Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κ εγώ τρόμαξα όταν το είδα...

Τι κάνει το μαλακιστήρι...

Είναι υπεραθλητής!Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν το πρώτο κομμάτι, που είπε για το λίπος του και έδειξε το άλμα του....πιο ψηλά από παίκτες του NBA είπε!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ε ναι και εγω που τον παω και ειμαι και ρεαλ , ωρες ωρες με τρελαινει οταν δεν δινει απο το δεξι στο αριστερο  :)

Δεν πειράζει, δώστε του μια μπάλα και αφήστε τον να κάνει οτι θέλει! :cheesy:

Επισκέπτης
θα του την παιρνει και ο μπειλ φετος  :rockon:
πιστευω οτι ειναι η μεγαλυτερη παλτουδια στην παγκοσμια ιστορια του ποδοσφαιρου...με 21 γκολ που εβαλε περσυ ενω συνηθως στην καριερα του ειχε μεσο ορο τα 5 γκολ τη χρονια..με 2-3 χρονιες χωρις καν σεφτε...δεν παιρνεις 100 εκατομμυρια ευρω....θα πεσει το γελιο της πολικης αρκουδας...

Επισκέπτης
πιστευω οτι ειναι η μεγαλυτερη παλτουδια στην παγκοσμια ιστορια του ποδοσφαιρου...με 21 γκολ που εβαλε περσυ ενω συνηθως στην καριερα του ειχε μεσο ορο τα 5 γκολ τη χρονια..με 2-3 χρονιες χωρις καν σεφτε...δεν παιρνεις 100 εκατομμυρια ευρω....θα πεσει το γελιο της πολικης αρκουδας...
σιγουρα τα 100 εκατομμυρια ευρω ειναι παρα πολλα και δεν δικαιολογουνται για κανεναν παικτη , αλλα δεν νομιζω να βγει παλτο , εχει ηδη δειξει πολυ καλα στοιχεια

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έπαιζε όμως στην Τότεναμ, δεν είχε το υλικό που έχει η Ρεάλ...οπότε αναμένουμε....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
σιγουρα τα 100 εκατομμυρια ευρω ειναι παρα πολλα και δεν δικαιολογουνται για κανεναν παικτη , αλλα δεν νομιζω να βγει παλτο , εχει ηδη δειξει πολυ καλα στοιχεια

Αφού τα έχουν, γιατί να μην τα δώσουν? :cheesy:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν τα εχουν ακριβως αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια  :)
Πάντως ένα πράγμα μου την σπάει...αυτή η μαλακία που κάνει με την καρδιά όταν βάζει γκολ....
Έλα εδώ αγόρι μου, πάρε μαθήματα απ' τον μάστερ....
Πιστόλι, αυτόματο, καραμπίνα, μπαζούκας, γερμανικό πάνζερ...τα πάντα όλα...

Επισκέπτης
Πάντως ένα πράγμα μου την σπάει...αυτή η μαλακία που κάνει με την καρδιά όταν βάζει γκολ....
Έλα εδώ αγόρι μου, πάρε μαθήματα απ' τον μάστερ....
Πιστόλι, αυτόματο, καραμπίνα, μπαζούκας, γερμανικό πάνζερ...τα πάντα όλα...
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
θυμησου το...αλλοι θα βγαζουν τη βρωμικη δουλεια....στην τοτεναμ ητανε...στη μπαγερν 8 γκολακια θα εβαζε το πολυ και θα χαιροταν ο καννιβαλος.....ενας Γκεκας που εβαλε τσουβαλια γκολακια στη γερμανια μια δοση τι επρεπε να παρει ?...το ταρταν του μπερναμπεου και να φυγει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom