Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Τα χει λυσει όλα τα αλλά θέματα τα δάση τα έκαψε, οι γεννήτριες είναι λιμάνι, οι λαθρο εισβάλουν από στεριά και θάλασσα, ο Έλληνας μπαινει στο σουπερ μαρκετ και τρέμει γι αυτό που αντικρίζει...
Ε, το ποδοσφαιρο έμεινε τωρα να διευθετήσει

Όλα τα έχει αφήσει στην τύχη τους .

Επικοινωνιακή πολιτική κάνει μόνο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.802
Πόντοι
12.056

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Από το άρθρο αυτό του κανονισμού της uefa όντως δεν προκύπτει θέμα τιμωρίας, καθώς δεν υπήρχε αγώνας. Μπορεί να προβλέπεται αλλού, αλλά σκυλοβαριέμαι να το διαβάσω. Οπότε λογικό το συμπέρασμά σου.

Τώρα, το να μιλάς έτσι, να σκυλοβρίζεις τον άλλο που δεν το κατάλαβε/δεν έχει την ίδια άποψη και να να λες και βλάκα τον παράλλο, που είναι αδιαμφισβήτητα ευφυής, δεν σε τιμά ως επίσης ευφυή άνθρωπο. Αντίθετα, σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου με το να δείχνεις αδικαιολόγητη υπεροψία, έως ανασφάλεια. Γνώμη μου και ήρεμα το λέω.

Προφανώς υπάρχει ένα backstory το οποίο δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω.
Και εγώ αναφερθηκα στη δυνατότητα της ΟΥΕΦΑ μεσα απο ασαφειες που εχει ο κανονισμος, πιθανον ηθελημενα, να τιμωρησει μια ομαδα που προκαλει επεισοδια πριν, κατα τη διαρκεια ή μετα απο εναν αγωνα.
Για αυτο που λες οτι δεν εγινε αγωνας, αρα δεν υπαρχει «πριν», δεν εχω απαντηση.
ο υπολοιπος λογος σου ορθος και ανθρωπου με επιπεδο.
Εν τελει δεν εχει καμμια σημασια, εμεις εδω ενα καφενειο ειμαστε που δικαζει, αποφασιζει, βριζει, κρινει, στηλιτευει, ολα μεσα…
με τον resp δεν εχω beef κι ας με βριζει…
αν ημασταν σε πραγματικο καφενειο θα τον κερναγα και μια ρακη να πανε κατω τα φαρμακια.:grin:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Από το άρθρο αυτό του κανονισμού της uefa όντως δεν προκύπτει θέμα τιμωρίας, καθώς δεν υπήρχε αγώνας. Μπορεί να προβλέπεται αλλού, αλλά σκυλοβαριέμαι να το διαβάσω. Οπότε λογικό το συμπέρασμά σου.

Τώρα, το να μιλάς έτσι, να σκυλοβρίζεις τον άλλο που δεν το κατάλαβε/δεν έχει την ίδια άποψη και να να λες και βλάκα τον παράλλο, που είναι αδιαμφισβήτητα ευφυής, δεν σε τιμά ως επίσης ευφυή άνθρωπο. Αντίθετα, σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου με το να δείχνεις αδικαιολόγητη υπεροψία, έως ανασφάλεια. Γνώμη μου και ήρεμα το λέω.

Προφανώς υπάρχει ένα backstory το οποίο δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω.
Προφανώς. Να σου το παραθέσω γιατί δεν έχει νόημα να λέμε πολλά. Από δω ξεκινησε.
Διαβασε αρθρο 16 του κανονισμου, παραγραφο 2 και ειδικα το h.
πιο ξεκαθαρο δεν γινεται…
σε παρακαλω να παρεις θεση οταν διαβασεις, το να παραδεχεσαι το λαθος ειναι αρετη.

Λοιπον νομικος δεν ειμαι αλλα με τα λιγα Αγγλικα μου ( φτωχο social που λενε και στις κριτικες:confused:) η ΑΕΚ εχει ισχυροτατο ερεισμα για τιμωρια της ΔΖ βσσει του κανονισμου της ΟΥΕΦΑ, κυριως μεσα απο το αρθρο 16 του κανονισμου.
Μαλλιστα δηλωνεται ρητα οτι η ομαδα της οποιας οι οπαδοι προχωρησαν σε επεισοδια πριν, κατα τη διαρκεια ή μετα απο το ματς ειναι υπολογη ακομα και αν δεν εδειξε η ιδια αμελεια.
Πρεπει η ομαδα αμεσα να ζητησει εφαρμογη του κανονισμου κατα της Δυναμο, ειδικα αφου εχουμε νεκρο και σοβαρα τραυματιες.
Προφανως ολα αυτα δεν θα φερουν το παλικαρι πισω αλλα τουλαχιστον να πονεσει η κωλοομαδα τους και λιγακι.

Όσο για τον "ευφυή" εκείνος έκανε την αρχή με κατι μαλακίες για μασονίες και αρχηγούς. Ειλικρινά και στο λέω με σεβασμό στην άποψή σου, όταν έχω δίκιο το ξέρω. Δε χρειάζομαι επιβεβαίωση τριτων. Αν κάνω λάθος το αναγνωρίζω. Μπορεί να στο βεβαιώσει και ο "ευφυής".

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.802
Πόντοι
12.056
Πάει , εξαφανίστηκε τώρα , αύριο μεθαύριο πάλι σαν να μην έγινε τίποτα ..
Γνωστή τακτική πια
και ετοιμαζομουν να παω μαρκετ για πατατακια :undecided-old: δεν πειραζει θα φαω τα ποπ κορν:happy:
μαι.gif

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Προφανώς. Να σου το παραθέσω γιατί δεν έχει νόημα να λέμε πολλά. Από δω ξεκινησε.

Όσο για τον "ευφυή" εκείνος έκανε την αρχή με κατι μαλακίες για μασονίες και αρχηγούς. Ειλικρινά και στο λέω με σεβασμό στην άποψή σου, όταν έχω δίκιο το ξέρω. Δε χρειάζομαι επιβεβαίωση τριτων. Αν κάνω λάθος το αναγνωρίζω. Μπορεί να στο βεβαιώσει και ο "ευφυής".
Εδω εισαι….
και αλλοι 11 εκατομμυρια Ελληνες!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Εδω εισαι….
και αλλοι 11 εκατομμυρια Ελληνες!
Αυτιστικέ πανηλιθιε από σένα περιμένουμε να μας παραθέσεις το σημείο του άρθρου 16 που μιλάει για τιμωρία εκτός ημέρας αγώνα. Που δίνει και "ισχυρότατο έρεισμα" για τιμωρία της Δυναμό.
Και μετά αμολας αετό όσο θέλεις.
Αναμένουμε αυτιστικε πανηλιθιε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Τα χει λυσει όλα τα αλλά θέματα τα δάση τα έκαψε, οι γεννήτριες είναι λιμάνι, οι λαθρο εισβάλουν από στεριά και θάλασσα, ο Έλληνας μπαινει στο σουπερ μαρκετ και τρέμει γι αυτό που αντικρίζει...
Ε, το ποδοσφαιρο έμεινε τωρα να διευθετήσει
ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα…
για να μην αντιμετωπισει της ευθυνες εναντι της ανενόχλητης εισβολης ξενων κακοποιων στοιχεων εως το κεντρο της Αθηνας, κανει το προβλημα εσωτερικο ωστε να δειξει οτι το προβλημα ειναι των «κακων ομαδων» και οχι της ανυπαρκτης Αστυνομιας.
Και βεβαια οι ομαδες εχουν τεραστιες ευθυνες αλλα δεν τις φωναζεις να απολογηθουν την ωρα που εχεις Κροατες εισβολεις με 6 κακουργηματα πανω απο το κεφαλι τους.
Εκτος και αν υπαρχουν πλεον στοιχεια οτι αλλη Ελληνικη ομαδα εστησε το ολο σκηνικο, μαχαιρωσε τον νεκρο , ειχαμ δωσει ραντεβου θανατου με ΑΕΚ κ.ο.κ.
τετοια στοιχεια για την ωρα δεν εχουν βγει αρα τελειως ακαιρη και ακυρη αυτη τη στιγμη η συναντηση.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.483
Πόντοι
34.538

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΕ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ​

Υ.Γ....καποιοι τελικα στην πλακα ειναι δυσκοιλιοι....
πουτσα μας ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Αυτιστικέ πανηλιθιε από σένα περιμένουμε να μας παραθέσεις το σημείο του άρθρου 16 που μιλάει για τιμωρία εκτός ημέρας αγώνα. Που δίνει και "ισχυρότατο έρεισμα" για τιμωρία της Δυναμό.
Και μετά αμολας αετό όσο θέλεις.
Αναμένουμε αυτιστικε πανηλιθιε.
Ειναι η τελευταια φορα που σου απαντω σοβαρα.
οταν μου δειξεις εσυ που στον κανονισμο της ΟΥΕΦΑ προσδιορίζει ρητα οτι οι ποινες αφορουν επεισοδια που γινονται μονο την ημερα του αγωνα όπως ισχυριζεσαι (ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ) τοτε θα σου απαντησω κι εγω.
ΜΗΝ μου ξαναπεις για ΕΠΟ, διοργανωτρια αρχη ειναι η ΟΥΕΦΑ.
Μπορεις να μου παραθεσεις κειμενο που να λεει «only the day of the match» για επεισοδια και σχετικες ποινες σε παρακαλω?
απο τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Τύπε δεν χρειαζεται τοσος ζηλος, εχεις ηδη εξασφαλισει το αξιωμα του αρχικολαουζου υπαρχηγου της μασονιας του άλλου του απιθανου
τύπε βγες να παρεις θεση στα πειστήρια σκουπιδιασμα του τυπου νιπλη. δε λεει να κρυφοκοιτας:coffee:

200.gif

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αφου αλλο που δεν θελει η ατενσιον χορ αλεξ να ασχολουνται μαζι του γιατι στην ζωη ουτε ο περιπτερας δεν του μιλαει

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
αυτοι θελουν ban σαν χωρα οχι σαν συλλογος.
Βεβαια βγαζουν μπαλαδορους και πανε τελικους…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom