Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Να θυμισω βεβαια ενα ευτραπελο της μασονιας

Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου

Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν

Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλά χρονια θα ζησεις...
Εγώ δεν είμαι έντιμο μέλος;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Να θυμισω βεβαια ενα ευτραπελο της μασονιας

Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου

Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν

Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλά χρονια θα ζησεις...

Ελα για να σε ξεβρακώσω αλλη μια φορά ξεφτιλισμένε ψεύτη , οχι οτι με νοιαζει η κατηγορία , στ αρχιδια μου , απλα για να δει ο κοσμος τι παπατζης είσαι και λες οτι να ναι..

Πάμε πουτσα νουμερο 1 , για το ποιος ειχε και δεν ειχε την φωτο σου αβαταρ

Παμε πούτσα νουμερο 2 , για το έντιμο που λες

Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . άλλος τραχανας και αυτος

Παρε και το λινκ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξυ ο μονος που δεν ειχε βαλει την φωτο του στο αβαταρ ημουν εγω :2funny::2funny::2funny::2funny:

Για να καταλάβεις για τι μαλάκα μιλάμε , και με εβριζαν κιολας που δεν την εχω βαλει οι υπόλοιποι :tooth::tooth::tooth:
Ούτε εγώ την είχα βάλει γιατί δεν ξέρω πως δουλεύει το μαραφετι από τότε που το έκαναν ρεκτιφιε οι αετοί με τον αντισθενη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
:coffee: ρε το μουνακι τον 44....και γράφει ότι στηρίζει δεξιά όπου βρεθεί και όπου σταθεί....μου μυρίζει εμφύλιος στην πολυκατοικία....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ελα για να σε ξεβρακώσω αλλη μια φορά ξεφτιλισμένε ψεύτη , οχι οτι με νοιαζει η κατηγορία , στ αρχιδια μου , απλα για να δει ο κοσμος τι παπατζης είσαι και λες οτι να ναι..

Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . αλλως τραχανας και αυτος

Παρε και το λινκ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ουτε εγω ειχα αλλαξει

φαινεται που τρωμε και τραμπουκα απο @Hellraiser4Ever

για να ξες ποιοι ειναι οι φιλοι σου αλεξ :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Αυτό το γατί το προχτεσινο ξαναμπήκε να μας μαλώσει ότι ποσταρουμε πολλα ποστ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ουτε εγω ειχα αλλαξει

φαινεται που τρωμε και τραμπουκα απο @Hellraiser4Ever

για να ξες ποιοι ειναι οι φιλοι σου αλεξ :coffee:
Τελικά να δεις που θα μας παραδεχτεί για τακιμια τελικά και θα ενταχθεί στους αναρχοαυτονομους του σαη .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Αυτό το γατί το προχτεσινο ξαναμπήκε να μας μαλώσει ότι ποσταρουμε πολλα ποστ?
εχει δουλεια αυτος και εργαζεται , δεν ειναι σαν και εσας τα μουνοπανα του αεργους

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
περισσοτερο εσφαλμενη κινηση αυτη τη χρονικη στιγμη δεν μπορουσε να γινει…ιδιατερως η συσκεψη με ΟΥΕΦΑ και προεδρους των ΠΑΕ.
βουτυρο στο ψωμι των Κροατων που θα βγουν να ζητουν και τα ρεστα λεγοντας οτι ο Ελληνας πρωθυπουργος αναγνωριζει το εσωτερικο προβλημα βιας στα γηπεδα που εχει η Ελλαδα…
εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα στη θεση τους.
ενω επρεπε να θεσει θεμα εισβολης ξενων κακοποιων στοιχειων που καλυπτονται πισω απο το ποδοσφαιρο της Κροατιας εν προκειμενω.
Ξερει βεβαια οτι αν πει την αληθεια θα του πει η ΟΥΕΦΑ «και συ τι εκανες γι’ αυτο?»
και προτιμα να ξεφτυλισει και το (αθλιο ) Ελληνικο ποδοσφαιρο εναντι του αθλιοτερου κατα πολυ και φασιστικου Κροατικου ποδοσφαιρου.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εχει στο μυαλο του και ποιος τον συμβουλευει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

@macchiato

:tooth::tooth::tooth:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Αυτιστικε πανηλιθιε, οσες φορες και να γράψεις τις ίδιες μαλακίες, αυτιστικός πανηλίθιος θα παραμείνεις.
Αναφορά από την αστυνομία για να δει αν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, λέει το άρθρο.
Αν χρειάζεται.... πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.... Αν....
Να θυμίσουμε ότι είσαι ο αυτιστικός πανηλίθιος που έκανε σημαία ένα άρθρο ποινών, που δεν κατάλαβε γρι τι γράφει.
Ακόμη περιμένουμε να μας παραθέσεις το σημείο του άρθρου που έκανες σημαία, που μιλάει για ποινές εκτός της ημέρας αγώνα.
Καλύτερα να στείλουμε εσένα αυτιστικε πανηλιθιε, που βρήκες και βάση για αποκλεισμό της Δυναμο, να τους ξεστραβώσεις.
Και αν βρεις ποτέ το σημείο του άρθρου 16 που λέει για τιμωρία εκτός ημέρας αγώνα, βάλε το εδώ.
Θα το στείλω εγώ στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Αφού αυτοί κοιμούνται όρθιοι. Σε σχέση με σένα που είσαι ο ορισμός του αυτιστικού πανηλιθιου.
Ξεκάθαρα.
Μη γράφεις άσχετα σεντόνια που επιβεβαιώνουν συνεχώς το μέγεθος της βλακείας που σε δέρνει.
Μια απλή παράθεση χρειάζεται.

Ευτυχώς που ξεκαθαρισες ότι είσαι απλά μαλάκας και κακώς σε θεωρούσα ευφυή.

Από το άρθρο αυτό του κανονισμού της uefa όντως δεν προκύπτει θέμα τιμωρίας, καθώς δεν υπήρχε αγώνας. Μπορεί να προβλέπεται αλλού, αλλά σκυλοβαριέμαι να το διαβάσω. Οπότε λογικό το συμπέρασμά σου.

Τώρα, το να μιλάς έτσι, να σκυλοβρίζεις τον άλλο που δεν το κατάλαβε/δεν έχει την ίδια άποψη και να να λες και βλάκα τον παράλλο, που είναι αδιαμφισβήτητα ευφυής, δεν σε τιμά ως επίσης ευφυή άνθρωπο. Αντίθετα, σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου με το να δείχνεις αδικαιολόγητη υπεροψία, έως ανασφάλεια. Γνώμη μου και ήρεμα το λέω.

Προφανώς υπάρχει ένα backstory το οποίο δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.684
Πόντοι
8.346

Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . αλλως τραχανας και αυτος

Παρε και το λινκ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Εε οχι και καραγκιόζη τον Άλεξ. Λιγο σεβασμο στον καραγκιόζη, δεν μας έφταιξε σε τπτ

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Παρε και το λινκ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Τελικά δεν είσαι τόσο μουνοπανα όσο λένε τα μουνοπανα:2funny:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Έτσι όπως φαίνεται να φτιάχτηκε αυτή η δικογραφία, με τις διατάξεις για το dna να τις βγάζουν οι ανακριτές και όχι η προανάκριση, ενώ είναι αυτόφωρο κακούργημα, αρχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου. Μακάρι βέβαια να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι που καρφώθηκε στο παλικάρι και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
περισσοτερο εσφαλμενη κινηση αυτη τη χρονικη στιγμη δεν μπορουσε να γινει…

Τα χει λυσει όλα τα αλλά θέματα τα δάση τα έκαψε, οι γεννήτριες είναι λιμάνι, οι λαθρο εισβάλουν από στεριά και θάλασσα, ο Έλληνας μπαινει στο σουπερ μαρκετ και τρέμει γι αυτό που αντικρίζει...
Ε, το ποδοσφαιρο έμεινε τωρα να διευθετήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom