Νέα

RED ALERT!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
...δε σε προβληματιζει που εχουμε πεσει ολοι πανω σου και σου λεμε να μην παιζεις με τη φωτια ?Τι λες δηλαδη να την θελουμε για την παρτη μας ?......αστο ρε ανθρωπε θα σου βγει ξυνο...και σωσμό δε θα 'χεις...

Το αντεληφθην αυτο που αναφερεις συναγωνιστη

Απλα ανεφερα οτι αλλο το ενα και αλλο το αλλο

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
ΝΑ ΤΗ  ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!!!
Μηνακους κανεναν παιχταρα μου.Ζηλευουν ΟΛΟΙ!!!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ΝΑ ΤΗ  ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!!!
Μηνακους κανεναν παιχταρα μου.Ζηλευουν ΟΛΟΙ!!!

Φιλαρακι, τι να ζηλεψουν??? Οτι την εχω γειτονισα....αχαχαχααχαα!!!

Χαλαρωσε και λιγουλακι εδωπαλια..!!!! χαχαχαχα

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
βγες γυμνος στο μπαλκονι με την πουτσα καβλωμενη ....θα το πιασει το υπονοουμενο  :piss:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
  Εσύ φίλε μου , στό ίδιο ακριβό με αυτή προάστιο μένεις ???
Εχω μια γειτονισα γυρα στα 43. Ειναι παντρεμενη με ενα γιο στα 5-6 ετων και ο αντρας της ειναι καμια 15αρια χρονια μεγαλυτερος της. Ειχε παντρευτει και παλιοτερα ο τυπος αλλα η γυναικα του δεν ζει πια, και εχει αλλα 2 παιδια με την πρωτη γυναικα που ζουν στην Ελβετια. Ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της. Μελαχρινο και μελαμψουλη. Προχθες χτυπησε το κουδουνι να με ρωτησει κατι και φορουσε ενα μοντερνο ταγιερ και γοβα μαυρη στιλετο, μου εφυγε η ανασα. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι Λιβανεζα, για αυτο και το μελαμψουλη. Θελω να την στησω και να την αλλαξω τον αδοξαστο στο γαμησι, αλλα ειναι πολυ μαζεμενη. Δεν δινει δικαιωμα κανενα ωστε να σου δωσει καμια πασα να ξεκινησεις κατι. Ερχεται ο αντρας της και του ανοιγει την πορτα πριν καν φτασει αυτος. Μια φορα ανεβαινα εγω την σκαλα και ανοιξε την πορτα του διαμερισματος της νομιζωντας οτι ειναι εκεινος - γιατι επιστρεφουμε την ιδια ωρα με διαφορα 5 λεπτα-  και εσκασε στα γελια.  Ελληνικα δεν μιλανε, γιοκ! Αραβικα, Αγγλικα, ή Γαλλικα. Μην νομιζεται οτι ειναι ταπι. Μενουν σε πολυ ακριβο προαστειο και εχουν φραγκα τρελα. Το Παρισι το εχουν για πλακα 2-3 φορες το χρονο. Τελος παντων μιλαμε για φραγκα χοντρα! Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!

Ευχαριστω τον Life για τα φωτα του....!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν θα την γαμησω ΑΝ ΔΕΝ θελει η ΙΔΙΑ. Οποτε πως θα διαλυθει η οικογενεια ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ η ΙΔΙΑ.

Αφηστε τις σαχλαμαρες. Δουλευτετο και λιγο, η μαλακια τον εχει καψει τον εγκεφαλο. Δεν ειπα θα παω να της δημιουργησω προβλημα ΕΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Αντε, ζωα ορισμενοι εδω μεσα. Ε ζωα!

φιλαρακο συμβουλευτικα
αν και ολοι εχουν καλυψει το θεμα
γενικα με αυτα τα κρατοι προσεχε
ειτε απο τη νοοτροπια που εχουν ειτε λογο θρησκειας
μπορει να παρεξηγηθει κ το κοιταγμα
απλα φιλαγε τα ρουχα σου ξερω οτι εχουν γυνεκες φωτια αλλα δεν αξιζουν τα μπλεξιματα κ κανεις απο αυτους δεν εχει τοσα λεφτα
επιδη πηγε με το σταυρο στο χερι
λογο δουλειας γνωρισα αρκετους απο εκει οποτε προσεχε....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Δεν υπάρχουν πιο εκδικητικά όντα από τους Άραβες. Αυτός που είπε πιο πάνω πως οι γυναίκες τους κοιτάζουν μόνο έναν άντρα, έχει δίκιο. Αφοσιώνονται ολοκληρωτικά σε αυτόν.

Μόνο και μόνο αυτό, θα κάνει δύσκολο το εγχείρημά σου. Από τη στιγμή που θα παντρευτούν ολοι οι άντρες για αυτές τις γυναίκες είναι πλέον μόνο φιλενάδες κι όχι άντρες με καύλες.

Πάμε στην περίπτωση αυτή να διαφέρει, να σε προσέξει και να γαμηθείτε.

Θα πρέπει να του το πει. Αν δεν το κάνει αυτός θα τη σκοτώσει μόλις το μάθει. Κι αν δεν το κάνει αμέσως, επειδή βρίσκεται στη Ελλάδα, θα το κάνει μόλις πάει κάτω.

Εσένα στα είπα τι θα σου κάνει. Και δεν θα ανοίξει μύτη. Κανένας δεν θα ασχοληθεί να τον τιμωρήσει για την αγριότητα να σου κόψει τα αρχίδια και να στα βάλει στο στόμα.

Πόσες πιθανότητες δίνεις στο ενδεχόμενο, να ζητά μια εξωσυζυγική εμπειρία μαζί σου και μετά να μην τρέχει τίποτα?
  Πόσες πιθανότητες δίνεις στο ενδεχόμενο να μην το μάθει ο Λιβανέζεος?

Μην παίζεις με τις πιθανότητες. Όλες είναι εναντίον σου.

Κράτα τα αρχίδια σου στη θέση τους και κοίτα αλλού. Δεν έχεις συνειδητοποιησει σε τι κίνδυνο έχεις βάλει τον εαυτό σου και την κοπέλα. Αν πάρει μόνο χαμπάρι ο Λιβανέζος πως την κοιτάς, θα την σαπίσει στο ξύλο, νομίζοντας πως σου έδωσε δικαιώματα.
  Πιο κακό θα της κάνεις έτσι.

Και πάλι φιλικά.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
    Δεν υπάρχουν πιο εκδικητικά όντα από τους Άραβες. Αυτός που είπε πιο πάνω πως οι γυναίκες τους κοιτάζουν μόνο έναν άντρα, έχει δίκιο. Αφοσιώνονται ολοκληρωτικά σε αυτόν.

Μόνο και μόνο αυτό, θα κάνει δύσκολο το εγχείρημά σου. Από τη στιγμή που θα παντρευτούν ολοι οι άντρες για αυτές τις γυναίκες είναι πλέον μόνο φιλενάδες κι όχι άντρες με καύλες.

Πάμε στην περίπτωση αυτή να διαφέρει, να σε προσέξει και να γαμηθείτε.

Θα πρέπει να του το πει. Αν δεν το κάνει αυτός θα τη σκοτώσει μόλις το μάθει. Κι αν δεν το κάνει αμέσως, επειδή βρίσκεται στη Ελλάδα, θα το κάνει μόλις πάει κάτω.

Εσένα στα είπα τι θα σου κάνει. Και δεν θα ανοίξει μύτη. Κανένας δεν θα ασχοληθεί να τον τιμωρήσει για την αγριότητα να σου κόψει τα αρχίδια και να στα βάλει στο στόμα.

Πόσες πιθανότητες δίνεις στο ενδεχόμενο, να ζητά μια εξωσυζυγική εμπειρία μαζί σου και μετά να μην τρέχει τίποτα?
  Πόσες πιθανότητες δίνεις στο ενδεχόμενο να μην το μάθει ο Λιβανέζεος?

Μην παίζεις με τις πιθανότητες. Όλες είναι εναντίον σου.

Κράτα τα αρχίδια σου στη θέση τους και κοίτα αλλού. Δεν έχεις συνειδητοποιησει σε τι κίνδυνο έχεις βάλει τον εαυτό σου και την κοπέλα. Αν πάρει μόνο χαμπάρι ο Λιβανέζος πως την κοιτάς, θα την σαπίσει στο ξύλο, νομίζοντας πως σου έδωσε δικαιώματα.
  Πιο κακό θα της κάνεις έτσι.

Και πάλι φιλικά.

οκ μην τα ισοπεδονουμε
μην ξεχναμε οτι ειναι οπως λεει και χρονια στην ελλαδα οποτε η νοοτροπεια αλλαζει θελοντας και μη
στο κατω κατω γυνεκα ειναι.
αλλα δεν μπορει αυτος να κανει κινιση αντε το πολυ να δειξει τον θαυμασμο του που δεν ειναι κατι κακο
αλλα κατα τα αλλα ανοικει στις 5 γυνεκες της ζωης που πρεπει να το κραταμε μεσα στο παντελονι μας
εκτως και αν αυτη το κυνηγησει(λιγο δυσκολο βεβαια)

Επισκέπτης
...και σου ξαναλεμε για πολλοστη φορα...αν εχεις τοσο πολλη εμμονη ιδεα κατσε απο καμια μερια με προφυλαξη και βασανισε το πετσουρι σου βλεποντας την..να σου περασει....τι πας να κανεις δηλαδη ?....μεχρι και ο Scarface εριξε πιστολιδια και ξαπλωσε κατω κοσμο για να κερδισει την Pfeiffer...εσυ τι θα κανεις θα ξιφομαχησεις με τις ματσετες για ενα μουνι ?...για σοβαρεψου μη σε δουμε μορταδελα προσφορα στα lidl...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
...και σου ξαναλεμε για πολλοστη φορα...αν εχεις τοσο πολλη εμμονη ιδεα κατσε απο καμια μερια με προφυλαξη και βασανισε το πετσουρι σου βλεποντας την..να σου περασει....τι πας να κανεις δηλαδη ?....μεχρι και ο Scarface εριξε πιστολιδια και ξαπλωσε κατω κοσμο για να κερδισει την Pfeiffer...εσυ τι θα κανεις θα ξιφομαχησεις με τις ματσετες για ενα μουνι ?...για σοβαρεψου μη σε δουμε μορταδελα προσφορα στα lidl...
εεεεεεεεε
οχι και στα lidl
τοσες ελληνικες αλυσιδες υπαρχουν
πρωτιματε εγχωρια πραγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
..εκει παει ολος ο κατημας σε προσφορα...και μετα ψοφολογαμε σαν τα κριαρια...γι'αυτο και η προτιμησις..

συμφωνω αλλα αποτι καταλαβα μενει σε καλη γειτωνια ο φιλος
οποτε ας εχουμε κ ενα επιπεδο :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
οκ μην τα ισοπεδονουμε
μην ξεχναμε οτι ειναι οπως λεει και χρονια στην ελλαδα οποτε η νοοτροπεια αλλαζει θελοντας και μη
στο κατω κατω γυνεκα ειναι.
αλλα δεν μπορει αυτος να κανει κινιση αντε το πολυ να δειξει τον θαυμασμο του που δεν ειναι κατι κακο
αλλα κατα τα αλλα ανοικει στις 5 γυνεκες της ζωης που πρεπει να το κραταμε μεσα στο παντελονι μας
εκτως και αν αυτη το κυνηγησει(λιγο δυσκολο βεβαια)

Γι αυτό είπα πως οι Άραβες είναι εκδικητικά όντα. Επειδή ακριβώς αισθάνεται πως απειλείται το σπίτι του από τον φίλο μας, κι επειδή εδώ η νοοτροπία και οι νόμοι είναι διαφορετικοί, θα βρει άλλον τρόπο να εκδικηθεί.
Κακό τρόπο. Θα κοιτάξει όσο μπορεί να του κάνει κακό, με όλα τα μέσα.

Μην πάρει είδηση μόνο πως του κοιτάνε τη γυναίκα.

Επισκέπτης
συμφωνω αλλα αποτι καταλαβα μενει σε καλη γειτωνια ο φιλος
οποτε ας εχουμε κ ενα επιπεδο :2funny:
καλη γειτονια αλλα με κανει να σκεφτομαι οτι το μυαλο ειναι σουπα....για μια στιγμη καυλας δεν θετεις τη ζωη σου σε δραματα και κινδυνους...δεν θα ειναι δα και πρωταρης...ας του γυαλισει αλλο γκομενακι να πηδαει και νομιμα...τον κωλο του γυρευει για περιπετειες ?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μενω στην ιδια γειτονια, συγκεκριμενα στο διπλανο διαμερισμα.

Ειναι στις πολυ καλες γειτονιες των βορειων προαστειων Αθηνων, με πολυ απλα και πολυ πρασινο, φαρδυς δρομους, μονοδρομους με πολλα καλλη...

Νομιζω συννενοηθηκαμε!!

(Ασχετο, προχθες την συναντησα στην πυλωτη και μου ελεγε για τον νομο που αλλαξε και τωρα δεν εχει απαλλαγη και πρεπει να πληρωνει φορο για τα 3.200 κυβικα που ειναι τα Τζιπ της και σκεφτεται να του βαλει Αραβικες πινακιδες..αχαχαχαχα!!! Τι λες μωρο μου, εδω εισαι για τρελλα γουστα και μου λες για τα τελη...αχαχαχαχα!! Βαλτου φωτια και καψτο το ρημαδι!!!)

Οσο για την ενλογω Λιβανεζα, οκ δεν θα τα βαψω και μαυρα! Ειπαμε εαν γινεται στα πλαισια του δυνατου. Οτι με φτιαχνει τρελλα το παραδεχομαι, ΑΛΛΑ προσδιορισα συναμα οτι δεν δινει δικαιωματα. Αρα εχω συναισθηση της καταστασης. Ειναι για την ηλικια της ΚΑΛΟ!!! Εχω μια συναδελφο Ελληνιδα που ειναι στην ιδια ηλικια με την Λιβανεζα, αλλα πρωτον δεν ειναι στο επιπεδο το σωμα της με αυτο της Λιβανεζας και δευτερον ειναι σε διασταση και μου λεει οτι θελει συναισθημα. Ελληνιδες , εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Οποτε της ειπα βρες το συναισθημα....αχαχαχα!!!! Ελληνιδες, ακομα και τα μπαζα την εχουν δει Κροφορντ!
Η χθεσινη Χαλκιδαια γκομενα, η 39αρα, ελευθερη γαρ εχει λεει τα ψυχολογικα της.

Δεν εχω ορεξη και χρονο να παιξω το παιχνιδακι σας για το ΕΑΝ τελικα θα σου κατσουν. Ουστ βρεεεεεε!!!! Ελληνοαμερικανες και Αμερικανες και δοξα τω Θεο!!!!

Συμπερασμα:
Πιπες στην λαικη, δικαιολογιες στην ψιλοδηθεν, ειναι ολα αυτα που βισκουν και ξεφορνιζουν ΜΟΝΟ οι Ελληνιδες!! Στην ουσια ΟΛΑ τα Ελληνειδακια θελουν να πηδηχθουν, ΑΠΛΑ θελουν να τους δωσεις την δικαιολογια. Οκ, καποιες ειναι αγυριστα κεφαλια, σαν την συναδελφο που θελει συναισθημα. Ετσι ειναι ομως κυριοι, θελουν να τους παρασχεις την δικαιολογια , τα μαλακισμενα. Λες και εχω ορεξη και χρονο να παιξω το παιχνιδακι τους. Βρου ουστ. Σαν μια γκομενα παλιοτερα που μου ειπε προσφατα οτι τοτε που σε ειχα γνωρισει(ανυπαντρη ηταν ΤΟΤΕ) δεν ΔΙΕΘΕΣΕΣ χρονο, ησουνα στην γυρα. Ενω τωρα που ειναι παντρεμενη με 2 παιδια και πηδιομαστε δεν ισχυει οτι δεν διεθετα χρονο. Σιγα μην σου κλεισω αποκλειστικοτητα. Βρε ουστ..!!! ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ και ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!!!
Ρε καντε αυτο που γουσταρετε ...... ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καλη γειτονια αλλα με κανει να σκεφτομαι οτι το μυαλο ειναι σουπα....για μια στιγμη καυλας δεν θετεις τη ζωη σου σε δραματα και κινδυνους...δεν θα ειναι δα και πρωταρης...ας του γυαλισει αλλο γκομενακι να πηδαει και νομιμα...τον κωλο του γυρευει για περιπετειες ?
θες να αρχισω να βαζω ποστ ποσοι για μια στιγμη καβλας
πηγαν με πιατσοβιες κωλγκερλ κ τα συναφη παρολο που ειδαν συμαδια οτι κατι δεν παει καλα?
κ μετα ετρεχαν κ ετρεμαν?
κ αυτο επιδη την ειδαν 2 λεπτα στο πεζοδρομιο η στο περασμα/πασαρελα στο δωματιο η στην πορτα του ξενοδοχειου?
χωρια για φολες που εφαγαν ετσι?
το σαιτ ειναι γεματο....
σκεψου να εχεις αυτην την καβλα στο σπιτι σου...
αλλα οπως ειδες στο προηγουμενο ποστ μου συμφωνω μαζι σου
"ειναι απο τις 5 γυνεκες της ζωης μας που πρεπει να το κραταμε μεσα στο παντελονι μας"
απλα δεν αποκλειω το ενδεχομενο να εχει ξεπερασει τα κομπλεξ η δικια σου κ να γουσταρει οποτε θα κανει αυτη την κινιση
εννοητε οτι ο δικος μας καλητερα να γκρμισει κανα τοιχο να παιρνει καλητερο ματι :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Μενω στην ιδια γειτονια, συγκεκριμενα στο διπλανο διαμερισμα.

Ειναι στις πολυ καλες γειτονιες των βορειων προαστειων Αθηνων, με πολυ απλα και πολυ πρασινο, φαρδυς δρομους, μονοδρομους με πολλα καλλη...

Νομιζω συννενοηθηκαμε!!

(Ασχετο, προχθες την συναντησα στην πυλωτη και μου ελεγε για τον νομο που αλλαξε και τωρα δεν εχει απαλλαγη και πρεπει να πληρωνει φορο για τα 3.200 κυβικα που ειναι τα Τζιπ της και σκεφτεται να του βαλει Αραβικες πινακιδες..αχαχαχαχα!!! Τι λες μωρο μου, εδω εισαι για τρελλα γουστα και μου λες για τα τελη...αχαχαχαχα!! Βαλτου φωτια και καψτο το ρημαδι!!!)

Οσο για την ενλογω Λιβανεζα, οκ δεν θα τα βαψω και μαυρα! Ειπαμε εαν γινεται στα πλαισια του δυνατου. Οτι με φτιαχνει τρελλα το παραδεχομαι, ΑΛΛΑ προσδιορισα συναμα οτι δεν δινει δικαιωματα. Αρα εχω συναισθηση της καταστασης. Ειναι για την ηλικια της ΚΑΛΟ!!! Εχω μια συναδελφο Ελληνιδα που ειναι στην ιδια ηλικια με την Λιβανεζα, αλλα πρωτον δεν ειναι στο επιπεδο το σωμα της με αυτο της Λιβανεζας και δευτερον ειναι σε διασταση και μου λεει οτι θελει συναισθημα. Ελληνιδες , εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Οποτε της ειπα βρες το συναισθημα....αχαχαχα!!!! Ελληνιδες, ακομα και τα μπαζα την εχουν δει Κροφορντ!
Η χθεσινη Χαλκιδαια γκομενα, η 39αρα, ελευθερη γαρ εχει λεει τα ψυχολογικα της.

Δεν εχω ορεξη και χρονο να παιξω το παιχνιδακι σας για το ΕΑΝ τελικα θα σου κατσουν. Ουστ βρεεεεεε!!!! Ελληνοαμερικανες και Αμερικανες και δοξα τω Θεο!!!!

Συμπερασμα:
Πιπες στην λαικη, δικαιολογιες στην ψιλοδηθεν, ειναι ολα αυτα που βισκουν και ξεφορνιζουν ΜΟΝΟ οι Ελληνιδες!! Στην ουσια ΟΛΑ τα Ελληνειδακια θελουν να πηδηχθουν, ΑΠΛΑ θελουν να τους δωσεις την δικαιολογια. Οκ, καποιες ειναι αγυριστα κεφαλια, σαν την συναδελφο που θελει συναισθημα. Ετσι ειναι ομως κυριοι, θελουν να τους παρασχεις την δικαιολογια , τα μαλακισμενα. Λες και εχω ορεξη και χρονο να παιξω το παιχνιδακι τους. Βρου ουστ. Σαν μια γκομενα παλιοτερα που μου ειπε προσφατα οτι τοτε που σε ειχα γνωρισει(ανυπαντρη ηταν ΤΟΤΕ) δεν ΔΙΕΘΕΣΕΣ χρονο, ησουνα στην γυρα. Ενω τωρα που ειναι παντρεμενη με 2 παιδια και πηδιομαστε δεν ισχυει οτι δεν διεθετα χρονο. Σιγα μην σου κλεισω αποκλειστικοτητα. Βρε ουστ..!!! ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ και ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!!!
Ρε καντε αυτο που γουσταρετε ...... ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Φίλε μου εσύ κάπου τα χεις μπερδέψει τα πραγματα, όχι οι Ελληνίδες.

Φοβάσαι τη συναισθηματική δέσμευση, πιο πολύ από το νυστέρι του Λιβανέζου.

Η Ελληνίδα θέλει "συναίσθημα";

Ε, πήδα την με συναίσθημα τότε βρε!

Κι άστην να ονειρεύεται γάμους και λουλούδια. Οι περισσότεροι άντρες αυτό κάνουν για να πηδήσουν.
  Ενας συμμαθητής μου από το σχολείο που βρεθηκαμε πρόσφατα σε ένα reunion μου είπε πως έχει αρραβωνιάστηκε 4 φορές και έχει κάνει 3 γάμους!
  " Στριβειν δια του αρραβώνος ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΕΕΕ  χα χαχ αχ . Αν δεν γαμούσα στη σχέση, αρραβωνιαζόμουν, αν δεν γινόταν και πάλι τίποτα, τις παντρευόμουν! Δυοπ θρησκευτικούς και έναν πολιτικό γάμο έχω κάνει!"

Αυτά είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
   Φίλε μου εσύ κάπου τα χεις μπερδέψει τα πραγματα, όχι οι Ελληνίδες.

Φοβάσαι τη συναισθηματική δέσμευση, πιο πολύ από το νυστέρι του Λιβανέζου.

Η Ελληνίδα θέλει "συναίσθημα";

Ε, πήδα την με συναίσθημα τότε βρε!

Κι άστην να ονειρεύεται γάμους και λουλούδια. Οι περισσότεροι άντρες αυτό κάνουν για να πηδήσουν.
  Ενας συμμαθητής μου από το σχολείο που βρεθηκαμε πρόσφατα σε ένα reunion μου είπε πως έχει αρραβωνιάστηκε 4 φορές και έχει κάνει 3 γάμους!
  " Στριβειν δια του αρραβώνος ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΕΕΕ  χα χαχ αχ . Αν δεν γαμούσα στη σχέση, αρραβωνιαζόμουν, αν δεν γινόταν και πάλι τίποτα, τις παντρευόμουν! Δυοπ θρησκευτικούς και έναν πολιτικό γάμο έχω κάνει!"

Αυτά είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συναγωνιστη Ποδολαγνε, δεν ειναι οτι απεχθανομαι-αποφευγω την συναισθηαμτικη δεσμευση. Ειναι οτι ΒΑΡΙΕΜΑΙ να αφιερωνω πολυ χρονο σε ενα θηλυκο. Βαρειεμαι ρε παιδι μου. Θελω πατ κιουτ. Για να αφιερωσω χρονο σε γκομανα θα πρεπει να την γουσταρω και σαν χαρακτηρα. Εδω τωρα δεν μιλαμε για τετοια ιστορια. Το συναισθημα που λες να της δωσω θελει ΧΡΟΝΟ και ΔΕΝ διατιθεμαι να της τον δωσω!!!!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παρεπιπτωντως, ειχε βγει πριν λιγο το Λιβανεζικο στο μπαλκονι και σιδερωνε με ασπρο κολλητο σορτσακι τζιν και ασπρο τοπακι, και κοντραστ το σοκολατι χρωματακι της. Πωπωπωπωπωππωπωπωπωπω , και μιλαγε στο Handsfree ταυτοχρονα τα Αραβικα της.....μιλαμε τρελλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παρεπιπτωντως, ειχε βγει πριν λιγο το Λιβανεζικο στο μπαλκονι και σιδερωνε με ασπρο κολλητο σορτσακι τζιν και ασπρο τοπακι, και κοντραστ το σοκολατι χρωματακι της. Πωπωπωπωπωππωπωπωπωπω , και μιλαγε στο Handsfree ταυτοχρονα τα Αραβικα της.....μιλαμε τρελλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σεχει παρει χαμπαριιιιιιιιιιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom