Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν συγκρίνεται...η Μπάρτσα μας έχει προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κακά τα ψέματα, σε 4-5 παίκτες βασίζεται...η άμυνά της μπάζει, δεν έχει τέρμα και μετά απ' τον Ετό δεν έχει έρθει επιθετικός τρομερού βελινεκούς....
ο ιμπρα αλλα δεν ταιριαζε με την ομαδα τυπε

Επισκέπτης
μου αρεσει που λενε για την υπερομαδα την μπαρτσα τα τελευταια χρονια που εχει 3τ.λ σε 8 χρονια...
επειδη ειμαι ρεαλ δεν μπορω να ειμαι και αντικειμενικος αλλα σαν ομαδα με βαση μια μονο χρονια η ρεαλ του 2002 για μενα ηταν οτι καλυτερο εχω δει στην ευρωπη μεχρι τωρα

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
μου αρεσει που λενε για την υπερομαδα την μπαρτσα τα τελευταια χρονια που εχει 3τ.λ σε 8 χρονια...

Σε 6 θες να πεις.. ενα χρονο περισσοτερο 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 . Με tremble το 2008/09 και κανοντας τα 6/6 μαζι με supercup Ευρωπης, Ισπανιας και Mundial Συλλογων. Επισης και τις τρεις χρονιες που κατεκτησε η Real to Champions League μεσα σε αυτα τα χρονια, δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα. Η Μπαρσελονα εκανε ακριβως το αντιθετο, το πηρε και τις τρεις χρονιες, πραγμα πολυ σημαντικο το να μπορεις να σταθεις και να κατακτας ταυτοχρονα δυο τοσο μεγαλες διοργανωσεις. Για να μη μιλησουμε για τα εγκωμια που ερχονται απο χειλη αντιπαλων παιχτων και προπονητων.
Γιατι καλη η ειρωνεια, αλλα να ξερουμε να μετραμε και τι λεμε..

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Δεν συγκρίνεται...η Μπάρτσα μας έχει προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κακά τα ψέματα, σε 4-5 παίκτες βασίζεται...η άμυνά της μπάζει, δεν έχει τέρμα και μετά απ' τον Ετό δεν έχει έρθει επιθετικός τρομερού βελινεκούς....

Μαλιστα.. υποθετω πισω Puyol Pique και Abidal στα καλα τους δε μετρουσαν.. οπως επισης Busquets με Xavi να κοβουν και να ραβουν στο κεντρο και Alves με Messi να κανουν οργια.. + Iniesta.. 8 παιχτες.. ο Valdes ειναι μεν (ηταν κυριως) γκαφατζης αλλα εχει δουλεψει και ανεβει αρκετα, δες για παραδειγμα τους τελικους που εχει κανει για Champions League και θα καταλαβεις ποσο ακραια ειναι η φραση "δεν εχει τερμα"..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μαλιστα.. υποθετω πισω Puyol Pique και Abidal στα καλα τους δε μετρουσαν.. οπως επισης Busquets με Xavi να κοβουν και να ραβουν στο κεντρο και Alves με Messi να κανουν οργια.. + Iniesta.. 8 παιχτες.. ο Valdes ειναι μεν (ηταν κυριως) γκαφατζης αλλα εχει δουλεψει και ανεβει αρκετα, δες για παραδειγμα τους τελικους που εχει κανει για Champions League και θα καταλαβεις ποσο ακραια ειναι η φραση "δεν εχει τερμα"..

Πότε ήταν στα καλά του ο Pique?
Επίσης ο Valdes δεν είναι για τέτοια ομάδα...ακραία η φράση μου ίσως αλλά δεν είναι τερματοφύλακας τέτοιας ομάδας...
Οκ, δεν βασίζεται σε 4-5 παίκτες, αλλά σε 7-8...η άμυνά της πάντως, ειδικά φέτος, δεν ήταν καλή και αυτό φάνηκε στην Ευρώπη...
Anyway, δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με την Ρεάλ που περιγράφουμε πιο πάνω....

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Αν εξαιρεσεις τις δυο τελευταιες χρονιες (αν και φετος ηταν πιο καλος) μια χαρα ηταν ο Pique.
Εχει διαφορα το 4-5 με το 7-8, ασε που η ασταθεια του Valdes δινει επιπλεον credit στη συνολικη προσπαθεια αφου ολοι πρεπει να προσπαθησουν περισσοτερο. Ουτε φετος ουτε περυσι ηταν καλα γενικα η ομαδα, ειδικα φετος υπηρχαν και τα θεματα υγειας. Οι χρονιες 2008-2011 και λιγο απο το '12 ηταν πολυ υψηλου επιπεδου, και δεν αμφισβητειται αυτο. Ξαναλεω, αντιπαλοι τεχνικοι και παικτες εχουν πραγματικα σταξει μελι γι αυτην την ομαδα, μη λεμε κιολας οτι δε συγκρινεται, εδω τη βαζουν απο πανω κιολας ως οτι καλυτερο εχουν δει, μαζι με Βραζιλιες, Αγιαξ και Μιλαν χωρις κανενας να αναφερει τη Ρεαλ που περιγραφετε. Εχει αλλη αξια οι περισσοτεροι παιχτες να ειναι φτιαγμενοι απο εσενα και οχι αγορασμενοι. Το καταλαβαινω βεβαια, σε topic της Ρεαλ ειμαστε..

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αν εξαιρεσεις τις δυο τελευταιες χρονιες (αν και φετος ηταν πιο καλος) μια χαρα ηταν ο Pique.
Εχει διαφορα το 4-5 με το 7-8, ασε που η ασταθεια του Valdes δινει επιπλεον credit στη συνολικη προσπαθεια αφου ολοι πρεπει να προσπαθησουν περισσοτερο. Ουτε φετος ουτε περυσι ηταν καλα γενικα η ομαδα, ειδικα φετος υπηρχαν και τα θεματα υγειας. Οι χρονιες 2008-2011 και λιγο απο το '12 ηταν πολυ υψηλου επιπεδου, και δεν αμφισβητειται αυτο. Ξαναλεω, αντιπαλοι τεχνικοι και παικτες εχουν πραγματικα σταξει μελι γι αυτην την ομαδα, μη λεμε κιολας οτι δε συγκρινεται, εδω τη βαζουν απο πανω κιολας ως οτι καλυτερο εχουν δει, μαζι με Βραζιλιες, Αγιαξ και Μιλαν χωρις κανενας να αναφερει τη Ρεαλ που περιγραφετε. Εχει αλλη αξια οι περισσοτεροι παιχτες να ειναι φτιαγμενοι απο εσενα και οχι αγορασμενοι. Το καταλαβαινω βεβαια, σε topic της Ρεαλ ειμαστε..
Τύπε η Ρεαλ επαιζε μπάλα οχι τσουκου τσουκου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σε 6 θες να πεις.. ενα χρονο περισσοτερο 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 . Με tremble το 2008/09 και κανοντας τα 6/6 μαζι με supercup Ευρωπης, Ισπανιας και Mundial Συλλογων. Επισης και τις τρεις χρονιες που κατεκτησε η Real to Champions League μεσα σε αυτα τα χρονια, δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα. Η Μπαρσελονα εκανε ακριβως το αντιθετο, το πηρε και τις τρεις χρονιες, πραγμα πολυ σημαντικο το να μπορεις να σταθεις και να κατακτας ταυτοχρονα δυο τοσο μεγαλες διοργανωσεις. Για να μη μιλησουμε για τα εγκωμια που ερχονται απο χειλη αντιπαλων παιχτων και προπονητων.
Γιατι καλη η ειρωνεια, αλλα να ξερουμε να μετραμε και τι λεμε..

+1.000

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Χαχαχαχαχαχα!  :2funny:

Καμια σχεση βεβαια, το tiki taka εχει τη βαση του εδω (μην παει στο πονηρο το μυαλο σου)
:grin: :grin:
Απλα εμένα μου αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αντεπιθέσεις κτλ  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο βιγια εχει προσφερει αρκετα... αλλα την δυναμη του ετο δεν την εχει...

να δουμε τι θα κανει ο νευμαρ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειναι απο τα λιγα καλοκαιρια που η ρεαλ δεν κινειται καθολου για να δουμε αντσελοτι πηρε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
:grin: :grin:
Απλα εμένα μου αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αντεπιθέσεις κτλ  ;)

Νομίζεις ότι το τίκι τάκα είναι εύκολο; Μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να το εφαρμόσει;
Επίσς για τον Πικέ που ειπώθηκε πριν, στα καλά του ήταν απ τα καλύτερα στόπερ-λίμπερο του κόσμου, μην λέμε μαλακίες. Το ίδιο και για την άμυνα, τον καιρό που ήταν ο αμπιντάλ αριστερό μπακ η μπαρτσελόνα νομίζω είχε δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, επιθετικά κι αμυντικά. Τον λόγο τον είχε αναλυσει ωραία ο κάζα

ειναι απο τα λιγα καλοκαιρια που η ρεαλ δεν κινειται καθολου για να δουμε αντσελοτι πηρε...

Θα κάνει το μπαμ με τον σουάρεζ μια και καλή!   :rockon:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η καλυτερη δυνατη λυση γαττε ο καρλετο,προπονητης τακτικης και σοβαροτατος ανθρωπος.
Θα κάνει το μπαμ με τον σουάρεζ μια και καλή!   :rockon:
καλα απο τις πολλες εκρηξεις εχουμε κουφαθει φετος..η μιση ευρωπη ειναι στις φυλλαδες,αλλα κινηση για 6αρι και στοπερ παλι δε βλεπω..ας ελπισουμε τωρα που κλεισε ο κοουτσ να δουμε κατι..τα λεφτα που ακουγονται για μπειλ ειναι απιστευτα,
φερνεις εναν παιχταρα σε καθε γραμμη με 80++Μ..ειδικοτερα οταν εχεις ισκο,ντι μαρια,ροναλντο στα εξτρεμ δεν εχει λογικη η κινηση..
στο θεμα του φορ,αν του χρονου ερθει τελικα φαλκαο,καλυτερα να μην αγοραστει επιθετικος και να κρατηθει ο ιγκουαιν
μιας κ η γιουβε εκλεισε τεβεζ..ο σουαρεζ ειναι βαρεμενος,αλλα και false 9 oχι στραικερ..
δε χρειαζεται τετοιος παιχτης οταν εχεις 4-5 μεσοεπιθετικους που την κανουν κομπολοι..εναν σουκερ χρειαζεται η ομαδα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom