Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Επισκέπτης
θυμησου το...αλλοι θα βγαζουν τη βρωμικη δουλεια....στην τοτεναμ ητανε...στη μπαγερν 8 γκολακια θα εβαζε το πολυ και θα χαιροταν ο καννιβαλος.....ενας Γκεκας που εβαλε τσουβαλια γκολακια στη γερμανια μια δοση τι επρεπε να παρει ?...το ταρταν του μπερναμπεου και να φυγει ?
ιδωμεν...

Επισκέπτης
τα ειδωλα τα κατασκευαζουνε απο χωμα και σκατα....παροπλιστηκαν πολλοι στο τοπι...και πολλοι βγηκαν μαπεξ...ο μπειλ ηρθε σαν κατι νεο....και θα σβησει παρα το σπρωξιμο...και τη βοηθεια του συστηματος....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είναι υπεραθλητής!Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν το πρώτο κομμάτι, που είπε για το λίπος του και έδειξε το άλμα του....πιο ψηλά από παίκτες του NBA είπε!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Γαιτί το λίπος του που είναι μικρότερο από σούπερ μοντέλο;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
πιστευω οτι ειναι η μεγαλυτερη παλτουδια στην παγκοσμια ιστορια του ποδοσφαιρου...με 21 γκολ που εβαλε περσυ ενω συνηθως στην καριερα του ειχε μεσο ορο τα 5 γκολ τη χρονια..με 2-3 χρονιες χωρις καν σεφτε...δεν παιρνεις 100 εκατομμυρια ευρω....θα πεσει το γελιο της πολικης αρκουδας...
Υπερβάλεις...

Μπορεί στην Τότεναμ να ψιλοξεχώριζε γιατί έπαιζε δίπλα σε μέτριους παίκτες,αλλά είναι καλός παίκτης.Σε καμία περίπτωση αυτό που του καταλογίζουν...

Για 100 εκατομύρια είναι παλτό,αλλά σαν παίκτης σίγουρα θα βοηθήσει...Προσωπικά θεωρώ ότι δεν τον χρειαζόντουσαν μιας κ ο Ντι Μαρία είναι μια κλάση ανώτερος σαν εξτρεμ,αλλά μιας κ τον πήραν τελικά πιστεύω ότι είτε λίγο είτε πολύ θα τους βοηθήσει...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Οταν ήταν βασικός ολα καλά.Οταν έκατσε πάγκο έφταιγε ο προπονητής,κλίκες,μανούρα κλπ
            Ισπανία: Απειλεί με αποχώρηση από τη Ρεάλ ο Κασίγιας

Ο 32χρονος Κασίγιας μέχρι τώρα στην καριέρα του φόρεσε μόνο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην ισπανική λίγκα σε ηλικία 18 ετών.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι αν συνεχίσει να βλέπει τους αγώνες της ομάδας του από τον πάγκο θα ζητήσει μεταγραφή, απηύθυνε ο Ίκερ Κασίγιας.

«Επέλεξα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για πολύ καιρό, αλλά αν η κατάσταση δεν αλλάξει σε τρεις μήνες, στην ίδια ερώτηση θα απαντούσα πως είμαι έτοιμος να αποχωρήσω» δήλωσε ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος έχασε τη θέση του στη «βασίλισσα» από τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Όπως ήταν φυσικό, την έχασε και στην Εθνική Ισπανίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός αποστολής των «φούριας ρόχας» για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο 32χρονος Κασίγιας μέχρι τώρα στην καριέρα του φόρεσε μόνο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην ισπανική λίγκα σε ηλικία 18 ετών.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Κρητικέ θέλω σχολιασμό για το χλάσικο :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Οταν ήταν βασικός ολα καλά.Οταν έκατσε πάγκο έφταιγε ο προπονητής,κλίκες,μανούρα κλπ
            Ισπανία: Απειλεί με αποχώρηση από τη Ρεάλ ο Κασίγιας

Ο 32χρονος Κασίγιας μέχρι τώρα στην καριέρα του φόρεσε μόνο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην ισπανική λίγκα σε ηλικία 18 ετών.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι αν συνεχίσει να βλέπει τους αγώνες της ομάδας του από τον πάγκο θα ζητήσει μεταγραφή, απηύθυνε ο Ίκερ Κασίγιας.

«Επέλεξα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για πολύ καιρό, αλλά αν η κατάσταση δεν αλλάξει σε τρεις μήνες, στην ίδια ερώτηση θα απαντούσα πως είμαι έτοιμος να αποχωρήσω» δήλωσε ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος έχασε τη θέση του στη «βασίλισσα» από τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Όπως ήταν φυσικό, την έχασε και στην Εθνική Ισπανίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός αποστολής των «φούριας ρόχας» για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο 32χρονος Κασίγιας μέχρι τώρα στην καριέρα του φόρεσε μόνο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην ισπανική λίγκα σε ηλικία 18 ετών.
να τον πάρουμε στον Ολυμπιακό
καλούλης δεν είναι αυτούνος;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ξεροχυσα με τους πελάτες...

Πέρα από την πλάκα...

Είδα μια Μπαρτσελόνα που θύμισε κάτι από παλιά (πρέσινγκ,δουλέμενα επιτέλους μαρκαρίσματα,κ πάσες με τη μία).Οι παίκτες της έτσι κ πιάσουν απόδοση,είναι σχεδόν αδύνατο να τους κάνεις καλά...Αυτός ο Ινιέστα πάλι χθες,χόρευε ρε πούστη μου..Απίστευτος χειρισμός της μπάλας...Δε λέω ότι δε χρειάζεται βλετίωση (ξενέρωσα με τον Μαρτίνο που επιμένει να κάνει τις αλχημείς του Γκουαρδιόλα με Φάμπρεγκα επιθετικό),απλως χθες έβγαλε εγωισμό κ γούσταρα...

Όσο για τη Ρεάλ τώρα,πιστεύω ότι ο Αντσελότι την αδίκησε...Δεν κατάλαβα το λόγο που βάφτισε το Ράμος 6άρι (είπαμε ξέρει μπάλα αλλά δεν του αλλάζεις θέση για πρώτη φορά σητν καριέρα του σε ντέρμπι).Επίσης για ποιο λόγο έβαλε από την αρχή το Μπέιλ,ενώ το έχει κάνει σε ελάχιστα ματς φέτος...Ο Ίσκο δηλαδή θα έπαιζε τόσο άσχημα;Ο Μπενζεμά το ίδιο;Για ποιο λόγο ξεκίνησε χωρίς κλασσικό επιθετικό;;;

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι μόλις έκανε τις αλλαγές στις θέσεις που προανέφερα η ομάδα έστρωσε...

Αυτά εν ολίγοις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ξεροχυσα με τους πελάτες...

Πέρα από την πλάκα...

Είδα μια Μπαρτσελόνα που θύμισε κάτι από παλιά (πρέσινγκ,δουλέμενα επιτέλους μαρκαρίσματα,κ πάσες με τη μία).Οι παίκτες της έτσι κ πιάσουν απόδοση,είναι σχεδόν αδύνατο να τους κάνεις καλά...Αυτός ο Ινιέστα πάλι χθες,χόρευε ρε πούστη μου..Απίστευτος χειρισμός της μπάλας...Δε λέω ότι δε χρειάζεται βλετίωση (ξενέρωσα με τον Μαρτίνο που επιμένει να κάνει τις αλχημείς του Γκουαρδιόλα με Φάμπρεγκα επιθετικό),απλως χθες έβγαλε εγωισμό κ γούσταρα...

Όσο για τη Ρεάλ τώρα,πιστεύω ότι ο Αντσελότι την αδίκησε...Δεν κατάλαβα το λόγο που βάφτισε το Ράμος 6άρι (είπαμε ξέρει μπάλα αλλά δεν του αλλάζεις θέση για πρώτη φορά σητν καριέρα του σε ντέρμπι).Επίσης για ποιο λόγο έβαλε από την αρχή το Μπέιλ,ενώ το έχει κάνει σε ελάχιστα ματς φέτος...Ο Ίσκο δηλαδή θα έπαιζε τόσο άσχημα;Ο Μπενζεμά το ίδιο;Για ποιο λόγο ξεκίνησε χωρίς κλασσικό επιθετικό;;;

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι μόλις έκανε τις αλλαγές στις θέσεις που προανέφερα η ομάδα έστρωσε...

Αυτά εν ολίγοις...

Όντως, μεγάλη πατάτα αυτή με τον ράμος. Όπως κι ότι δεν ξεκινησε τον ίσκο, ασχέτως του ότι είναι λίγο ντεφορμέ. Μόνο με τον μόντριτς για playmaker (ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι) δε γινόταν δουλειά

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ευτυχως εχουμε τον κεντιρα  :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν ο Χολίδης γυρίσει κι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον
Συμφωνώ,αλλά μόνο αν βγάλει την απάτη τον Κεντίρα για να μπει αυτός...

Όχι να βγάλει το Μόντριτς ο οποίος έδειξε χθες ότι έχει μεγάλα ''καρύδια''.

Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης...

Πέρα από τον Αλόνσο δεν βλέπω όμως να τους βάζει σε σειρά ο Αντσελότι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Συμφωνώ,αλλά μόνο αν βγάλει την απάτη τον Κεντίρα για να μπει αυτός...

Όχι να βγάλει το Μόντριτς ο οποίος έδειξε χθες ότι έχει μεγάλα ''καρύδια''.

Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης...

Πέρα από τον Αλόνσο δεν βλέπω όμως να τους βάζει σε σειρά ο Αντσελότι...

Πάντως αν θυμάσαι και πέρυσι με την παρί στις αρχές μετά από κάποια κακά αποτελέσματα ήταν υπ' ατμόν ο αντσελότι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια βυζού μοντέλα οπαδό της παρί που είχε γράψει στα βυζιά της "Κάρλος φύγε" ή κάτι τέτοιο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Βασικά άμα δεν ήταν η βυζού δε θα το θυμόμουν καθόλου :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εγώ δε λέω να φύγει (δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας,επουδενί),απλώς δε βλέπω αποτελέσματα ούτε στο ελάχιστο...

Απ'ότι μου λένε όσοι έχουν δει την Παρί στο ΤσουΛου,βγάζει τρελλούς αυτοματισμούς πράγμα που με δικαιώνει για τον Μπλαν (δεν μπορεί παίκτης που ήξερε τόση μπάλα να μην γίνει έστω μέτριος προπονητής) κ εκθέτει τον Αντσελότι που πέρυσι δεν έβγαλε κάτι με την Παρί κ απλά ο καθένας έκανε ότι μποούσε σύμφωνα με τη μπάλα που ήξερε..Απλώς πειδή οι περισσότεροι ξέρουν καντάρια,το αποτέλεσμα ήταν σχετικά καλό συνήθως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom