ξεσαλωσατε παλι αρρωστακια(νωντας κοπιραιτ)
ενας ενας ολοι θα παρετε
εχουμε και υποχρεωσεις σαββατο βραδυ
1)εν τω μεταξυ,αμα βλεπω ομαδες του Μουρινιο να παιζουν διπλη ζωνη πισω....μου χτυπαει
ασχημα ρε πουστη μου...
2)Εμ θα μου πεις οτι δεν μπορουν να παιξουν την Μπαρτσελονα στο ενας προς εναν μπροστα,πως
αλλιως να τους κρατησεις;;;
1)αντε παλι το παραμυθι της διπλης ζωνης...για την ενημερωση σου το μαν του μαν εχει καταργηθει στο ποδοσφαιρο προ πολλου...
οταν μια ομαδα αντιμετωπιζει οργανωμενη επιθεση αναγκαστικα παιζει διπλη ζωνη...
αυτο που μετραει ειναι η αποσταση της δευτερης γραμμης ζωνης απο το τερμα...
2)τριχες...ποιο ενας με εναν;;;
το θεμα ειναι πως να περιορισεις την κινηση χωρις τη μπαλα που κανει ο βιγια στην πλατη σου...
ο συγκεκριμενος ειναι ο καλυτερος στον κοσμο σε αυτο..να παιζει στο ξυραφι...τεραστια μεταγραφη..
οποτε πως τον περιοριζεις;;;
περιοριζεις το χωρο παιρνοντας βαθος και μικραινοντας την αποσταση απο το τερμα σου...με κανεναν αλλον τροπο...
στην περιπτωση που παρει μπαλα στο χωρο,ακομα και να τον προλαβει το στοπερ οι πιθανοτητες κοκκινης ειναι ανω του 50%... ;)
η μουρίνα έχει ένα θέμα.
δε μπορεί να αποδώσει με πριμαντόνες........
τρανο παραδειγμα ο ετο που περσυ κυνηγαγε τον αλβεζ μεχρι τη γραμμη του κορνερ.
κοντά στις 700 πάσες αλλαξαν.......
συγκλονιστηκα
Ελα ρε συ,ποιο στα ισα;
Δεν ειδες οτι η Μπαρτσα πηγαινε με ρελαντι τα μοτερια;
για αυτο ο πουγιολ επαιξε μετα απο διμηνη απουσια
γενικα η ομαδα εδειξε χαρακτηρα/αρχιδια κλπ μετα τη μαλακια του αλμπιολ του 54'..
τι θα γινει αραγε με αυτον το λακαμα;;;δεν κανει ο ανθρωπος...και περσυ ρομπα τον κανανε..
γεια σου βαλντανο με τις μεταγραφαρες σου.
το πειραμα με τον πεπε στα χαφ που εφαρμοζε ο κειρος στην πορτογαλια δουλεψε α ψ ο γ α....
ο μαικλ τζακσον εκανε το καλυτερο ματσ με τη φανελα της ρεαλ...λογικα θα τον ξαναδουμε εκει...
αναμενουμε τη συνεχεια..
υ.γ.αληθεια,αν ο κριστιανο εκανε οτι εκανε το "καλο παιδι" στο τελος,τι θα γινοταν σημερα;;;