stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
που ειναι ο χιτμαν?αήτηττοι είμαστε 30 ματσόνια.
που ειναι ο χιτμαν?αήτηττοι είμαστε 30 ματσόνια.
κουράρει την κριστιάνα......που ειναι ο χιτμαν?
αήτηττοι είμαστε 30 ματσόνια.
η μουρίνα έχει ένα θέμα.ξαναλεω ομως, ωραια μπαλιτσα και παιξιμο στα ισια. το μονο που ισως με χαλαει ειναι η μονοτονη λυση ροναλντο στην εξευρεση γκολ. σε αντιθεση με τους μπλαουγκρανα που παιζουν το συστημα '10 σωματοφυλακες'.
η μουρίνα έχει ένα θέμα.
δε μπορεί να αποδώσει με πριμαντόνες........
εν τω μεταξυ,αμα βλεπω ομαδες του Μουρινιο να παιζουν διπλη ζωνη πισω....μου χτυπαει
ασχημα ρε πουστη μου...
Εμ θα μου πεις οτι δεν μπορουν να παιξουν την Μπαρτσελονα στο ενας προς εναν μπροστα,πως
αλλιως να τους κρατησεις;;;
εν τω μεταξυ,αμα βλεπω ομαδες του Μουρινιο να παιζουν διπλη ζωνη πισω....μου χτυπαει
ασχημα ρε πουστη μου...
Εμ θα μου πεις οτι δεν μπορουν να παιξουν την Μπαρτσελονα στο ενας προς εναν μπροστα,πως
αλλιως να τους κρατησεις;;;
κοντά στις 700 πάσες αλλαξαν.......75$ κατοχη μπαλας ειτε παιζει με ρεαλ ειτε παιζει με μαλαγα, τι να λεμε? μηχανη.
ξαναλεω ομως, ωραια μπαλιτσα και παιξιμο στα ισια.
Ελα ρε συ,ποιο στα ισα;
Δεν ειδες οτι η Μπαρτσα πηγαινε με ρελαντι τα μοτερια;
Δεν ειχε νοημα κανενα,στην φαση που βρισκονται οι ομαδες...
Δηλαδη ο Μουρινιο δεν θα ηθελε να ριξει μια πενταρα στην Μπαρτσα,ετσι για το πατσι;
Γιαυτο και ειπα "Μονο αυτο μπορουσε;;;"
Δηλαδη αν χασει στον τελικο του Κυπελλου (το πρωταθλημα ξεχνα το..) τι θα πει ο μιστερ ουαν;
Πηγα συντηρητικα στο πρωταθληματικο ματσ για να παρω το κυπελλο;
Δεν μπορουνε περισσοτερο,τελος!!!!
xaxaxaxaxaxaxax να χαρω εγω προβλεψεις, εχεις ποτε μεσα, η εστω κοντα;;ο πεπ μετά το 0-1 έκανε συντηρηση δυνάμεων. οι άλλοι απ το πολύ τρέξιμο να αποφύγουν κι άλλη πούτσα δε μπορούσαν στο 90 να περπατήσουν.
το επόμενο είναι κλειδωμένο μπάρτσα με 2 τουλάχιστον τεμάχια διαφορά.
κοιτα αν πηγαινε στο ρελαντι τα μοτερια δε θα εριχνε μεσα τον πουγιολ και εναν αλλο φρεσκο απο θεραπεια. τον πηρε στα χερια τωρα τον μαλλια...
xaxaxaxaxaxaxax να χαρω εγω προβλεψεις, εχεις ποτε μεσα, η εστω κοντα;;
μάγκα εγώ βλέπω ρεάλ σήμερα. ή χινάρι. παίγνιο που ούτως ή αλλως δεν έχει αξία για την μπάρτσα....
βλέπω επίσης (δεδομένου ότι και οι δυό θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων για τα άλλα αφού το πρωτάθλημα έχει κριθεί) σούπα σήμερα με χ ή κάνα δυό γκολ διαφορά.
Υ.Γ.
απλά θυμήσου ότι πάντα οι προβλέψεις μου στη μπάλλα πέφτουν μέσα.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μην το παιζεις στανταρακι...δεν ειναι τυχαιο το χρονικο σημειο που πιαστηκε ο τετρακεφαλος
του μαλλια...
εχουνε τρεις ακομα σημαντικους αγωνες
Κοιτα μη δεις τον μαλλια φαντη μπαστουνι στο κυπελλο και πεις "μα καλα,αυτος δεν ηταν του θανατα;"
Παιζονται πολλα και ο Μουρινιο δεν ειναι ο μονος που κατεχει το ψυχολογικο
Ο Πεπ ελεγε "Μονο την Σαχταρ δεν θελω.." και οι χαζορωσσοι τσιμπησαν οτι η Μπαρτσα
κλανει μεντες....
Φαγανε ενα 6-1 και τελος η σεμνη τελετη
"Μα καλα αυτοι ειναι που δεν μας θελανε για αντιπαλους;;"
Πολλα κολπα παιζουνε...
Κατι υπερβαρικοι θαλαμοι,κατι αλογοζουμα....περδικι σε χρονο ντετε
δεν εχεις αδικο...παιζει.
δεν θυμαμαι να εχουμε τετοια οικιοτηταελα μαλακα,τελειωνε
απο χθες(Σαββατο..) το μεσημερι
δεν θυμαμαι να εχουμε τετοια οικιοτητα
ειχε κανει και κατι αλλα πιο πριν για αλλους αγωνες, ψαξε, εξυπνο παιδι εισαι, και δεν νομιζω οτι θελει νταβατζησου κανω ντριμπλα αλα Μεσσι
εφοσον δεν εχουμε,πηγα και εσβησα την "κακια" λεξη...
Κατι επι του θεματος Ρεαλ-Μπαρτσα;
Κατι για τα προγνωστικα του Περσονα εστω;
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
α ωραια που ειναι η ησυχια!!!!!!!