Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Επισκέπτης
Είναι παιχταράς ρε...και δεν συμφωνώ που τον συγκρίνουν με τον Μέσι ή που οι οπαδοί του ένα βρίζουν τον άλλον...
Σίγουρα έχει δουλέψει πάρα πολύ και το ταλέντο του το έδειξε στην Αγγλία....λες ο τσίχλας να τον πήρε τυχαία στην θέση του Μπέκαμ?
ελα ντε ο τσιχλας ηταν βλακας ? κατι ειδε τοτε
ενα ευρωπαικο θελω με ρεαλ και ροναλντο  :rockon:

Επισκέπτης
οκ το διορθωνω
ενα ευρωπαικο θελω με ρεαλ, ροναλντο και μπειλ  :rockon:

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
παιχτες στερεοτυπα οπως η κασιγιας η ο πεπε

Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα δε νομιζω οτι ειναι παιχτης στερεοτυπο ο Pepe. Ουτε μπαινει στην ιδια κατηγορια με τον Casillas. Με το ενα ποδι εξω απο τη Real ητανε και τον εσωσε ο Mourinho.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα δε νομιζω οτι ειναι παιχτης στερεοτυπο ο Pepe. Ουτε μπαινει στην ιδια κατηγορια με τον Casillas. Με το ενα ποδι εξω απο τη Real ητανε και τον εσωσε ο Mourinho.

Ο Pepe δεν είναι ποδοσφαιριστής, ούτε αθλητής....είναι Ούρουκ Χάι!!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
ο τυπος δεν στριβει με τιποτα και με οτι εχει δειξει και παλιοχαρακτηρας

Εγώ τρελαίνομαι όταν γίνονται επεισόδια στα παιχνίδια Ρεαλ-Μπάρτσα που σφυρίζει το διαιστηστής (αλλά Ογκουνσότο:P) και τρέχουν όλοι με τον Πέπε σημαιοφόρο!Τρελό γέλιο!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κοιτάξτε για πότε μαζεύονται!Ακόμα και οι τερματοφύλακες ορμάνε!Πόλεμος!
Κλαίω!!!

Επισκέπτης
Εγώ τρελαίνομαι όταν γίνονται επεισόδια στα παιχνίδια Ρεαλ-Μπάρτσα που σφυρίζει το διαιστηστής (αλλά Ογκουνσότο:P) και τρέχουν όλοι με τον Πέπε σημαιοφόρο!Τρελό γέλιο!
ειναι δυνατος αλλα μεχρι εκει
τεχνικη καθολου και δεν ειναι καθαρος σαν παιχτης

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ειναι δυνατος αλλα μεχρι εκει
τεχνικη καθολου και δεν ειναι καθαρος σαν παιχτης

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ούτε φίλος μου είναι ούτε μου δίνει ποσοστά!
Οπότε, γελάω όποτε τον βλέπω να κάνει τον καραγκιόζη και να πουλάει τσαμπουκά σε ότι κινείται γύρω του! :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάρτε και άλλο ένα στιγμιότυπο ακραίου επαγγελματισμού! :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μάλιστα παπαΣταμούλη...
καλα δεν θα φτυσουν αιμα μονο εαν δεν ερθει ο μπειλ  :zfuck:

μια τριπλετα μπροστα ροναλντο ,σουαρεζ,ντι μαρια η ισκο θα γινει της πουτανας..  :2on1:

στην αμυνα τι γινεται ειναι το θεμα, η μπαγερν που τα πηρε τρενακι φετος ειχε και αμυνα  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πάρτε και άλλο ένα στιγμιότυπο ακραίου επαγγελματισμού! :2funny:
κοιτα να σου πω κατι...

ο γκουαρντιολα αυτο που εκανε δεν αρμοζει ως προς τον ρονάλντο , ναι μεν σαν χαρακτηρας δεν ειναι καλος ,αλαζονας,απληστος ζηταγε περισσοτερα λεφτα απο την ρεαλ επειδη δεν του φταναν αυτα που εβαζε αλλα σαν παιχτης ειναι απο τους τοπ 3 στον κοσμο

ο γκουαρντιολα επρεπε να του δωσει την μπαλα κατευθειαν ,διοτη δεν ειναι κανα παιδακι να φερεται ετσι..

Επισκέπτης
καλα δεν θα φτυσουν αιμα μονο εαν δεν ερθει ο μπειλ  :zfuck:

μια τριπλετα μπροστα ροναλντο ,σουαρεζ,ντι μαρια η ισκο θα γινει της πουτανας..  :2on1:

στην αμυνα τι γινεται ειναι το θεμα, η μπαγερν που τα πηρε τρενακι φετος ειχε και αμυνα  ;)
ελα ντε  :tickedoff:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
κοιτα να σου πω κατι...

ο γκουαρντιολα αυτο που εκανε δεν αρμοζει ως προς τον ρονάλντο , ναι μεν σαν χαρακτηρας δεν ειναι καλος ,αλαζονας,απληστος ζηταγε περισσοτερα λεφτα απο την ρεαλ επειδη δεν του φταναν αυτα που εβαζε αλλα σαν παιχτης ειναι απο τους τοπ 3 στον κοσμο

ο γκουαρντιολα επρεπε να του δωσει την μπαλα κατευθειαν ,διοτη δεν ειναι κανα παιδακι να φερεται ετσι..

Το θέμα ξέρεις ποιο είναι?22 επαγγελματίες που όταν παίζουν μεταξύ τους, λόγω της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο ομάδων (νομίζω φταίνε οι περιοχές τους που έχουν κόντρα) φαίρονται σαν παιδάκια του δημοτικού!Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί βλέπεις μεν μπάλα αλλά στην πρώτη λακαμία του διαιτητή γίνεται μπάχαλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom