You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
cleitone13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τίγκα τα στρατόπεδα στη Ρόδο άρα τίγκα και στις εποπίνες ....Εποπίνες σε ποια μαγαζιά βρίσκεις???
GKOSMONET
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΠΟΠ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ! ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗ..."ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ..ΑΧΧΧΧΧΧ ΕΠΟ"ΠΙΠΕΣ"!!!Τίγκα τα στρατόπεδα στη Ρόδο άρα τίγκα και στις εποπίνες ....Εποπίνες σε ποια μαγαζιά βρίσκεις???
GKOSMONET
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
...ουπς!συγνωμη!δεν θα το ξανακανω.ευχαριστω για την παρατηρησηGKOSMONET μην γραφεις με μονιμα κεφαλαία ;)
GKOSMONET
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΑΛΦΑ ΜΠΑΡ και ζωντανο στριπτιζ στην παραλιακη στα Τριαντα διπλα στα μπουζουκια ΣΕΝΣΟ ΛΑΙΒ.Πολλες κοπελες,πολυ παιχνιδι,πολυ ματι ,πολυ φωρτωτικη,πριβε καλο,αλλα και τηλεφωνακια για εξτρα την αλλη μερα.Με διπλο ποτο 30 ευρω χορταινεις πολυ πραμα
καλησπερα μια ερωτηση εαν ξερεις το μπαρ ο ιβανοης (ο Γιωργος )υπαρχει ακομα?Γιατί δεν λέτε για τα 100 μαγαζιά εκεί πέρα παλιά γινόταν τις πόπης! Τελευταία φορά Ρόδο πριν δύο χρόνια θυμάμαι ότι υπήρχαν ακόμα πολλά μπαράκια μέσα στη στοά.
123nimos456
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
GKOSMONET έχεις pm
Επειδή βλέπω ότι ο GKOSMONET έχει να μπει ένα μήνα περίπου, τα pm πάνε αυτόματα και στο mail του?
Τον γνωρίζει μήπως κάποιος ώστε να του πει να δει τα pm του?
Ευχαριστώ
Ps
Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος που να ξέρει τι παίζει στην Ρόδο.
Επειδή βλέπω ότι ο GKOSMONET έχει να μπει ένα μήνα περίπου, τα pm πάνε αυτόματα και στο mail του?
Ευχαριστώ
Ps
Εγω ειχα παει στο αμαν. Όπως τα λεει ο γκοσμονετ ειναι... Εύκολη φορτωτική. Η γκομενα παντως που πηρα ηταν ξεπετα και δεν γουσταρε ουτε πιπα να κανει. Μια επτη μινιον μελαχροινη νεαρη ρουμανα ηταν...GKOSMONET έχεις pm
Ευχαριστώ
Ps
paoki198818
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το καραμελα φιλε ειναι το καλυτερο στην ροδο τετοια εποχη απο την αποψη οτι εχει καλα νιαμου αλλα για να κανεις κατι με τις κοπελες απο εκει θα σου φυγουν πολλα λεφτα!!!και κατα την αποψη μου δεν αξιζει...
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Παιδες κανα νέο απο Ρόδο κωλόμπαρα-βίζιτες-μπουρδέλα? Κατεβαίνω για σεζόν πρώτη φορά κάτω και ψάχνομαι τι παίζει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις