Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Οι μισοι εδω μεσα ανοιγμενο πατο εχουν και το γουσταρουν κιολας!!!

Αυτοί οι δύο και πριν την φυλακή έκρυβαν μια κοπελίτσα μέσα τους και σίγουρα γουστάρουν το γαμήσι που τρώνε κάποιες φορές.. Στην φύση μας οι άντρες είναι να προστατευουμε της κοπέλες όσο σκηρά και να της γαμάμε.. οπότε σίγουρα η ροδούλα και η αλβανιάρα ηταν πουστράκια απο πριν απλά η τρόφιμοι τους δείχνουν καθημερινά τι πραγματικά είναι.. ίσως αν τους ξεκωλιάζαν κάποιοι πριν απο το έγκλημα με την κοπέλα να μην το έκαναν...

Οι απολαύσεις που εμείς της θεωρούμε αστείες στην φυλακή είναι σημαντικές και εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με το ποιο σοβαρό πρόβλημα .. Αν τολμήσει η ροδούλα να πλησιάσει το καρτοτηλέφωνο θα ακούσει ενα μπλιάτ και θα ξυπνήσει στο νοσοκομείο ξεσκισμένη με σπασμένα πλευρά και πρόσωπο.. το ίδιο αν προσπαθήσει να δει τηλεόραση.. και γενικά ακόμη και τα πρεζάκια της φυλακής σίγουρα οργανώνονται και την πηδάνε γιατι είναι ο εύκολος στόχος για γαμήσι..

Καλός η κακός αυτή είναι η μοίρα του βιαστή δολοφόνου στην φυλακή..      

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
    Και το έγκλημα της κοπέλας ποίο απο όλα ήταν;; που έφυγε αγκαλία με τον αλβανό ή που είδες το βιντεάκι;;
Όπως είπα και πριν, όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες....

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Όπως είπα και πριν, όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες....

Τους τρώνε κάτι χοντροί γεωργιανοί και αλβανοί μαφιόζοι κάθε μέρα τύπε, όχι κότες.. θα φτύσουν το γάλα της πουτάνας της μάνας τους που βιζάξανε. χα χα χα χα

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
Συγνώμη, αλλά έχω 2 παιδιά, αγόρι και κορίτσι, πάντοτε ξέρω που βρίσκονται και με ποιους παρέα. Όταν σαν γονέας δεν αντιδράς στις κακές παρέες των παιδιών, τότε δεν αργεί να συμβεί το κακό, ήμουν σαφέστατος νομίζω....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συγνώμη, αλλά έχω 2 παιδιά, αγόρι και κορίτσι, πάντοτε ξέρω που βρίσκονται και με ποιους παρέα. Όταν σαν γονέας δεν αντιδράς στις κακές παρέες των παιδιών, τότε δεν αργεί να συμβεί το κακό, ήμουν σαφέστατος νομίζω....

Όταν όμως τα παιδιά γίνουν 18 και πάνε φοιτητές σε άλλη πόλη,τότε δεν θα'χεις ιδέα.Εκεί απλά ελπίζεις να μην μπλέξουν

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Όταν όμως τα παιδιά γίνουν 18 και πάνε φοιτητές σε άλλη πόλη,τότε δεν θα'χεις ιδέα.Εκεί απλά ελπίζεις να μην μπλέξουν

αν τα εχεις μεγαλωσει σωστα δεν εχεις προβλημα και φοιτητες να πανε

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6

Όχι ρε μεγάλε γιατί είσαι σε ενα site που λέγετε μπουρδέλα.. μιλάμε για πουτάνες που μπλέκονται καθημερινά με τα πίτουρα και με κακές παρέες.. σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πρέπει μετά το γαμήσι πρέπει να τις λιώνουμε το κεφάλι απο το ξύλο και να της πετάμε απο τον γκρεμό και μετα  να λέμε τις φάγανε οι κότες.. θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε???

Η μάνα σου όταν ήταν κοπελίτσα δεν την έπαιρνε ο γέρος σου αγκαζέ??? Δεν τον ψόφουσε τον γέρο σου στις πίπες??? :pipa1: :pipa1:  Με τον κρίνο έγινες???

Ας τον βάλει τον μύστη κανένας συντονιστής σε μια σειρά..

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
Άμα τα παιδιά σου τα έχεις μεγαλώσει σωστά και με αρχές, δεν θα σου γίνουν μπουρδέλα. Και επίσης για να σας προλάβω πήρα όλη την οικογένεια και φύγαμε μόνιμα εξωτερικό γιατί το Ελλαδιστάν δεν έχει πλέον καμία σχέση με την Ελλάδα μας, έτσι δεν θα ανησυχώ ιδιαίτερα για το φοιτητηλίκι αφού στη πόλη που μένουμε εδώ θα σπουδάσουν και τα 2 μου παιδιά!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αν τα εχεις μεγαλωσει σωστα δεν εχεις προβλημα και φοιτητες να πανε

Φίλε όποιον γονέα και να ρωτήσεις,θα σου πει ότι τα μεγάλωσε σωστά.Και μετά αν η κόρη του πχ πηδιέται με τον ένα και τον άλλο,αναρωτιέται τί έκανε λάθος

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Άμα τα παιδιά σου τα έχεις μεγαλώσει σωστά και με αρχές, δεν θα σου γίνουν μπουρδέλα. Και επίσης για να σας προλάβω πήρα όλη την οικογένεια και φύγαμε μόνιμα εξωτερικό γιατί το Ελλαδιστάν δεν έχει πλέον καμία σχέση με την Ελλάδα μας, έτσι δεν θα ανησυχώ ιδιαίτερα για το φοιτητηλίκι αφού στη πόλη που μένουμε εδώ θα σπουδάσουν και τα 2 μου παιδιά!

Σε χαλάνε τα μπουρδέλα??? Να μην πηγαίνεις με πουτάνες τοτε ρε γιατί μπορεί να το καταλάβει η κόρη σου οτι σου αρέσουν τόσο οι πουτάνες και να κάνει το ίδιο..

Ρε άντε σοβαρέψου

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

καλη η μαλακια σου!
αν εχεις παει Βορεια Ευρωπη,τα ισλαμια βιαζουν πολυ περισσοτερο απο Ελληνες και αλβανους δευτερης γενιας

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
Καλά εντάξει κάποιοι εδώ μέσα είστε πανίβλακες, την γαμίσατε την κουβέντα.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Εγώ παιδιά μένω Βουκουρέστι μόνιμα εδώ και μερικούς μήνες, και εδώ στο κέντρο και στα mall κυκλοφορούν απίστευτης εμφάνισης γυναίκες, οι οποίες όμως παιχνίδι δεν κάνουν...

Ο πουτανιάρης και μπουρδελιάρης ErotasPeiratis που είναι κατά των μπουρδέλων και δεν γουστάρει τις πουτάνες πήρε τα παιδιά του απο το Ελλαδισταν όπως λέει και τα πήγε στην πόλη του φωτός το Βουκουρέστι  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να πω ρε μάγκες   :jerking:

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
Πανίβλακα, όχι μόνο το Βουκουρέστι αλλά και οποιαδήποτε άλλη Βαλκανική πρωτεύουσα είναι πλέον καλύτερη και ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ από την Αθήνα-Καμπούλ. Αλλά μου φαίνεται σου καλαρέσει έτσι μπουρδέλο που έχει γίνει η Αθήνα ε; Θα έχεις τους λόγους σου.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Πανίβλακα, όχι μόνο το Βουκουρέστι αλλά και οποιαδήποτε άλλη Βαλκανική πρωτεύουσα είναι πλέον καλύτερη και ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ από την Αθήνα-Καμπούλ. Αλλά μου φαίνεται σου καλαρέσει έτσι μπουρδέλο που έχει γίνει η Αθήνα ε; Θα έχεις τους λόγους σου.

Πες την αλήθεια και άσε τις πίπες και τους χαρακτηρισμους.. Πήγες την κόρη σου στην Ρουμανία για να παίρνει παράδειγμα απο τις Ρουμάνες φοιτήτριες που έιναι γνωστές για τις παρτούζες και οτι βγάζουν τις καλύτερες πορνοσταρ???? Ή για να γαμάς Ρουμάνες.. μπέσα όμως

Πάρε τα παιδιά σου και πάντα σε καμια άλλη χώρα και σταμάτα να τα τραβάς στην Ρουμανία και στην Μολδαβία γιατι δεν μας τα λες καλά..  :fuck2: :fuck2: Και αν δεν σαρέσουν τα μπουρδέλα και η πουτάνες να γαμάς την μάνα τους και όχι πουτάνες για να τους δίνεις το καλό παράδειγμα  :jerking: :jerking:

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
Πες την αλήθεια και άσε τις πίπες και τους χαρακτηρισμους.. Πήγες την κόρη σου στην Ρουμανία για να παίρνει παράδειγμα απο τις Ρουμάνες φοιτήτριες που έιναι γνωστές για τις παρτούζες και οτι βγάζουν τις καλύτερες πορνοσταρ???? Ή για να γαμάς Ρουμάνες.. μπέσα όμως

Πάρε τα παιδιά σου και πάντα σε καμια άλλη χώρα και σταμάτα να τα τραβάς στην Ρουμανία και στην Μολδαβία γιατι δεν μας τα λες καλά..
Σε πληροφορώ ότι τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά από ότι τα ξέρεις. Η Ρουμανία για σεξοτουρισμό θεωρείται πεθαμένη εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, η χώρα έχει τρομερή δυναμική και το Βουκουρέστι είναι ήδη το κέντρο ΙΤ της ΝΑ Ευρώπης. Μάλιστα η Ρουμανία σε GDP πέρασε την Ελλάδα από το 2017. Αντίθετα η Μολδαβία πλέον είναι ακόμα χώρα σεξοτουρισμού. Στα σχολεία υπάρχει απόλυτος έλεγχος κάμερες και φύλακες, καμία σχέση με τα μπουρδέλα που έχουμε στην Ελλάδα. Στο διά ταύτα, όπως τα μάθεις τα παιδιά σου έτσι θα βγουν, κανένα περιβάλλον και τίποτα δεν θα στα χαλάσει. Αν είχες παιδιά θα καταλάβαινες, τώρα δεν μπορείς.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
έχω πάρει τα καλύτερα call girl που κυκλοφορούν, Μαρία Μολδαβή και Ιόλη μου άφησαν από τις χειρότερες εντυπώσεις.... Πάντως αυτό που όταν κάποιος πει την αρνητική του γνώμη για τις καψούρες σας του την πέφτετε αγρίως, πρέπει να το κοιτάξετε ΑΜΕΣΑ!!!!

Μακριά απο χώρες με σεξοτουρισμό τύπε  :happy: :happy:

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Να σε ενημερώσω μικρέ ότι έχω πάρει τα καλύτερα call girl που κυκλοφορούν, Μαρία Μολδαβή και Ιόλη μου άφησαν από τις χειρότερες εντυπώσεις.... Πάντως αυτό που όταν κάποιος πει την αρνητική του γνώμη για τις καψούρες σας του την πέφτετε αγρίως, πρέπει να το κοιτάξετε ΑΜΕΣΑ!!!!

Natali2, Paola & Nina από AthensGirls!! Αστέρια!! Κρίμα που η Paola έφυγε....

Πρόσφατα πήρα την Έρικα, αστεράκι απλά! Βέβαια είχαμε χημεία....

Ρε πάρε τα παιδιά σου και πάνε στην Ελβετία που σου λέω και άσε τις πίπες για την Ρουμανία.. Την ξέρω ποιο καλά απο εσένα και αν θέλεις να δώσεις το καλό παράδειγμα στην κόρη σου γάμα την μάνα της που έχεις πληρώσει για να γαμήσεις οτι αλλοδαπό κυκλοφορούσε στην αθήνα .. :happy: Με το να γαμάς πουτάνες που δεν της γουστάρεις κιόλας δεν καταφέρνεις κάτι :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom