Στο διαταύτα τώρα. Από καιρό (δηλαδή από όταν μπήκε στο site) μου έχει γυαλίσει αυτή η Σάρα. Μετά από διευκρυνήσεις με το γραφείο, μου ξεκαθάρισαν ότι η συγκεκριμένη κορασίδα πλέον παίρνει 100 την ώρα το οποίο περιλαμβάνει 1 εκτόνωση, +20 η δεύτερη φορά μέσα σε 1 ώρα, + 20 το ακάποτο, +30 το κουλούρι. Σύνολο 170 για 1 ώρα και αν δεν είσαι και στο χώρο σου και πληρώσεις χοτέλι πάει πολύ..
Βέβαια θα με βρίσουν οι πιο παλιοί, γιατί θα μου πουν για τη διαφορά city tour/call-girl/κορίτσι από γραφείο κτλ αλλά μου πέρασε μια σκέψη το πρωί και την επιβεβαίωσα. Σε συνεννόηση με το πρακτορείο και την εν λόγω κοπέλα τους λέω: " Θέλω να την ρωτήσεις πόσα θέλει για να μην μου τα σπάσει καθόλου για ραντεβού 2 ωρών πλήρες. Έρχεται την πληρώνω από την αρχή και 2 ώρες βγάζει το σκασμό όσων αφορά τα χρήματα".
Στο τέλος το deal ήταν το εξής:
2 ώρες στο χώρο μου - 3 εκτονώσεις (μου φάνηκαν καλά σαν μέσο όρο για 2 ώρες ραντεβού) - unlimited ακάποτο και κουλούρι στις 2 αυτές ώρες και ξεκαθάρισμα ότι μην μου κάνει κονξες θα τα φάει στη μάπα (aka CIF) τα λεφτά που ζήτησε ήταν 300 Euro. Δηλαδή έκανε έκπτωση ως προς το να πληρώσεις 3η φορά τα έξτρα. Σκοτώθηκε...
Παρ'όλαυτα αν και τα 170 την ώρα μου φαινόντουσαν πολύ, με 300 το 2ωρο για full πρόγραμμα χωρίς έξτρα δεν μου φάνηκαν άσχημα σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν. Δυστυχώς τώρα είμαι εκτός Αθηνών και δεν το έκανα πράξη. Αλλά επειδή με ξύνει ο κώλος μου έχω μια βδομάδα να το σκεφτώ καλύτερα. Αν κάποιος τη δοκιμάσει και έχει γνώμη για τη συγκεκριμένη ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους...