Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Δεν ειχε ξεκινησει απο εμενα η φωτο του αβαταρ .. ουτε αυτο δεν ξερεις

Γραφεις ανακρίβειες για να δικαιολογησεις τον συλλογισμό σου .. αναθεμα δηλαδη

@celebre θυμάσαι ποιος ειπε να βαλουν ολοι την ιδια φωτο με τον Αλεξ στο άβαταρ ;

ΥΓ εντιμο μέλος που δεν θα αναφερει το ονομά του , και μετα απο 3 δευτερολεπτα τον ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Θεωρείς οτι με πληγωσες τωρα? Εξισου θλιβερο. Συνιστώ νηφαλιοτητα. Θα σου ευχηθω να γνωρισεις κι εσυ μια τετοια κοπελα.
Σκοτιατηκα να σε πληγώσω. Να ανοίξω κι άλλη τρύπα σε ναυάγιο; Γιατί; Δε θα πιάσει πάτο αργά ή γρήγορα;
Να με συγχωρείς αλλά έχω μία κακή συνήθεια. Να γνωρίζω πραγματικές κοπέλες, δια ζώσης.
Αλλά αφού μου εύχεσαι viral γκομενιλικια, η ανατροφή μου, μου επιβάλλει να σε ευχαριστήσω.
Κάτσε να πάρω και γυαλια και γάντι viral να περάσω ζάχαρη.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Να θυμισω βεβαια ενα ευτραπελο της μασονιας

Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου

Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν

Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλά χρονια θα ζησεις...
Αυτό είναι μουνοπανια που λες τώρα... Αν όντως εγινε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.885
Πόντοι
9.931
καναν το περιπτερο μνημείο ναπουμε εκει

5944278.jpg

Συγνώμη α΄λλα ειναι τερμα χαζοι. Εκαναν μνημειο το περιπτερο ενω θα μπορούσαν να το κάνουν διπλα απο το περίπτερο η πισω στα κάγκελα...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.802
Πόντοι
12.056

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Να θυμισω βεβαια ενα ευτραπελο της μασονιας

Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου

Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν

Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα

Άσε,εσυ ο πρώτος διδάξας μη μιλάς για μπουλινγκ και υποτακτικούς.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Λείπει κανένας αυτές τις μέρες απο το bou? παίζει να ήταν μέλος ο νεκρος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άσε,εσυ ο πρώτος διδάξας μη μιλάς για μπουλινγκ και υποτακτικούς.
Mε σενα, το μπουλινγκ ειναι καθηκον, μπας και ξυπνησεις καποτε και σωθείς.
Για το καλο σου γινεται.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.802
Πόντοι
12.056
παει ο φονιας τον εξαφανισε το πιεστικο...... αλλος ενας ανθρωπος θυσιαστηκε ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Αυτό είναι μουνοπανια που λες τώρα... Αν όντως εγινε
Εντωμεταξυ ο μονος που δεν ειχε βαλει την φωτο του στο αβαταρ ημουν εγω :2funny::2funny::2funny::2funny:

Για να καταλάβεις για τι μαλάκα μιλάμε , και με εβριζαν κιολας που δεν την εχω βαλει οι υπόλοιποι :tooth::tooth::tooth:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
μαλλον το πιο διαφωτιστικο video της συμπλοκης, κυριως το δευτερο μερος.
ΑΕΚτζηδες, κυριως πιτσιρικια, χωρις μάσκες και κουκουλες, με πλαστικα σκαμπο για οπλα(…) πάνε να δουνε τι γινεται και τρεπονται σε ατακτη φυγη απο την ομαδα των πληρως εξοπλισμενων Κροατων.
Αυτο για οποιον λεει οτι υπηρχε ραντεβου απο πριν…

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Βασικά δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία για την υπόθεσή τους αν υπήρχε "ραντεβού" ή όχι. Τις επιβαρυντικές περιπτώσεις του αθλητικού νόμου τις έχουν έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από ραντεβού ή όχι.

Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στο απόλυτο μπάχαλο, χωρίς να έχει βρεθεί μαχαίρι, αίμα του θύματος, dna κτλ, είναι απείρως δύσκολο να χρεωθεί κάποιος την ανθρωποκτονία, που είναι και το ζητούμενο. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Πολύ δύσκολη η δουλειά των ανακριτών, βούτυρο στο ψωμί των δικηγόρων υπεράσπισης.

Καλά, για τον Κούγια μη σχολιάσω καν. Τζάμπα το ρεύμα που θα κάψω.
Τι θα πει να χρεωθεί κάποιος την ανθρωποκτονία....όλοι μέσα ισόβια ...καταδρομική για να σκοτώσουν έκαναν....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
μαλλον το πιο διαφωτιστικο video της συμπλοκης, κυριως το δευτερο μερος.
ΑΕΚτζηδες, κυριως πιτσιρικια, χωρις μάσκες και κουκουλες, με πλαστικα σκαμπο για οπλα(…) πάνε να δουνε τι γινεται και τρεπονται σε ατακτη φυγη απο την ομαδα των πληρως εξοπλισμενων Κροατων.
Αυτο για οποιον λεει οτι υπηρχε ραντεβου απο πριν…
Ναι ραντεβού τα αρχιδια μας υπήρχε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom