You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρίξτε καμιά ιδέα πως θα βγάλουμε λεφτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πάτερ, να προσέχεις γιατί η Εφη έχει πει οτι δε θέλει να την πλησιάσουν για τα λεφτά της
Ας μου τραγουδάει εμένα το too good to be true με το χαρακτηριστικό αξάν και κοιτώντας με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και χαλάλι τα λεφτά...
markhsiosdesand
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν η δουλεια ηταν μεσο πλουτισμου,οι εργατες θα ηταν πιο πλουσιοι απ ολους.Να δουλεψεις εχεις σκεφτει?
Εχουμε γεμισει κοπριτες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ετσι ακριβως !!!!Ας μου τραγουδάει εμένα το too good to be true με το χαρακτηριστικό αξάν και κοιτώντας με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και χαλάλι τα λεφτά...
και επιπροσθετως, ειπα εξ αρχης, οτι ειναι μουναρα και θρήσκα !!
για ποια λεφτα μιλας ρε συ ενφο ????
Δες την ταινία Heat με Αl Pacino, Robert DeNiro & Val Kilmer και κάνε αυτό που έκαναν αυτοί. Χρησιμοποίησε και σιγαστήρες για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.Περιμένω απόψεις από τα μέλη πως θα τα κονομησουμε,,
Απαντήσεις του στυλ "αν ηξερα ..." κλπ. σχολια δεν ειναι επιθυμητά
το θεμα εχει ξωκειλει . φανταζομουνα κατι σαν αγορασε οικοπεδα στην ανθουσα που τωρα μπαινει στο σχεδιο... ή αγόρασε δολλαρια, παιξε λονγκ την εθνικη
εσεισ οι σιτυτουραδες που χαλατε τα πεντακοσαρικα σαν να ηταν δραχμες που και πως τα κονοματε??
εσεισ οι σιτυτουραδες που χαλατε τα πεντακοσαρικα σαν να ηταν δραχμες που και πως τα κονοματε??
Λοιπόν,
το site έχει 50.000 εγγεγραμμένα μέλη. Με ποσοστό 10% ο πραγματικός αριθμός είναι 5.000
Ο καθένας θα βάζει σε ένα λογαριασμό 2 ευρώ το μήνα (αστείο ποσό ανά άτομο, 10.000 το σύνολο).
Στο τέλος κάθε μήνα, θα πηγαίνει ένας ένας με τη σειρά και θα τα παίρνει.
Η σειρά ξεκινάει από εμένα.
Εγώ έτσι θα πλουτίσω.
Αν θες να πλουτίσεις κι εσύ, να προλάβεις τον επόμενο μήνα στη σειρά
το site έχει 50.000 εγγεγραμμένα μέλη. Με ποσοστό 10% ο πραγματικός αριθμός είναι 5.000
Ο καθένας θα βάζει σε ένα λογαριασμό 2 ευρώ το μήνα (αστείο ποσό ανά άτομο, 10.000 το σύνολο).
Στο τέλος κάθε μήνα, θα πηγαίνει ένας ένας με τη σειρά και θα τα παίρνει.
Η σειρά ξεκινάει από εμένα.
Εγώ έτσι θα πλουτίσω.
Αν θες να πλουτίσεις κι εσύ, να προλάβεις τον επόμενο μήνα στη σειρά
σε σαιτ με μπουρδελα εισαι για σκεψου λιγο
ειμαι στο σαιτ εδω να τα δινω οχι να τα παιρνω
ειμαι στο σαιτ εδω να τα δινω οχι να τα παιρνω
και να τα παιρνεις γινεται, υπαρχουν δυο τροπο. ο πρωτος πουλας τον κωλο σου, ο δευτερος πουλας τον κωλο της γκομενας σου
Επισκέπτης
Περιμένω απόψεις από τα μέλη πως θα τα κονομησουμε,,
Απαντήσεις του στυλ "αν ηξερα ..." κλπ. σχολια δεν ειναι επιθυμητά
Γιατί περιμένεις σε ένα site να βρεις την απάντηση που καθημερινά βασανίζει τα 10.000.000 κατοίκους που αριθμεί περίπου η Ελλάδα;; Δεν μπορώ να καταλάβω όλοι μα όλοι θέλουν να τα οικονομήσουν;;; Δεν υπάρχει ένας που θα πει ρε πουστή μου δεν είναι μόνο τα λεφτά η ευτυχία, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα καθημερινά που πίστεψε με αν τα εφαρμόσεις θα ζεις καλά... Δεν μπορούν όλοι να είναι επιχειρηματίες, κάποιοι πρέπει να είναι υπάλληλοι (και δεν το λέω με την κακή έννοια) Φίλε μου το καλύτερο απ' όλα είναι να αφοσιωθείς στη δουλεία σου και να κάνεις ότι κάνεις σωστά... και όχι με βαρεμάρα. Άμα σου αρέσει αυτό που κάνεις και διάθεση καλή θα έχεις στη ζωή σου και λεφτά θα κάνεις... Νόμος του χρήματος
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
ναρκοτικά , όπλα , εμπόριο οργάνων , εμπόριο "κρέατος"
όσο ποιο βαθεία χωθείς τόσο περίσότερα θα βγάλεις και τόσο ποιο "καλιμένος" θα είσαι ... !
εκτός αν είσαι 14-15 χρονόν να σε ποτίσουμε στις ντόπες να γίνεις ποδοσφαιριστής και εγώ manager σου να κονομησουμε και οι 2
όσο ποιο βαθεία χωθείς τόσο περίσότερα θα βγάλεις και τόσο ποιο "καλιμένος" θα είσαι ... !
εκτός αν είσαι 14-15 χρονόν να σε ποτίσουμε στις ντόπες να γίνεις ποδοσφαιριστής και εγώ manager σου να κονομησουμε και οι 2
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Για κονόμα μίλησε ο άνθρωπος...Όχι για να σκιστεί για να πάρει μισθό €1500 με μπόνους, αυτοκίνητο και κινητό που θεωρείται το απάγαυσμα της εν ελλάδι επαγγελματικής επιτυχίας...
Εκτός από το έγκλημα που ανέφερε ο θεός, που όσο να' ναι είναι λίγο επικίνδυνο και μπορεί να μην προλάβεις να βγεις στη σύνταξη, υπάρχουν και τα μεσαζοντιλίκια...
Σε δάνεια, κάρτες, ακίνητα..Παντού...Θέλει βέβαια καλό pr αλλά αν σου κάτσει θα βγάζεις αεριτζίδικα λεφτά πουλώντας αέρα κοπανιστό και χωρίς να αναλαμβάνεις καμία ευθύνη ή ρίσκο...
Είναι και νομιμοφανές και σε μια κοινωνία που έχει αποθεώσει το μεσαζοντιλίκι θα σε έχουν στα ώπα-ώπα...
Στην Ελλαδα μονο με κρατικοδιαιτη επιχειρηση βγαζεις λεφτα νομοτυπα (οχι νομιμα).
ΜΟΝΟ ετσι.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Ρώτησε τον Τζών-Τζων { Γαλάτη} στη Μύκονο που ψαρεύει κάθε μέρα λούτσους για να σου πει πώς τα κονόμησε. Πουλάει λούτσους ή τους τρώει;
Τους τρωει.
Καλημερα ασπρονησι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις