KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Φτιάχτηκε τρελλά η Άρσεναλ...
Τι μπαλάρα έχουμε να δούμε φέτος....
Μεσσι & Νειμάρ vs Ρονάλντο & Μπέιλ....
Όχι θα κάτσουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τζαβέλλα ή αν ο ΟΣΦΠ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα....
Εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είτε διώχνει είτε παραγκωνίζει τόσους παιχταράδες οι οποίοι στις περισσότερες ομάδες του κόσμου θα έπαιζαν βασικοί αβλεπί (Ιγκουαίν,Οζίλ,Ντι Μαρία,Αλόνσο)...Την πώληση του Οζίλ δεν την καταλαβαίνω ρε τύποι. Αφού ο Μπέιλ προορίζεται για τα άκρα (είτε αριστερά που είναι η θέση του, είτε δεξιά για να παίζει με ανάποδο πόδι όπως ο Ρομπέν στη Μπάγερν) και το άλλο άκρο είναι καπαρωμένο από Κριστιάνο, η λογική πώληση θα ήταν ο Ντι Μαρία. Ο Οζίλ είναι δεκάρι οπότε χρειάζεται στην ομάδα. Εκτός αν πιστεύουν τόσο πολύ στον Μόντριτς για βασικό.
Πες τα...
Τι μπαλάρα έχουμε να δούμε φέτος....
Μεσσι & Νειμάρ vs Ρονάλντο & Μπέιλ....
Όχι θα κάτσουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τζαβέλλα ή αν ο ΟΣΦΠ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα....
Πες τα...
Έκοψα τη Νόβα κ έβαλα ΟΤΕ για να γλυτώσω από τη μιζέρια κ να χορτάσω ΜΠΑΛΑ....
Εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είτε διώχνει είτε παραγκωνίζει τόσους παιχταράδες οι οποίοι στις περισσότερες ομάδες του κόσμου θα έπαιζαν βασικοί αβλεπί (Ιγκουαίν,Οζίλ,Ντι Μαρία,Αλόνσο)...
Δε λέω πολύ καλός ο Μπέιλ αλλά δεν τον είχε ανάγκη...Ας πάρει κανα σέντερ μπακ δίπλα στον Ράμος κ κανα δεξι μπακ που παίζει με το Βύντρα της Ισπανίας...
και εγω πιστευω πως θα ταιριαξουν , ο Μπειλ ειναι χαμηλο τονων σε αντιθεση με τον ΚριστιανοΟ Μπέιλ είναι εκπληκτικός παίκτης....νομίζω θα κάνουν παπάδες με τον Κριστιάνο....περιμένω πως και πως να τους δω μαζί στην Ευρώπη....
και εγω πιστευω πως θα ταιριαξουν , ο Μπειλ ειναι χαμηλο τονων σε αντιθεση με τον Κριστιανο
θα το παρουμε το ευρωπαικο φετος ?
συμφωνω σε ολα μαζι σου ολλανδε , πανω απο ολα φιλαθλος και να δουμε καλη μπαλα , τωρα εαν το παρει και η ρεαλ ακομα καλυτεραΔεν ξέρω και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα!Εγώ Μάντσεστερ είμαι!
Καλή μπάλα και θέαμα να δείξουν γιατί πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος!Και η Ρεάλ πιστεύω οτι θα προσφέρει άφθονο!
συμφωνω σε ολα μαζι σου ολλανδε , πανω απο ολα φιλαθλος και να δουμε καλη μπαλα , τωρα εαν το παρει και η ρεαλ ακομα καλυτερα
δυσκολα παλι...Η Ρεάλ, η Μπάρτσα, η Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, καμιά από Γαλλία, από Πορτογαλία, από Ιταλία, ο ΟΣΦΠ, δεν με νοιάζει....μόνο μην μας αναγκάσουν να ξαναδούμε Γερμανικό τελικό!!!!!!!!!!
Βαρετοί είναι ρε...ωραία παίζουν, αλλά δεν σε εντυπωσιάζουν!Σκέψου οτι θεωρώ οτι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της Μπάγερν είναι ο Νοϊερ!(είναι, εδώ που τα λέμε)δυσκολα παλι...
Υπερβάλεις φίλε.Βαρετοί είναι ρε...ωραία παίζουν, αλλά δεν σε εντυπωσιάζουν!Σκέψου οτι θεωρώ οτι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της Μπάγερν είναι ο Νοϊερ!(είναι, εδώ που τα λέμε)
Αυτό βλέπω κ εγώ αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο...Νομίζω Πέπε και Ντι Μαρία είναι οι επόμενοι για να φύγουν μετά από τον Κακά και τον Οζίλ....θα έλεγα οτι η Ρεάλ κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα και ανοίγει μια νέα σελίδα...