VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Εχω μια γειτονισα γυρα στα 43. Ειναι παντρεμενη με ενα γιο στα 5-6 ετων και ο αντρας της ειναι καμια 15αρια χρονια μεγαλυτερος της. Ειχε παντρευτει και παλιοτερα ο τυπος αλλα η γυναικα του δεν ζει πια, και εχει αλλα 2 παιδια με την πρωτη γυναικα που ζουν στην Ελβετια. Ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της. Μελαχρινο και μελαμψουλη. Προχθες χτυπησε το κουδουνι να με ρωτησει κατι και φορουσε ενα μοντερνο ταγιερ και γοβα μαυρη στιλετο, μου εφυγε η ανασα. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι Λιβανεζα, για αυτο και το μελαμψουλη. Θελω να την στησω και να την αλλαξω τον αδοξαστο στο γαμησι, αλλα ειναι πολυ μαζεμενη. Δεν δινει δικαιωμα κανενα ωστε να σου δωσει καμια πασα να ξεκινησεις κατι. Ερχεται ο αντρας της και του ανοιγει την πορτα πριν καν φτασει αυτος. Μια φορα ανεβαινα εγω την σκαλα και ανοιξε την πορτα του διαμερισματος της νομιζωντας οτι ειναι εκεινος - γιατι επιστρεφουμε την ιδια ωρα με διαφορα 5 λεπτα- και εσκασε στα γελια. Ελληνικα δεν μιλανε, γιοκ! Αραβικα, Αγγλικα, ή Γαλλικα. Μην νομιζεται οτι ειναι ταπι. Μενουν σε πολυ ακριβο προαστειο και εχουν φραγκα τρελα. Το Παρισι το εχουν για πλακα 2-3 φορες το χρονο. Τελος παντων μιλαμε για φραγκα χοντρα! Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!
Ευχαριστω τον Life για τα φωτα του....!!
Ευχαριστω τον Life για τα φωτα του....!!