zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Η πρόσληψη Αντσελότι ήταν η πιο λογική κίνηση που τελικά έγινε.Φυσικά ο χρόνος θα δείξει αν θα βγει σωστή!
Η πρόσληψη Αντσελότι ήταν η πιο λογική κίνηση που τελικά έγινε.Φυσικά ο χρόνος θα δείξει αν θα βγει σωστή!
Δεν βγαίνουν κάθε μέρα τέτοιες ομάδες...Πάντως που είναι η Ρεάλ του Ρονάλντο (του παλιού), του Ζιντάν, του Φίγκο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Ραούλ?
Μικρός την έβλεπα και ευχαριστιόμουν!Όλοι μπαλαδόροι ρε παιδιά!
Μεγάλος παίχτης φίλε.Ποτέ δεν μου άρεσε.....
Δεν συγκρίνεται...η Μπάρτσα μας έχει προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κακά τα ψέματα, σε 4-5 παίκτες βασίζεται...η άμυνά της μπάζει, δεν έχει τέρμα και μετά απ' τον Ετό δεν έχει έρθει επιθετικός τρομερού βελινεκούς....
μου αρεσει που λενε για την υπερομαδα την μπαρτσα τα τελευταια χρονια που εχει 3τ.λ σε 8 χρονια...
Τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου;Τύπε η Ρεαλ επαιζε μπάλα οχι τσουκου τσουκου.
Πότε ήταν στα καλά του ο Pique?
Επίσης ο Valdes δεν είναι για τέτοια ομάδα...ακραία η φράση μου ίσως αλλά δεν είναι τερματοφύλακας τέτοιας ομάδας...
Οκ, δεν βασίζεται σε 4-5 παίκτες, αλλά σε 7-8...η άμυνά της πάντως, ειδικά φέτος, δεν ήταν καλή και αυτό φάνηκε στην Ευρώπη...
Anyway, δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με την Ρεάλ που περιγράφουμε πιο πάνω....
Απλα εμένα μου αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αντεπιθέσεις κτλ ;)
η καλυτερη δυνατη λυση γαττε ο καρλετο,προπονητης τακτικης και σοβαροτατος ανθρωπος.καλα απο τις πολλες εκρηξεις εχουμε κουφαθει φετος..η μιση ευρωπη ειναι στις φυλλαδες,αλλα κινηση για 6αρι και στοπερ παλι δε βλεπω..ας ελπισουμε τωρα που κλεισε ο κοουτσ να δουμε κατι..τα λεφτα που ακουγονται για μπειλ ειναι απιστευτα,
φερνεις εναν παιχταρα σε καθε γραμμη με 80++Μ..ειδικοτερα οταν εχεις ισκο,ντι μαρια,ροναλντο στα εξτρεμ δεν εχει λογικη η κινηση..
στο θεμα του φορ,αν του χρονου ερθει τελικα φαλκαο,καλυτερα να μην αγοραστει επιθετικος και να κρατηθει ο ιγκουαιν
μιας κ η γιουβε εκλεισε τεβεζ..ο σουαρεζ ειναι βαρεμενος,αλλα και false 9 oχι στραικερ..
δε χρειαζεται τετοιος παιχτης οταν εχεις 4-5 μεσοεπιθετικους που την κανουν κομπολοι..εναν σουκερ χρειαζεται η ομαδα..
ουτε μενα μαρεσει τρελα, οπως ειπες φιλοτιμος,ειναι επεισης χασογκόλης και αυτος..Εγώ πιστεύω 8αρι θέλει, όχι 6αρι. Δεν είναι ο κεντίρα τώρα παίκτης για να παίζει στην ρεάλ. Όσο και να προσπαθεί και να ναι φιλότιμος
Πάντως που είναι η Ρεάλ του Ρονάλντο (του παλιού), του Ζιντάν, του Φίγκο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Ραούλ?
Μικρός την έβλεπα και ευχαριστιόμουν!Όλοι μπαλαδόροι ρε παιδιά!
ουτε μενα μαρεσει τρελα, οπως ειπες φιλοτιμος,ειναι επεισης χασογκόλης και αυτος..
η χασογκολια μαζι με την κατάσταση στα αποδυτηρια στοιχησε στην ρεαλ ξυρασια απο τιτλους φετος
Παιδί του Μουρίνιο είναι,δεν κάνει για Ρεάλ...Εγώ πιστεύω 8αρι θέλει, όχι 6αρι. Δεν είναι ο κεντίρα τώρα παίκτης για να παίζει στην ρεάλ. Όσο και να προσπαθεί και να ναι φιλότιμος
Αλλο σετ, αλλο τσουκου τσουκου να σε παίρνει ο υπνος για να κάνουν 80 πάσες στο κεντρο κ πισω...Αλλο τι σου αρεσει και αλλο το ενα ειναι ποδοσφαιρο και το αλλο δεν ειναι. Δικαιολογια μεγαλη αυτο για πολλους, οταν η Real επαιζε το set ποδοσφαιρο τους τρελαινε, τωρα το αλλαξανε το τροπαριο και ξαφνικα τους αρεσουν οι ανεπιθεσεις. Κωλοτουμπες τεραστιες. Και δεν το λεω αποκλειστικα για σενα.
εναν παίκτη στυλ μακελελε θέλει η Ρεαλ...
Και ο Τουρε καλός είναι !!
Ελπίζω μην πάρουμε το κωλόπαιδο τον Σουάρες!!
Του χρόνου θα πάρουμε τον Φαλκάο... οπότε φέτος μάλλον δεν θέλουμε άλλον αν μείνει ο Ιγκουαίν.
Αν πάρουμε και τον Μπέιλ αριστερα και δεξια δεν θα παιζομαστε ;)
Τον Μπέιλ κυρίως αλλά και τον Φαλκάο πρέπει για να δούμε λίγη μπαλίτσα.....
Καναν' άλλο;
Άποψη μου, έτσι όπως είναι τώρα η ρεάλ ο μπέιλ δε θα ταιριάζει. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα διαμορφώσει την ενδεκάδα ο αντσελότι, αλλά προσπαθώ να φανταστώ πώς θα χωρέσουν και δε μου βγαίνει. Είναι ίδιου στυλ ρονάλντο, συγκλίνει προς τα μέσα και βαράει καραβολίδες (πωπω, από το γυμνάσιο είχα να πω αυτήν την λέξη)
Από δεξιά πρέπει να είναι ένας στυλ ντι μαρία, δεξιοπόδαρος δηλαδή που να βγάζει μπαλιές