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
456
Τελικα μαγκες ολοι εχουμε ψυχολογικα και ειμαστε μαλακες κτλ.Εκτος απο τον 123,ερωτα πειρατη και και τον αλλο με τα 7αρια. :think: :think:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.926
Πόντοι
2.306
ειδες πουθενα να λεω οτι αξιζε να πεθανει;
κομπλεξικος μισογυνης εισαι και φαινεσαι τραχανομαλακα και αυτο φενεται γιατι ΕΣΥ θεωρεις οτι καποια γυναικα που γουσταρει να κανει παρτουζες ειναι κατωτερη
ολο αυτο προσπαθεις να το βγαλεις στους αλλους

προσωπικα χαιρομαι οταν οι κοπελες ειναι απελευθερωμενες και γουσταρουν να κανουν σεξ χωρις να νιωθουν ενοχες
απο την αλλη εσυ θεωρεις την καθε μια "ευκολη" ως κατωτερη
τραχανομαλακα δεν ειμαι εγω μισογυνης απλα κοιτουσες τον καθρεφτη
Ποιες κοπέλες? Οι ¨βλαμμένες¨ όπως τις έλεγες πιο πάνω?
Και τι είπες ακόμα ? Η κάθε μια ¨ευκολη¨? Έτσι θα ηταν και η νεκρή υπονοείς, αν κσταλαβαινω καλά?
Ε ρε κάτι οπαδοί της απελευθέρωσης...
Σου ξεφευγουνε φίλε...μαζευτα...διότι αύριο η εισαγγελέας θα σε πετάξει έξω από την αίθουσα πριν τελειώσεις την αγόρευση....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
456
Και τι είπες ακόμα ? Η κάθε μια ¨ευκολη¨? Έτσι θα ηταν και η νεκρή υπονοείς, αν κσταλαβαινω καλά?
Σου ξεφευγουνε φίλε...μαζευτα...διότι αύριο η εισαγγελέας θα σε πετάξει έξω από την αίθουσα πριν τελειώσεις την αγόρευση....

Πες μου οτι ειναι δικηγορος να τρελαθω τελειως τωρα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
τελικα εισαι περισσοτερα κιλα μαλακας απο οσα ζυγιζεις
η φραση μου ειναι η εξης
(προσωπικα χαιρομαι οταν οι κοπελες ειναι απελευθερωμενες και γουσταρουν να κανουν σεξ χωρις να νιωθουν ενοχες
απο την αλλη εσυ θεωρεις την καθε μια "ευκολη" ως κατωτερη)

παμε τωρα να την αναλυσουμε σε επιπεδο τοσο απλο ωστε ακομη και εσυ να το καταλαβεις

(προσωπικα χαιρομαι οταν οι κοπελες ειναι απελευθερωμενες και γουσταρουν να κανουν σεξ χωρις να νιωθουν ενοχες) εδω βλεπουμε την αποψη μου

(απο την αλλη εσυ θεωρεις την καθε μια "ευκολη" ως κατωτερη)και εδω βλεπουμε το τι ΕΣΥ πιστευεις

ο καθε σκεπτομενος θα καταλαβει οτι τα εισαγωγικα στην λεξη ευκολη μπηκαν ειρωνικα
και δειχνουν οτι εσυ θεωρεις ευκολη την απελευθερωμενη κοπελα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.926
Πόντοι
2.306
Πες μου οτι ειναι δικηγορος να τρελαθω τελειως τωρα
Όχι δεν ξέρω αν είναι αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι.
Απο περιέργεια θα ψάξω την αγόρευση της υπεράσπισης αύριο.
Πολυ πιθανόν να κινούνται στην ίδια γραμμή ( δηλ. το 150% ένοχοι να το κάνουμε 99.9% παρουσιάζοντας αυτό το άτυχο κορίτσι ως μη αρνητική στο να τους ακολουθήσει, παπαριες περί ολόκληρωμενης σχέσης με τον Αλβσνο ( κοινώς οποίος ολοκληρώνει σχέση, η άλλη είναι και λίγο πουτανα....)  και τέλος πάντων συμμετέχουσα στην όλη φάση και ναι υπάρχει μεγάλη ευθύνη των κατηγορουμένων εδώ, ΑΛΛΑ.. σε αυτό το ΑΛΛΑ θα παίξουν ...
Αν δεις τις απολογίες του ενός  τομαριου (απολύτως συνεννοημένοι κατά τη γνώμη μου) στηρίζονται στο ότι η μακαρίτισσα έθιξε τον ανδρισμό του ενός....άρα έγκλημα τιμής εν βρασμώ ψυχής, άρα στα μαλακα το κάθαρμα...ο άλλος δε ηταν στο άλλο δωμάτιο γιατί φοβόταν...και αυτός στα μαλακα...
Γενικώς αυτοί επιδιώκουν την απαξίωση του χαρακτήρα της κοπελας για να φανούν λιγότερο κτήνη, μια και τον φόνο τον έκαναν και αυτό δεν είναι μαχητό ή αμφισβητισιμο παρότι ο πατέρας του Ροδίτη αποπειράθηκε να κρύψει στοιχεία, μέχρι να βγάλει τρελό το κωλοπαιδο του για να γλιτώσει ....
Για να δούμε αύριο τι θα πει η υπεράσπιση....

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Η πλάκα είναι ότι ακόμα και φόλα συντηρητικοί δεξιοι είναι εξοργισμένοι μ αυτά που έγιναν σημερα.

Μόνο κάτι ψυχανωμαλοι μισογυνηδες, οι συγγενείς του Ροδιτη καθικιου και οι δικηγόροι του επιμένουν να μιλανε για παρτουζιαρες και ότι "ήθελε και τα πάθε"

Επιλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε εσείς που αναμασατε τις ίδιες μαλακιες εδώ μεσα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.926
Πόντοι
2.306
τελικα εισαι περισσοτερα κιλα μαλακας απο οσα ζυγιζεις
η φραση μου ειναι η εξης
(προσωπικα χαιρομαι οταν οι κοπελες ειναι απελευθερωμενες και γουσταρουν να κανουν σεξ χωρις να νιωθουν ενοχες
απο την αλλη εσυ θεωρεις την καθε μια "ευκολη" ως κατωτερη)

παμε τωρα να την αναλυσουμε σε επιπεδο τοσο απλο ωστε ακομη και εσυ να το καταλαβεις

(προσωπικα χαιρομαι οταν οι κοπελες ειναι απελευθερωμενες και γουσταρουν να κανουν σεξ χωρις να νιωθουν ενοχες) εδω βλεπουμε την αποψη μου

(απο την αλλη εσυ θεωρεις την καθε μια "ευκολη" ως κατωτερη)και εδω βλεπουμε το τι ΕΣΥ πιστευεις

ο καθε σκεπτομενος θα καταλαβει οτι τα εισαγωγικα στην λεξη ευκολη μπηκαν ειρωνικα
και δειχνουν οτι εσυ θεωρεις ευκολη την απελευθερωμενη κοπελα

Είσαι τιτανοτεράστιος...
Εγω δεν είμαι εγώ , είναι ο άλλος, αλλά χαίρομαι που του εξηγείς τι ΑΥΤΟΣ  πιστεύει...
Πρέπει να έχεις  θητεύσει σε σχολή Γκαιμπελς και πάνω...
Μην απαντήσεις, πήγαινε για ύπνο γιατί αύριο πρέπει να είσα φρέσκος  στην αγόρευση...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Είσαι τιτανοτεράστιος...
Εγω δεν είμαι εγώ , είναι ο άλλος, αλλά χαίρομαι που του εξηγείς τι ΑΥΤΟΣ  πιστεύει...
Πρέπει να έχεις  θητεύσει σε σχολή Γκαιμπελς και πάνω...
Μην απαντήσεις, πήγαινε για ύπνο γιατί αύριο πρέπει να είσα φρέσκος  στην αγόρευση...
δεν φταιω που εισαι ανοιχτο βιβλιο και σε διαβαζω τοσο ευκολα
καταλαβες μικρε κομπεξικε;
ρουφα το αυγο σου τωρα και σκασε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.926
Πόντοι
2.306
Φαντάσου τωρα να είσαι ο πατέρας αυτού του άτυχου παιδιού,  να έχεις πάλεψει να το μεγαλώσεις και να το σπουδάσεις, να έχεις την έγνοια του που είναι μακριά, να στο φέρνουν νεκρό και κακοποιημένο, να βλέπεις αυτά τα κωλοπαιδα να εμπαίζουν την Δικαιοσύνη ζητώντας διακοπές της δίκης γιατί δεν ....νοιωθουν καλά και θέλουν ένα καφέ, και να έχεις από πάνω στον περίγυρο σου το κάθε ανδρείκελο τύπου Μιτσου, Πειρατή, Νίκοντικου κλπ. να σου κάνουν και μάθημα ηθικής του στυλ, ¨ έκανε λάθος επιλογές η κοπελα, γιατί τους ακολούθησε? Ε παρτουζιαρα θα ήταν.....¨
Δεύτερος θάνατος....

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Φαντάσου τωρα να είσαι ο πατέρας αυτού του άτυχου παιδιού,  να έχεις πάλεψει να το μεγαλώσεις και να το σπουδάσεις, να έχεις την έγνοια του που είναι μακριά, να στο φέρνουν νεκρό και κακοποιημένο, να βλέπεις αυτά τα κωλοπαιδα να εμπαίζουν την Δικαιοσύνη ζητώντας διακοπές της δίκης γιατί δεν ....νοιωθουν καλά και θέλουν ένα καφέ, και να έχεις από πάνω στον περίγυρο σου το κάθε ανδρείκελο τύπου Μιτσου, Πειρατή, Νίκοντικου κλπ. να σου κάνουν και μάθημα ηθικής του στυλ, ¨ έκανε λάθος επιλογές η κοπελα, γιατί τους ακολούθησε? Ε παρτουζιαρα θα ήταν.....¨
Δεύτερος θάνατος....
στον πατερα θα του ελεγα οτι επρεπε να ειχες μαθει στην κορη σου οτι υπαρχουν σκατοψυχα μουνοπανα στον κοσμο

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
Φαντάσου τωρα να είσαι ο πατέρας αυτού του άτυχου παιδιού,  να έχεις πάλεψει να το μεγαλώσεις και να το σπουδάσεις, να έχεις την έγνοια του που είναι μακριά, να στο φέρνουν νεκρό και κακοποιημένο, να βλέπεις αυτά τα κωλοπαιδα να εμπαίζουν την Δικαιοσύνη ζητώντας διακοπές της δίκης γιατί δεν ....νοιωθουν καλά και θέλουν ένα καφέ, και να έχεις από πάνω στον περίγυρο σου το κάθε ανδρείκελο τύπου Μιτσου, Πειρατή, Νίκοντικου κλπ. να σου κάνουν και μάθημα ηθικής του στυλ, ¨ έκανε λάθος επιλογές η κοπελα, γιατί τους ακολούθησε? Ε παρτουζιαρα θα ήταν.....¨
Δεύτερος θάνατος....
στ αρχιδια του ο χαζομητσος του πατερα της Ελενης.
η εισαγγελεας ειπε αυτα που επρεπε να πει και αυτο εχει σημασια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.926
Πόντοι
2.306

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
teaserman

και στο καπακι

κυβερνητικη υποστηριξη απο υπουργο παρα τον προθυπουργο στους δολοφονους

καθως επεισης  και υποστηριξη απο τον προεδρο του δικηγορικου συλλογου αθηνων υπερ των δολοφονων και κατα της εισαγγελεως διοτι "ξεσπασε ψυχολογικα εναντιων των κατηγορουμενων"

αυτα γινονται μονο σε παλιες ταινιες ζουλου η σε υποαναπτυκτα κρατη στα οποια η δημοκρατια αποτελει ενα ειδος ουτοπιας

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
456
Δεύτερος θάνατος....

Και για φαντασου να διαβαζαν αυτες τις <αποψεις> καπου.Ειπαμε αυτη ειναι η κοινωνια που ζουμε.Αυτη θα ειναι απο τις υποθεσεις που δυσκολα θα ξεχαστει απο πολυ κοσμο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
στ αρχιδια του ο χαζομητσος του πατερα της Ελενης.
η εισαγγελεας ειπε αυτα που επρεπε να πει και αυτο εχει σημασια.
παπαρια ειπε η εισαγγελεας λες και δεν ξερουμε οτι οι δικηγοροι παραποιουν οσο μπορουν την αληθεια υπερ των πελατων τους

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε παιδια η εισαγγγλεεας ξεφυγε.δουλεια της δεν ειναι να απονειμει λαικη δικαιοσυνη.αλη ειναι η δουλεια της .αλλα τι να περιμενεις απο γυναικα νομικο οι πουτανες ειναι ηλιθιες ολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom