Επισκέπτης
μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει κατι εγκυρο για το που θα παειΠαιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν τελικά ο Bale θα πάει στην Ρεάλ και αν όχι, θα πάει κάπου ή θα μείνει στην Τοτεναμ?
παντως θα τον ηθελα πολυ στη βασιλισσα
μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει κατι εγκυρο για το που θα παειΠαιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν τελικά ο Bale θα πάει στην Ρεάλ και αν όχι, θα πάει κάπου ή θα μείνει στην Τοτεναμ?
το παλευει,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα πολλα λεφτα ,απλα ο μπειλ ειναι σε εξελιξη και θα εξελιχθει σε τεραστιο παιχτη,100 εκατ ευρω ειναι παρα πολλα...Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν τελικά ο Bale θα πάει στην Ρεάλ και αν όχι, θα πάει κάπου ή θα μείνει στην Τοτεναμ?
μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει κατι εγκυρο για το που θα παει
παντως θα τον ηθελα πολυ στη βασιλισσα
το παλευει,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα πολλα λεφτα ,απλα ο μπειλ ειναι σε εξελιξη και θα εξελιχθει σε τεραστιο παιχτη,100 εκατ ευρω ειναι παρα πολλα...
ο ιδιος θελει να φυγει διοτη τετοιος παιχτης και να μην διεκδικει πρωταθλημα η να μην παιζει τσ.λ ειναι κριμα,θελει ο ιδιος να φυγει, οπως και ο σουαρεζ, το θεμα ειναι οτι η δυο παιχτες αυτοι κραταγαν της ομαδες τους απο το χερι φετος, ο μπειλ εβαζε τα γκολ οταν η ομαδα δεν μπορουσε οπως και στο καφενειο που λεγεται λιβερπουλ τα βαζε ο σουαρεζ,σε καθε ντερμπυ εβαζε γκολ ο σουαρεζ,εαν φυγει ποιος θα βαζει?
η ρεαλ θελει επεισης εναν αποτελεσματικο επιθετικο, να βαζει το γκολ οταν πρεπει και οχι να χανει 3 τετατετ οπως ο ιγκουαιν σε κρισιμα ματσ...
α και εναν στην θεση του αρμπελοα,τον ειδα και με την νιγηρια,φιλοτιμο αλλα δεν μπορει το παλικαρη
μακαρι να τον παρειΚαι εγώ...μαζί με Ρονάλντο θα κάνουν πάρτυ!Θα φτύσουν αίμα οι αντίπαλες άμυνες!
μακαρι να τον παρει
θελω να δω την ρεαλ παλι πρωταθλητρια ευρωπης
εχουν περασει πολλα χρονια απο το 2002 :S
ολλανδε εγω για ευρωπη ρεαλ και μιλαν αλλα τελευταια χρονια δεν βλεπω φως στο τουνελ :SΑν και δεν υποστηρίζω Ρεάλ, μου αρέσει σαν ομάδα και είναι διαχρονικά μεγάλος σύλλογος!Και έχει προσφέρει θέαμα, αν και τα τελευταία χρόνια έχει πέσει κατάρα...
ολλανδε εγω για ευρωπη ρεαλ και μιλαν αλλα τελευταια χρονια δεν βλεπω φως στο τουνελ :S
ας ειναι καλα τα εργαστηριαΚαι η Μίλαν καλή είναι, αλλά έπαιζε με γερόντια και δεν άξιζε τίποτα στο ΤσουΛου....
Η Ρεάλ είναι μεγάλο μαγαζί και δεν πέφτει έτσι εύκολα....
ας ειναι καλα τα εργαστηρια
θελω παντως εναν τελικο και με τις δυο
αν και ειμαστε θα δουμε την Manchester United τωρα που εφυγε ο γεροςΕγώ θέλω Manchester United-Real!
αν και ειμαστε θα δουμε την Manchester United τωρα που εφυγε ο γερος
μπορει και να ισχυει αυτο αλλα ποσο να αντεξει,μεγαλωσε :SΔεν νομίζω οτι έφυγε τελείως ο Τσίχλας...πίσω απ' τον Μπόγιες θα είναι που λέει και ο Αλέφαντος!
μπορει και να ισχυει αυτο αλλα ποσο να αντεξει,μεγαλωσε :S
συμφωνοι με το μυαλο δουλευει αλλα τα γεραματα επηρεαζουν και την ληψη αποφασεωνΕντάξει δεν μπαίνει και να παίξει, με το μυαλό του δουλεύει....
συμφωνοι με το μυαλο δουλευει αλλα τα γεραματα επηρεαζουν και την ληψη αποφασεων
παντως για να ξαναγυρισουμε στην ρεαλ, θα ηθελα τον ρουνει,μαζι με τον ροναλντο θυμασαι οτι εκαναν παπαδες
σωστα θυμασαι δεν τα πηγαιναν καλα αλλα θυμαμαι περσι κατι δηλωσεις του ροναλντο που ειπε οτι θελει τον ρουνει για συμπακτη στην επιθεση, σκεψου δηλαδη να ηταν και κολλητοι τι θα εκανανΉταν καλό δίδυμο αλλά νομίζω οτι δεν έχουν καλές σχέσεις....θυμάμαι σωστά ή όχι?
σωστα θυμασαι δεν τα πηγαιναν καλα αλλα θυμαμαι περσι κατι δηλωσεις του ροναλντο που ειπε οτι θελει τον ρουνει για συμπακτη στην επιθεση, σκεψου δηλαδη να ηταν και κολλητοι τι θα εκαναν
και εγω τον ροναλντο τον συμπαθω απλα με εκνευριζει καποιες φορες που δεν δινει πασα απο το αριστερο στο δεξι αλλα μου αρεσει που ειναι πληρης σε πολλους τομειςΕ ο Ρονάλντο μοιάζει με καλό παιδί, προσωπικά τον συμπαθώ απλά νομίζω οτι είναι παρεξηγημένος...
Ο Ρούνει είναι ξεροκέφαλος...πιο πολύ για Ιρλανδός κάνει παρά για Άγγλος!
και εγω τον ροναλντο τον συμπαθω απλα με εκνευριζει καποιες φορες που δεν δινει πασα απο το αριστερο στο δεξι αλλα μου αρεσει που ειναι πληρης σε πολλους τομεις