Νέα

ρηξη προσθιου χιαστου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα abientchill
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω του ζητησα και μου εδωσε το χειρουργειο σε dvd γιατι το ηθελε ο φυσιοθεραπευτης μου...

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Προσωπικη εμπειρια: Πριν απο 6 χρονια σαν σημερα εκανα την εγχειρηση χιαστου. Μοσχευμα απο οπισθιο μηριαιο. Πονος φυσιολογικος αν αναλογιστεις το χειρουργειο. Υπομονη και... παυσιπονα! Γιατρος με γιατρο ακολουθουν διαφορετικες μεθοδους αποκαταστασης. Σε εμενα εδωσε βαση να παρει γρηγορα το γονατο κλιση 90 μοιρων. Ναρθηκας αμεσως και για ενα μηνα. Φυσιοθεραπεια μολις εκοψα τα ραμματα (15 μερες). Μεχρι τοτε απλες ασκησουλες στο σπιτι. ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στις φυσιοθεραπειες! Πρεπει να προχωρας βημα βημα... Μην νομιζεις δυνατος... Μην κανεις το κατι παραπανω... Σε κακο θα σου βγει... Ακου προσεκτικα γιατρο και φυσιοθεραπευτη! Αυτοι μονο ξερουν! Στους τεσερρεις μηνες γυρισα στη δουλεια με πολλη προσοχη! Αθληση μετα απο 8-10 μηνες και οχι πολυ δυναμικα! Σιγα σιγα το γονατο θα επανελθει! Μετα απο εξι χρονια λοιπον και ενω τα εχω τα κιλα μου με το παραπανω, δεν εχω κανενα προβλημα με το γονατο!
Μην ανησυχεις... Ολα καλα θα πανε! Υπομονη και προγραμμα χρειαζεται! Καλη επιτυχια!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καριόλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ευχαριστω με τιματε. Να λες παλι καλα που δεν του πα να παρει τηλ στον μπαμπουλα, εβαλε σε εκπτωση βελανιδια και κωλολεει .. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευχαριστω με τιματε. Να λες παλι καλα που δεν του πα να παρει τηλ στον μπαμπουλα, εβαλε σε εκπτωση βελανιδια και κωλολεει .. :grin:
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχαχαχχα
καριόλα δουλεία στονβ απολυτο ψάχνεις.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχαχαχχα
καριόλα δουλεία στονβ απολυτο ψάχνεις.  :2funny:

κοιτα θελω να ανεβει η δουλεια του ειναι αληθεια γιατι προωθω προξενιο με μαριαννα που λατρευει.. καταλαβαινεις. Κατα τα λοιπα να γελασει και λιγακι το χειλακι του αμπιεντ γιατι τον βλεπω στην τσιτα. Ας απαντησει καποιος και στην ερωτηση μετα την εγχειριση θα γαμαει ; και επισης αν του κατσει καμμια νοσοκομα καλη στο κατ μπορει να κανει τιποτα η παπαρια;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βρε μπαγλαμαδομυαλε λες να ηθελε ενα γενικο dvd να δει ο φυσιοθεραπευτης?

ορθη παρατηρηση προφανως ηθελε να δει την εγχειριση την συγκεκριμενη ωστε να ξερει πως θα αντιμετωπισει την περιπτωση..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μπαγλαμαδομυαλε λες να ηθελε ενα γενικο dvd να δει ο φυσιοθεραπευτης?
όχι. να δει τι δουλειά έκανε θέλει.
εγώ λέω στον τύπο να το ψάξει πριν το κάνει. γιατί τους παρουσιαζουν την επέμβαση σαν λαπαροσκόπηση.  :2funny:

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ρε μαγκες για το ενδιαφερων που δειξατε μολισ την κανω και σθνελθω θα μπω να σας πω τι γινεται να ειστε καλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα θελω να ανεβει η δουλεια του ειναι αληθεια γιατι προωθω προξενιο με μαριαννα που λατρευει.. καταλαβαινεις. Κατα τα λοιπα να γελασει και λιγακι το χειλακι του αμπιεντ γιατι τον βλεπω στην τσιτα. Ας απαντησει καποιος και στην ερωτηση μετα την εγχειριση θα γαμαει ; και επισης αν του κατσει καμμια νοσοκομα καλη στο κατ μπορει να κανει τιποτα η παπαρια;
μπουαααχχαχααχχαχαχαχαχαχα.
εκεί θα έχει το μυαλό του με τα σωληνάκια να κρέμονται αο το γόνατο.  :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ξεχασα να σας πω οτι την επεμβαση θα την κανω στο κ.α.τ γιατι δεν παιζει χρημα για ιδιωτικο

Τύπε, είπαμε:

7775.jpg

Τελευταία φορά που πέρασα από το ΚΑΤ, ούτε γύψο δεν είχαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευχαριστω ρε μαγκες για το ενδιαφερων που δειξατε μολισ την κανω και σθνελθω θα μπω να σας πω τι γινεται να ειστε καλα
καλή επιτυχία.
μην κάνεις ολική. είναι επικίνδυνη ειδικά εάν ο αναισθησιολόγος δεν είναι γατόνι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και επισης αν του κατσει καμμια νοσοκομα καλη στο κατ μπορει να κανει τιποτα η παπαρια;

αμα πετυχει τη δημητρουλα στο ΚΑΤ θα ζητησει να του εγχειρισουν αλλες δυο φορες καθε ποδι. και θα βγαλει και το χερι του για σιγουρατζα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα πετυχει τη δημητρουλα στο ΚΑΤ θα ζητησει να του εγχειρισουν αλλες δυο φορες καθε ποδι. και θα βγαλει και το χερι του για σιγουρατζα.
η λιάνη έγινε εθελόντρια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom