Νέα

ρηξη προσθιου χιαστου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα abientchill
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παρε μαζι σου καμμια γαζα, βαμβακια, οινοπνευμα, ιωδιο.....εχουνε ελλειψειs τα δημοσια.......Παρε και καμμια βοτκα,,,,για την ναρκωση  :grin: :grin:
Πλακα κανω ρε.......Καλη επιτυχια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ευχαριστω ρε μαγκες για το ενδιαφερων που δειξατε μολισ την κανω και σθνελθω θα μπω να σας πω τι γινεται να ειστε καλα

συνοψιζω, ζητα δημητρουλα για περιποιηση, οχι ολικη, παρε γυψο απο τον ματζεστικ που ανοιγει οσονουπω μαγαζι με σιδερικα ασβεστες κτλ, ζητα ιατρο απολυτο για υποστηριξη, πηδα πριν καλου καλου, παρε και το λαπ τοπ να μας βαλεις ανοιχτη ακροαση να συμβουλεψουμε τους γιατρους του  κατ γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα και εισαι σουπερ  :rockon: να χεις υγεια :-*

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
φιλε ολα καλα θα πανε....
βρες φυσιοθεραπευτη με εμπειρια σε αποκατασταση ΠΧΣ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνοψιζω, ζητα δημητρουλα για περιποιηση, οχι ολικη, παρε γυψο απο τον ματζεστικ που ανοιγει οσονουπω μαγαζι με σιδερικα ασβεστες κτλ, ζητα ιατρο απολυτο για υποστηριξη, πηδα πριν καλου καλου, παρε και το λαπ τοπ να μας βαλεις ανοιχτη ακροαση να συμβουλεψουμε τους γιατρους του  κατ γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα και εισαι σουπερ  :rockon: να χεις υγεια :-*
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φυσιοθεραπευτη εχω βρει καλο

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ποια ειναι αυτη η δημητρουλα ρε μαγκες?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατί φυσιοθεραπευτή και όχι φυσίατρο-αθλητίατρο για την αποκατάσταση ?

τέλοσπάντων καλά θα πάει ο φίλος, στο ΚΑΤ υπάρχουν top-gun ορθοπαιδικοί
ας μην ανησυχεί λοιπόν , οι αρθροσκοπικές επεμβάσεις είναι μάλλον της πλάκας σε σχέση
μ'αυτά που αντιμετωπίζουν στην ρουτίνα τους

καλή επιτυχία και απο μένα  ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
συνοψιζω, ζητα δημητρουλα για περιποιηση, οχι ολικη, παρε γυψο απο τον ματζεστικ που ανοιγει οσονουπω μαγαζι με σιδερικα ασβεστες κτλ, ζητα ιατρο απολυτο για υποστηριξη, πηδα πριν καλου καλου, παρε και το λαπ τοπ να μας βαλεις ανοιχτη ακροαση να συμβουλεψουμε τους γιατρους του  κατ γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα και εισαι σουπερ  :rockon: να χεις υγεια :-*

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί φυσιοθεραπευτή και όχι φυσίατρο-αθλητίατρο για την αποκατάσταση ?

τέλοσπάντων καλά θα πάει ο φίλος, στο ΚΑΤ υπάρχουν top-gun ορθοπαιδικοί
ας μην ανησυχεί λοιπόν , οι αρθροσκοπικές επεμβάσεις είναι μάλλον της πλάκας σε σχέση
μ'αυτά που αντιμετωπίζουν στην ρουτίνα τους

καλή επιτυχία και απο μένα  ;)
σωστό είναι αυτό για την ποιότητα των γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία.
το κατ έχει το καλύτερο ορθοπεδικό στη χώρα.
τώρα τα άλλα είναι το ζήτημα...... πολύ καλούς ορθποπεδικούς έχει και το νίμιτς.

george_11

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σε δυο βδομαδες μπαινω να κανω αυτη την επεμβαση συν κατι μικροπροβληματα στον μυνησκο....επηδει στον κυκλο μου δεν εχει κανει κανεις αυτη την επεμβαση θα ηθελα να μου πει αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει κανει την επεμβαση τι με περιμενει μετα το χειρουργειο.....περιτο να σας πω οτι με εχει φαει το αχγος για το αν θα πανε ολα καλα!!!!!!!
τι μοσχευμα θα βαλεις??

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα, αλλά νομίζω ότι κάτι δεν έχει γίνει ξεκάθαρο. Η επιτυχία της εγχείρησης αυτής δεν βρίσκεται στην επέμβαση αυτή καθ' αυτή αλλά στην προσπάθεια που θα γίνει μετά για να επανέλθει ο τετρακέφαλος. Αυτό ο μυς είναι σημαντικός γιατί η κατάφυσή του βρίσκεται ακριβώς κάτω από το γόνταο. Δηλαδή ξεκινά από ψηλά και τελειώνει χαμηλά, λίγο μετά το γόνατό σου. Άγνωστο γιατί ο οργανισμός παραλύει μυ αυτόν μετά την 2η μέρα ακινησίας, του κόβει την "παροχή" και έτσι ο μυς ατροφεί. Το μόσχευμα θέλει ένα χρόνο να θρέψει, και αν ο τετρακέφαλος δεν είναι γερός σαν πέτρα τότε είναι πολύ εύκολο να το τραυματίσεις παρατείνοντας την διάρκεια της αποκατάστασης.

Ένας φυσίατρος είναι συνήθως προτιμότερος από φυσιοθεραπευτή γιατί μπορεί να ακολουθήσει πιο επιθετικό πρόγραμμα. Ανεξάρτητα από το τι σου λένε, πρέπει να ξεκινήσεις τις πολύ-πολύ βασικές ασκήσεις πριν τελειώσει η πρώτη εβδομάδα. Ο γιατρός σου θα σου πει ακριβώς αλλά από την τέταρτη κιόλας μέρα θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις.

Ακολούθα πιστά το πρόγραμμα. Οι περισσότεροι έχουν αργή αποκατάσταση γιατί απλά βαριούνται να κάνουν τις ασκήσεις.

Λεπτομέρεια: Υπάρχει ένα μικρό επιφανειακό νεύρο στο καλάμι σου κάτω ακριβώς από το γόνατο, εκεί που ο γιατρός κάνει την δεύτερη τομή για να τοποθετήσει το αρθροσκόπιο και να πάρει το μόσχευμα. Οι περισσότεροι δεν προσέχουν και κόβουν αυτό το νεύρο με αποτέλεσμα να μην έχεις την αίσθηση της αφής για το ένα τρίτο του καλαμιού περίπου. Αυτό μπορεί να μείνει έτσι για παραπάνω από 6 μήνες. Νομίζω ότι τα περισσότερα έχουν υπωθεί αλλά αν έχεις καμιά συγκεκριμένη ερώτηση κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει.
Εγώ έχω κάνει 2 τέτοιες εγχειρήσεις, από... ρόδα όχι μπάλα. Ότι χρειαστείς, ρώτα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μαγκες σε δυο βδομαδες μπαινω να κανω αυτη την επεμβαση συν κατι μικροπροβληματα στον μυνησκο....επηδει στον κυκλο μου δεν εχει κανει κανεις αυτη την επεμβαση θα ηθελα να μου πει αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει κανει την επεμβαση τι με περιμενει μετα το χειρουργειο.....περιτο να σας πω οτι με εχει φαει το αχγος για το αν θα πανε ολα καλα!!!!!!!

αν ανταποκριθεί το μόσχευμα καλά(που είναι σχεδόν βέβαιο) και την επέμβαση στην κάνει καλός ορθοπαιδικός αυτό που σε περιμένει μετά είναι πολλές ισομετρικές ασκήσεις, πολύ πισίνα,αρκετός πόνος στο να κλείσει όλη η κλείδωση ώστε να πάρει όλες τις μοίρες η κίνηση της κλείδωσης και κάμποσος χρόνος βέβαια...βασικά μιά χαρά θα τα πάς..ντόντ γουώρυ...και μή βιάζεσαι...θέλει κάμποσο χρόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom