Νέα

Ρίξτε καμιά ιδέα πως θα βγάλουμε λεφτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάτερ, να προσέχεις γιατί η Εφη έχει πει οτι δε θέλει να την πλησιάσουν για τα λεφτά της

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια καλη ιδεα ειναι να φτιαχνουμε υποδηματα για σαρανταποδαρουσες.
μια αλλη που εχω προχειρη ειναι ινστιτουτο αδυνατισματος για ελεφαντες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάτερ, να προσέχεις γιατί η Εφη έχει πει οτι δε θέλει να την πλησιάσουν για τα λεφτά της

Ας μου τραγουδάει εμένα το too good to be true με το χαρακτηριστικό αξάν και κοιτώντας με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και χαλάλι τα λεφτά...

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρώτησε τον Τζών-Τζων { Γαλάτη} στη Μύκονο που ψαρεύει κάθε μέρα λούτσους για να σου πει πώς τα κονόμησε. Πουλάει λούτσους ή τους τρώει;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ας μου τραγουδάει εμένα το too good to be true με το χαρακτηριστικό αξάν και κοιτώντας με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και χαλάλι τα λεφτά...
ετσι ακριβως !!!!

και επιπροσθετως, ειπα εξ αρχης, οτι ειναι μουναρα και θρήσκα !!

για ποια λεφτα μιλας ρε συ ενφο ????

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Περιμένω απόψεις από τα μέλη πως θα τα κονομησουμε,,

Απαντήσεις του στυλ "αν ηξερα ..." κλπ. σχολια δεν ειναι επιθυμητά
Δες την ταινία Heat με Αl Pacino, Robert DeNiro & Val Kilmer και κάνε αυτό που έκαναν αυτοί. Χρησιμοποίησε και σιγαστήρες για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Χμμμμ... πώς να βγάλουμε λεφτά; ισχύει και για τις γυναίκες η ερώτηση; γιατί στην περίπτωσή μας η απάντηση μου φαίνεται προφανής  :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
I

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
το θεμα εχει ξωκειλει . φανταζομουνα κατι σαν αγορασε οικοπεδα στην ανθουσα που τωρα μπαινει στο σχεδιο... ή αγόρασε δολλαρια, παιξε λονγκ την εθνικη

εσεισ οι σιτυτουραδες που χαλατε τα πεντακοσαρικα σαν να ηταν δραχμες που και πως τα κονοματε??

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σε σαιτ με μπουρδελα εισαι για σκεψου λιγο  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Λοιπόν,
το site έχει 50.000 εγγεγραμμένα μέλη. Με ποσοστό 10% ο πραγματικός αριθμός είναι 5.000
Ο καθένας θα βάζει σε ένα λογαριασμό 2 ευρώ το μήνα (αστείο ποσό ανά άτομο, 10.000 το σύνολο).
Στο τέλος κάθε μήνα, θα πηγαίνει ένας ένας με τη σειρά και θα τα παίρνει.

Η σειρά ξεκινάει από εμένα.
Εγώ έτσι θα πλουτίσω.
Αν θες να πλουτίσεις κι εσύ, να προλάβεις τον επόμενο μήνα στη σειρά :)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια οταν λετε να τα κονομισουμε τι ενοειτε;Δηλαδη 1000000 ευρω σας φτανουνε;;

Επισκέπτης
Περιμένω απόψεις από τα μέλη πως θα τα κονομησουμε,,

Απαντήσεις του στυλ "αν ηξερα ..." κλπ. σχολια δεν ειναι επιθυμητά

Γιατί περιμένεις σε ένα site να βρεις την απάντηση που καθημερινά βασανίζει τα 10.000.000 κατοίκους που αριθμεί περίπου η Ελλάδα;; Δεν μπορώ να καταλάβω όλοι μα όλοι θέλουν να τα οικονομήσουν;;; Δεν υπάρχει ένας που θα πει ρε πουστή μου δεν είναι μόνο τα λεφτά η ευτυχία, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα καθημερινά που πίστεψε με αν τα εφαρμόσεις θα ζεις καλά... Δεν μπορούν όλοι να είναι επιχειρηματίες, κάποιοι πρέπει να είναι υπάλληλοι (και δεν το λέω με την κακή έννοια) Φίλε μου το καλύτερο απ' όλα είναι να αφοσιωθείς στη δουλεία σου και να κάνεις ότι κάνεις σωστά... και όχι με βαρεμάρα. Άμα σου αρέσει αυτό που κάνεις και διάθεση καλή θα έχεις στη ζωή σου και λεφτά θα κάνεις... Νόμος του χρήματος

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες 1 εκατομυριακι ευρω σας φτανει;;;Πολυ απλη ερωτηση!

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
ναρκοτικά , όπλα , εμπόριο οργάνων , εμπόριο "κρέατος"
όσο ποιο βαθεία χωθείς τόσο περίσότερα θα βγάλεις και τόσο ποιο "καλιμένος" θα είσαι ... !
εκτός αν είσαι 14-15 χρονόν να σε ποτίσουμε στις ντόπες να γίνεις ποδοσφαιριστής και εγώ manager σου να κονομησουμε και οι 2 :cheesy:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να βγαλουμε το Βουδα στη βιζιτα!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Για κονόμα μίλησε ο άνθρωπος...Όχι για να σκιστεί για να πάρει μισθό €1500 με μπόνους, αυτοκίνητο και κινητό που θεωρείται το απάγαυσμα της εν ελλάδι επαγγελματικής επιτυχίας...

Εκτός από το έγκλημα που ανέφερε ο θεός, που όσο να' ναι είναι λίγο επικίνδυνο και μπορεί να μην προλάβεις να βγεις στη σύνταξη, υπάρχουν και τα μεσαζοντιλίκια...
Σε δάνεια, κάρτες, ακίνητα..Παντού...Θέλει βέβαια καλό pr αλλά αν σου κάτσει θα βγάζεις αεριτζίδικα λεφτά πουλώντας αέρα κοπανιστό και χωρίς να αναλαμβάνεις καμία ευθύνη ή ρίσκο...
Είναι και νομιμοφανές και σε μια κοινωνία που έχει αποθεώσει το μεσαζοντιλίκι θα σε έχουν στα ώπα-ώπα...

Στην Ελλαδα μονο με κρατικοδιαιτη επιχειρηση βγαζεις λεφτα νομοτυπα (οχι νομιμα).
ΜΟΝΟ ετσι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ρώτησε τον Τζών-Τζων { Γαλάτη} στη Μύκονο που ψαρεύει κάθε μέρα λούτσους για να σου πει πώς τα κονόμησε. Πουλάει λούτσους ή τους τρώει;

Τους τρωει.
Καλημερα ασπρονησι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom