Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φτιάχτηκε τρελλά η Άρσεναλ...

Επισκέπτης
O Μr 230 εκατομμύρια Γκάρεθ Μπέιλ!
Σε αυτό το ποσό ανεβάζει ο αγγλικός Τύπος την επικείμενη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπως γράφει η Daily Mail η μεταγραφή του θα σπάσει όλα τα ρεκόρ καθώς με τα 122 ευρώ που δίνει η Ρεάλ στην Τότεναμ , ξεπερνάει τα 96 που έδωσε η «βασίλισσα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009.
Επίσης o Oυαλλός θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό εννέα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, άρα για εξαετές συμβόλαιο θα μαζέψει συνολικά 54 εκατομμύρια ευρώ... Αν υπολογίσουμε ότι σε τέτοια ποσά η εφορία στην Ισπανία φτάνει το 52% τότε υπολογίστε άλλα 56 που θα πληρώσει η Ρεάλ στο Ισπανικό κράτος.
Ετσι φτάνουμε στα 222 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να προσθέτουμε τα χρήματα των ατζέντηδων, με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος της μεταγραφής να αγγίζει τα 230 εκατομμύρια ευρώ.
Η τελική συμφωνία αναμένεται να σφραγιστεί τις επόμενες ώρες, στη συνάντηση που θα έχουν στο Μαϊάμι, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, ο Πέρεθ για τη Ρεάλ και ο Λίβι για την Τότεναμ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στα 101 εκατ. ευρώ με τα bonus το deal
Επίσημα στην Ρεάλ ο Μπέιλ!
Οριστικά τέλος στο κορυφαίο σίριαλ του καλοκαιριού καθώς Ρεάλ και Τότεναμ ανακοίνωσαν την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών!

Πραγματικά άπειρα τα επεισόδια για το αν θα γίνει παίκτης των Μερένγκες ο Ουαλός, ο οποίος είναι και με τη βούλα κάτοικος «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, Σπερς και Μερένγκες ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος μαζί με τα bonus θα κοστίσει στους Ισπανούς 101 εκατ. ευρώ και θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας 6 ετών.

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τους Blancos

«Πέρασα έξι πολύ ευτιχισμένα χρόνια στην Τότεναμ, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω 'αντίο'. Περάσαμε μαζί φοβερές στιγμές αυτά τα χρόνια και αγάπησα κάθε λεπτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον σύλλογο. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους πιο φανταστικούς οπαδούς που ελπίζω να καταλάβουν αυτή την τεράστια ευκαιρία που είχα στην καριέρα μου» ήταν η δήλωση του Μπέιλ.

«Δεν είχαμε σκοπό να πουλήσουμε τον Γκάρεθ αφού έχουμε στόχο να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα για το μέλλον» ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ σκληρός διαπραγματευτής στις συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Τι μπαλάρα έχουμε να δούμε φέτος....
Μεσσι & Νειμάρ vs Ρονάλντο & Μπέιλ....

Όχι θα κάτσουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τζαβέλλα ή αν ο ΟΣΦΠ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα.... :P

Επισκέπτης
«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα!»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε και τόνισε στα ισπανικά ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!  

Ο κόσμος είχε κάνει από νωρίς την εμφάνισή του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, σε μια μέρα αφιερωμένη στον Μπέιλ Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε βάλει στο φόντο της σκηνής της παρουσίασης και μια φωτογραφία του Μπέιλ από όταν ήταν παιδί, με μια φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Οι πρώτες κουβέντες του Ουαλού ήταν στα ισπανικά!
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 2.00 στη novibet

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Στόχος είναι να κερδίσουμε το δέκατο. Hala Madrid!», τόνισε χαρακτηριστικά πριν ποζάρει με τη φανέλα με το νούμερο 11 μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ! Στη συνέχεια, φίλησε το σήμα της ομάδας και πάτησε χορτάρι, κάνοντας κόλπα και στέλνοντας στον κόσμο μπάλες.

O ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή. Ήταν ο καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη χρονιά. Το όνειρο ενός παιδιού από την Ουαλία αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Ο Μπέιλ είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και τώρα εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του, να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ που μας έδωσε τη δυνατότητα να φέρουμε τον ποδοσφαιριστή. Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ ήταν καθοριστική.

Έδειξε τεράστια δύναμη, επειδή υπήρχε η επιθυμία του μέσα από όταν ήταν μικρό παιδί στην Ουαλία και φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ. Γκάρεθ, αυτή η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί σήμερα γίνεται πραγματικότητα .Αυτός είναι ένας σύλλογος με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Οι οπαδοί μας θέλουν πάντα το καλύτερο από σένα και τους συμπαίκτες σου αλλά επίσης θα σου δώσουν και τα πάντα, γιατί ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Θέλουν το καλύτερο ποδόσφαιρο από σένα. Στην Ρεάλ Μαδρίτης οι προκλήσεις είναι μόνιμες, ακόμα και μετά τις νίκες, αλλά ποτέ μην ξεχνάς ότι η δύναμη αυτού του γηπέδου θα είναι επίσης σύμμαχός σου. Γκάρεθ, θα μας βοηθήσεις ώστε ο θρύλος αυτούς του συλλόγου να γίνει μεγαλύτερος και πιο δυνατός.

Αυτό είναι το γήπεδο σου, αυτή είναι η φανέλα σου, αυτή είναι η ασπίδα σου και οι οπαδοί σου. Ξεκινώντας από σήμερα, είναι το σπίτι και η οικογένειά σου. Ξεκινούν νέα συναισθήματα. Ευχαριστούμε Γκάρεθ Μπέιλ, καλωσόρισες στο σπίτι σου και στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στο Μπερναμπέου συγκεντρώθηκε περίπου 30.000 κόσμος, ενώ οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν και έξω από την κλινική που πέρασε τα ιατρικά τεστ. Μάλιστα, οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα και για παραμονή του Οζίλ, όπως και υπέρ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κασίγιας. Επίσης, αποθέωσαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Την πώληση του Οζίλ δεν την καταλαβαίνω ρε τύποι. Αφού ο Μπέιλ προορίζεται για τα άκρα (είτε αριστερά που είναι η θέση του, είτε δεξιά για να παίζει με ανάποδο πόδι όπως ο Ρομπέν στη Μπάγερν) και το άλλο άκρο είναι καπαρωμένο από Κριστιάνο, η λογική πώληση θα ήταν ο Ντι Μαρία. Ο Οζίλ είναι δεκάρι οπότε χρειάζεται στην ομάδα. Εκτός αν πιστεύουν τόσο πολύ στον Μόντριτς για βασικό.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Την πώληση του Οζίλ δεν την καταλαβαίνω ρε τύποι. Αφού ο Μπέιλ προορίζεται για τα άκρα (είτε αριστερά που είναι η θέση του, είτε δεξιά για να παίζει με ανάποδο πόδι όπως ο Ρομπέν στη Μπάγερν) και το άλλο άκρο είναι καπαρωμένο από Κριστιάνο, η λογική πώληση θα ήταν ο Ντι Μαρία. Ο Οζίλ είναι δεκάρι οπότε χρειάζεται στην ομάδα. Εκτός αν πιστεύουν τόσο πολύ στον Μόντριτς για βασικό.
Εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είτε διώχνει είτε παραγκωνίζει τόσους παιχταράδες οι οποίοι στις περισσότερες ομάδες του κόσμου θα έπαιζαν βασικοί αβλεπί (Ιγκουαίν,Οζίλ,Ντι Μαρία,Αλόνσο)...

Δε λέω πολύ καλός ο Μπέιλ αλλά δεν τον είχε ανάγκη...Ας πάρει κανα σέντερ μπακ δίπλα στον Ράμος κ κανα δεξι μπακ που παίζει με το Βύντρα της Ισπανίας...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Τι μπαλάρα έχουμε να δούμε φέτος....
Μεσσι & Νειμάρ vs Ρονάλντο & Μπέιλ....

Όχι θα κάτσουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τζαβέλλα ή αν ο ΟΣΦΠ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα.... :P
Πες τα...

Έκοψα τη Νόβα κ έβαλα ΟΤΕ για να γλυτώσω από τη μιζέρια κ να χορτάσω ΜΠΑΛΑ....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πες τα...

Έκοψα τη Νόβα κ έβαλα ΟΤΕ για να γλυτώσω από τη μιζέρια κ να χορτάσω ΜΠΑΛΑ....

Ο Μπέιλ είναι εκπληκτικός παίκτης....νομίζω θα κάνουν παπάδες με τον Κριστιάνο....περιμένω πως και πως να τους δω μαζί στην Ευρώπη....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είτε διώχνει είτε παραγκωνίζει τόσους παιχταράδες οι οποίοι στις περισσότερες ομάδες του κόσμου θα έπαιζαν βασικοί αβλεπί (Ιγκουαίν,Οζίλ,Ντι Μαρία,Αλόνσο)...

Δε λέω πολύ καλός ο Μπέιλ αλλά δεν τον είχε ανάγκη...Ας πάρει κανα σέντερ μπακ δίπλα στον Ράμος κ κανα δεξι μπακ που παίζει με το Βύντρα της Ισπανίας...

Νομίζω Πέπε και Ντι Μαρία είναι οι επόμενοι για να φύγουν μετά από τον Κακά και τον Οζίλ....θα έλεγα οτι η Ρεάλ κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα και ανοίγει μια νέα σελίδα...

Επισκέπτης
Ο Μπέιλ είναι εκπληκτικός παίκτης....νομίζω θα κάνουν παπάδες με τον Κριστιάνο....περιμένω πως και πως να τους δω μαζί στην Ευρώπη....
και εγω πιστευω πως θα ταιριαξουν , ο Μπειλ ειναι χαμηλο τονων σε αντιθεση με τον Κριστιανο
θα το παρουμε το ευρωπαικο φετος ?  :think:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
και εγω πιστευω πως θα ταιριαξουν , ο Μπειλ ειναι χαμηλο τονων σε αντιθεση με τον Κριστιανο
θα το παρουμε το ευρωπαικο φετος ?  :think:

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα!Εγώ Μάντσεστερ είμαι! :cheesy:
Καλή μπάλα και θέαμα να δείξουν γιατί πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος!Και η Ρεάλ πιστεύω οτι θα προσφέρει άφθονο!

Επισκέπτης
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα!Εγώ Μάντσεστερ είμαι! :cheesy:
Καλή μπάλα και θέαμα να δείξουν γιατί πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος!Και η Ρεάλ πιστεύω οτι θα προσφέρει άφθονο!
συμφωνω σε ολα μαζι σου ολλανδε , πανω απο ολα φιλαθλος και να δουμε καλη μπαλα , τωρα εαν το παρει και η ρεαλ ακομα καλυτερα  :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
συμφωνω σε ολα μαζι σου ολλανδε , πανω απο ολα φιλαθλος και να δουμε καλη μπαλα , τωρα εαν το παρει και η ρεαλ ακομα καλυτερα  :rockon:

Η Ρεάλ, η Μπάρτσα, η Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, καμιά από Γαλλία, από Πορτογαλία, από Ιταλία, ο ΟΣΦΠ, δεν με νοιάζει....μόνο μην μας αναγκάσουν να ξαναδούμε Γερμανικό τελικό!!!!!!!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βαρετοί είναι ρε...ωραία παίζουν, αλλά δεν σε εντυπωσιάζουν!Σκέψου οτι θεωρώ οτι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της Μπάγερν είναι ο Νοϊερ!(είναι, εδώ που τα λέμε) :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είναι ένα ντοκιμαντέρ με τον υπεράνθρωπο που λέγεται Ρονάλντο!Έπαθα πλάκα όταν το είδα!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Βαρετοί είναι ρε...ωραία παίζουν, αλλά δεν σε εντυπωσιάζουν!Σκέψου οτι θεωρώ οτι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της Μπάγερν είναι ο Νοϊερ!(είναι, εδώ που τα λέμε) :P
Υπερβάλεις φίλε.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Νομίζω Πέπε και Ντι Μαρία είναι οι επόμενοι για να φύγουν μετά από τον Κακά και τον Οζίλ....θα έλεγα οτι η Ρεάλ κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα και ανοίγει μια νέα σελίδα...
Αυτό βλέπω κ εγώ αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom