Νέα

rodolfo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zigolo20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zigolo20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα. Πέρασα από το ροδόλφο να κόψω κίνηση. Έχει πάει κανείς να μου πει γενικότερα τι παίζει? Όσο για το Μεταξουργείο για ποιο μέρος μιλάμε, γιατί για κάτι τραβέλια άκουσα?.?επίσης απέναντι από το ροδόλφο είναι 1 μαγαζί pub love λέγεται,  ξέρετε τίποτα για αυτό?ευχαριστώ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω Zigolo,πήγαινα παλιά...αλλά πολύ γριές ρε παιδί μου...και παίζουν και πολλές που είναι με τον άνδρα τους...για το άλλο μαγαζί που λές δεν ξέρω...

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλημέρα μπορεί να μου pi κάποιος που είναι το rodolfo τελικά δεν το έχει το έξοδος και κανένα περιοδικό περιμένω τα φώτα σας από κάποιον που ξέρει :helpplea: :huh:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
επίσης απέναντι από το ροδόλφο είναι 1 μαγαζί pub love λέγεται,  ξέρετε τίποτα για αυτό?ευχαριστώ

Kονσόμα είναι αν λέμε το ίδιο, 1Χ1 ο χώρος, όσες φορές περνάω όταν σχολάω από τη δουλειά, είναι στα ανοίγματα και η ξανθούλα που προφανώς δουλεύει εκεί, είναι χαριτωμένη(όσο μπορώ να κρίνω βλέποντας την από το παράθυρο του αυτοκινήτου)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στο σύνταγμα είναι...κοντά σε ένα πάρκινγκ...ρώτα στα περίπτερα...το ξέρουν...παλιά μου την είχε πέσει κάποια κυρία η οποία ήταν με ταγεράκι,αρκατά καλυντυμένη αλλά και περίπου στα 65...και έκοψα λάσπη....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Σε άλλο thread το έχουμε ξεκωλιάσει το θέμα του rodolfo... Μέχρι και τι φορολογική δήλωση κάνει ο ιδιοκτήτης του έχουμε γράψει !

Είναι σε ένα στενό κάθετο στην Φιλλελήνων, δίπλα στο Hard Rock Cafe

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλημέρα σήμερα σκέφτομαι να περάσω από rodolfo,τι ώρα πεζή παιχνίδι από 12+ περίπου όση πιστη προσέλθετε να γνωριστούμε κιόλας θα φοράω δερμάτινο παντελόνι. και καλο  :uzi: που λένε. :crazy: 0:)

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικά δν μας ειπε κανεις αν αξίζει να περασουμε από εκει θα ηθελα πληροφορίες ευχαριστώ

Επισκέπτης
παιδια ξερο απο φιλο οτι το ροντολφο ειναι μαγαζι για  zigo!!!!εγο προσοπικα εχο παει ενα σαβατοβραδο με παρεα και γινοταν χαμος απο γερουσ!!!!χαμος!!!!ειμασταν οι μονοι νεοι εκει μεσα!ελεος!!!!αλλα εχει κατι ωραια μουνακια στο μπαρ!!!

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου μπορεις να μου πεις τι παιχνιδι υπαρχει εκει μεσα?

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
συναγωνιστές kalispera.to rodolfo έχει κλίση εδώ και 2 χρονια και τα του ένας φίλος είπε και αυτά είναι  :jerking:. όπως θα δείτε και παραπάνω και εγώ τα έφαγα :headbang: και κανόνισα και συνάντηση :cussing:.πήγα και ήταν κλειστό,ρώτησα το parkin που είναι διπλα τι ώρα ανοίγει και μου είπε ότι είναι κλειστό 2 χρονια και το έχει ο ιδιοκτητης του ξενοδοχείου που είναι επάνω αυτά :tickedoff:.λοιπόν rodolfo τέλος να βρούμε άλλο στέκι για  :knockinb:με πουρές  :crazy:

Επισκέπτης
ελα ρε!εχει κλισει το ροντολφο?ωασικα ιταν σκιλαδικο για γερουσ!!!!ενα παρομοιο ειναι και το ενστασι στι πατισιον!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ρε πυροβολητη πιτσιλιστι σε ολα μεσα εισαι ρε καυλιαρηηηηηηηηη.εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
αχαχχχαχαχαχα!!!οτι μπορουμε κανουμε ρε καυλιαρι psaxnotrans!!!τι να κανουμε!!!φιλαρακι ανισιχισα!!που εισαι τοσες ορες???μας ελλειψες αρχοντα !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom