Νέα

ρηξη προσθιου χιαστου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα abientchill
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σε δυο βδομαδες μπαινω να κανω αυτη την επεμβαση συν κατι μικροπροβληματα στον μυνησκο....επηδει στον κυκλο μου δεν εχει κανει κανεις αυτη την επεμβαση θα ηθελα να μου πει αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει κανει την επεμβαση τι με περιμενει μετα το χειρουργειο.....περιτο να σας πω οτι με εχει φαει το αχγος για το αν θα πανε ολα καλα!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν πάει καιρός που μπήκε ενας καλή ωρα σαν και σένα με το ιδιο θεμα και δυστυχως τον κλαιμε απο τοτε..  :tooth: αλλα ας μην μιλησουμε γιαυτα μεχρι να μπει ο απολυτος που ειναι και ιατρος :rolleyes:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
URL]]

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχααχχα ενταξει ρε παιδες δεν λεω οτι ειμαι του θανατα αλλα θα ηθελα να μαθω καποια πραματα....σε ποσο καιρο θα μπορω να κανω πραματα που κανω και τωρα

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κανεις καποιο αθλημα??τι μοσχευμα θα βαλεις??

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιζω μπαλα και θα βαλω απο τον οπισθιο οπισθιο μηριαιο

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
προσοχη στη φυσιοθεραπεια και αποκατασταση,ακολουθησε οτι θα σου πει ο φυσιοθεραπευτης κατα γραμμα και ολα θα πανε καλα

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχααχχα ενταξει ρε παιδες δεν λεω οτι ειμαι του θανατα αλλα θα ηθελα να μαθω καποια πραματα....σε ποσο καιρο θα μπορω να κανω πραματα που κανω και τωρα
εαν εισαι ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης κανενα 10μηνο κ βαλε για να ξαναπαιξεις ποδοσφαιρο.
γτ να βιαστεις αλλωστε.
οι επαγγελματιες που ειναι οι γιατροι απο πανω τους κανουνε περιπου ενα 6μηνο να ξαναπαιξουν.
βλεπε αβρααμ παπαδοπουλο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαγκες σε δυο βδομαδες μπαινω να κανω αυτη την επεμβαση συν κατι μικροπροβληματα στον μυνησκο....επηδει στον κυκλο μου δεν εχει κανει κανεις αυτη την επεμβαση θα ηθελα να μου πει αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει κανει την επεμβαση τι με περιμενει μετα το χειρουργειο.....περιτο να σας πω οτι με εχει φαει το αχγος για το αν θα πανε ολα καλα!!!!!!!
την πρώτη εβδομάδα ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.
πολύ σημαντικό είναι πριν την εγχείριση να κάνεις τον τετρακέφαλο τούμπανο με γυμναστικη για να μην ατροφήσει το πόδι.

χαμ στρινγκς θα βάλεις η πιο ανώδυνη σχετικά είναι σε σχέση με άλλες.
μετά απο 3 βδομάδες θα περπατάς κανονικά.
μπάλλα κομμένη για 9 μήνες με πιο σίγουρο το ένα έτος.
τεράστια σημασία στην φυσιοθεραπεία μετά την επέμβαση. είναι πιο σημαντική απο την επέμβαση.
προσοχή στον μαλάκα που θα σου κάνει την επέμβαση. εάν κάνει λάθος στις γωνίες στο τρυπάνι θα έχεις πρόβλημα ξανά και μετά χαμστρινγκς δεν παίζουν πας για μόσχευμα απο επιγονατίδιο τένοντα.
το ότι θα φτιάξεις το χιαστό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να το ξαναπάθεις. ούτε ότι θα γλιτώσεις την αρθριτιδα.

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης....με την δουλεια?σε ποσο καιρο θα μπορω να δουλεψω κανονικα και δεν κανω δουλεια γραφειου.ο γιατρος μου τα ειπε ολα ροδινα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολύ σημαντικό είναι πριν την εγχείριση να κάνεις τον τετρακέφαλο τούμπανο με γυμναστικη για να μην ατροφήσει το πόδι.

αυτό δεν θα επιβαρύνει την ρήξη του χιαστού ?

αν κάποιος κάνει την γνωστή άσκηση στο γυμναστήριο για τον τετρακέφαλο μηριαίο , με κομμένο χιαστό , υποθέτω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ολα ροδινα θα ειναι φιλτατε οτι σου λεει ο γιατρος σου να ακους.. αν δεν τον εμπιστευεσαι για αυτα που σου λεει τι σκατα κανεις σε αυτον την εγχειριση; εκτος και αν εμπιστευεσαι εμας οποτε θα στην κανουμε εμεις την εγχειριση χαχαχαχαχαχαχα
σαν μωρα κανετε οι αντρες οταν προκειται για αρρωστια... :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλε μου την εχω κανει την επεμβαση και ολα ειναι καλα.Μην αγχωνεσαι καθολου.Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα,προσθιο χιαστο κ μηνισκο.Εκανα την επεμβαση,μετα απο 4 μερες βγηκα απο το νοσοκομειο και ολα καλα.Μετα απο ενα μηνα εβγαλα και τον ναρθηκα που θα σου δωσουν να φορεσεις.Μεγαλο βαρος να δωσεις στην αποκατασταση και στις ασκησεις για να δυναμωσει ο τετρακεφαλος.Εγω βαριομουν να κανω και δεν δυναμωσε αρκετα.Κατα τα αλλα ολα αλφδι.Επισης,μεγαλο ρολο παιζει και το ποση καλη δουλεια θα κανει ο γιατρος και τι μοσχευμα θα σου βαλει.Εμενα μου πηρε απο τους πλαγιους και εχει γινει μπετον μιλαμε.Αφου μετα απο 2 χρονια το ξαναγυρισα το ποδι και ο χιαστος δεν πηρε πρεφα.Μονο ο μηνισκος τσιμπησε λιγο...
Να σε προετοιμασω κ για κατι...Θα πονεσεις φρικτα οταν σου βγαλουν τον καθετηρα και την παροχετευση απο το γονατο...Θα βελαξεις!
Επισης να σκεφτεις καλα αν θα κανεις ολικη ναρκωση η επισκληριδιο...Εγω εκανα το 2ο γιατι δεν ηθελα να χω τη μαστουρα της ναρκωσης μετα...
Οτι θες ρωτας...
Καλα θα πανε ολα...

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω βγαλει ουτε αμυγδαλες γι αυτο ειμαι λιγο αχγομενος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειμαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης....με την δουλεια?σε ποσο καιρο θα μπορω να δουλεψω κανονικα και δεν κανω δουλεια γραφειου.ο γιατρος μου τα ειπε ολα ροδινα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα
ε πως θα στα λεγε.
να τσεπώ τα 2-5 χιλιάρικα θέλει.
ο γιατρός τελειώνει σε 2 ωρίτσες.
το ζόρι το ταβάς εσύ μετά με τον φυσιοθεραπευτή.
δουλειά μετά απο 2-3 βδομάδες με κηδεμόνα και πατερίτσες.
οι πρώτες 3 μέρες την επομένη της επέμβασης είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
επίσης υπάρχουν περιπτώσεις που βάλαν μικρόβιο οι μαλάκες κατά την επέμβαση και ξανανοίγεται το γόνατο για καθαρισμό.
αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που σημαίνει πυρετό με κατάληξη να σου κόψουν το πόδι εάν πέσεις σε αλμπάνη.

όσο για τα όλα ρόδινα να πεις στο μαλακα να σου δείξει τι θα σου κάνει. Το τρυπάνι και τις βίδες που θα βάλει.

OP
OP
abientchill

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασα να σας πω οτι την επεμβαση θα την κανω στο κ.α.τ γιατι δεν παιζει χρημα για ιδιωτικο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό δεν θα επιβαρύνει την ρήξη του χιαστού ?

αν κάποιος κάνει την γνωστή άσκηση στο γυμναστήριο για τον τετρακέφαλο μηριαίο , με κομμένο χιαστό , υποθέτω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο
τι να επιβαρύνει ; τον ήδη κομένο;
μια σακκούλα σκαβενίτη και 5 κιλά ζαχαρη φτάνουν. υπάρχουν ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που κάναν καριέρα χωρίς χιαστό.
αποστολάκης και γιαννάκης.
τώρα αφενός μεν είναι ευχής έργο που βρεθηκε αυτή η λύση αφετέρου το χουν παραχέσει όπως πάντα.
οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι ακόμα και με την επέμβαση η αρθριτιδα δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αποφεύγεται.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ξέρω έναν καλό γιατρό.Αργύρης Μήτσου λέγεται  :s&m_2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεχασα να σας πω οτι την επεμβαση θα την κανω στο κ.α.τ γιατι δεν παιζει χρημα για ιδιωτικο
ο θεός μεθ υμών.
πρόσεξε τα μικρόβια. έχω συγγενή μου που παραλίγο να χάσει το πόδι του σε δημόσιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom