Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πάντως που είναι η Ρεάλ του Ρονάλντο (του παλιού), του Ζιντάν, του Φίγκο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Ραούλ?
Μικρός την έβλεπα και ευχαριστιόμουν!Όλοι μπαλαδόροι ρε παιδιά!
Δεν βγαίνουν κάθε μέρα τέτοιες ομάδες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν συγκρίνεται...η Μπάρτσα μας έχει προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κακά τα ψέματα, σε 4-5 παίκτες βασίζεται...η άμυνά της μπάζει, δεν έχει τέρμα και μετά απ' τον Ετό δεν έχει έρθει επιθετικός τρομερού βελινεκούς....
:headbang: :headbang: :headbang:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πότε ήταν στα καλά του ο Pique?
Επίσης ο Valdes δεν είναι για τέτοια ομάδα...ακραία η φράση μου ίσως αλλά δεν είναι τερματοφύλακας τέτοιας ομάδας...
Οκ, δεν βασίζεται σε 4-5 παίκτες, αλλά σε 7-8...η άμυνά της πάντως, ειδικά φέτος, δεν ήταν καλή και αυτό φάνηκε στην Ευρώπη...
Anyway, δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με την Ρεάλ που περιγράφουμε πιο πάνω....
:headbang: :headbang: :headbang:

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
:grin: :grin:
Απλα εμένα μου αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αντεπιθέσεις κτλ  ;)

Αλλο τι σου αρεσει και αλλο το ενα ειναι ποδοσφαιρο και το αλλο δεν ειναι. Δικαιολογια μεγαλη αυτο για πολλους, οταν η Real επαιζε το set ποδοσφαιρο τους τρελαινε, τωρα το αλλαξανε το τροπαριο και ξαφνικα τους αρεσουν οι ανεπιθεσεις. Κωλοτουμπες τεραστιες. Και δεν το λεω αποκλειστικα για σενα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Η πρόσληψη Αντσελότι ήταν η πιο λογική κίνηση που τελικά έγινε.Φυσικά ο χρόνος θα δείξει αν θα βγει σωστή!  :rockon:

καλός προπονητής, δεν ξέρω όμως αν θα πιάσει στη Ρεάλ γιατί δεν είναι τόσο φαν του ανοιχτού ποδοσφαίρου... τουλάχιστον όσο τον θυμάμαι στην Μίλαν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
η καλυτερη δυνατη λυση γαττε ο καρλετο,προπονητης τακτικης και σοβαροτατος ανθρωπος.καλα απο τις πολλες εκρηξεις εχουμε κουφαθει φετος..η μιση ευρωπη ειναι στις φυλλαδες,αλλα κινηση για 6αρι και στοπερ παλι δε βλεπω..ας ελπισουμε τωρα που κλεισε ο κοουτσ να δουμε κατι..τα λεφτα που ακουγονται για μπειλ ειναι απιστευτα,
φερνεις εναν παιχταρα σε καθε γραμμη με 80++Μ..ειδικοτερα οταν εχεις ισκο,ντι μαρια,ροναλντο στα εξτρεμ δεν εχει λογικη η κινηση..
στο θεμα του φορ,αν του χρονου ερθει τελικα φαλκαο,καλυτερα να μην αγοραστει επιθετικος και να κρατηθει ο ιγκουαιν
μιας κ η γιουβε εκλεισε τεβεζ..ο σουαρεζ ειναι βαρεμενος,αλλα και false 9 oχι στραικερ..
δε χρειαζεται τετοιος παιχτης οταν εχεις 4-5 μεσοεπιθετικους που την κανουν κομπολοι..εναν σουκερ χρειαζεται η ομαδα..

Εγώ πιστεύω 8αρι θέλει, όχι 6αρι. Δεν είναι ο κεντίρα τώρα παίκτης για να παίζει στην ρεάλ. Όσο και να προσπαθεί και να ναι φιλότιμος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ πιστεύω 8αρι θέλει, όχι 6αρι. Δεν είναι ο κεντίρα τώρα παίκτης για να παίζει στην ρεάλ. Όσο και να προσπαθεί και να ναι φιλότιμος
ουτε μενα μαρεσει τρελα, οπως ειπες φιλοτιμος,ειναι επεισης χασογκόλης  και αυτος..

η χασογκολια μαζι με την κατάσταση στα αποδυτηρια στοιχησε στην ρεαλ ξυρασια απο τιτλους φετος

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πάντως που είναι η Ρεάλ του Ρονάλντο (του παλιού), του Ζιντάν, του Φίγκο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Ραούλ?
Μικρός την έβλεπα και ευχαριστιόμουν!Όλοι μπαλαδόροι ρε παιδιά!

Αυτα θυμαμαι και βλεπω και αυτους που εχει τωρα με καποιες εξαιρεσεις και λεω αστα να πανε.
Αν και τοτε υπηρχαν παιχτες σε καποιες θεσεις που ουτε απεξω απο το γηπεδο δεν επρεπε να περνανε ομως το βαρος των υπολοιπων εφτανε για να μπαλωσει τα μειον της τοτε ομαδας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ουτε μενα μαρεσει τρελα, οπως ειπες φιλοτιμος,ειναι επεισης χασογκόλης  και αυτος..

η χασογκολια μαζι με την κατάσταση στα αποδυτηρια στοιχησε στην ρεαλ ξυρασια απο τιτλους φετος

Πιστεύω είτε ο Κεντίρα είτε ο μόντριτς είτε ο αλόνσο θα φύγουν, και το πιο πιθανό είναι να φύγει ο κεντίρας και να τον πάρει ο μουρίνιο μαζί του στη τσέλσι, έτσι κι αλλιώς ήταν απ' τα αγαπημένα του παιδιά νομίζω.
Πρέπει να πάρει έναν παίκτη στυλ ματουιντί, κοπρόσκυλο με πνευμόνια και με τάκλιν και να κερδίζει τη μπάλα στο κέντρο και παράλληλα να ξέρει να βγάζει καμιά μπαλιά αν χρειαστεί

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Παιδί του Μουρίνιο είναι,δεν κάνει για Ρεάλ...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αλλο τι σου αρεσει και αλλο το ενα ειναι ποδοσφαιρο και το αλλο δεν ειναι. Δικαιολογια μεγαλη αυτο για πολλους, οταν η Real επαιζε το set ποδοσφαιρο τους τρελαινε, τωρα το αλλαξανε το τροπαριο και ξαφνικα τους αρεσουν οι ανεπιθεσεις. Κωλοτουμπες τεραστιες. Και δεν το λεω αποκλειστικα για σενα.
Αλλο σετ, αλλο τσουκου τσουκου να σε παίρνει ο υπνος για να κάνουν 80 πάσες στο κεντρο κ πισω...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
εναν παίκτη στυλ μακελελε θέλει η Ρεαλ...

Και ο Τουρε καλός είναι !!

Ελπίζω μην πάρουμε το κωλόπαιδο τον Σουάρες!!

Του χρόνου θα πάρουμε τον Φαλκάο... οπότε φέτος μάλλον δεν θέλουμε άλλον αν μείνει ο Ιγκουαίν.

Αν πάρουμε και τον Μπέιλ  :cum: :cum:  αριστερα και δεξια δεν θα παιζομαστε  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εναν παίκτη στυλ μακελελε θέλει η Ρεαλ...

Και ο Τουρε καλός είναι !!

Ελπίζω μην πάρουμε το κωλόπαιδο τον Σουάρες!!

Του χρόνου θα πάρουμε τον Φαλκάο... οπότε φέτος μάλλον δεν θέλουμε άλλον αν μείνει ο Ιγκουαίν.

Αν πάρουμε και τον Μπέιλ  :cum: :cum:  αριστερα και δεξια δεν θα παιζομαστε  ;)

Τον Μπέιλ κυρίως αλλά και τον Φαλκάο πρέπει για να δούμε λίγη μπαλίτσα.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τον Μπέιλ κυρίως αλλά και τον Φαλκάο πρέπει για να δούμε λίγη μπαλίτσα.....

Καναν' άλλο;  :grin:
Άποψη μου, έτσι όπως είναι τώρα η ρεάλ ο μπέιλ δε θα ταιριάζει. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα διαμορφώσει την ενδεκάδα ο αντσελότι, αλλά προσπαθώ να φανταστώ πώς θα χωρέσουν και δε μου βγαίνει. Είναι ίδιου στυλ ρονάλντο, συγκλίνει προς τα μέσα και βαράει καραβολίδες (πωπω, από το γυμνάσιο είχα να πω αυτήν την λέξη)
Από δεξιά πρέπει να είναι ένας στυλ ντι μαρία, δεξιοπόδαρος δηλαδή που να βγάζει μπαλιές

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Με δύο τέτοιου στυλ παίκτες δηλαδή στην ενδεκάδα θα έχεις πρόβλημα στην τροφοδότηση, έτσι το 'χω στο μυαλό μου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καναν' άλλο;  :grin:
Άποψη μου, έτσι όπως είναι τώρα η ρεάλ ο μπέιλ δε θα ταιριάζει. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα διαμορφώσει την ενδεκάδα ο αντσελότι, αλλά προσπαθώ να φανταστώ πώς θα χωρέσουν και δε μου βγαίνει. Είναι ίδιου στυλ ρονάλντο, συγκλίνει προς τα μέσα και βαράει καραβολίδες (πωπω, από το γυμνάσιο είχα να πω αυτήν την λέξη)
Από δεξιά πρέπει να είναι ένας στυλ ντι μαρία, δεξιοπόδαρος δηλαδή που να βγάζει μπαλιές

Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει!Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ούτε αν πάρει η Ρεάλ τίτλους!Μόνο θέαμα και διασκέδαση!Γενικά με όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει στην τηλεόραση, την ανοίγω μόνο για ψυχαγωγία και το ποδόσφαιρο είναι ένα απ' τα πράγματα που θέλω να δω!Νόμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom