Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Για ρόστερ δεν κατέχω πράμα, όμως ακριβώς δίπλα από το μαγαζί κατασκευάζεται το 6 και 7ο ΕΠΑΛ.

Χαρά που θα κάνουν τα κοκοράκια όταν ξεκινήσει η λειτουργία του.... :grin:

Θα πηγαίνουν κατ'ευθείαν για χαλάρωση από την ένταση των μαθημάτων.....

Ωχ...

:2funny:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Αν έχεις καμιά πληροφορία που δεν είναι τόσο πριβέ πάσαρέ τη σε παρακαλώ. Πάει καιρός που έχω να περάσω, πριν κάνα 5μηνο στο περίπου δούλευε η Λίτσα, η Σίλβια και 2-3 που δεν τις ήξερα ( νέες αδιάφορες αφίξεις). Στο τηλέφωνο ή δεν μου απαντούσαν ή ήταν κλειστό. Ενδιαφέρομαι γιατί έχω καλοπεράσει στο μαγαζί αυτό.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ενδιαφέρομαι γιατί έχω καλοπεράσει στο μαγαζί αυτό.

:grin:  πολλοι εχουν  καλοπερασει ,  και ιδιως  το  διαστημα  2008 - 2011 ( με  το σταθερο  τοτε  ροστερ  ,  τις    ορεξατες  για  ευρω      αλβανιδουλες  SONIA  -  αφροδιτη-  χριστινα  -  συλβια -  την ρουμανα την μονικα .  την παρασκευη  το μεσημερι  απαντησαν  στο τηλεφωνο και το μαγαζι  συνεχιζει  να δουλευει  απο 11-8.  τους ρωτησα  για τις  τελευταιες  των μοικανων (  συλβια και χριστινα )  και ειπαν  οτι εχουν φυγει. 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:grin:   πολλοι εχουν  καλοπερασει ,  και ιδιως  το  διαστημα  2008 - 2011 ( με  το σταθερο  τοτε  ροστερ  ,  τις    ορεξατες   για  ευρω      αλβανιδουλες   SONIA  -   αφροδιτη-  χριστινα  -  συλβια -  την ρουμανα την μονικα .

Ποιός να ξέρει γιατί το όνομα της νεαράς είναι με κεφαλαία...... :rolleyes:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  μια  ενημερωσουλα  για  εδω  .  2 κοπελες  μονο ειχε ,  αλλα  ειχαν  ενδιαφερον.  αξιζαν  αρκετα  απο  εμφανιση.    ψηλα  κορμια  και  οι 2  και νεες  στην ηλικια( 25αρες  το πολυ 27χρ )  .  μια ξανθια (  απο πολωνια  μερια ).    και η αντζελα ( απο  αρμενια.  αυτη  ειναι  μικροτερη ,  ψηλοτερη,  και  πολυ  καλυτερη  απο  την  πολωνεζα ).    χαμογελαστη,  καλο προσωπακι,  ευδιαθετη,  γαματο κορμι(  ωραιο κολλαρακι, και το  βυζακι της  το  ειχε,  ολα της  ηταν τελεια  επανω της.)  πραγματικα  ειχα  καιρο ,  να δω  μια  τετοια  σε μασατζιδικο .     

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τιμή; προγραμμα;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κατι  για 50αρι και 60αρι  ειπαν.      αλλα δεν ρωτησα  πιο  συγκεκριμενα  ,  μιας  και ειχα  περασει ,    για να δω  αν αξιζε τιποτα εκει μεσα. 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε σεις δούλευε το μαγαζί σήμερα; η πόρτα ανοιχτή και ένας μάστορας κάτι έφτιαχνε... ξερει κανείς κάτι;

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
περασα σημερα απο το μαγαζι, ανοιξε μια 30ρα θα λεγα, ξενη ωραιο κοματι, μου ειπε οτι ειναι κλειστα..

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
εχει κανεις το τηλ του μαγαζιου να κανω μια προσπαθεια?

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη απευθείας επίσκεψη. Παρούσες οι εξής κοπέλες:
1) Λίτσα που εκτελεί και χρέη υποδοχής, μέτριο ύψος, μελαχρινή, μικρό στήθος, όμορφα οπίσθια, πέριξ των 30++ ετών, καλό μασάζ (παλιά έκανε πολύυυ καλύτερο). Ακροβατεί ανάμεσα στο gfe, pse. Πρωκτικό ΔΕΝ κάνει.
2) Μάγδα, κοντά στο 1,75, καστανόξανθη, κάπου 3άρι στήθος, νταρντανογύναικο, πέριξ των 30++ κι αυτή, μπορεί να έμαθε μασάζ (πριν 7-8 μήνες δεν το είχε καθόλου). Έχει τιμηθεί στο παρελθόν κάθε της οπή, αρκετά pse κατάσταση
3) Αλεξάνδρα, πολύ αδύνατη, μικρότατο στήθος, μέτριο ύψος, αυτά θυμάμαι.

Ο χώρος όπως ήταν με μικροβελτιώσεις (δηλαδή ένα χαλάκι στην μπανιέρα και νέο τηλέφωνο στο ντούζ). Α, δίνονται και παντόφλες μίας χρήσης (ασφράγιστες) και πετσέτες σε σελοφάν μεν, ασφράφιστες δε.

Κόστος 60 ευρά το 45λεπτο φούλ πρόγραμμα. Το κουδούνι χτυπά φοβερά υποτονικά, κάτι που φαίνεται και στη νωχελική διάθεση των κοριτσιών. Πέρασα με τη Λίτσα, δεν πέρασα άσχημα, μπορεί και να ξαναπάω. Ο χώρος με επηρεάζει θετικά με τόσες ένδοξες στιγμές που ζούσα εκαί πριν κάποια χρόνια. Άλλες εποχές...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Μπα...υπαρχει και μασατζιδικο στον δρομο μου και δεν το ξερα?  :think:
Θα κανω μια επισκεψη και θα ενημερωσω κι εγω  :rockon:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπα...υπαρχει και μασατζιδικο στον δρομο μου και δεν το ξερα?  :think:
Θα κανω μια επισκεψη και θα ενημερωσω κι εγω  :rockon:

Φίλε μου αυτο ειναι παμπαλαιο με ιστορία. Τωρα ειναι σε παρακμή.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Φίλε μου αυτο ειναι παμπαλαιο με ιστορία. Τωρα ειναι σε παρακμή.

Ουτε καν το ξερω τυπε αλλα δεν ασχολουμαι γενικα με μασαζ κλπ. Μονο περιστασιακα. Οπως και να χει καλο ειναι να χει κατι η γειτονια  :rockon:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Ουτε καν το ξερω τυπε αλλα δεν ασχολουμαι γενικα με μασαζ κλπ. Μονο περιστασιακα. Οπως και να χει καλο ειναι να χει κατι η γειτονια  :rockon:

Και δεν είναι το μόνο φίλε. Η γειτονιά μας έχει κοντά και άλλα, σε απόσταση περπατήματος (δες τον χάρτη μασάζ Αθήνας)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Πρόσφατη απευθείας επίσκεψη. Παρούσες οι εξής κοπέλες:
1) Λίτσα που εκτελεί και χρέη υποδοχής, μέτριο ύψος, μελαχρινή, μικρό στήθος, όμορφα οπίσθια, πέριξ των 30++ ετών, καλό μασάζ (παλιά έκανε πολύυυ καλύτερο). Ακροβατεί ανάμεσα στο gfe, pse. Πρωκτικό ΔΕΝ κάνει.
2) Μάγδα, κοντά στο 1,75, καστανόξανθη, κάπου 3άρι στήθος, νταρντανογύναικο, πέριξ των 30++ κι αυτή, μπορεί να έμαθε μασάζ (πριν 7-8 μήνες δεν το είχε καθόλου). Έχει τιμηθεί στο παρελθόν κάθε της οπή, αρκετά pse κατάσταση
3) Αλεξάνδρα, πολύ αδύνατη, μικρότατο στήθος, μέτριο ύψος, αυτά θυμάμαι.

Ο χώρος όπως ήταν με μικροβελτιώσεις (δηλαδή ένα χαλάκι στην μπανιέρα και νέο τηλέφωνο στο ντούζ). Α, δίνονται και παντόφλες μίας χρήσης (ασφράγιστες) και πετσέτες σε σελοφάν μεν, ασφράφιστες δε.

Κόστος 60 ευρά το 45λεπτο φούλ πρόγραμμα. Το κουδούνι χτυπά φοβερά υποτονικά, κάτι που φαίνεται και στη νωχελική διάθεση των κοριτσιών. Πέρασα με τη Λίτσα, δεν πέρασα άσχημα, μπορεί και να ξαναπάω. Ο χώρος με επηρεάζει θετικά με τόσες ένδοξες στιγμές που ζούσα εκαί πριν κάποια χρόνια. Άλλες εποχές...

ωραια ενημερωση!!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαίνεται μόνο εγώ πάω εδώ. Το λοιπόν, παρούσες Μάγδα και Λίτσα όπως έχουν περιγραφεί παραπάνω. Πέρασμα με Μάγδα λόγω άγριων διαθέσεων μιας και μου βγάζει τέτοια γούστα. Πρωκτικό δεν κάνει, γενικά φουλ pse, μασάζ μετριότατο. Δύο πιστολιές μικρουπέρβαση του χρόνου, σύνολο 80 ευρά. Το κουδούνι σταθερά υπερυποτονικότατο.

mihalakopoulou 99

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σας ενημερώνουμε οτι από αύριο Δευτέρα 10-2-2014 λειτουργούμε με νέα ιδιοκτησία και καινούριες κοπέλες.
Ξεκινάμε αύριο με 4 κοπέλες, που σύντομα θα γίνουν περισσότερες.
Το πρόγραμμα θα κοστίζει 60Ε για 45'. Το ωράριο μας θα είναι καθε μέρα 11:00-9:00 και Σαββατο Κυριακή 11:00-7:00.
Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε σχετικό με τον χώρο μας, αλλαγές, αφίξεις ή αναχωρήσεις των κοριτσιών, αλλά και για να ακούμε τα τυχόν παράπονα ή υποδείξεις σας.
Δεν θα είμαστε εδώ για να συμμετέχουμε σε άσκοπες συζητήσεις, στείρες αντιπαραθέσεις, κουτσομπολιά κτλ.
Να είστε όλοι σας πάντα καλά, σας περιμενουμε.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
θα μας πεις λίγα λόγια για τις κοπέλες που θα έχεις;