- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Το γεγονός ότι μία κοπέλα είναι τουρίστρια, δεν την κάνει αυτόματα καλύτερη από ένα cg.
Προσωπικά θα έλεγα ότι μάλλον περισσότερες φορές έχω περάσει πολύ καλά με cg, παρά με τουρίστριες - αυτό όμως είναι μια μεγάλη ιστορία ...
Σε αυτό που λές, έχεις χίλια δίκια. Το ζητούμενο για όλους μας δεν είναι να πάμε με κάποια tour-ίστρια, ψάχνοντας στα τυφλά, απλά το ανέφερα σαν ένα παράδειγμα για το τι υπάρχει στην ίδια τιμή.
Αυτό που ψάχνουμε κάποιοι - ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ - είναι να έχουμε ένα γραφείο που να το εμπιστευόμαστε και να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθούμε σε αυτό για να περάσουμε καλά. Δυστυχώς όμως, επειδή το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει τη συγκεκριμένη πολιτική του +++, είναι απαγορευτικό για να το προτιμήσουμε.
Θα επαναλάβω - απευθυνόμενος πάλι στο γραφείο -, εφαρμόστε μια ενιαία πολιτική στις τιμές, χωρίς έξτρα, με μια τιμή που να ανταποκρίνεται στις συνθήκες. Είναι κρίμα με τέτοιες κοπέλες να μην μπορούμε να τις "χαρούμε".
Εγώ θέλω εδώ και καιρό να πάρω την Άννα, αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα αρχίσει αυτό το +++, η σκέψη αμέσως φεύγει.