[size=15pt]
Η πληρωμένη απάντηση του Ζοσέ![/size]
Η κίνηση των εκπροσώπων του Τύπου να αποχωρήσουν από τη συνέντευξη του Καράνκα την προηγούμενη του clasico, προκάλεσε την αντίδραση του Μουρίνιο: «Μόνο αν είσαι διευθυντής της As θα απαντήσω», είπε σε δημοσιογράφο!
Την προηγούμενη του clasico, ο Μουρίνιο απλά παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου έχοντας μαζί του τον βοηθό του, Αϊτόρ Καράνκα, που θα απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Οι τελευταίοι, όμως, θεώρησαν προσβλητικό το ότι ο Μουρίνιο δεν ήθελε να μιλήσει και για αυτό αποχώρησαν από την αίθουσα!
Μετά το clasico, ήταν σειρά του Πορτογάλου να πάρει... εκδίκηση! Σε ερώτηση που του έγινε, ο προπονητής της Ρεάλ αποφάσισε να δώσει το δικό του χρώμα στη συνέντευξη! «
Είστε διευθυντής της As;» ρώτησε τον δημοσιογράφο και συνέχισε: «Αν όχι, δεν μπορώ να απαντήσω. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, αν εσείς δεν μιλάτε στον βοηθό μου τότε και εγώ θα απαντήσω μόνο στους διευθυντές σας»!
Το... βιολί συνεχίστηκε και στις επόμενες ερωτήσεις: «
Δεν μπορώ να απαντήσω. Ο Πούντο Πελότα δεν είχε το σεβασμό να μιλήσει σε κάποιον που αξίζει τον σεβασμό. Ο Καράνκα είναι ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει τρία Champions League με τον σύλλογο και έχει όλη την αξιοπιστία να με εκπροσωπήσει σε μια συνέντευξη», κατέληξε ο τεχνικός της Ρεάλ.
Ο Μουρίνιο, βέβαια, απάντησε σε ερωτήσεις, οι οποίες όμως έγιναν από ξένους δημοσιογράφους, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως οι σχέσεις του με τον μαδριλένικο Τύπο είναι κάκιστες...
-------------------------------------------
τι νομιζαν;;;100 η αλεπου,110 τα αλεπουδακια;;;
Χτες υστερα από πολύυυυυ καιρο η Ρεάλ έπαιξε καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα!
Το παιχνίδι το είδα και προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος. Σαφώς η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ ΚΥΡΙΩΣ λόγω χημείας παρά ποιότητας. Προσωπικά δεν περιμένω και δεν περίμενα κάτι από τη χρονιά αυτή! Μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, με νέα νοτροπία...
Χαίρομαι όμως αφάνταστα που τη χρονιά αυτή είδα σοβαρότητα, πειθαρχία και προσπάθεια συγκροτημένου ποδοσφαίρου
Χτες είχαν και οι 2 ευκαιρίες για νίκη.
Αυτό που πρέπει να γίνει για μένα είναι απλό: 2-3 ΑΛΗΤΕΣ αμυντυκοι/χαφ (στυλ Πέπε/Ράμος) +1 2 ακόμα παίκτες "ορχήστρα" (Ντε Ρόσσι/Χαμσικ κτλ) και όλα θα ναι πολύ καλά!
το βασικοτερο ειναι να μεινει ο προπονητης,κατι για το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρος...
στα αλλα συμφωνω...