Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φίλτατε ταπεινή μου γνώμη...ο μέσι μόνο με μερεντόνα μπορεί να συγκριθεί...
οταν ο μεσι παρει 10 αναπηρους και τους δωσει ενα μουντιαλ και τους παει σε εναν τελικο ακομα τοτε ισως να μπορεσει να γινει συγκριση, μεχρι τοτε οχι, ουτε για ανεκδοτο!! ασφαλως και δεν εχεις δει να παιζει ο κροιφ η μπεκενμπαουερ ε;;

Επισκέπτης
η μπαρστελονα δεν παιζει τιποτα περισσοτερο απο το ποδοσφαορ του αγιαξ προσαρμοσμενο στα σημερινα δεδομενα, μεντορας του γκουαρδιολα ειναι ο κροιφ, ο αγιαξ και η ολλανδια του 70 εκαναν οτι κανει σημερα η μπαρτσελονα, πολλες πασες, κατοχη μπαλας, πολλοι παιχτες στην επιθεση και ικανοι να σκοραρουν, δεν ειχαν στεθερες θεσεις, και πανω απ' ολα  ο κροιφ, κατι που δεν προκειται να γινει ο μεσι ποτε!! στον τελικο του μουντιαλ με τους γερμανους στο μοναχο οι ολλανδοι πηραν πενλτι και προηγηθηκαν χωρις καν οι γερμανοι να ακουμπησουν την μπαλα απο την σεντρα του αγώνα
τυπε συγκρίνεις λαθος εποχές.τότε παιζόταν ποδόσφαιρο που ένας παίχτης επαιρνε τη μπάλα και διέσχιζε ανενόχλητος όλο το γηπεδο.σήμερα μόνο ενας παίχτης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ο μεισι.τώρα δε ξέρω αν έπαιζε εκείνη την εποχή αν έπαιρνε παγκόσμιο.ο κροιφ παιχταράς μεγάλος το ίδιο και μπεκενμπαουερ αλλα ξαναλέω άλλες εποχές ;)τωρα το αν ο πεπε του έμαθε ο κροιφ το τρόπο παιχνιδιού δεν το ξέρω...το θέμα είναι οτι τον ξεπέρασε σίγουρα  ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τυπε συγκρίνεις λαθος εποχές.τότε παιζόταν ποδόσφαιρο που ένας παίχτης επαιρνε τη μπάλα και διέσχιζε ανενόχλητος όλο το γηπεδο.σήμερα μόνο ενας παίχτης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ο μεισι.τώρα δε ξέρω αν έπαιζε εκείνη την εποχή αν έπαιρνε παγκόσμιο.ο κροιφ παιχταράς μεγάλος το ίδιο και μπεκενμπαουερ αλλα ξαναλέω άλλες εποχές ;)τωρα το αν ο πεπε του έμαθε ο κροιφ το τρόπο παιχνιδιού δεν το ξέρω...το θέμα είναι οτι τον ξεπέρασε σίγουρα  ;)
μα δεν λεω κατι διαφορετικο, προσαρμοσε το παιγχνιδι του αγιαξ στα σημερινα δεδομενα! τα φυσικα προσοντα του κροιφ η του μπκενμπαουερ δεν τα εχει ο μεσι, για να κοψεις τον κροιφ επρεπε και να τον φτασεις  ;)

Επισκέπτης
μα δεν λεω κατι διαφορετικο, προσαρμοσε το παιγχνιδι του αγιαξ στα σημερινα δεδομενα! τα φυσικα προσοντα του κροιφ η του μπκενμπαουερ δεν τα εχει ο μεσι, για να κοψεις τον κροιφ επρεπε και να τον φτασεις  ;)
τοτε ομως παιζόταν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρις ζώνες χωρίς προσαρμογές..μαν του μαν που λενε.τωρα τον μεισι τον παιζουν διπλή ζώνη τον ντουμπλάρουν δυο και τρεις παίχτες μαζί..και όμως πάλι δεν τον πιάνουν ;)ο κροιφ που ηταν παιχταράς ένας τον μάρκαρε και φυσικά με αυτά τα προσόντα που είχε δεν παιζόταν ;)δεν ξερω αν έπαιζε στη σημερινή εποχή θα μπορούσε να κάνει αυτες τις κούρσες και αυτά τα περάσματα όταν θα έπεφταν πάνω του 3-4 παίχτες ;)μην ξεχνάς οτι ο ίδιος ο μαραντονα έχει πει πως ο μεισι του θυμίζει τον ευατο του απο αυτόν...και πρόσεξε είναι η πρώτη φορά που ο ντιεγκο έχει πει κάτι τέτοιο ;)   

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οταν ο μεσι παρει 10 αναπηρους και τους δωσει ενα μουντιαλ και τους παει σε εναν τελικο ακομα τοτε ισως να μπορεσει να γινει συγκριση, μεχρι τοτε οχι, ουτε για ανεκδοτο!! ασφαλως και δεν εχεις δει να παιζει ο κροιφ η μπεκενμπαουερ ε;;

ο μπουρουσάγκα ανάπηρος? ο βαλντάνο ανάπηρος? μή πιπιλάτε ότι σας πασάρει η κοινή γνώμη...κατ'αρχην εγώ τον μαραντόνα τον παραδέχτηκα περισσότερο 4 χρόνια αργότερα στην ιταλία παρόλο που δεν είχε πολύ καλή ομάδα η αργεντινή..εκεί πραγματικά ήταν σπουδαίος με πολλά τρισάπακα δίπλα του...επίσης το 86 μήν ξεχνάς ότι με χέρι έβαλε γκόλ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του(άσχετα αν μας άρεσε το σκηνικό και έχει μείνει στην ιστορία σε μιά εποχή έντονα ψυχροπολεμική λόγω του πολέμου των φώκλαντς το 82) και επίσης οι ομάδες που αντιμετώπισε σε καμμια περίπτωση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...δηλ.ουρουγουάη,βέλγιο....ήταν πολύ τυχερός επίσης που δεν έπαιξε με την καλύτερη ομολογουμένως ομάδα τότε την σοβιετική ένωση του μπελάνοφ,του ράτς,του αλεινικοφ,του λιτοφτσενκο,του ζαβαροφ,ντεμανιένκο,χιντιατούλιν κλπ..αν έπαιζαν μαζί τους δεν νομίζω ότι θα είχαν πολύ τύχη..αλλά πρόφτασε ο σερίφης με τη σφυρίχτρα και τους τελειωσε με το έτσι θέλω στο μάτς με το βέλγιο...εν πάσει περιπτώσει ο μαραντόνα ήταν,είναι και θα είναι ο κορυφαίος όλων..αλλά όχι επειδή πήρε "10 κουλούς" και τους οδήγησε στο τρόπαιο...στη νάπολι φάνηκε το μεγαλείο του...όποιος ξέρει μπάλλα καταλαβαίνει....

Επισκέπτης
ο μπουρουσάγκα ανάπηρος? ο βαλντάνο ανάπηρος? μή πιπιλάτε ότι σας πασάρει η κοινή γνώμη...κατ'αρχην εγώ τον μαραντόνα τον παραδέχτηκα περισσότερο 4 χρόνια αργότερα στην ιταλία παρόλο που δεν είχε πολύ καλή ομάδα η αργεντινή..εκεί πραγματικά ήταν σπουδαίος με πολλά τρισάπακα δίπλα του...επίσης το 86 μήν ξεχνάς ότι με χέρι έβαλε γκόλ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του(άσχετα αν μας άρεσε το σκηνικό και έχει μείνει στην ιστορία σε μιά εποχή έντονα ψυχροπολεμική λόγω του πολέμου των φώκλαντς το 82) και επίσης οι ομάδες που αντιμετώπισε σε καμμια περίπτωση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...δηλ.ουρουγουάη,βέλγιο....ήταν πολύ τυχερός επίσης που δεν έπαιξε με την καλύτερη ομολογουμένως ομάδα τότε την σοβιετική ένωση του μπελάνοφ,του ράτς,του αλεινικοφ,του λιτοφτσενκο,του ζαβαροφ,ντεμανιένκο,χιντιατούλιν κλπ..αν έπαιζαν μαζί τους δεν νομίζω ότι θα είχαν πολύ τύχη..αλλά πρόφτασε ο σερίφης με τη σφυρίχτρα και τους τελειωσε με το έτσι θέλω στο μάτς με το βέλγιο...εν πάσει περιπτώσει ο μαραντόνα ήταν,είναι και θα είναι ο κορυφαίος όλων..αλλά όχι επειδή πήρε "10 κουλούς" και τους οδήγησε στο τρόπαιο...στη νάπολι φάνηκε το μεγαλείο του...όποιος ξέρει μπάλλα καταλαβαίνει....
:thumbsup:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τοτε ομως παιζόταν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρις ζώνες χωρίς προσαρμογές..μαν του μαν που λενε.τωρα τον μεισι τον παιζουν διπλή ζώνη τον ντουμπλάρουν δυο και τρεις παίχτες μαζί..και όμως πάλι δεν τον πιάνουν ;)ο κροιφ που ηταν παιχταράς ένας τον μάρκαρε και φυσικά με αυτά τα προσόντα που είχε δεν παιζόταν ;)δεν ξερω αν έπαιζε στη σημερινή εποχή θα μπορούσε να κάνει αυτες τις κούρσες και αυτά τα περάσματα όταν θα έπεφταν πάνω του 3-4 παίχτες ;)μην ξεχνάς οτι ο ίδιος ο μαραντονα έχει πει πως ο μεισι του θυμίζει τον ευατο του απο αυτόν...και πρόσεξε είναι η πρώτη φορά που ο ντιεγκο έχει πει κάτι τέτοιο ;)   

στη σημερινή εποχή ένας κρόιφ ατσίγαρος...με την προετοιμασία,το επιτελείο και γενικά τις σημερινές υπηρεσίες που προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές προφανώς και δεν θα ήταν απλά ιπτάμενος ολλανδός,αλλά ο ολλανδός κονκόρντ!!!!!αλλά σίγουρα έχεις πολύ δίκιο για τη σύγκριση που κάνουν πολλοί με το τότε και τώρα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
με πατεριτσες, οχι απλα αναπηροι!! δηλαδη αν δεν ηταν το χερι δεν θα επαιρνε μονος ε;; εδω περασε 2 φορες την 11αδα τη; αγγλιας και εβαλε γκολ!! στον τελικο με τους γερμανους ποιος το πηρε το παιγχνιδι, ο βαλντανο η ο μπουρουτσαγκα;;

Επισκέπτης
και στο τελικό κοιμήθηκε ο ύψιστος και η μαλάκια των γερμανων που πιεζαν μετα το 2-2..αν περίμεναν να πάει παράταση οι αργεντινοι είχαν σκάσει ;)ματσαρα ηταν παντως.

Επισκέπτης
με πατεριτσες, οχι απλα αναπηροι!! δηλαδη αν δεν ηταν το χερι δεν θα επαιρνε μονος ε;; εδω περασε 2 φορες την 11αδα τη; αγγλιας και εβαλε γκολ!! στον τελικο με τους γερμανους ποιος το πηρε το παιγχνιδι, ο βαλντανο η ο μπουρουτσαγκα;;
επειδη περασε την 11αδα σημαίνει οτι δεν είχε δίπλα του καλους παίχτες; η τότε ομάδα είχε καλούς παίχτες αντίθετα του 90 εκτός του κανιγια και του γκοικοετσεα του τερματοφύλακα το χάος ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εχω δει στο γηπεδο την γερμανια του 90 στο τελευταιο της αγωνα πριν παει στο μουντιαλ και το παρει, την ρωσια με ολους οσους ανεφερες, μαρσειγ την χρονια που πηρε το πρωταθλητριων, σαμπντορια την χρονια που πηγε τελικο, μπαρτσελονα την χρονια που πηρε του κυπελουχων το 89-90, ερυθρο αστερα μια χρονια μετα το πρωταθλητριων, γαλλια με ζινταν και ολους τους αλλους, πιστεψε με οι τοτε παιχτες ηξεραν μπαλα, πολυ μπαλα, τωρα οποιος κανει τα 100 σε 10'' και τρεχει μαραθωνιο ξαφνικα ειναι παιχταρας, η μπαρτσελονα ξεχωριζει για εχει 4-5 παιχτες που ξερουν μπαλα, ολες οι αλλες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη περασε την 11αδα σημαίνει οτι δεν είχε δίπλα του καλους παίχτες; η τότε ομάδα είχε καλούς παίχτες αντίθετα του 90 εκτός του κανιγια και του γκοικοετσεα του τερματοφύλακα το χάος ;)
τοτε ηταν ο μαραντονα και το χαος...

Επισκέπτης
εχω δει στο γηπεδο την γερμανια του 90 στο τελευταιο της αγωνα πριν παει στο μουντιαλ και το παρει, την ρωσια με ολους οσους ανεφερες, μαρσειγ την χρονια που πηρε το πρωταθλητριων, σαμπντορια την χρονια που πηγε τελικο, μπαρτσελονα την χρονια που πηρε του κυπελουχων το 89-90, ερυθρο αστερα μια χρονια μετα το πρωταθλητριων, γαλλια με ζινταν και ολους τους αλλους, πιστεψε με οι τοτε παιχτες ηξεραν μπαλα, πολυ μπαλα, τωρα οποιος κανει τα 100 σε 10'' και τρεχει μαραθωνιο ξαφνικα ειναι παιχταρας, η μπαρτσελονα ξεχωριζει για εχει 4-5 παιχτες που ξερουν μπαλα, ολες οι αλλες οι ομάδες βραζουν στο ιδιο καζανι!
πάλι γυρίζουμε πίσω.άλλες εποχές άλλο ποδόσφαιρο.και αν θες και τότε υπήρχαν αμπαλοι..αυτό δε λέει κάτι.δηλαδή η μπαρτσα εχει 4-5 και ολοι οι αλλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι.δεν θα σου πω πολλά παραδείγματα αλλα δες τη μπαγερν και πες μου αφού βράζουν στο ίδιο καζάνι πόσες ομάδες ακόμα και η μπαρτσα εχει ριμπερι ρομπεν κρος  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

κοιτα να δείς,αν δεν με πιάνεις δεν πειράζει. Εγώ σου είπα τί πιστεύω.Μή λές μόνο τα ίδια γιατί επαναλαμβάνεσαι και λές ότι λέει ο πολύς ο κόσμος που συνήθως είναι το αυτονόητο...ο μαραντόνα ήταν είναι και θα είναι ο κορυφαίος όλων...απλά ο μέσι έχει περισσότερες δυνατότητες και λόγω εποχής και φυσικά λόγω συμπαικτών,κλάμπ κλπ...(μιλάω για μπαρτσα βέβαια).Η Αργεντινή ώς ομάδα αμα το δείς διαχρονικά ήταν πάντα μιά μέτρια ομάδα με αρκετά έως πολύ καλές μονάδες..επι μαραντόνα είχε ίσως και το καλύτερο συνολο επειδή όλοι είχαν βρεί τον ρόλο τους και δεν είχαν βεντέτες στην ομάδα στυλ αγκουέρο,τεβεζ και τα συναφή...ήταν όλοι καλά εργαλεία σε ένα ταιριαστό σύνολο με ήγετη αυτόν τον παικταρα μαέστρο..και πολύ βασικό...δεν είχαν να αντιμετωπίσουν καμμία υπερομάδα όπως έχουν τώρα όλοι το πρόβλημα απέναντι στν σημερινή ανίκητη ισπανία...μήν είστε απόλυτοι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πάλι γυρίζουμε πίσω.άλλες εποχές άλλο ποδόσφαιρο.και αν θες και τότε υπήρχαν αμπαλοι..αυτό δε λέει κάτι.δηλαδή η μπαρτσα εχει 4-5 και ολοι οι αλλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι.δεν θα σου πω πολλά παραδείγματα αλλα δες τη μπαγερν και πες μου αφού βράζουν στο ίδιο καζάνι πόσες ομάδες ακόμα και η μπαρτσα εχει ριμπερι ρομπεν κρος  ;)
πολλες, ο ριμπερι και ο ρομπεν εχουν εκρηξη και ταχυτητα, οχι και τοσο πια, δεν της μιλανε της μπαλας  ;), οταν σου λεω οτι εχω δει απο κοντα την γερμανια του 90 σημαινει μπρεμε, μπερντχολντ,αουγκενταλερ, ματεους, φελερ, λιτμπαρσκι,κολερ, μπουχβαλτ, κλινσμαν..μην με κολαζεις βραδυατικα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα να δείς,αν δεν με πιάνεις δεν πειράζει. Εγώ σου είπα τί πιστεύω.Μή λές μόνο τα ίδια γιατί επαναλαμβάνεσαι και λές ότι λέει ο πολύς ο κόσμος που συνήθως είναι το αυτονόητο...ο μαραντόνα ήταν είναι και θα είναι ο κορυφαίος όλων...απλά ο μέσι έχει περισσότερες δυνατότητες και λόγω εποχής και φυσικά λόγω συμπαικτών,κλάμπ κλπ...(μιλάω για μπαρτσα βέβαια).Η Αργεντινή ώς ομάδα αμα το δείς διαχρονικά ήταν πάντα μιά μέτρια ομάδα με αρκετά έως πολύ καλές μονάδες..επι μαραντόνα είχε ίσως και το καλύτερο συνολο επειδή όλοι είχαν βρεί τον ρόλο τους και δεν είχαν βεντέτες στην ομάδα στυλ αγκουέρο,τεβεζ και τα συναφή...ήταν όλοι καλά εργαλεία σε ένα ταιριαστό σύνολο με ήγετη αυτόν τον παικταρα μαέστρο..και πολύ βασικό...δεν είχαν να αντιμετωπίσουν καμμία υπερομάδα όπως έχουν τώρα όλοι το πρόβλημα απέναντι στν σημερινή ανίκητη ισπανία...μήν είστε απόλυτοι
εισαι μικρος...δες τι παιχτες ειχε η αργεντινη το '78! ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εχω δει στο γηπεδο την γερμανια του 90 στο τελευταιο της αγωνα πριν παει στο μουντιαλ και το παρει, την ρωσια με ολους οσους ανεφερες, μαρσειγ την χρονια που πηρε το πρωταθλητριων, σαμπντορια την χρονια που πηγε τελικο, μπαρτσελονα την χρονια που πηρε του κυπελουχων το 89-90, ερυθρο αστερα μια χρονια μετα το πρωταθλητριων, γαλλια με ζινταν και ολους τους αλλους, πιστεψε με οι τοτε παιχτες ηξεραν μπαλα, πολυ μπαλα, τωρα οποιος κανει τα 100 σε 10'' και τρεχει μαραθωνιο ξαφνικα ειναι παιχταρας, η μπαρτσελονα ξεχωριζει για εχει 4-5 παιχτες που ξερουν μπαλα, ολες οι αλλες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι!

δεν είναι ακριβώς έτσι...ίσα ίσα που τα τελευταία 20 χρόνια έχουν βγεί και συνεχώς βγαίνουν μέγιστοι τεχνίταροι πολλοί ανώτεροι από τους τότε τεχνίτες...να σου θυμήσω ποδοσφαιριστές??????ζιντάν,πίρλο,μπάτζιο,ζέεντορφ,νέντβεντ,σαβίσεβιτς,μπέργκαμπ,όβερμαρς,ροζίτσκι,μάρκο μαρίν,μόντριτς,χέσους νάβας,πάντιτς,γιάγια τουρε,ινιέστα,τσάβι,ντελ πιέρο,ρόσι της βιγιαρεάλ,τάισον μέταλλιστ και πολλοί άλλοι...δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που λές δηλ.τρεχαλατζήδες χωρίς να ξέρουν τόπι...αυτοί πλέον λιγοστεύουν σιγά σιγά χρόνο με το χρόνο...ακόμη και τα σέντερ μπάκ πρέπει να ξέρουν να ντριμπλάρουν σιγά σιγά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η Μπαρτσελονα η σημερινη ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων και θα εινα για πολλα χρονια ακομα.κατι τετοιο δν εχει ξανασυμβει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο..κανει ολους τους αντιπαλους να μοιαζουν με την προοδευτικη και να παιζουν ολοι ταμπουρι..(το ταμπουρι ειναι πιο θεαματικο ε?) τετοιο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο ειναι αποτελεσμα μιας καταπληκτικης δουλειας και παραγωγης παικτων και οχι  τηλεπροιοντων τυπου Ροναλντο.και πανω απο ολα χωρις να προκαλει με τα τρελα νουμερα στις μεταγραφες
Σωστός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom