gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε μπειμπι φεις φακερ απο κυπατζη δεν ξεφυγε κανεις...τ'αρχιδια μου ξες
τι παπι εχω?
τι μηχανη εχω
τι αμαξια εχω
ποσα τετραγωνικα σπιτι εχω
ρε μπειμπι φεις φακερ απο κυπατζη δεν ξεφυγε κανεις...τ'αρχιδια μου ξες
τι παπι εχω?
τι μηχανη εχω
τι αμαξια εχω
ποσα τετραγωνικα σπιτι εχω
δλδ να ξεκινησω
άσε μπορεί να βρέξειδλδ να ξεκινησω
για ντισερτ θα παρω το σοκοφρετακιβάρος πάρε και μια χυλόπιττα για ντισέρτ
η άλλη δική μου
εγω μια ζωη ξεφευγωρε μπειμπι φεις φακερ απο κυπατζη δεν ξεφυγε κανεις...
λεω να φαω εσενα αποψεΦάε μια μερίδα χόρτα και το βλέπουμε.
πάμε να κυλιστούμε στο χορτάρι?Φάε μια μερίδα χόρτα και το βλέπουμε.
ναι με τους φιλους μου γαμαμε τη μουναρα της μανας σου! ΗΔΥΠΡΩΚΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ
τη μανα σου τη γαμουνε ολες οι φυλες του ισραηλ οχι μονο οι πακιστανοιΓιατί πακιστανοι είστε? Σε φανταζόμουν ελληνα α(χ)ρείο
τη μανα σου τη γαμουνε ολες οι φυλες του ισραηλ οχι μονο οι πακιστανοι
Ζεσταθηκες ε?3-5 το μεσημέρι απεργία ρεύματος. Κόντεψα να βγάλω την πέτσα μου.
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε ολους και σε ολες, που τους επανηλθε το ρευμα...
Φιλάρα, πρέπει να στείλεις CV στις ταλεντάρες. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα.ΜΥΛΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΘΑ πάω Μύκονο, για αλλαγή (οχι φύλου) !
Τα παλικαρια της ΓΕΝΟΠ τα γραφω και στα @@ μου να πω την αληθεια...Δεν ξερω ποσα παιρνουν αν και κατι εχω ακουσει για τους αρχισυνδικαλιστες που παιρνουν κατι 7000 και 8000 σαν επιδομα σε επιτροπες και τα σχετικα...Ο πατερας μου ομως που ειναι στις ενοπλες δυναμεις, στην Πολεμικη Αεροπορια συγκεκριμενα, εχει 33 χρονια υπηρεσια, βαζει υπογραφες για να φευγουν αεροσκαφη και ασχολειται με αντικειμενο ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο για τη ζωη του καθε μερα, και παιρνει 2000 μεικτα δλδ καθαρα 1700, και τωρα με τις μειωσεις θα παρει 1300, ειναι λογικο και δικαιο ?? Οσο για το εφαπαξ, αυτα τα χρηματα δεν τους τα χαριζουν... Ειναι χρηματα που κρατανε απ το μισθο του καθενος, καθε μηνα...Με τις μειωσεις το εφαπαξ, που σημειωτεον διαφερει απο υπουργειο σε υπουργειο οπως και ο μισθος, ειναι 30% κατω δλδ 32000 αντι για 40000...Αυτα, απλα για να μη λεγονται μαλακιες χωρις να γνωριζουμε ουσιαστικα τι λεμε...Ναι συμφωνω οτι στο υπ. οικονομικων ο ελαχιστος μισθος ειναι 3000 και οι περισσοτεροι ξινουν τα @@ τους...Ναι συμφωνω οτι οι ΔΕΗτζιδες, περα απ τους εναεριτες, πληρωνονται πολυ παραπανω απ οσο θα πρεπε...Αλλα οχι να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι...Κρίμα ρε τα παληκάρια της ΓΕΝΟΠ.
Να χάσουν
[size=25pt]τα 2.500€/μήνα Σύνταξη και 70.000€ εφάπαξ ;;;;;;;;[/size]