Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σωστά, δεν την έψαξα όμως
Η Μπαγιερν ειναι , αλλα σε σαφως μικροτερη βαθμο απο Ρεαλ, Μιλαν.
σωστά, δεν την έψαξα όμως
απο πλευράς τίτλων ναι απο πλευράς ομως διαχρονικότητας ειδικά από τη ρεαλ με τίποτα.και πρόσεξε μιλαμε την πιο κερδοφόρα ομάδα στο πλανήτη γη.οι Γερμανοί εδω και χρόνια ειναι παντού μεσα και σε επίπεδο μπαγερν αλλα και σε επίπεδο εθνικής ομαδας ;)τίποτα δεν είναι τυχαίο ;)Η Μπαγιερν ειναι , αλλα σε σαφως μικροτερη βαθμο απο Ρεαλ, Μιλαν.
Nαι αλλα λεω και παλι πως η επιρροη του Φρανκο ηταν εντος Ισπανιας. Ειχε κανει τοσο ισχυρη ομαδα που εκλεψε 1 παιχτη απο τη Μπαρτσελονα? Απο αλλες ομαδες στην Ευρωπη δε μπορουσε να κλεψει ωστοσο. Αντε με τετοιες μεθοδους να παρεις 1-2 τιτλους.
Και για να σου αποδειξω οτι δε στεκει αυτο με το Φρανκο, οταν η Μαρσειγ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Η UEFA ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ. Με το Μπερναρ Ταπι.
Για τη Ρεαλ επαναλαμβανω πως αν μια ομαδα πηρε τον πρωτο τιτλο το 55 και τον τελευταιο το 2002 κατι λεει για διαχρονικοτητα.
Επισης πως εκαστη δεκαετια εχει και απο ενα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. Μονο τη δεκαετια του 70 ειναι ατιτλη.
Βαζω και τα UEFA επειδη μετρουσαν τη δεκαετια του 80 οταν τα πηρε. και ειχε ομαδαρα με Μπουντραγκενιο, Σαντσεζ κλπ.
Δλδ για ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ η Ρεαλ ειναι ο ορισμος. Η Μιλαν δεκτοτατον πως ειναι. η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και η Λιβερπουλ επισης, και σε μικροτερο βαθμο.
Η Μπαρτσελονα σαφως και δεν ειναι ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ. Δε την ακυρωνω αλλα τη βαζω ενα κλικ πιο κατω απο ενα επιπεδο που ειναι η Ρεαλ η Μιλαν η Λιβερπουλ αντε και Αγιαξ, Μπαγιερν.
Επισης κανεις δε διαφωνει οτι η Ρεαλ ποτε δεν επαιξε τη μπαλα που επαιξε τωρα η Μπαρτσελονα .
Ο Αγιαξ , η Γιουβεντους εχουν παιξει πολυ καλυτερη. Βεβαια και αλλες εποχες.
Αλλα η Μπαρτσελονα η τωρινη εχει τρομερη ομοιογενεια, τεχνικη , ακριβεια και αντοχη αλλα η μπαλα της εχει και κατι το προβλεψιμο και κουραστικο. Δε θα το λεγα τοσο θεαματικο.
Και φυσικα εχει τα τρωτα σημεια της και χαρη σε αυτα δε μετουσιωνει παντα την ανωτεροτητα της σε νικη.
Απαντησα πιο κατω στον dimis34 για τα του Φρανκο.
την καλυετρη μπαλα που εχω δει εγω την εχει παιξει η μπαρτσα.μετα η μιλαν του σακι.δεν ξερω για αγιαξ του 70 γιατι δεν τον έχω δει.όμως απο οτι λενε πολλοι που εχουν δει αυτή η μπαρτσα είναι πολύ ανώτερη.τωρα για τη γιουβεντους νομίζω οτι δεν μιλάς σοβαρά.μπαλαρα οι Ιταλοί δεν έχουν παίξει ποτέ ;)εκτός από τη μιλαν όπως είπα.καλό ποδόσφαιρο έχουμε δει και από τη μπαγερν τ διετια 2000-2001.οπως και τωρα οι Γερμανοί παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς καμία σκοπιμότητα ;)
καλή μπάλα έπαιξε και η βαλενθια που το έχασε δυο φορές ;)ποτε δεν εντυπωσιάστηκα απο τη γιουβεντους.όχι ότι ηταν κακή αλλα όχι μπαλαρα ;)η γιουβε έπαιξε καλή μπάλλα... τις χρονιές που έχασε την κούπα...
παρε να δεις αγιαξ απο 70 εως 75 να δεις τι σημαινει μπαλα!! και πανω απ' ολα να δεις τι σημαινει παιχτης!Η Μπαρτσελονα η σημερινη ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων και θα εινα για πολλα χρονια ακομα.κατι τετοιο δν εχει ξανασυμβει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο..κανει ολους τους αντιπαλους να μοιαζουν με την προοδευτικη και να παιζουν ολοι ταμπουρι..(το ταμπουρι ειναι πιο θεαματικο ε?) τετοιο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο ειναι αποτελεσμα μιας καταπληκτικης δουλειας και παραγωγης παικτων και οχι τηλεπροιοντων τυπου Ροναλντο.και πανω απο ολα χωρις να προκαλει με τα τρελα νουμερα στις μεταγραφες
άσε τον ΠΑΟ στην ηρεμία του!!!
παρε να δεις αγιαξ απο 70 εως 75 να δεις τι σημαινει μπαλα!! και πανω απ' ολα να δεις τι σημαινει παιχτης!
και η μπαγερν στα μεσα της δεκαετίας του 70 έπαιξε φοβερή μπάλα.οχι τη την εχω δει απλά έτσι έλεγαν.πως και ο αγιαξ του 70.τη μιλαν επειδή την έχω δει ηταν ομάδα κομπιούτερ όπως και η μπαγερν του 2000-01 .για την μπαρτσα δεν το συζητάω ότι καλύτερο εχω δει προσωπικά.δε συγκρίνονται ρε φίλε οι εποχές...απλά η κάθε ομάδα έχει μείνει στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για κάτι το εξαιρετικό που προσέφερε στο άθλημα για μιά συγκεκριμένη περίοδο κάποιων ετών...έτσι έχουμε τον άγιαξ του 70-73 , την λίβερπουλ του 77-84 , την σημερινή μπάρτσα,την μίλαν του σάκι και την παλιά ρεάλ του ντι στεφανο...άντε και λίγο την μπάγερν του 2000-2001..αυτές είναι οι ομάδες που στιγμάτισαν το ποδόσφαιρο...οι υπόλοιπες ομάδες απλά προσέφεραν κάποιες σπουδαίες ποδοσφαιρικές βραδιές όπως η γιουνάιτεντ, η γκλάντμπαχ και η νόττιγχαμ φόρεστ, η πόρτο, η μπενφίκα, η ίντερ η γιουβέντους κλπ...Οι ομάδες που στιγμάτισαν το ποδόσφαιρο είναι
1) Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
2) Ο ΑΓΙΑΞ
3) Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
4) Η ΜΙΛΑΝ
5) Η ΡΕΑΛ πολύ παλιά κυρίως
6) Η ΜΠΑΓΕΡΝ για λίγο
η μπαρστελονα δεν παιζει τιποτα περισσοτερο απο το ποδοσφαορ του αγιαξ προσαρμοσμενο στα σημερινα δεδομενα, μεντορας του γκουαρδιολα ειναι ο κροιφ, ο αγιαξ και η ολλανδια του 70 εκαναν οτι κανει σημερα η μπαρτσελονα, πολλες πασες, κατοχη μπαλας, πολλοι παιχτες στην επιθεση και ικανοι να σκοραρουν, δεν ειχαν στεθερες θεσεις, και πανω απ' ολα ο κροιφ, κατι που δεν προκειται να γινει ο μεσι ποτε!! στον τελικο του μουντιαλ με τους γερμανους στο μοναχο οι ολλανδοι πηραν πενλτι και προηγηθηκαν χωρις καν οι γερμανοι να ακουμπησουν την μπαλα απο την σεντρα του αγωναδε συγκρίνονται ρε φίλε οι εποχές...απλά η κάθε ομάδα έχει μείνει στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για κάτι το εξαιρετικό που προσέφερε στο άθλημα για μιά συγκεκριμένη περίοδο κάποιων ετών...έτσι έχουμε τον άγιαξ του 70-73 , την λίβερπουλ του 77-84 , την σημερινή μπάρτσα,την μίλαν του σάκι και την παλιά ρεάλ του ντι στεφανο...άντε και λίγο την μπάγερν του 2000-2001..αυτές είναι οι ομάδες που στιγμάτισαν το ποδόσφαιρο...οι υπόλοιπες ομάδες απλά προσέφεραν κάποιες σπουδαίες ποδοσφαιρικές βραδιές όπως η γιουνάιτεντ, η γκλάντμπαχ και η νόττιγχαμ φόρεστ, η πόρτο, η μπενφίκα, η ίντερ η γιουβέντους κλπ...Οι ομάδες που στιγμάτισαν το ποδόσφαιρο είναι
1) Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
2) Ο ΑΓΙΑΞ
3) Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
4) Η ΜΙΛΑΝ
5) Η ΡΕΑΛ πολύ παλιά κυρίως
6) Η ΜΠΑΓΕΡΝ για λίγο
και ο αγιαξ και η μπαγερν του 70 ειχαν τους καλυτερους ποδοσφαιριστες που εχει βγαλει ποτε η ευρωπη, κροιφ και μπεκενμπαουερ! απλα θεοι!και η μπαγερν στα μεσα της δεκαετίας του 70 έπαιξε φοβερή μπάλα.οχι τη την εχω δει απλά έτσι έλεγαν.πως και ο αγιαξ του 70.τη μιλαν επειδή την έχω δει ηταν ομάδα κομπιούτερ όπως και η μπαγερν του 2000-01 .για την μπαρτσα δεν το συζητάω ότι καλύτερο εχω δει προσωπικά.
και η μπαγερν στα μεσα της δεκαετίας του 70 έπαιξε φοβερή μπάλα.οχι τη την εχω δει απλά έτσι έλεγαν.πως και ο αγιαξ του 70.τη μιλαν επειδή την έχω δει ηταν ομάδα κομπιούτερ όπως και η μπαγερν του 2000-01 .για την μπαρτσα δεν το συζητάω ότι καλύτερο εχω δει προσωπικά.
η μπαρστελονα δεν παιζει τιποτα περισσοτερο απο το ποδοσφαορ του αγιαξ προσαρμοσμενο στα σημερινα δεδομενα, μεντορας του γκουαρδιολα ειναι ο κροιφ, ο αγιαξ και η ολλανδια του 70 εκαναν οτι κανει σημερα η μπαρτσελονα, πολλες πασες, κατοχη μπαλας, πολλοι παιχτες στην επιθεση και ικανοι να σκοραρουν, δεν ειχαν στεθερες θεσεις, και πανω απ' ολα ο κροιφ, κατι που δεν προκειται να γινει ο μεσι ποτε!! στον τελικο του μουντιαλ με τους γερμανους στο μοναχο οι ολλανδοι πηραν πενλτι και προηγηθηκαν χωρις καν οι γερμανοι να ακουμπησουν την μπαλα απο την σεντρα του αγωνα
έπαιξε και άλλους δυο τελικούς στιγμιότυπα έχω δει φαινόταν πολύ καλή ομάδα.με την ατλετικο όντως ηταν και τυχερή ;)η ομάδα του 2000-01 έπαιξε φοβερή μπάλα.και ο χαμένος τελικός αντί για 4-0 ηρθε 1-2..αλλα έτσι είναι η μπάλα πόρνη γιαυτό και το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάςέχω δεί σε ρετρό βίντεο τον τελικό του μπάγερν-ατλέτικο μαδρίτης 1-0 το 75 αν θυμάμαι καλά που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο πρωταθλητριών των γερμανών...ε δεν μπορείς να κατανοήσεις πώς εχάθη από τους ισπανούς αυτό το τρόπαιο...η μπάγερν του έλμπερ,του έφενμπεργκ , του όλιβερ... κλπ ήταν σαφώς πιό εντυπωσιακή και πιό οδοστρωτήρας στο πέρασμά της...