Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου
Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν
Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου
Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν
Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Ελα για να σε ξεβρακώσω αλλη μια φορά ξεφτιλισμένε ψεύτη , οχι οτι με νοιαζει η κατηγορία , στ αρχιδια μου , απλα για να δει ο κοσμος τι παπατζης είσαι και λες οτι να ναι..
Πάμε πουτσα νουμερο 1 , για το ποιος ειχε και δεν ειχε την φωτο σου αβαταρ
Παμε πούτσα νουμερο 2 , για το έντιμο που λες
Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . άλλος τραχανας και αυτος
Με έναυσμα ένα σχόλιο στο οποίο ο σχολιαστής με χαρακτηρίζει "ηττημένο" μου ήρθε συνειρμικά στο νου ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Ουμπέρτο Έκο: «Σαν φιλόσοφος ενδιαφέρομαι για την αλήθεια, αλλά επειδή είναι δύσκολο να αποφασίσω τι είναι αλήθεια, έχω αποφασίσει να φτάσω σε αυτήν αναλύοντας...
Ελα για να σε ξεβρακώσω αλλη μια φορά ξεφτιλισμένε ψεύτη , οχι οτι με νοιαζει η κατηγορία , στ αρχιδια μου , απλα για να δει ο κοσμος τι παπατζης είσαι και λες οτι να ναι..
Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . αλλως τραχανας και αυτος
Με έναυσμα ένα σχόλιο στο οποίο ο σχολιαστής με χαρακτηρίζει "ηττημένο" μου ήρθε συνειρμικά στο νου ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Ουμπέρτο Έκο: «Σαν φιλόσοφος ενδιαφέρομαι για την αλήθεια, αλλά επειδή είναι δύσκολο να αποφασίσω τι είναι αλήθεια, έχω αποφασίσει να φτάσω σε αυτήν αναλύοντας...
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τετάρτη - Σύσκεψη με προσκεκλημένους τους ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων ΠΑΕ
www.skai.gr
περισσοτερο εσφαλμενη κινηση αυτη τη χρονικη στιγμη δεν μπορουσε να γινει…ιδιατερως η συσκεψη με ΟΥΕΦΑ και προεδρους των ΠΑΕ.
βουτυρο στο ψωμι των Κροατων που θα βγουν να ζητουν και τα ρεστα λεγοντας οτι ο Ελληνας πρωθυπουργος αναγνωριζει το εσωτερικο προβλημα βιας στα γηπεδα που εχει η Ελλαδα…
εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα στη θεση τους.
ενω επρεπε να θεσει θεμα εισβολης ξενων κακοποιων στοιχειων που καλυπτονται πισω απο το ποδοσφαιρο της Κροατιας εν προκειμενω.
Ξερει βεβαια οτι αν πει την αληθεια θα του πει η ΟΥΕΦΑ «και συ τι εκανες γι’ αυτο?»
και προτιμα να ξεφτυλισει και το (αθλιο ) Ελληνικο ποδοσφαιρο εναντι του αθλιοτερου κατα πολυ και φασιστικου Κροατικου ποδοσφαιρου.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εχει στο μυαλο του και ποιος τον συμβουλευει.
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου - Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν - Ποιοι υπουργοί θα είναι παρόντες
www.protothema.gr
θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Αυτιστικε πανηλιθιε, οσες φορες και να γράψεις τις ίδιες μαλακίες, αυτιστικός πανηλίθιος θα παραμείνεις.
Αναφορά από την αστυνομία για να δει αν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, λέει το άρθρο.
Αν χρειάζεται.... πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.... Αν....
Να θυμίσουμε ότι είσαι ο αυτιστικός πανηλίθιος που έκανε σημαία ένα άρθρο ποινών, που δεν κατάλαβε γρι τι γράφει.
Ακόμη περιμένουμε να μας παραθέσεις το σημείο του άρθρου που έκανες σημαία, που μιλάει για ποινές εκτός της ημέρας αγώνα.
Καλύτερα να στείλουμε εσένα αυτιστικε πανηλιθιε, που βρήκες και βάση για αποκλεισμό της Δυναμο, να τους ξεστραβώσεις.
Και αν βρεις ποτέ το σημείο του άρθρου 16 που λέει για τιμωρία εκτός ημέρας αγώνα, βάλε το εδώ.
Θα το στείλω εγώ στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Αφού αυτοί κοιμούνται όρθιοι. Σε σχέση με σένα που είσαι ο ορισμός του αυτιστικού πανηλιθιου.
Ξεκάθαρα.
Μη γράφεις άσχετα σεντόνια που επιβεβαιώνουν συνεχώς το μέγεθος της βλακείας που σε δέρνει.
Μια απλή παράθεση χρειάζεται.
Από το άρθρο αυτό του κανονισμού της uefa όντως δεν προκύπτει θέμα τιμωρίας, καθώς δεν υπήρχε αγώνας. Μπορεί να προβλέπεται αλλού, αλλά σκυλοβαριέμαι να το διαβάσω. Οπότε λογικό το συμπέρασμά σου.
Τώρα, το να μιλάς έτσι, να σκυλοβρίζεις τον άλλο που δεν το κατάλαβε/δεν έχει την ίδια άποψη και να να λες και βλάκα τον παράλλο, που είναι αδιαμφισβήτητα ευφυής, δεν σε τιμά ως επίσης ευφυή άνθρωπο. Αντίθετα, σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου με το να δείχνεις αδικαιολόγητη υπεροψία, έως ανασφάλεια. Γνώμη μου και ήρεμα το λέω.
Προφανώς υπάρχει ένα backstory το οποίο δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω.
Ο εντιμός που με κραζει κιολας επειδη δεν αλλαζω αβαταρ , ενω αυτος άλλαξε, και μετα δεν μπορουσε να ξαναβαλει το δικο του . αλλως τραχανας και αυτος
Έτσι όπως φαίνεται να φτιάχτηκε αυτή η δικογραφία, με τις διατάξεις για το dna να τις βγάζουν οι ανακριτές και όχι η προανάκριση, ενώ είναι αυτόφωρο κακούργημα, αρχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου. Μακάρι βέβαια να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι που καρφώθηκε στο παλικάρι και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους.
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τετάρτη - Σύσκεψη με προσκεκλημένους τους ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων ΠΑΕ
www.skai.gr
περισσοτερο εσφαλμενη κινηση αυτη τη χρονικη στιγμη δεν μπορουσε να γινει…
Τα χει λυσει όλα τα αλλά θέματα τα δάση τα έκαψε, οι γεννήτριες είναι λιμάνι, οι λαθρο εισβάλουν από στεριά και θάλασσα, ο Έλληνας μπαινει στο σουπερ μαρκετ και τρέμει γι αυτό που αντικρίζει...
Ε, το ποδοσφαιρο έμεινε τωρα να διευθετήσει