Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
την καλυετρη μπαλα που εχω δει εγω την εχει παιξει η μπαρτσα.μετα η μιλαν του σακι.δεν ξερω για αγιαξ του 70 γιατι δεν τον έχω δει.όμως απο οτι λενε πολλοι που εχουν δει αυτή η μπαρτσα είναι πολύ ανώτερη.τωρα για τη γιουβεντους νομίζω οτι δεν μιλάς σοβαρά.μπαλαρα οι Ιταλοί δεν έχουν παίξει ποτέ ;)εκτός από τη μιλαν όπως είπα.καλό ποδόσφαιρο έχουμε δει και από τη μπαγερν τ διετια 2000-2001.οπως και τωρα οι Γερμανοί παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς καμία σκοπιμότητα ;)
Σωστός...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
έχω παρακολουθήσει αρκετά το thread και αποτυπώνεται η διαφορετική λογική που βλέπει ο καθένας το άθλημα. ο ένας λέει για ομάδα κομήτη, ο άλλος για διαχρονική ομάδα κλπ
μάλιστα υπάρχει και ποικιλία επιχειρημάτων που κάνει την κουβέντα να επεκτείνεται με τα καλά της και τα κακά της (όχι τον παίχτη!!!)
αν θεωρούμε λοιπόν πως μόνο το μεγάλο κατσαρόλι μετράει και δείχνει το πόσο μεγάλη είναι μια ομάδα τότε σαφώς η Ρεάλ είναι 1η αλλά όχι διαχρονική με βάση τις κατακτήσεις αφού έχει ένα κενό 32 ετών... και άλλο ένα 10 ετών που συνεχίζεται... με βάση τις μεγάλες κούπες λοιπόν μάλλον η Μίλαν είναι η πιο σταθερά πετυχημένη ομάδα με 7 κούπες σε 4 διεφορετικέ περιόδους. η μπάρτσα αφού αποτίναξε την ταμπέλα της λούζερ σε τελικό ομάδας πήρε μπρος και άρχισε και αυτή το μάζεμα. η διαφορά είναι η εξής, ναι μεν τα τρόπαια δεν αμφισβητούνται αλλά τα πρώτα 5 η Ρεάλ τα πήρε λειτουργόντας σε ένα περιβάλλον που την ευνοούσε... και εννωώ τον Φράνκο. πχ ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες της, ο Ντι Στέφανο με εντολή του Φράνκο πήγε στην Ρεάλ παρόλο που είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσα. υπό αυτή την έννοια οι πρώτες κατακτήσεις έχουν μια πιο γκρίζα απόχρωση. η Μπάρτσα σε καμία περίπτωση δεν ήταν σάκκος του μποξ όπως γράφτηκε, το να έχει κάποια αρνητικά αποτελέσματα ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη προφανώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. αναφέρθηκε το 0-4 από τη Δ.Κιέβου την χρονιά που βγήκε ο Σέβα και έβγαζε μάτια... όλες οι ομάδες έχουν φάει τέτοια χαστούκια εντός ή εκτός...
στα θετικά της Μπάρτσα είναι πως έχουμε πρόσφατες τις εικόνες από τις τελευταίες 3 κατακτήσεις και τις ενδιάμεσες χρονιές που δεν πήρε την κούπα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο... επειδή λόγω ηλικίας πρόλαβα και την ομάδα της Ρεάλ με τις 3 κατακτήσεις σε καμία περίπτωση δεν έπαιζε τέτοιο ποδόσφαιρο όπως η τωρινή Μπάρτσα...
εφόσον το κριτήριο είναι οι κατακτήσεις λοιπόν, η Μίλαν είναι η ομάδα μας...

αν αρχίσουμε να βάζουμε άλλα κριτήρια τότε η κουβέντα ανοίγει πολύ. μιλάνε κάποιοι για ημιτελικούς, άλλοι για άλλα ευρωπαϊκά κύπελλα κλπ και εκεί χάνεται η μπάλα... πράγματι η Ρεάλ του 85-86 έπαιζε καλά αλλά μόνο στην έδρα της.
κοιτώντας τις κατακτήσεις της Μπάρτσα όμως βλέπω 4 Κυπελλούχων και 3 ΟΥΕΦΑ, τουλάχιστον ένα ανά 10ετία (μιας και μπήκε και αυτό στην κουβέντα).
αν πάλι βάλουμε και εμφανίσεις, ανατροπές, χρήματα σε μεταγραφές και άλλα κριτήρια το κουβάρι μπλέκεται ακόμα περισσότερο, άρα η συζήτηση είναι περισσότερο υποκειμενική...
Μίλησες πολύ ολοκληρωμένα κ σωστά...

Κ πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα μίλησες κ ψύχραιμα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Nαι αλλα λεω και παλι πως η επιρροη του Φρανκο ηταν εντος Ισπανιας. Ειχε κανει τοσο ισχυρη ομαδα που εκλεψε 1 παιχτη απο τη Μπαρτσελονα? Απο αλλες ομαδες στην Ευρωπη δε μπορουσε να κλεψει ωστοσο. Αντε με τετοιες μεθοδους να παρεις 1-2 τιτλους.

Και για να σου αποδειξω οτι δε στεκει αυτο με το Φρανκο, οταν η Μαρσειγ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Η UEFA ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ. Με το Μπερναρ Ταπι.

Για τη Ρεαλ επαναλαμβανω πως αν μια ομαδα πηρε τον πρωτο τιτλο το 55 και τον τελευταιο το 2002 κατι λεει για διαχρονικοτητα.
Επισης πως εκαστη δεκαετια εχει και απο ενα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. Μονο τη δεκαετια του 70 ειναι ατιτλη.
Βαζω και τα UEFA επειδη μετρουσαν τη δεκαετια του 80 οταν τα πηρε. και ειχε ομαδαρα με Μπουντραγκενιο, Σαντσεζ κλπ.

Δλδ για ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ η Ρεαλ ειναι ο ορισμος. Η Μιλαν δεκτοτατον πως ειναι. η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και η Λιβερπουλ επισης, και σε μικροτερο βαθμο.

Η Μπαρτσελονα σαφως και δεν ειναι ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ. Δε την ακυρωνω αλλα τη βαζω ενα κλικ πιο κατω απο ενα επιπεδο που ειναι η Ρεαλ η Μιλαν η Λιβερπουλ αντε και Αγιαξ, Μπαγιερν.

Επισης κανεις δε διαφωνει οτι η  Ρεαλ ποτε δεν επαιξε τη μπαλα που επαιξε τωρα η Μπαρτσελονα .
Ο Αγιαξ , η Γιουβεντους εχουν παιξει πολυ καλυτερη. Βεβαια και αλλες εποχες.

Αλλα η Μπαρτσελονα η τωρινη εχει τρομερη ομοιογενεια, τεχνικη , ακριβεια και αντοχη αλλα η μπαλα της εχει και κατι το προβλεψιμο και κουραστικο. Δε θα το λεγα τοσο θεαματικο.
Και φυσικα εχει τα τρωτα σημεια της και χαρη σε αυτα δε μετουσιωνει παντα την ανωτεροτητα της σε νικη.
Σε παραδέχομαι που ενώ υποστηρίζεις Ρεάλ,παραδέχεσαι την ποδοσφαιρική ανωτερότητα της Μπάρτσα αυτή τη στιγμή...

Στη διαχρονικότητα συμφωνώ μαζί σου...(με οπαδό της Μπάρτσα μιλάς...)

Η Μπάρτσα δεν έχει διαχρονικότητα,τώρα τη χτίζει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Επισκέπτης
πολλες, ο ριμπερι και ο ρομπεν εχουν εκρηξη και ταχυτητα, οχι και τοσο πια, δεν της μιλανε της μπαλας  ;), οταν σου λεω οτι εχω δει απο κοντα την γερμανια του 90 σημαινει μπρεμε, μπερντχολντ,αουγκενταλερ, ματεους, φελερ, λιτμπαρσκι,κολερ, μπουχβαλτ, κλινσμαν..μην με κολαζεις βραδυατικα...
τυπε μιλας με γερμανοφιλο.την ομάδα του 90 την εχω καρποσταλ.απο αυτούς που ανεφερες μπουχβαλντ :grin: δυνατός αλλα άτεχνος αργός το ίδιο και ο μπερτχολντ με λίγο καλύτερη τεχνική.σημείο αναφοράς απο άποψη τεχνικης ο λιτμπαρσκι μεγάλη παιχταρα .μπρεμε συμφωνω αουγκεταλερ καλος παιχτης αλλα οχι τεχνιτης.ματεους πολυεργαλειο παιχτης που επαιζε για την ομαδα ηγετης αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο απο τεχνικης αποψης.κλισμαν το ιδιο φελερ σκορερ αλλα οχι και τεχνιτης. ξέχασες να αναφέρεις τον καλύτερο τεχνιτη που εχει βγάλει τον τομας χεσλερ οπως και τον ροιτερ.αυτοί οι δυο ήξεραν καντάρια μπάλα. ;) απο γερμανια φίλε μην μου λες τίποτα ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πολλες, ο ριμπερι και ο ρομπεν εχουν εκρηξη και ταχυτητα, οχι και τοσο πια, δεν της μιλανε της μπαλας  ;), οταν σου λεω οτι εχω δει απο κοντα την γερμανια του 90 σημαινει μπρεμε, μπερντχολντ,αουγκενταλερ, ματεους, φελερ, λιτμπαρσκι,κολερ, μπουχβαλτ, κλινσμαν..μην με κολαζεις βραδυατικα...

δηλ.ο μπέρτχολντ, ο κόλερ,ο αουγκεντάλερ,ο μπούχβαλντ και ο κλίνσμαν μιλάγανε της μπάλλας?ποιάς από όλες?αυτής με τα σπυριά ή του γουώτερ πόλο...?

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατ'αρχην εγώ τον μαραντόνα τον παραδέχτηκα περισσότερο 4 χρόνια αργότερα στην ιταλία παρόλο που δεν είχε πολύ καλή ομάδα η αργεντινή..εκεί πραγματικά ήταν σπουδαίος με πολλά τρισάπακα δίπλα του...

Αν δε με απατά η γέρικη και ασθενής μνήμη μου , ένα «τρισάπακο» ήταν κι'ό Κανίντζια ;;;
Ένας τυπάκος με τα ίδια « χούγια » πού'χε κι'ό Ντιεγκίτο , ε ;

επίσης το 86 μήν ξεχνάς ότι με χέρι έβαλε γκόλ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του(άσχετα αν μας άρεσε το σκηνικό και έχει μείνει στην ιστορία σε μιά εποχή έντονα ψυχροπολεμική λόγω του πολέμου των φώκλαντς το 82) και επίσης οι ομάδες που αντιμετώπισε σε καμμια περίπτωση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...δηλ.ουρουγουάη,βέλγιο...

« - Μπορεί να μας έβαλε ένα γκολ με το χέρι , αλλά μετά μας έβαλε κι'ένα που θα έπρεπε να μετρήσει γιά τέσσερα » .
;)

.ήταν πολύ τυχερός επίσης που δεν έπαιξε με την καλύτερη ομολογουμένως ομάδα τότε την σοβιετική ένωση του μπελάνοφ,του ράτς,του αλεινικοφ,του λιτοφτσενκο,του ζαβαροφ,ντεμανιένκο,χιντιατούλιν κλπ..αν έπαιζαν μαζί τους δεν νομίζω ότι θα είχαν πολύ τύχη..αλλά πρόφτασε ο σερίφης με τη σφυρίχτρα και τους τελειωσε με το έτσι θέλω στο μάτς με το βέλγιο...

Υποκλίνομαι !
... αν και ξέχασες πως είχαν ένα αλκόολα τέρμα ... τον Ρινάτ .
Μέγας .

... και τον Μπλαχινάκο , ε ;;;

εν πάσει περιπτώσει ο μαραντόνα ήταν,είναι και θα είναι ο κορυφαίος όλων..αλλά όχι επειδή πήρε "10 κουλούς" και τους οδήγησε στο τρόπαιο...στη νάπολι φάνηκε το μεγαλείο του...όποιος ξέρει μπάλλα καταλαβαίνει....

... και οι « αδυναμίες » του ...  :)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Tι εγινε? αποκλειστηκε στα πεναλτι. Και απο τη Μπαγιερν. Ομαδα που την εχει πελατη τη Μπαρτσελονα. μη μου πεις για το προπερσινο 4-0 γιατι θα σου θυμισω ημιτελικα ουεφα 96 και ομιλους 99. Μεσα εξω ψωλιες.
 Η Ρεαλ πηγε λες ημιτελικα σε 30 χρονια, η Μπαρτσελοναρα τι εκανε ρε παιχταρα ολο αυτο το διαστημα? Στα 30 και στα 40 και τα 50 χρονια που λες? Ειχε σαρωσει τα τροπαια ε? Μηπως μαζευε ντορτια? ( αγαπημενος αριθμος?) Κατι εποχες με Σερα Φερερ τις θυμασαι? Η Μπαγιερν ειχε τα κατω της τη δεκαετια του 80, η Ρεαλ πηρε 2 ευρωπαικα τροπαια. Τι μου λες τωρα?
Πιαστηκαμε ολοι τωρα στην 5αετια φρανκο. Αν τα περνε καλπικα , τοτε θα τρωγε πουτσες στην ευρωπη δε θα σαρωνε  6 πρωταθλητριων. Βρηκαμε τωρα την καραμελα. Η αντε θα παιρνε 1-2. 6 πηρε, ΕΞΙ! Με αντιπαλους τοτε τις Μιλαν, Μπενφικα, Μανστεστερ Γιουναιτεντ. Ο φρανκο ειναι μικρο επιχειρημα για 6 τροπαια.
Φυσικα δε βαζω το να πεις ΠΩΣ εκλεβε τους παιχτες?
Για τη Μπαρτσελονα εγω βγαζω την περιοδο ως το 2006.  Απο εκει και μερα εχει αρχισει μια ανευ προηγουμενου κυριαρχια στην ευρωπη , γαμαει και σπερνει αβερτα κουβερτα. και οπως εχει πει σωστα ο περσονα, ναι δε τα χει κανει καμια αλλη ομαδα αυτα. Πηγε το ποδοσφαιρο μπροστα. Αφησε εποχη. Ποιος ειπε το αντιθετο?
Ωστοσο ακομη και τωρα της λειπει το στοιχειο της κυριαρχιας του παθους της μαχητικοτητας.
ΔΕ βαζω διαιτητικα σπρωξιματα κλπ, με τη λογικη οτι ολοι τα ειχαν κατα καιρους.

Η φετινη Ρεαλ, δεν ειναι γατακια, αλλα μαλλον κριαρια-κατσικια :grin: Η Ρεαλ δεν εχασε λογω ελλειψης μαχητικοτητας, παθους, η ηττοπαθειας ,αλλα λογω αμπαλοσυνης . Η Μπαρτσελονα κενταει και ειναι ποιημα απο τεχνικη αλλα αποκλειστικε λογω ελλειψης βαρβατων αρχιδιων. ( Ο Ντρογκμπα μονος του τα χει πιο βαρια απο ολη την ενδεκαδα της Μπαρτσελονα μαζι! )

Που την είδες την αμπαλοσύνη ρε φίλε?

Κασίγιας,Τσάμπι Αλόνσο,Μαρσέλο,Ράμος,Ντι Μαρία,Ρονάλντο,Οζίλ,Μπενζεμά,Ιγκουαίν...

Όλοι τους παιχταράδες...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τυπε μιλας με γερμανοφιλο.την ομάδα του 90 την εχω καρποσταλ.απο αυτούς που ανεφερες μπουχβαλντ :grin: δυνατός αλλα άτεχνος αργός το ίδιο και ο μπερτχολντ με λίγο καλύτερη τεχνική.σημείο αναφοράς απο άποψη τεχνικης ο λιτμπαρσκι μεγάλη παιχταρα .μπρεμε συμφωνω αουγκεταλερ καλος παιχτης αλλα οχι τεχνιτης.ματεους πολυεργαλειο παιχτης που επαιζε για την ομαδα ηγετης αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο απο τεχνικης αποψης.κλισμαν το ιδιο φελερ σκορερ αλλα οχι και τεχνιτης. ξέχασες να αναφέρεις τον καλύτερο τεχνιτη που εχει βγάλει τον τομας χεσλερ οπως και τον ροιτερ.αυτοί οι δυο ήξεραν καντάρια μπάλα. ;) απο γερμανια φίλε μην μου λες τίποτα ;)

πώ πώ!!!!τι μου θύμησες......χέσλερ μιλάμε για παικταρά!μεγάλη μπαλλόφατσα...όπως και ο όβερατ την δεκαετία του 70...ξέρεις αυτός με την αριστερή ποδάρα... ;)

Επισκέπτης
και το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα απο τον αιγεα..ο ρομπεν δεν μιλάει στη μπάλα :grin: θα πω κατι και ξερω θα μου την πεσουν καποιοι ο ρομπεν αν δεν ειχε τους τραυματισμούς θα ηταν μαζι με τον μεισι οτι καλυτερο υπάρχει.γρήγορος τεχνίτης απίστευτο σουτ και τρομερά μπασίματα στην περιοχή.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Που την είδες την αμπαλοσύνη ρε φίλε?

Κασίγιας,Τσάμπι Αλόνσο,Μαρσέλο,Ράμος,Ντι Μαρία,Ρονάλντο,Οζίλ,Μπενζεμά,Ιγκουαίν...

Όλοι τους παιχταράδες...

καλά για τον ιγκουαίν δε μιλάς σοβαρά προφανώς....για όλους τους άλλους ναί συμφωνώ...αλλά φίλε μου ο μιραλάς, ο βιειρίνια, ας πούμε είναι κλάσσεις ανώτερος και παίζουν που?????στον θρήνο...και στον ΜΠΑΟΚ.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Nαι αλλα λεω και παλι πως η επιρροη του Φρανκο ηταν εντος Ισπανιας. Ειχε κανει τοσο ισχυρη ομαδα που εκλεψε 1 παιχτη απο τη Μπαρτσελονα? Απο αλλες ομαδες στην Ευρωπη δε μπορουσε να κλεψει ωστοσο. Αντε με τετοιες μεθοδους να παρεις 1-2 τιτλους.

Και για να σου αποδειξω οτι δε στεκει αυτο με το Φρανκο, οταν η Μαρσειγ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Η UEFA ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ. Με το Μπερναρ Ταπι.

Για τη Ρεαλ επαναλαμβανω πως αν μια ομαδα πηρε τον πρωτο τιτλο το 55 και τον τελευταιο το 2002 κατι λεει για διαχρονικοτητα.
Επισης πως εκαστη δεκαετια εχει και απο ενα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. Μονο τη δεκαετια του 70 ειναι ατιτλη.
Βαζω και τα UEFA επειδη μετρουσαν τη δεκαετια του 80 οταν τα πηρε. και ειχε ομαδαρα με Μπουντραγκενιο, Σαντσεζ κλπ.

Δλδ για ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ η Ρεαλ ειναι ο ορισμος. Η Μιλαν δεκτοτατον πως ειναι. η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και η Λιβερπουλ επισης, και σε μικροτερο βαθμο.

Η Μπαρτσελονα σαφως και δεν ειναι ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ. Δε την ακυρωνω αλλα τη βαζω ενα κλικ πιο κατω απο ενα επιπεδο που ειναι η Ρεαλ η Μιλαν η Λιβερπουλ αντε και Αγιαξ, Μπαγιερν.

Επισης κανεις δε διαφωνει οτι η  Ρεαλ ποτε δεν επαιξε τη μπαλα που επαιξε τωρα η Μπαρτσελονα .
Ο Αγιαξ , η Γιουβεντους εχουν παιξει πολυ καλυτερη. Βεβαια και αλλες εποχες.

Αλλα η Μπαρτσελονα η τωρινη εχει τρομερη ομοιογενεια, τεχνικη , ακριβεια και αντοχη αλλα η μπαλα της εχει και κατι το προβλεψιμο και κουραστικο. Δε θα το λεγα τοσο θεαματικο.
Και φυσικα εχει τα τρωτα σημεια της και χαρη σε αυτα δε μετουσιωνει παντα την ανωτεροτητα της σε νικη.

ουτε καν αρες μαρες κουκουναρες , ιπποτη ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ !

Τα ρέστα εκ του σύνεγγυς ... ( αν προλάβω να αρθρώσω ολόκληρη φράση , βέβαια )  ...

μπον νουι

Επισκέπτης
πώ πώ!!!!τι μου θύμησες......χέσλερ μιλάμε για παικταρά!μεγάλη μπαλλόφατσα...όπως και ο όβερατ την δεκαετία του 70...ξέρεις αυτός με την αριστερή ποδάρα... ;)
οβερατ :grin: μεγάλη παιχταρα.......οσο για τον χεσλερ....τον θυμάμαι στο ευρωπαικο του 92 μονος του πηγε τη γερμανια στο τελικό ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν είναι ακριβώς έτσι...ίσα ίσα που τα τελευταία 20 χρόνια έχουν βγεί και συνεχώς βγαίνουν μέγιστοι τεχνίταροι πολλοί ανώτεροι από τους τότε τεχνίτες...να σου θυμήσω ποδοσφαιριστές??????ζιντάν,πίρλο,μπάτζιο,ζέεντορφ,νέντβεντ,σαβίσεβιτς,μπέργκαμπ,όβερμαρς,ροζίτσκι,μάρκο μαρίν,μόντριτς,χέσους νάβας,πάντιτς,γιάγια τουρε,ινιέστα,τσάβι,ντελ πιέρο,ρόσι της βιγιαρεάλ,τάισον μέταλλιστ και πολλοί άλλοι...δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που λές δηλ.τρεχαλατζήδες χωρίς να ξέρουν τόπι...αυτοί πλέον λιγοστεύουν σιγά σιγά χρόνο με το χρόνο...ακόμη και τα σέντερ μπάκ πρέπει να ξέρουν να ντριμπλάρουν σιγά σιγά...
το να βαζεις τον ζινταν στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους το θεωρω ατοπο, ο  ινιεστα και ο τσαβι ξερουν μπαλα αλλα δεν τους λες μπαλαδορους, μπαλια πανω απο 30μ μια στις 100 και αν τους κατσει, τωρα ολοι οι υπολοιποι ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο, προιοντα μαρκετινγ και μετριοτητες, φιλε μου δεν εχεις δει τι σημαινει ΠΑΙΧΤΗΣ  μεσα στο γηπεδο, αν εβλεπες τον αουγκενταλερ να κατεβαζει μπαλα απο την αμυνα και να μοιραζει μπαλα σαν 10ρι στους επιθετικους με την μιση αντιπαλη ομαδα κρεμασμενη επανω τους θα εβλεπες τι σημαινει παιχταρας, η τον μπρεμε,αυτοι εκαναν παιγχιδι σαν οργανωτες οταν ηταν μπλοκαρισμενος ο ματεους, ποιος αμυντικος το κανει σημερα;; κατι πηγε να κανει ο πικε αλλα τον ερεψε στις πιπες η σακιρα!

Επισκέπτης
το να βαζεις τον ζινταν στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους το θεωρω ατοπο, ο  ινιεστα και ο τσαβι ξερουν μπαλα αλλα δεν τους λες μπαλαδορους, μπαλια πανω απο 30μ μια στις 100 και αν τους κατσει, τωρα ολοι οι υπολοιποι ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο, προιοντα μαρκετινγ και μετριοτητες, φιλε μου δεν εχεις δει τι σημαινει ΠΑΙΧΤΗΣ  μεσα στο γηπεδο, αν εβλεπες τον αουγκενταλερ να κατεβαζει μπαλα απο την αμυνα και να μοιραζει μπαλα σαν 10ρι στους επιθετικους με την μιση αντιπαλη ομαδα κρεμασμενη επανω τους θα εβλεπες τι σημαινει παιχταρας, η τον μπρεμε,αυτοι εκαναν παιγχιδι σαν οργανωτες οταν ηταν μπλοκαρισμενος ο ματεους, ποιος αμυντικος το κανει σημερα;; κατι πηγε να κανει ο πικε αλλα τον ερεψε στις πιπες η σακιρα!
τύπε είσαι υπερβολικός ;) σου ξαναλέω άλλη εποχή τότε άλλο ποδόσφαιρο και τότε το μάρκετινγκ έβγαζε παίχτες.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μονο που εγω την εβλεπα στο 1 μετρο, ο μπερχολντ που τον λες αργο ειχε το 100ρι καπου 10 κατι, οσο για αουγκεταλερ θα σου πω το σχολιο ιταλου δημοσιογραφου '' μακαρι το 10ρι το δικο μας να κατεβαζε την μπαλα οπως ο γερμανος''  , μαλλον αλλη γερμανια εβλεπες....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αν οι ινιεστα και τσαβι θεωρείς ότι δεν ειναι μπαλαδόροι και δεν μπορούν να κάνουν μακρυνή μπαλιά τότε μάλλον βλέπουμε άλλο άθλημα...κάπου έχεις μπερδευτεί μέσα σου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν οι ινιεστα και τσαβι θεωρείς ότι δεν ειναι μπαλαδόροι και δεν μπορούν να κάνουν μακρυνή μπαλιά τότε μάλλον βλέπουμε άλλο άθλημα...κάπου έχεις μπερδευτεί μέσα σου.
εσυ τους εχεις δει να κανουν μπαλιες στα 30-40 μετρα;; και μην πεις το κλασσικο ''δεν παιζει ετσι η ομαδα''. ειναι αστεια δικαιολογια, τον σιρακοφ τον εχεις δει η ακουσει ποτε σου;;; μην κανεις τον κοπο και μπεις στο google!

Επισκέπτης
μονο που εγω την εβλεπα στο 1 μετρο, ο μπερχολντ που τον λες αργο ειχε το 100ρι καπου 10 κατι, οσο για αουγκεταλερ θα σου πω το σχολιο ιταλου δημοσιογραφου '' μακαρι το 10ρι το δικο μας να κατεβαζε την μπαλα οπως ο γερμανος''  , μαλλον αλλη γερμανια εβλεπες....
την έβλεπες στο 1 μέτρο νομίζεις οτι βλέπεις καλά;εδω είπες ότι ο τσαβι και ο ινιεστα δεν εχουν μακρινή μπαλιά :grin:αν βλέπεις τέτοια μπάλα ..τι να πω.οσο για την τοτε ιταλια στην ιδια θεση με τον αουγκεταλερ επαιζε ίσως το καλύτερο λίμπερο της τελευταίας 30ετιας...ΦΡΑΝΚΟ ΜΠΑΡΕΖΙ....μάλλον εσύ η σε άλλο γήπεδο ήσουν η δεν καταλαβαίνεις τι έλεγαν ;)και δεκαρι τον ρομπερτο μπατζιο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom