Tι εγινε? αποκλειστηκε στα πεναλτι. Και απο τη Μπαγιερν. Ομαδα που την εχει πελατη τη Μπαρτσελονα. μη μου πεις για το προπερσινο 4-0 γιατι θα σου θυμισω ημιτελικα ουεφα 96 και ομιλους 99. Μεσα εξω ψωλιες.
Η Ρεαλ πηγε λες ημιτελικα σε 30 χρονια, η Μπαρτσελοναρα τι εκανε ρε παιχταρα ολο αυτο το διαστημα? Στα 30 και στα 40 και τα 50 χρονια που λες? Ειχε σαρωσει τα τροπαια ε? Μηπως μαζευε ντορτια? ( αγαπημενος αριθμος?) Κατι εποχες με Σερα Φερερ τις θυμασαι? Η Μπαγιερν ειχε τα κατω της τη δεκαετια του 80, η Ρεαλ πηρε 2 ευρωπαικα τροπαια. Τι μου λες τωρα?
Πιαστηκαμε ολοι τωρα στην 5αετια φρανκο. Αν τα περνε καλπικα , τοτε θα τρωγε πουτσες στην ευρωπη δε θα σαρωνε 6 πρωταθλητριων. Βρηκαμε τωρα την καραμελα. Η αντε θα παιρνε 1-2. 6 πηρε, ΕΞΙ! Με αντιπαλους τοτε τις Μιλαν, Μπενφικα, Μανστεστερ Γιουναιτεντ. Ο φρανκο ειναι μικρο επιχειρημα για 6 τροπαια.
Φυσικα δε βαζω το να πεις ΠΩΣ εκλεβε τους παιχτες?
Για τη Μπαρτσελονα εγω βγαζω την περιοδο ως το 2006. Απο εκει και μερα εχει αρχισει μια ανευ προηγουμενου κυριαρχια στην ευρωπη , γαμαει και σπερνει αβερτα κουβερτα. και οπως εχει πει σωστα ο περσονα, ναι δε τα χει κανει καμια αλλη ομαδα αυτα. Πηγε το ποδοσφαιρο μπροστα. Αφησε εποχη. Ποιος ειπε το αντιθετο?
Ωστοσο ακομη και τωρα της λειπει το στοιχειο της κυριαρχιας του παθους της μαχητικοτητας.
ΔΕ βαζω διαιτητικα σπρωξιματα κλπ, με τη λογικη οτι ολοι τα ειχαν κατα καιρους.
Η φετινη Ρεαλ, δεν ειναι γατακια, αλλα μαλλον κριαρια-κατσικια
Η Ρεαλ δεν εχασε λογω ελλειψης μαχητικοτητας, παθους, η ηττοπαθειας ,αλλα λογω αμπαλοσυνης . Η Μπαρτσελονα κενταει και ειναι ποιημα απο τεχνικη αλλα αποκλειστικε λογω ελλειψης βαρβατων αρχιδιων. ( Ο Ντρογκμπα μονος του τα χει πιο βαρια απο ολη την ενδεκαδα της Μπαρτσελονα μαζι! )