Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Ειναι η τελευταια φορα που σου απαντω σοβαρα.
οταν μου δειξεις εσυ που στον κανονισμο της ΟΥΕΦΑ προσδιορίζει ρητα οτι οι ποινες αφορουν επεισοδια που γινονται μονο την ημερα του αγωνα όπως ισχυριζεσαι (ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ) τοτε θα σου απαντησω κι εγω.
ΜΗΝ μου ξαναπεις για ΕΠΟ, διοργανωτρια αρχη ειναι η ΟΥΕΦΑ.
Μπορεις να μου παραθεσεις κειμενο που να λεει «only the day of the match» για επεισοδια και σχετικες ποινες σε παρακαλω?
απο τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ!
Στο άρθρο 16 που παρέθεσες αυτιστικε πανηλιθιε. Το γράφει ξεκάθαρα. Όλες οι περιπτωσεις αφορούν οσα γίνονται στον αγώνα.
The match οπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πες μας λοιπόν σε ποιο σημείο αναφέρει επεισόδια που αφορούν άσχετη μέρα εκείνης του αγώνα και δημιουργούν " ισχυρότατο έρεισμα" τιμωρίας οπως έγραψες.
Παρέθεσε το σημείο αυτό.
Οχι αερολογιες άσχετες.
Αναμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Να θυμισω βεβαια ενα ευτραπελο της μασονιας

Ειχε αποφασισει ο αρχηγος να μού κάνει bullying πείθοντας τους υποκτακτικούς του να αλλαξουν ολοι φωτο στο αβαταρ και να βαλουν το δικο μου

Παρασυρθηκε και ενα εντιμο μελος, δεν θα αναφερω το ονομα του, και εκανε το ιδιο, και μετα δεν μπορούσε να επαναφερει τη δικη του φωτο.
Και αντι να τον βοηθησει η μασονια, τον χλευαζαν

Μετα απο αυτο βεβαια το παιδι καταλαβε με ποιους ειχε μπλεξει και ξεκοψε τα πολλα πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλά χρονια θα ζησεις...

Δεν ειχε ξεκινησει απο εμενα η φωτο του αβαταρ .. ουτε αυτο δεν ξερεις

Γραφεις ανακρίβειες για να δικαιολογησεις τον συλλογισμό σου .. αναθεμα δηλαδη

@celebre θυμάσαι ποιος ειπε να βαλουν ολοι την ιδια φωτο με τον Αλεξ στο άβαταρ ;

ΥΓ εντιμο μέλος που δεν θα αναφερει το ονομά του , και μετα απο 3 δευτερολεπτα τον ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τα καλυτερα χανω ρε πουστη, χαμπαρι δεν πηρα ποτε εγινε αυτο...
θα βαλω αβαταρ αλεξ τωρα για λιγες ωρες ως ενδειξη μπαχαλου :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Στο άρθρο 16 που παρέθεσες αυτιστικε πανηλιθιε. Το γράφει ξεκάθαρα. Όλες οι περιπτωσεις αφορούν οσα γίνονται στον αγώνα.
The match οπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πες μας λοιπόν σε ποιο σημείο αναφέρει επεισόδια που αφορούν άσχετη μέρα εκείνης του αγώνα και δημιουργούν " ισχυρότατο έρεισμα" τιμωρίας οπως έγραψες.
Παρέθεσε το σημείο αυτό.
Οχι αερολογιες άσχετες.
Αναμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε.
Article16.2.h «….before, during or after a match».
η προηγουμενη μερα ειναι χρονικα before the match??
γραφει καπου οτι η λεξη before αναφερεται σε ΜΙΑ ωρα, ΠΕΝΤΕ ωρες, ΣΑΡΑΝΤΑΟΚΤΩ ωρες???
το γραφει καπου στον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ?
απαντησε μου μονο αυτο, αν το γραφει και βαλε το σχετικο απόσπασμα.
ΜΗΝ μου πεις παλι για την ΕΠΟ, και οτι ο κανονισμος της εχει εγκριθει απο την ΟΥΕΦΑ και οτι αλλο μου εχεις πει μεχρι τωρα.
Η ΕΠΟ δεν ειναι διοργανωτρια αρχη.
ο αλλος τυπος ειχε τουλαχιστον την οξυνοια να πει οτι αφου αναβληθηκε ο αγωνας δεν υπαρχει η εννοια before.
εσυ θα απαντησεις ή μονο βρισιες?

• Like
Αντιδράσεις: dem

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
-σε ποιο σημείο ακριβώς έγραψα πως ψηφίζεις νδ?
-πως γλύφω τον νιπλη ενώ επί του θέματος, ότι φταίει η δυναμό ως ομάδα, όπως διαπιστωνω διαφωνούμε...
-γιατι να αλληλο τραβήξουμε τα καβλια μας?
-τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν γαμαω?
-με καθιστα αργοσχολο το γεγονός ότι έχω 21κ μνμ από το 07 στο διαδικτυακό αυτό καφενέ,ενώ παράλληλα δεν έχω κριτικές για τανες?
-δεν σου απαγόρεψα να συμφωνείς με κάποιον,επεσήμανα το γεγονός ότι συγκυριακά συμφωνείς με κάποιον εντελώς αντίθετο ιδεολογικά από σένα...
-διακρινω ένα κόλλημα με νιπλη...
-εισαι σε παρακρουση....
-ξαναντεγαμησουκαισυλοιπον.....

Με είπες ξεπλενη της κυβέρνησης αυτό δεν συνεπαγεται ότι ψηφιζω νδ? Δουλευόμαστε?
Δεν γαμας γιατί είναι σε σε σαιτ για τον πληρωμένο έρωτα και συζητάς μονο για μλκιες
Είσαι αργοσχολος ναι
Το επισήμανες στο Νιπλη χωρίς λόγια και χωρίς να έχει σημασία. Πηγές να κανεις τον έξυπνα χωρίς να το εχεις
Κόλλημα με μαϊντανούς
Είσαι ηλιθιος
Αντε και γαμησου

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
γραφει καπου οτι η λεξη before αναφερεται σε ΜΙΑ ωρα, ΠΕΝΤΕ ωρες, ΣΑΡΑΝΤΑΟΚΤΩ ωρες???
ΜΗΝ μου πεις παλι για την ΕΠΟ, και οτι ο κανονισμος της εχει εγκριθει απο την ΟΥΕΦΑ και οτι αλλο μου εχεις πει μεχρι τωρα.
ο αλλος τυπος ειχε τουλαχιστον την οξυνοια να πει οτι αφου αναβληθηκε ο αγωνας δεν υπαρχει η εννοια before.
τυπε το before the match εμενα μου κανει κυριολεκτικα "πριν το ματς".
Γιαυτο ΟΛΕΣ οι ομαδες ανακοινωνουν ωρα εναρξης (21.45) και ωρα που ανοιγουν οι θυρες (19.45 πχ).
Μια μερα πριν δεν νοειται "πριν το ματς", δεν υπαρχει κανενας εκει ουτε απτην διοργανωση ουτε απτην ομαδα. Πριν το ματς ομως υποτιθεται εχεις ηδη τους σεκιουριταδες/μπατσους/ματ εκει και η ευθυνη ειναι επισημα δικη σου.

Σιγουρα δεν ξερουμε ακριβως τα μικρα γραμματα ουτε εγω ουτε εσυ, εγω με απλη λογικη λεω οτι το συγκεκριμενο αρθρο αναφερεται στην ημερα και ωρα διεξαγωγης του ματς συν πλην καποιες ωρες. Αμα δεις αλλωστε και τα bullet points του ιδιου αρθρου, θα καταλαβεις οτι αφορουν εντος του γηπεδου ενεργειες

1691762637577.png

τελος παντων δεν ξερω. Απλα μια μερα πριν δεν νοειται "ματς" κατ'εμε.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τι έχετε πάθει όλοι ρε μαλακες κ σκοτώνεστε κάθε μέρα... Ξεκόλληστε λιγακι αντε μουνοπανα ολοι:lipsrsealed:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
@athinaios44
γελας μουνη...
τι ειναι αυτα που διαβαζω; εκανες μπουλινγκ στον αλεξ; σε ειχα για καλο παιδι και σοβαρο μελος.... :coffee:

Και παρεσερνες και αθωο νιπλη λεγοντας του οτι "θα τον γαμησεις αμα δεν αλλαξει αβαταρ"; χανω πασα ιδεα... τσ τσ τσ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
τυπε το before the match εμενα μου κανει κυριολεκτικα "πριν το ματς".
Γιαυτο ΟΛΕΣ οι ομαδες ανακοινωνουν ωρα εναρξης (21.45) και ωρα που ανοιγουν οι θυρες (19.45 πχ).
Μια μερα πριν δεν νοειται "πριν το ματς", δεν υπαρχει κανενας εκει ουτε απτην διοργανωση ουτε απτην ομαδα. Πριν το ματς ομως υποτιθεται εχεις ηδη τους σεκιουριταδες/μπατσους/ματ εκει και η ευθυνη ειναι επισημα δικη σου.

Σιγουρα δεν ξερουμε ακριβως τα μικρα γραμματα ουτε εγω ουτε εσυ, εγω με απλη λογικη λεω οτι το συγκεκριμενο αρθρο αναφερεται στην ημερα και ωρα διεξαγωγης του ματς συν πλην καποιες ωρες. Αμα δεις αλλωστε και τα bullet points του ιδιου αρθρου, θα καταλαβεις οτι αφορουν εντος του γηπεδου ενεργειες

1691762637577.png

τελος παντων δεν ξερω. Απλα μια μερα πριν δεν νοειται "ματς" κατ'εμε.
Αποδεχομαι τη διαφωνια σου τυπε.
πρεπει ομως να σου πω οτι αυτη τη στιγμη προσχωρω στη Μασονια και χριζομαι Μεγας Αρχιμαγιστρος…:confused::confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Σου εχω απαντήσει ήδη αυτιστικέ πανηλιθιε.
Το πριν και το μετά αφορά την άφιξη και την αναχώρηση του παρατηρητή και των διαιτητών, που συντάσσουν και τις σχετικές εκθεσεις.
Οι ομοσπονδίες μελη της ΟΥΕΦΑ εφαρμόζουν τον κανονισμό της στα εθνικά πρωταθλήματα και όχι ότι καπνίσει στην κάθε μία, αφου ΚΑΠ και πειθαρχικός κώδικας εγκρίνονται από αυτήν, για καθε χώρα μέλος και για όλες ισχύουν κοινοί κανόνες.
Και το άρθρο 16 αφορά σε όλες τις περιπτώσεις τον αγώνα και όσα γίνονται σε αυτόν.
Πες μου λοιπόν εσύ που αναφέρει ρητά ο κανονισμός της ΟΥEΦΑ οτι η παραγραφος z του άρθρου 16 αφορά οποιαδήποτε μέρα γίνονται επεισόδια μεταξύ οπαδών.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Αποδεχομαι τη διαφωνια σου τυπε.
πρεπει ομως να σου πω οτι αυτη τη στιγμη προσχωρω στη Μασονια και χριζομαι Μεγας Αρχιμαγιστρος…:confused::confused::confused:
Na διευκρινισω, δεν διαβαζω ονοματα μονο avatar βλεπω:confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Σου εχω απαντήσει ήδη αυτιστικέ πανηλιθιε.
Το πριν και το μετά αφορά την άφιξη και την αναχώρηση του παρατηρητή και των διαιτητών, που συντάσσουν και τις σχετικές εκθεσεις.
Οι ομοσπονδίες μελη της ΟΥΕΦΑ εφαρμόζουν τον κανονισμό της στα εθνικά πρωταθλήματα και όχι ότι καπνίσει στην κάθε μία, αφου ΚΑΠ και πειθαρχικός κώδικας εγκρίνονται από αυτήν, για καθε χώρα μέλος και για όλες ισχύουν κοινοί κανόνες.
Και το άρθρο 16 αφορά σε όλες τις περιπτώσεις τον αγώνα και όσα γίνονται σε αυτόν.
Πες μου λοιπόν εσύ που αναφέρει ρητά ο κανονισμός της ΟΥEΦΑ οτι η παραγραφος z του άρθρου 16 αφορά οποιαδήποτε μέρα γίνονται επεισόδια μεταξύ οπαδών.
μην βριζεις ρε μουνοπανο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Πιάνουν τους Ρουμάνους χούλιγκαν και τους ρίχνουν ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή και 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Ρε γαμώ το μουνί που σας πέταγε για νομοθέτη-κυβερνηση-αστυνομια-δικαιοσυνη ριχτους τουλάχιστον 6 μήνες κανονική φυλακή και 10000 ευρώ πρόστιμο και καντους παράδειγμα προς αποφυγή να δούμε μετά ξαναπατανε ξένοι χούλιγκανς στην Ελλάδα;;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.802
Πόντοι
12.056
Πιάνουν τους Ρουμάνους χούλιγκαν και τους ρίχνουν ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή και 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Ρε γαμώ το μουνί που σας πέταγε για νομοθέτη-κυβερνηση-αστυνομια-δικαιοσυνη ριχτους τουλάχιστον 6 μήνες κανονική φυλακή και 10000 ευρώ πρόστιμο και καντους παράδειγμα προς αποφυγή να δούμε μετά ξαναπατανε ξένοι χούλιγκανς στην Ελλάδα;;
ολοι αυτοι βγαινουν εξω απο τις χωρες τους και κανουν τους μαγκες γιατι αν τα κανει στην ρουμανια θα βλεπει τον ηλιο με τα κυαλια

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Δεν είπα ότι όλα όσα λέει ο @Νίπλης είναι σωστά. Παρ’ολα αυτά έχεις ένα δίκαιο ότι εκτιμώ πως έχει πει πολύ λιγότερες μαλακίες απο ότι ο Αλεξ.

Τώρα, το να μου λες ότι μετράω την ορθότητα με τα Likes, και εσύ ταυτόχρονα να δηλώνεις ότι πάντα θα παίρνεις το μέρος του ενός και όχι των 10 (απόλυτο κριτήριο ορθότητας το να έχει δίκαιο επειδή τον τρολάρουν πολλά άτομα,. Τι να σου πω), δείχνει ότι κάνεις αυτό ακριβώς για το οποίο προσπαθείς να με κατηγορήσεις.

Φαντάζομαι στο παρελθόν υποστήριζες όλους όσους βρέθηκαν στην ίδια φάση :
Dalai
Πορνομετανάστη
Sad
Ζαν
Κλπ

Εάν δεν το έκανες, σημαίνει ότι απλά τα λες πάνω στην απέλπιδα προσπάθεια σου να βρεις κάτι για να μας την πεις και να υποστηρίξεις, για κάποιο λόγο, το φιλαράκι σου, όπως ακριβώς σου έγραψε ο @Νίπλης.

Άντε τυχερέ. Τσίμπησες και το Like σου από τον @alex71 και ας τα σνομπάρετε και οι δυο.

Γενικά βλέπω ότι είσαι επιθετικός και με άλλους, και σε αλλά θέματα, και βρίζεις με το παραμικρό. Εύχομαι τα πραγματικά θέματα που σε απασχολούν στη ζωή σου να λυθούν σύντομα.

Το ότι θα παρω το μέρος κάποιου που τραμπουκιζουν 10 δεν σημαίνει ότι θα συμφωνω πάντα μαζί του. Το θα πάρω το μέρος του δεν έχει να κάνει με συμφωνία με τον έναν, αλλά με τους 10 "άντρακλες" που μόνο έτσι μπορούν.

Οχι δεν το έκανα γιατί δεν συμμετέχω σε θέματα που συνήθως τραμπουκιζαν κοσμο και απεφεύγα μαϊντανους και τους κολαουζους τους. Αλλά φέτος απασφαλισα

Ειμαι επιτεθετικος με 2-3 μαϊντανούς και 2-3σαν τον σφεζενιο γιατί βαρέθηκα να διαβάζω μλκιες, με τις κοπέλες και τα απλά μέλη καθόλου. Ούτε που τον ξέρω τον Alex, ούτε που θέλω να τον μάθω, ούτε φιλαράκι μου είναι.

Ο Νίπλης που έβρισε σπίτια δεν είναι επιθετικός προφανως, εγώ είμαι... Οι μαιντανοι έχουν το ακατολιστο ειπαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom