erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ξεχασα να σας πω οτι την επεμβαση θα την κανω στο κ.α.τ γιατι δεν παιζει χρημα για ιδιωτικο
εγω ετσι οπως τα ακουω να προμηθευτεις μορφινη
ξεχασα να σας πω οτι την επεμβαση θα την κανω στο κ.α.τ γιατι δεν παιζει χρημα για ιδιωτικο
εγω ετσι οπως τα ακουω να προμηθευτεις μορφινη
τεράστια σημασία στην φυσιοθεραπεία μετά την επέμβαση. είναι πιο σημαντική απο την επέμβαση.
κυκλοφοράει και στο νετ. σιγά τα ωά.Εγω του ζητησα και μου εδωσε το χειρουργειο σε dvd γιατι το ηθελε ο φυσιοθεραπευτης μου...
καριόλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχαχαχχαευχαριστω με τιματε. Να λες παλι καλα που δεν του πα να παρει τηλ στον μπαμπουλα, εβαλε σε εκπτωση βελανιδια και κωλολεει ..
κυκλοφοράει και στο νετ. σιγά τα ωά.
torn ACL
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχαχαχχα
καριόλα δουλεία στονβ απολυτο ψάχνεις.
βρε μπαγλαμαδομυαλε λες να ηθελε ενα γενικο dvd να δει ο φυσιοθεραπευτης?
όχι. να δει τι δουλειά έκανε θέλει.βρε μπαγλαμαδομυαλε λες να ηθελε ενα γενικο dvd να δει ο φυσιοθεραπευτης?
μπουαααχχαχααχχαχαχαχαχαχα.κοιτα θελω να ανεβει η δουλεια του ειναι αληθεια γιατι προωθω προξενιο με μαριαννα που λατρευει.. καταλαβαινεις. Κατα τα λοιπα να γελασει και λιγακι το χειλακι του αμπιεντ γιατι τον βλεπω στην τσιτα. Ας απαντησει καποιος και στην ερωτηση μετα την εγχειριση θα γαμαει ; και επισης αν του κατσει καμμια νοσοκομα καλη στο κατ μπορει να κανει τιποτα η παπαρια;
καλή επιτυχία.ευχαριστω ρε μαγκες για το ενδιαφερων που δειξατε μολισ την κανω και σθνελθω θα μπω να σας πω τι γινεται να ειστε καλα
και επισης αν του κατσει καμμια νοσοκομα καλη στο κατ μπορει να κανει τιποτα η παπαρια;
ούτε τώρα έχουν.Τύπε, είπαμε:
Τελευταία φορά που πέρασα από το ΚΑΤ, ούτε γύψο δεν είχαν.
η λιάνη έγινε εθελόντρια;αμα πετυχει τη δημητρουλα στο ΚΑΤ θα ζητησει να του εγχειρισουν αλλες δυο φορες καθε ποδι. και θα βγαλει και το χερι του για σιγουρατζα.